Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλη βδομαδα το πηρα το μνμ δεν μου πες ομως μανου οτι αυτοκαταστρεφοταν σε 5'' κ τρομαξα απο το μπαμ......αχαχαχαχαχαχαα!!!!οκ τα λεμε οταν τα πουμε 2859781idhr3druom.gif οσο για την γραια ακομη δεν μπορω να το αποβαλω απο το μυαλο μου ηταν το κερασακι στην τουρτα μπαμ δεν με περνει να κανω οποτε χτυπιεμε μονη σαν κατι καταθλιψη ολο τα ιδια σκεφτομαι κ ακρη δεν βγαζω....θα το ξεπερασω ηταν σκατα σκ παντος....αντε να πιουμε καφε να ξεχαστω λιγο θα ειμαι εξω καρδια σας το υποσχομαι

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερααααααααα,ναι ναι ειδες κουφετακι μου,εγω κι ο αστυνομος Σαινης ειμαστε:tongue::tongue::tongue:.Ασε στην ακρη παιδι μου την καταθλιψη(ειδικα για την πεθερα)δε μας παει εμας,ειμαστε χαμογελαστες 30αρες.Θα σε στρωσω αυριο απο κοντα μην ανησυχεις.Ελενη2008 ειναι πρωινο του σουαρε,αλλα οντως αν παιζει να την κανεις για λιγο,πες να σου στειλω πμ.Αλλα σιγουρα θα κανονισουμε κι απογευματινο για να βολεψει και τις υπολοιπες εργαζομενες και μη.Εγω σιδερωσα λιγο και τωρα παω για ψωνια,οποτε τα λεμε αργοτερα,byeeeeeeeee:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σημερα ο Βαγγελης πηγε σταθμο. Στις 11μιση με πηραν τηλεφωνο, ειχε 37,5... Εστειλα και τον πηραν, για μιαμιση ωρα δεν επεφτε, τελικα επεσε και στο τριωρο ξανα 37,4... Περιμενω τον Τακη να ερθει να με παρει, θα παμε να παρουμε τις αξονικες και τα παιδια μας και κατευθειαν παιδιατρο. Οπως καταλαβαινετε, ουτε σημερα θα παω ορθοπεδικο...

Διαφημίσεις

Σημερα ο Βαγγελης πηγε σταθμο. Στις 11μιση με πηραν τηλεφωνο, ειχε 37,5... Εστειλα και τον πηραν, για μιαμιση ωρα δεν επεφτε, τελικα επεσε και στο τριωρο ξανα 37,4... Περιμενω τον Τακη να ερθει να με παρει, θα παμε να παρουμε τις αξονικες και τα παιδια μας και κατευθειαν παιδιατρο. Οπως καταλαβαινετε, ουτε σημερα θα παω ορθοπεδικο...

λενι περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο.εαν δεν σου κοψε να ρωτησεις για ενυσχιση του οργανισμου των παιδιων οταν δεις το μνμ μου σε παρακαλω παρε τηλ κ ρωτα τι μπορεις να δωσεις στα παιδια.ενταξει η μυρτω πρεπει να κανει ενχ.κ το καταλαβαινω ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν καταπονειτε ο οργανισμος της.γινομαι κουραστικη ομως κατι βρε παιδι μου για να ανεβει ο οργανισμος των παιδιων!!!στον παιδικο ποσα παιδακια ειναι αρρωστα?1-3-6-7 ρωτα και δες αν ειναι ενα μικρο ποσοστο γτ ξανα ο μικρος?δημιουργησε προδιαγραφες ενυσχισης στον οργανισμο τους ξερω θα περνανε αφου ειναι μικρα απλα να ειναι στο ποδι κ να μην εχουν συνεχεια λεω λενι μου.με θυμησες με τον ορθοπ.εμενα που απο περισσι λεω να παω για επεμβαση σε κατι ελιες που εχω κ με την μανα μου κ ολο κ κατι βγαινει δεν παω ομως εσυ πονας τι θα πει δεν πας να πας αυριο οποσδηποτε,α ρε γμτ να μην ημαστε διπλα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ε, να'μαι κι εγώ.....κι εμένα μου λείπετε κοπέλες, τώρα με την συγχώνευση ούτε να κατουρήσω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:΄γουργουράκ ος(βλ.Γιώργος, Τζότζος κτλ κτλ) έχει γίνει 'ενα σκατονηπιάκι που όλο μπουσούλημα, λαλίτσα, Μαζού εντ δε ζουστο ίντερνετ (αγγλικό εεεεεεεεεε:wink:θέλει και με απασχολεί (και καλά κάνει) τις 3-4 ώρες του απογεύματος που μπορώ να τον δώ γιατί μετά σφραγίζουν τα ματάκια του από τον ύπνο, μιας και τον ξυπνάω κάθε πρωί 7 παρά για να τον πάρει το σχολικό στις 07,20!!!!και γίνεται η καρδιά μου κομμάτια....αυτά....

