Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Δίκιο ΒΟΥΝΟ!

Καλά δεν μπορούν να βρούνε λίγο φαγητό να ταίσουν το μωρό τώρα που έτυχε;

Ελα μου ντε!!!!!

Και τρελαινομαι γιατί το παιδί δεν έχει πάει ποτε χωρίς φαγητό ή φρούτο.

Και έγινε από δικιά τους μακακία....

Και μου το αφήνεις νηστικό; Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς δηλαδή!

Μου φαίνεται θα πάω και θα γίνουμε μπίλιες!

Αντε γιατί πολύ τους μαλάκες καναμε και δεν λεει!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και δεν γίνεστε;

Γιατί τον καλό τον λένε και χαζό. :rolleyes:

Ε, ναι...Τελικά έτσι είναι...

Αντι να μας κάνουν τεμενάδες τέτοιες εποχες, πάιρνουν και ψηλά τον αμανέ και δεν σκέφτονται τίποτα...

Οχι, σημερα στράβωσα πολύ! Δεν έχει... Θα τα πουμε ένα χεράκι!

Εγώ φασαρίες δεν κάνω εύκολα αλλά είναι να μη μου γυρίσει το μάτι..

Σε πήρε και σε σήκωσε! Στα διαλα...

4Suap3.png

Αντι να μας κάνουν τεμενάδες τέτοιες εποχες, πάιρνουν και ψηλά τον αμανέ και δεν σκέφτονται τίποτα...

Έλα έλα ηρέμησε! Βαθιές ανάσες! :tongue:

Κοίταξε, απ' την εμπειρία μου, για πράγματα που σ' ενοχλούν πολύ επιβάλλεται να κάνεις παρατήρηση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έλα έλα ηρέμησε! Βαθιές ανάσες! :tongue:

Κοίταξε, απ' την εμπειρία μου, για πράγματα που σ' ενοχλούν πολύ επιβάλλεται να κάνεις παρατήρηση.

:lol::lol::lol: Εντάξει! Σου τα είπα και ξεθύμανα! :tongue:

Εκανα και τις ανάσες μου και έχω στανιάρει τώρα!!!!

Αυτό θα κάνω.. Θα τους τα πω με το γάντι!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Αυτη είσαιαιαιαιια,,,χώστααααααααααααααααα!!!!!Αααα...γουστάρω τέτοιες καταστάσεις...το'χω και στο αίμα μου, αλλά ρε φίλε με βλέπεις είμαι (όπως όλος ο κόσμος τώρα πια) πιεσμένη....ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΣ...σιχτιρ!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

bλεπω αυτιά στο αλτερ!!!!!δεν εχω λογια πια!πρεπει να ξεσηκωθουμε για να χουν τα παιδια μας ενα ψωμι κ δικαιωμα στην ζωη κοριτσια!!!:-(δεν περιμενα τον αυτια βεβαια απλα πρεπει να κανουμε κατι ολοι ενωμενοι ποσο ακομη κ πως θα ζησουμε?και οι ανθρωποι στην βουλγαρια που ζουνε με μισθους πεινας ανθρωποι σαν κ εμας ειναι κ ομως ζουνε εξαθλιωμενοι η πορνια η εκληματικοτητα ειναι στα υψη αν δεν κανουμε κατι ετσι θα καταντησουμε?οχι τπτ δεν περναει κ η μπογια μου πλεον γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημέρα.....

αμάν ρε κουφέτο...την μάνα μου μού θύμισες με τον Αυτιά....συμφωνώ απολυτότατα μαζι σου, αλλά δεν μπορώ αυτόν τον άνθρωπο, σου μαυρίζει την ψχ ρε παιδάκι μου....

Κατα τα άλλα καλά;Πώς είσαστε;εγώ μειωμένο σήμερα(ρεπό δηλ) ύστερα από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα στην δουλειά και με το παιδί, που ντύνοντας το γρήγορα για να τον άρει το σχολικό, τον πακετάρησα μαζί με τη λίμα μου:shock::shock::shock: και μας πήραν από τον παιδικό ΜΟΥΡΛΑΜΕΝΟΙ οι ανθρωποι (δικαιολογημένα, τι μάνα είμαι εγώ τελικά;) γιατί την βρήκαν μέσα στην πάνα του.....:shock::shock::shock::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(....έκλαιγα όλη μέρα μέχρι το βράδυ....το έκανα και την μέρα της συγχώνευσης στην εταιρέια μου, που πνιγόμουν στην δουλειά, γινόταν της πουτ...... και μόλις με πήρε ο άνδρας μου τηλ και μου το είπε ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ......

αυτά τα ωραία...τώρα δεν μπορώ να πώ οτι έχω ηρεμήσει με εμένα(με το πόσο ανεύθυνη με θεωρώ δηλαδή), αλλά κοιτάω να το χωνέψω και να προχωρήσω.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

