Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Παστάκια είσαι μια κλασική Ελληνίδα μάνα!

Λίγο πολύ όλες έτσι φερόμαστε..

Μην τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή σου ξέφυγε κάτι....

Και φυσικά συμφωνώ με κουφέτο..Τα περισσότερα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις όσο κι αν προσέχεις!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaaxaxaa!!παρετε την μουρλη απο πανω μου χαχαχααχαχα!!!μπορει να φανω μελο ομως εισαι μανουλα καλη μου.ποτε μα ποτε δεν φευγει η εννοια απο το μυαλο σου παντα θα εχεις την ευθυνη του παιδιου σου μεσα σου οσο μεγαλο και να ναι.απλα πρεπει να το παρεις αποφαση αυτο που νιωθεις και να συμπορευεσε με το αισθημα της ευθυνης προσπαθοντας να αποβαλεις το αρνητικο του θεματος,δηλ.το ανχος τοσο οσο θα σου φτανει να μην τρελαθεις,αυτο παλι εχει κ τα σκαμπανευασματα του οκ και αυτο δεν ειναι κακο!

921477wc2fyvv2y2.gif

ελενη με πηρε χτες ενας συναδελφος κ μου πε κατι τραγικο,ενας αλλος συναδελφος απο την δουλεια μας αποθηκαριος ηταν ουτε 40χρ.επαθε ανακοπη το σαββατο κ παει ρε συ!!!!ησυχο παιδι μαζεμενο ρε τι σκατα?!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

εμ, βέβαια, κουφέτο μου, αφου μας έχουν αγχώσει με τα κωλολεφτά...πόσα τέτοια θα ακούσουμε...όταν λέω εγώ οτι αυτοί θα μας φάνε, άν δεν τους φάμε...κρίμα ο άνθρωπος...είχε οικογένεια

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Και που είσαι ακόμα!!!!!

Θα μας σαλτάρουν όλους!!!!

Εγώ προσπαθώ να το παίρνω στην τρελλίτσα και να λέω δε γμς.... όΠως είμαι εγώ είναι και οι περισσότεροι Ελληνες...Δεν θα το βάλουμε κάτω! Θα το παλέψουμε!!!

Δεν πρέπει να ακούμε τέτοιες ειδήσεις για τέτοιες ηλικίες!

Κρίμα στο παλικάρι που έφυγε...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

(σφουγγαριζω)πραγματικα δεν ξερω κοριτσια δουλευαμε στον ιδιο χωρο τοσο καιρο και δεν ξερω αν ειχε οικογενεια,νομιζω πως οχι ομως!!!ηταν κλειστος ανθρωπος ειχαμε πιει και καφε εκει καποια πρωινα ομως ποτε δεν ρωτησα την οικογενειακη του κατασταση.για τα πισια μιλουσαμε ποιο πολυ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Και φυσικά συμφωνώ με κουφέτο..Τα περισσότερα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις όσο κι αν προσέχεις!

Εννοείται, ότι τότε συμβαίνουν. Ο Γιάννης το χέρι του το έκαψε μπροστά μου, στο μισό μέτρο κι εγώ κοιτούσα σα χάνος! :(:mad:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

Είδα και τη μανού μας πρωί πρωί, πήγαινε για μποτέ. Εγώ πάλι, λέω να βάλω μια σκούπα. :tongue:

Κάτω είναι ο ΟΤΕ και ψάχνει τη βλάβη, γιατί προκύπτει πως όλη η πολυκατοικία δεν έχει σταθερό. Ίντερνετ βέβαια έχουμε ακόμα! :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

loipon εγω εχω αρχισει παλι κατι ψυχοσωματικα σαν να εχω ενα πλακωμα ωρες ωρες στο στερνο να μην με φτανει η αναπνοη και τετοια ας κρατησουμε το μυαλο στο κεφαλι μας και να προσπαθουμε να χαιρομαστε τα παιδακια μας και οτι γινει θα γινει και θα προσπαθησουμε οσο μπορουμε να μην χαθουμε ουτε εμις ουτε η χωρα που ζουμε ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να παει πανω απο τον δεκεμβρι παραπανω η κατασταση θα γινει το μπαμ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

loipon εγω εχω αρχισει παλι κατι ψυχοσωματικα σαν να εχω ενα πλακωμα ωρες ωρες στο στερνο να μην με φτανει η αναπνοη και τετοια ας κρατησουμε το μυαλο στο κεφαλι μας και να προσπαθουμε να χαιρομαστε τα παιδακια μας και οτι γινει θα γινει και θα προσπαθησουμε οσο μπορουμε να μην χαθουμε ουτε εμις ουτε η χωρα που ζουμε ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να παει πανω απο τον δεκεμβρι παραπανω η κατασταση θα γινει το μπαμ

Εννοείται ρε κουφέτο. Μια ζωή την έχουμε παιδιά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...