Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Μπράβο κορίτσια που ήπιατε καφεδάκι και περάσατε όμορφα...

Κι εγώ θα το ήθελα αλλά όλο το βράδυ την βγάλαμε στο ιπποκράτείο γιατί Η Λουκία έχει ή ουρολόιμωξη (όπως μας είπαν στο νοσ.) ή κυστίτιδα(όπως μας είπε ο παιδίατρος). Από το νοσ/ φύγαμε 07.30 το πρωϊ οπότε ήμουν κομμάτια.

Ελένη μπράβο για τα αποτελέσματα του μπαμπά σου αλλά κανονισε και για τον εαυτό σου! Πάντως να ησυχάσεις εσύ δεν γίνεται με τίποτα!!!!

Πως είναι σήμερα ο μαλλιάς; Επεσε ο πυρετός;

Μαεστρο γιατί δεν θελουμε την Δ; Ποια μας βολεύει παιδάκι μου;

Πάντως έχει ωραίο χώρο για καφέ το κυλικείο!!!:tongue::tongue:

Μαρή σουρτούκω, δεν έχεις σκοπό να κάτσεις στον κώλο σου, μέχρι τη μέρα που θα γεννήσεις; Γυριστρούλα θα βγει η τσούπρα!!!:D:D;)

Σαντυ κακώς το αφήνεις. Το πολύ πολύ να χειροτερέψει...

Μανου και κουφέτο περιμένω καφεδάκι ε;;)

Αντε ρε γμτ και είχα βρει και μια δουλειά εξωτερική να κάνω σπέσιαλ!

Τες πα... Ας είναι καλά το μωρό μου και το καφεδάκι ξανακανονίζεται εεε;;;;:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Μπράβο κορίτσια που ήπιατε καφεδάκι και περάσατε όμορφα...

Κι εγώ θα το ήθελα αλλά όλο το βράδυ την βγάλαμε στο ιπποκράτείο γιατί Η Λουκία έχει ή ουρολόιμωξη (όπως μας είπαν στο νοσ.) ή κυστίτιδα(όπως μας είπε ο παιδίατρος). Από το νοσ/ φύγαμε 07.30 το πρωϊ οπότε ήμουν κομμάτια.

Ωχ, αμάν ρε κορίτσι μου!!!! Τελικά τι κάνατε; Πως είναι τώρα; :shock:

Μαεστρο γιατί δεν θελουμε την Δ; Ποια μας βολεύει παιδάκι μου;

Γιατί πάει για κλείσιμο και είναι σε αποσύνθεση.

Μας βολεύουν οι υπόλοιπες τρεις. :mrgreen:

Μαρή σουρτούκω, δεν έχεις σκοπό να κάτσεις στον κώλο σου, μέχρι τη μέρα που θα γεννήσεις;

ΟΧΙ! :tongue:

Άστα, σήμερα είμαι ένα ΕΡΕΙΠΙΟ! Την έπεσα κατά τις 11 για ύπνο και σηκώθηκα τώρα. Ούτε μαγείρεψα, ούτε τπτ. Και πάλι πτώμα είμαι. Θα κάνω κούρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωχ, αμάν ρε κορίτσι μου!!!! Τελικά τι κάνατε; Πως είναι τώρα; :shock:

Πριν που μίλησα με τον παιδικό μου είπαν μια χαρά είναι και ευδιάθετη, και τρωει, και παίζει... Θα δείξει!

Γιατί πάει για κλείσιμο και είναι σε αποσύνθεση.

Μας βολεύουν οι υπόλοιπες τρεις. :mrgreen:

Ε, τότε να το κανονίσουμε!!!:tongue:

ΟΧΙ! :tongue:

Άστα, σήμερα είμαι ένα ΕΡΕΙΠΙΟ! Την έπεσα κατά τις 11 για ύπνο και σηκώθηκα τώρα. Ούτε μαγείρεψα, ούτε τπτ. Και πάλι πτώμα είμαι. Θα κάνω κούρα.

ε, λογικό είναι ρε συ... Δεν πειράζει! απόλαυσε τις τελευταίες μέρες ελευθερίας τώρα που μπορείς!!!;)

4Suap3.png

ε, λογικό είναι ρε συ... Δεν πειράζει! απόλαυσε τις τελευταίες μέρες ελευθερίας τώρα που μπορείς!!!;)

Ναι, ναι, γιατί μετά ... Καλά Χριστούγεννα!!!

Αλλά είμαι ένα ερείπιο. Είχα πάρει ψάρια να φτιάξω και μείνανε στο ψυγείο. Αύριο τώρα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εσύ έχεις αρχίσει και με καταλαβαίνεις! :mrgreen:

Πλάκα με κάνεις; Εγώ πριν γεννησω είχα ταράξει τις πίτσες και τα βρωμιάρικα!!!

Ποσότητα βέβαια δεν μπορουσα να φάω αλλά τις γεύσεις μου τις έπαιρνα!!!:lol::lol:

Αμα πάρεις γύρο θέλω κι εγωωωωωωωώ!!!!!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εύχομαι όλες καλα!