Από τα υπόλοιπα θεματάκια μας, ο πάστας ξεκίνησε μία απασχόληση απογευματινη που δειχνει να πηγαίνει καλά, γιατί ο μισθός του από το δημόσιο, πήγε πολύ χαλια(όχι οτι ήταν και ψηλά, αλλά ήταν σε καλό επίπεδο),εγώ δίνω καθημερινό αγώνα στην εταιρεία για τη θέση μου γιατί λόγω συγχώνευσης έχουν χστεί όλοι για τις θεσούλες τους και ό,τι του καπνίσει του καθενός κάνει και λέει....κατα τα άλλα καλά είμαστε από υγεία και Δόξα τω Θεώ να λέμε γιατί ούτε να αρρωστησεις μπορείς πια!!!:-P:razz::-P

Λενάκι_κ, το κουφέτο έχει δίκιο...δεν είναι κακό να πάρετε και καμμια βιταμινούλα παραπάνω....να γίνετε τούρμπο!!!

Μανουτιτάκι τι βλέπω;αρχίσαμε τα σουτιενάκια; ωωχχ μωρε!!Πάει αυτή μεγάλωσε....

Κουφέτο μου τι έγινε με την ακατανόμαστη, γιατί δεν το'χω....πάλι στα πρήζει...σιχτιρ η φάρα τους....:mad::x:x

Ελένη2008 τι κάνεις μαρή;είσαι καλά; εγώ εδώ παλεύω...

Εάν ξέχασα καμμία ζητώ ταπεινά σόρυ...φιλούθκια από Πατρααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ο μικρος ψηνεται... Στις 10 του εδωσα πονσταν με 37,5 και στο εικοσαλεπτο ειχε ανεβει στο 38,6... Πανικοβληθηκαμε, πηρα τηλ. την παιδιατρο, μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα (πηγαμε και τον ειδε, ιωση απλη διεγνωσε) και μου ειπε οτι το αντιπυρετικο δρα μετα το μισαωρο... Να του δινω αντιπυρετικο στο 37,2 αφου ανεβαινει ετσι ο πυρετος... Ειμαι αυπνη τρια 24ωρα, σημερα ολη μερα δεν μπορεσα να κλεισω ματι μιας και ειχα αγωνια για τα αποτελεσματα... Ετσι, κοιμηθηκα ξερη οταν επεσε ο πυρετος του μικρου και ξυπνησα στη 1μιση που ειχε 36,8... Τον θερμομετρουσα μεχρι που εφτασε 37 και... κοιμηθηκα ρε σεις!!! Στις 3μιση ειχε 38,6 του εδωσα υποθετο και τωρα ειμαστε ολοι ξυπνιοι και περιμενουμε να πεσει ο πυρετος. Εχει 38 τωρα... Ας περασει ανωδυνα αυτο, τα εχω δει ολα...

Κουφετακι, δεν ρωτησα τιποτα για ενδυναμωση του οργανισμου, ξεχαστηκα εντελως. Πρεπει ομως να το δω, εχεις απολυτο δικιο...

Οι αξονικες του μπαμπα μου, μαλλον δεν εχουν δειξει κατι φοβερο... Απο οτι μπορεσα να καταλαβω τουλαχιστον. Αυριο θα τις δει ο γιατρος... Η δικη μου ομως... δυο σελιδες αναλυση, δεν μπορω καν να μετρησω ποσες φορες αναφερθηκε ο ορος "εκφυλιστικες αλλοιωσεις"!!! Ο Τακης εχει αδεια σημερα, θα παει στο ΙΚΑ μιας και περναω επιτροπη... Εγω εξακολουθω και ποναω φυσικα, εκανα κι εναν εμετο πριν απο λιγο, προφανως απο το αγχος, την κουραση και τον πονο...