όχι, απλά έχει γίνει πολύ ζωηρός και δεν κάθεται ούτε για να του αλλάξω την πάνα πια...και το πρωί για να μην αργήσουμε και για να τον απασχολήσω του έδωσα το νεσεσερ μου που έχω ΜΟΝΟ τις μασκαρες μου μέσα...μόνο μάσκαρες και λιπ γκλος....και η μακακισμένη είχα ρίξει και τη λίμα μέσα ...και δεν ξέρω τι να πω, την βρηκε αυτός και μάλλον όπως γύρισα να πάρω τη sudοcream την πήρε και του έπεσα πίσω του όπως τον κρατούσα με το χέρι μου μην μου πέσει...τι ναπώ.....και μουρλάθηκα ε; γιατί του φόρεσα το παντελόνι και τον γυρνάω, γυρνάει κι αυτός, και τον κοιταξα όπως τον κοιτάω πάντα και μέχρι να έρθει το σχολικό, τον έχω αγκαλίτσα και καθόμαστε και στον καναπέ αγκαλιά μέχρι να κατέβουμε κάτω...πώς δεν έκανα καμμια απότομη κίνηση κι εγώ κι αυτός να καρφωθεί το παιδί!!!!!! κια όταν τον έδωσα έκλαιγε(ναι, έχουμε αρχίσει κι αυτά τώρα) και το παιδί που τον πήρε τον πίεσε για να τον βάλει στο καθισματάκι του...πως δεν καρφώθηκε εκεί το παιδί, να βασανιστώ!!!Σού λέω μου ήρθε αυτή η εικόνα στο μυαλό όταν μου το είπε ο πάστας και ξέσπασα σε λυγμους...ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΗ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τελικά την μικρή μου την τάϊσαν χθες... Ενημέρωσε η δασκάλα της την διεύθυνση για το συμβάν και αυτοί είπαν φυσικά να βγάλουν μια μερίδα από το φαγητό του σχολείου!!!!

Όπως καταλάβατε η βλακεία ήταν της δασκάλας...

4Suap3.png

κοιτα γλυκια μου παρα πολλες φορες και αμετρητες καταστασεις υπαρχουν τετοιες ή παραπλησιες οκ ειναι πολυ σοβαρο αυτο που εγινε μου εξηγησες πως εγινε.τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται μεσα στο σπιτι ειναι γεγονος αυτο.θα σκεφτεις οτι δεν εγινε τπτ και φυσικα δεν θα ξαναγινει ειχες μπει στις 30ρες οταν ειχε γινει το ατυχημα με τον μεγαλο μου κ τον μικρο?το θυμασε?ο μικρος ακολουθουσε τον βασιλη κ μπηκε ο μεγαλος στο μπανιο απο την βιασυνη του πηγε να κλεισει την πορτα ομως ο μικρος ειχε βαλει τα δαχτυλα του στην πορτα και ο μεγαλος απο κεκτημενη ταχυτητα εκλεισε πολλες φορες την πορτα ο μικρος απο τον πονο επαθε αφωνια του κοπηκε η φωνη ρε συ και ο μεγαλος εκλεινε την πορτα ολόι ημασταν μεσα στο σπιτι ξερεις τι παθαμε?ο μεγαλος δεν μπορουσε να κοιμηθει τα βραδια κ εκλαιγε μονο που τον εβλεπε τον μικρο,πολλα γινονται ο θεος να φιλαει τα παιδια μας προχτες στο παρκο μιλουσα με κατι μαμαδες διπλα απο την τσουληθρα εδωσε ενα νηπιο μια τον μικρο και εκανε κουλουτουμπες απο την σκαλα εσκασε σαν καρπουζι χτυπησε λιγο τα χειλακια του το πηγουνι του κ εκανε καρουμπαλο τον ειχα 24ωρες τον νου μου κ κοιτουσα συνεχεια το κορμακι του μηπως κανει καπου μελανιες για τπτ εσωτερικο διπλα ημουν ο μεγαλος σκαρφαλωσε μια φορα μεσα στην ντουλαπα 2μιση να τανε τοτε και εφαγε ενα πονσταν τι μανα ημουν εγω τοτε?ασε ρε κοριτσαρα μου οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η στιγμη.εκει που βλεπεις τα παντα γυρω του κ λες οτι δεν μπορει να κανει παθει τπτ εκει σου γινετε η μλκια.εχω μια φιλη τοτε δεν την ηξερα κλ ξεχασε ρε το παιδι της το δευτερο στα νηπια κ το θυμηθικε στις 7 το απογευμα απο τις 5 που σχολουσαν η δασκαλα επερνε τηλ.να βρει την μανα και αυτη ηταν εξω.και τα παιδια της ειναι η ζωη της σου λεω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

μωρέ το ξέρω οτι γίνονται, αλλά πιστεύω θα συμφωνήσετε μαζί μου, όταν γίνεται στο δικό σου το παιδί, σου'ρχεται να πάς να πνιγεις!!! Με θεωρώ τόσο άχρηστη, που και ο πάστας και οι υπόλοιποι δικοί μου μού λέγανε οτι εντάξει τέλος καλό, όλα καλά, ΑΛΛΑ εγώ δεν μπορώ να συνέλθω....θεωρώ τον εαυτό μου ιδιάιτερα τυπικό και υπέυθυνο και έχει έρθει ο Τζότζος μου και μου έχει ανατρέψει όλο αυτό το σκηνικό, δείχνοντας μου οτι η "τελειομανία" μου έχει γίνει υπεροψία και έχω χάσει την μπαλά τελικά...αφού τώρα είμαι χειρότερη μαζί του...έχει αρχίσει και μπουσουλάει και παράλληλα σηκώνεται όρθιος και πηγαίνει γύρω γύρω στους τοίχους και μιλαμε είμαι ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ..παρατάω δουλειές σπίτι πάστα φαγητά κτλ κτλ...ο πάστας γελάει μαζί του(σαφώς πιο αισιόδοξος άνθρωπος) και μου λέει"τ'ωρα είναι που θα μιλήσει και το πρώτο που θα πεί θα είναι πάρτε την μουρλή από πάνω μου!!!":-x:-x:-x

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...