Λενακι πως είσαι; Ο Βαγγος; Εκτός απο βιταμίνες που σου είπαν τα κοριτσια θα σου πρότεινα στις διακοπές σας αν είναι δυνατόν να συνδυασετε βουνό και θάλασσα. Λένε ότι το οξυγόνο, ο καθαρός βουνισιος αέρας βοηθάει.

Ελένη2008 βλέπω την κάνατε τη διανυκτέρευση στο ιπποκράτειο... Περαστικά!

Εμείς περνάμε δύσκολες μέρες, και δυσκολότερες νύχτες, μια και εμφανίστηκε το πρώτο μας δοντακι! Ετοιμάζεται και το δεύτερο οπότε έχουμε ζόρια...δεν ξέρω μήπως περνάμε και κανένα άλμα ανανπτυξης γιατί με έχει ταράξει στο θηλασμο. Βέβαια τρώει πλέον τα φρούτα του, τη σούπα ούτε να τη δει όμως. Αλλα το βράδυ που απο 3 μηνών απο τις 10 που κοιμοταν είχαμε ένα θηλασμο γύρω στις 4-5 και τελευταία το είχαμε παει στις 6 έχουμε τη μεγάλη ανατροπή! Σαν νεογέννητο μου ξυπνάει και κάθε 2 ώρες, 3 το πολυ 4, και σταματάει μόνο με γάλα.

Αυτά τα δικα μας νέα!

Και με αυτά προσπαθω να διαβάσω κιόλας γιατί Μανού άρχισε και για μενα η σχολική χρόνια...

Φιλιά και καλημέρα σε όλες

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα!

Μαράκι κι εγώ ερείπιο νιώθω αλλά για άλλο λόγο! :tongue::tongue:

Εχώ τρελαθεί στον πονοκέφαλο εδώ και καμιά 10 μέρες και δεν αντέχωωωωωω άλλο λέμε!!!!!

Τι λέει, θα πας κανονικά ή θα μας κάνεις καμιά έκπληξη;;)

Μαριά τα δοντάκια θέλουν υπομονή πολλή....

Οσο για το βράδυ, απ'ότι κατάλαβα θηλάζεις, οπότε ρώτα τον γιατρό σου μήπως το γάλα σου δεν είναι αρκετό για να χορτάσει το μωρό και χρειάζεται συμπλήρωμα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εχώ τρελαθεί στον πονοκέφαλο εδώ και καμιά 10 μέρες και δεν αντέχωωωωωω άλλο λέμε!!!!!

Γιατί παιδάκι μου τόσο πολύ;;; Κούραση;

Τι λέει, θα πας κανονικά ή θα μας κάνεις καμιά έκπληξη;:wink:

Ξέρω κι εγώ; Ότι θέλει το παιδί. Λες να προτιμάει Παπαγεωργίου; Σήμερα εφημερεύει. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί παιδάκι μου τόσο πολύ;;; Κούραση;

Ασε ρε.... Ή αυχενικό ή από την ρημαδοιγμορίτιδα....Εχω πεθάνει λέμε!

Ξέρω κι εγώ; Ότι θέλει το παιδί. Λες να προτιμάει Παπαγεωργίου; Σήμερα εφημερεύει. :tongue:

Μπα ρε συ..λίγο μακρυα δεν πέφτει το παπαγεωργίου; Δεν νομίζω ότι θα το προτιμήσει!!!:mrgreen::mrgreen:

4Suap3.png

Μπα ρε συ..λίγο μακρυα δεν πέφτει το παπαγεωργίου; Δεν νομίζω ότι θα το προτιμήσει!!!:mrgreen::mrgreen:

Κοίτα αν είναι οικονόμα, δεν θα το προτιμήσει, γιατί πολύ βενζίνη μέχρι εκεί. Αν ειναι του γκλάμουρ, ε, θα προτιμήσει το καινούριο. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοίτα αν είναι οικονόμα, δεν θα το προτιμήσει, γιατί πολύ βενζίνη μέχρι εκεί. Αν ειναι του γκλάμουρ, ε, θα προτιμήσει το καινούριο. :tongue:

Για να δούμε... Λίαν συντόμως θα μας λυθεί η απορία!!!:tongue::tongue:

Λοιπόν τα έχω παρει πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή....

Μόλις με πήραν από τον παιδικό και μου είπαν πως μέσα στο φαγητό της Λουκίας είχε μια μύγα. Τους λέω δεν υπάρχει περίπτωση γιατί με το που έβαλα το φαγητό στο κατσαρολάκι της, το εκλεισα κατευθείαν.

Και μου λέει η δασκάλα της θα της έδινα από το φαγητό του σχολείου αλλά δεν περισσευεί καθόλου!!!!!:shock::shock:

Και ερωτώ.... Είναι δυνατόν να μην περισσευει ένα γεμιστό;;;

Εχω φορτώσει πολύ ασχημα!!!! Μόνο λεφτά ξερουν να ζητάνε!!!

Πες μου έχω άδικο;;;:mad::x:x

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...