Κι επειδη ουτε σημερα προβλεπεται να παω σε ορθοπεδικο, μαλλον θα καλεσω ορθοπεδικο απο τους γιατρους SOS να ερθει σπιτι. Αφου δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο....

Η μικρη θα μπει για εξετασεις στο ΠΑΙΔΩΝ στις 19/10 και μαλλον στις 20 για την επεμβαση... Ενα μηνα εκτος νηπιαγωγειου... Ποσο εκνευριστηκα! Γμτ, γιατι δεν επεμενα να κανει την επεμβαση τον Αυγουστο?

Περιμενω τις απαντησεις των βιοχημικων του μπαμπα, θα πρεπει μαλλον να βρω γυναικα να κραταει τα παιδια... Μαλλιοκουβαρα ειμαι απο οπου κι αν το δεις...

Καλο καφε σημερα κουκλες!

Καλο καφε σημερα κουκλες!

Ευχαριστούμε! Τον ήπιαμε, τα είπαμε, καλά ήτανε.

Κορίτσι όντως πρέπει να κάνεις κάτι για να δυναμώσουν τα παιδιά, άρχισέ τους στις βιταμίνες.

Επίσης, εμένα ο παιδίατρος μου 'χει πει (αυστηρά) ότι αντιπυρετικό δίνουμε μετά τα 38,5 πυρετό. Μήπως του δίνεις πολύ νωρίς και δεν κάνει; Λέω εγώ τώρα. :rolleyes:

Περαστικά σας βρε κορίτσι μου!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαρη Μαεστρια συγκεντρωσου!!! Εκανε πυρετικους σπασμους το καλοκαιρι, θυμασαι? Πλεον πρεπει να κραταμε τον πυρετο χαμηλα, εχει 30% πιθανοτητες να ξαναπαθει! Δεν ισχυουν για τον Βαγγελη αυτα που ισχυουν για τον πυρετο πια... Χτες, στο 37,5 που του εδωσα πονσταν... στα 20 λεπτα ειχε ανεβει στο 38,6 κι εμεις μονο που δεν λιποθυμησαμε! Πηρα τηλ. την παιδιατρο πανικοβλητη, δεν το περιμενα ποτε οτι στα γεραματα θα με τρομαζε ενας πυρετος!!!

Εξακολουθει και ανεβαζει πυρετο στο 3ωρο, τα εχουμε δει ολα... Στον υπνο του πριν... εφτασε 38,3... και δεν πρεπει να αφηνω τον πυρετο να φτανει εκει, πρεπει να τον κοβω στο 37,5... Η παιδιατρος μου ειπε οτι αυτη την φορα, πρεπει να του δινω αντιπυρετικο στο 37,2 μιας και ανεβαινει αποτομα και γρηγορα... Να μεινει οπωσδηποτε κατω του 39 στο πικ του...

Το πολυ καλο νεο της ημερας ειναι οτι βγηκαν οοοολες οι απαντησεις του μπαμπα μου, ο γιατρος ηταν ενθουσιασμενος, εχει μια βαρβατη ουρολοιμωξη μονο!!! Ξεκινησε αντιβιωση, σε δεκα μερες παλι εξετασεις και αν επιμενει θα βαλουμε κι εναν ουρολογο στην ζωη μας αλλα αυτο ειναι ΤΙΠΟΤΑ!!!

Να δω ποτε θα βρω χρονο να παω σε ορθοπεδικο (μου τους απομυθοποιησαν τους γιατρους SOS)...

Διαφημίσεις

Ελενη2008 οπως καταλαβες μολις τωρα πηρα το πμ. σου.Θα κανονισουμε να το επαναλαβουμε και την αλλη βδομαδα.

Ελενιτσα κ,τοση ταλαιπωρια για τον μικρο βρε παιδι μου,λογω της ιωσης;Σου ειπε τουλαχιστον η γιατρος πανω-κατω ποσο κραταει;;;;

Δοξα το Θεο που ο μπαμπακας σου τουλαχιστον ειναι καλα,γιατι αλλιως το λουκι θα ηταν μεγαλο......κοιτα ομως να κανονισεις και για σενα τον ορθοπαιδικο γιατι δεν παει αλλο βρε κοριτσι μου...τι εγινε σημερα στο ΙΚΑ με την επιτροπη;

Εμεις μια χαρα τα περασαμε,αντε η μαεστρια μας κοντευει,φανταζομαι οτι την επομενη φορα θα τη δουμε στην κλινικα ευτυχισμενη μανουλα για 2η φορα.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

εεπ κορες μολις εστρωσα κωλο μεσα σημερα!!!!αυτο ειναι που λενε η καλη μερα απο το πρωι φαινετε χαχαχαα!!!!πατρινια μου γλυκια για να μην σε κουραζω με λεπτομερειες σκεψου οτι σου ρθει στο μυαλο οτι μπορει μια πεθερα να καμει στην νυφη,ε και εισαι μεσα!!!!απο ρουφιανια κακολογια πισωπλατη μαλαγανια κτλ κτλ κτλ δεν βαριεσε,απλα λεω συνεχεια δεν την αγαπαει ο θεος να την παρει κοντα του?!!λενι μπραβο που ειχατε μια καλη εκβαση για τον μπαμπα απλα προσοχη κ συνεχεια εξετασεις μεχρι να μην εχει δειγμα μικροβιου στα ουρα!αντε ελπιζω να εχετε ενα απυρετο βραδυ μωρο μου κ οποτε βρεθεις με τον γιατρο ρωτα για βιταμινες,ή κανε μια ερευνα μονη σου καλυτερα!μαεστρια θα πω δημοσιος οτι εισαι μια μοντελα γκαστρουλα,ναι κορες ουτε πρησμενη ουτε τπτ μια κουκλιτσα ειναι το κοριτσι μας!!!ελενη08 εγω πμ δεν εχω ομως θα κανονισουμε απογευματινο κοφι για να σε δουμε κ εσενα κλ?!παω να ξεραθω γτ ψοφησα σημερα καλο βραδακιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσια!

Σας ζηλευω που βρεθηκατε για καφεδακι....εγω γυρναω την αλλη Τεταρτη Σαλονικα...

ΤΑ χερια μου τα ιδια χαλια αλλα ακομα αποφαση δε το χω παρει να παω στον ντοκτορ, φοβαμαι μη μου πει οτι θελει επεμβαση και τ΄αριστερο χερι.....

Εν τω μεταξυ εχει παει 5 του μηνα και ακομα δε μου εχουν βαλει τα λεφτα Σεπτεμβριου απο το εξαμηνο που παιρνω του Οαεδ.....

Ελενη μπραβο για το μπαμπα και περαστικα σε σενα και στα ζουζουνια σου!

Κουφετακι αυτες η πεθερες...αχ...εμενα αφου μου εκανε ενα σκηνικο στο σπιτι μου πριν κανα δυο χρονια και την εβαλα στον παγο (ημουν γλυκια αλλα τυπικη), εχει να παρει τηλ. εστω να ρωτησει για το παιδι απο το Πασχα που τον ειδε τελευταια φορα (2η και τελευταια να επισημανω)...τωρα στη βαφτιση θα εχουμε πολυ σοου αν τολμησει και πεταξει καμια μαλακια χαχαχα

μαεστρια θα πω δημοσιος οτι εισαι μια μοντελα γκαστρουλα,ναι κορες ουτε πρησμενη ουτε τπτ μια κουκλιτσα ειναι το κοριτσι μας!!!

Πάψτε καλέ, σαν κήτος είμαι, που το είδατε το μοντέλο;!!! :roll::oops::oops:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Εγώ να πω ότι δεν αντέχω παίδες, θέλω να βγει, άντε καλέ, βγες! Από αύριο όμως, γιατί σήμερα εφημερεύει η Δ' μαιευτική, μακριά απο 'μας! :tongue:

Σήμερα σπίτι, ξεκούρασις, το απόγευμα έχω παιδότοπο με παρέα απ' τον παιδικό μας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...