Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλο μηνα κορεςς!!!κουκλακι μπραβο πανω απο ολα γτ ειναι ενα γερο παιδακι και φυσικα γτ ειναι κορη βρε!!!!πως να το κανουμε τα κοριτσια ειναι ποιο τσαχπινικα!!!μανου το αλλαξα χτες βραδυ το δευτερα το κανα τριτη δεν το δες ελα δεστο!!το πρωι της δευτερας θα παω στο λυκειο του μεγαλου γι αυτο!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσάκια μου όλα καλά!έχω ένα υγιές κοριτσάκι!τώρα περιμένω τα τελικά αποτελέσματα σε είκοσι μέρεσ αλλά 99% όλα καλά!Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! Αχ τι ωραιος τροπος να ξεκινησει ο μηνας! Ειχα την αγωνια σου χτες αλλα ταλαιπωρηθηκα πολυ και οταν ηρθαμε σπιτι ξεραθηκα!

Μπραβο κοριτσακι μου, ολα καλα να πανε μεχρι τελους και να γεννησεις ενα γερο κοριτσακι!!!

Τσούπρα κι εγώ. :D

Ελένη (αθηναία) πως πήγε η αξονική παιδάκι μου;

Δεν τις πηραμε, τα αποτελεσματα Δευτερα απογευμα...

Ρε κοριτσια, ο ακτινολογος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα για επαφη του μπαμπα μου με τα πιτσιρικια. Ετσι κι αλλιως, για μιση ωρα χτες το απογευμα βρεθηκανε, μετα φυγαμε... Στο μεταξυ, του εδωσαν και ηπιε δυο ποτηρια (σκιαγραφικο υποτιθεται) δυο ωρες πριν την εξεταση, ενα ποτηρι οταν πηγαμε στο κεντρο και του εκαναν και ενεση με σκιαγραφικο! Περιττο να σας πω οτι καταταλαιπωρηθηκε... Με αναπηρικο καροτσακι τον πηγαμε... Κι οντως εχει αδυνατισει τοοοοσο πολυ... Και η πιεση του τις τελευταιες μερες ειναι 5 με 9... Τελος παντων, ο Θεος βοηθος και βλεπουμε σιγουρα την Δευτερα...

Χτες το πρωι, η Μυρτω εβηξε κι εκανε εμετο, μονο φλεγματα εβγαλε. Σημερα τα ξημερωματα, εκανε κανονικα εμετο, ειχε παρει ολη την προικα της (σεντονι, μαξιλαρι, αρκουδακι) κι ερχοταν στο κρεβατι μου, ελουσε ολο τον διαδρομο... Εχει μυξες, δεν βαζουμε φυσιολογικο ορο και δεν μπορει να τις βγαλει... Χτες το πρωι δεν της εδωσα αντιβιωση, σημερα θα της δωσω...

Πωπω, δουλευει ο Τακης σημερα, ειμαι μονη μου με τα παιδια, ο μικρος τωρα εχει μαλλον κανει κακα του και σκεφτομαι ΠΩΣ θα τον σηκωσω να τον αλλαξω!

Κανονιζετε καφεδακι σκατουλες? Να παραγγειλετε ενα και για μενα!

Ρε κοριτσια, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να εχουμε, μονο ευχαριστα να λεμε αυτον τον μηνα! Ενα ευχαριστο βεβαια το περιμενουμε, την τσουπρα της Μαεστριας! Με το καλο κουκλα, πωπω, την αλλην εβδομαδα θα εχουμε νεα αφιξη στην παρεα!

Καλησπερα και καλο μηνα,τι κανετε πουλακια,μια χαρα σας βλεπω.

Λοιπον να πω λοιπον και επισημα για τις Σαλονικιες,την Τριτη στις 10 το πρωι βολευει για την ΕΣΤΙΑ στη Μποτσαρη,να τον πιουμε επιτελους τον καφε;

Μπειτε τη Δευτερα για να συντονιστουμε,φιλακια :P:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

εγω ειμαι οκ για την τριτη,εκτος παντα απροοπτου!!!λενι μου δεν ξερω οντος δεν υπαρχει πληροφορια στο ντερνετι παντος ο γιατρος στην μανα μου δεν μας αφησε να ερθει σε επαφη με τα παιδια την 1η μερα και οταν ο μικρος εκανε σπινθηρογραφημα ειχε παρει τοση ακτινοβολια με την ενεση οση θα επερνε μια βδομαδα γενικα απο τα φωτα τις τηλεορασεις κ τις συσκευες μαζεμενα!!!ακτινοβολουλη τον ελεγα σπινθηρουλη τοτε!!!http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=471:2008-12-12-15-09-37&catid=76:2008-12-10-08-52-02

και βρηκα αυτο το οποιο μου δινει να καταλαβω οτι στο σπινθηρογραφημα χρησιμοποιειτε ραδιοσοτοπο σκιαγραφικο υγρο κατι που δεν ισχυει για την μαγνητικη γι αυτο σε ειπε ο γιατρος ισως οτι ειναι οκ η επαφη του μπαμπα με τα παιδια,κατι βεβαια που δεν μας ειπε ο γιατρος που εκανε η μαμα μου

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ; http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=318:2008-12-10-12-50-26&catid=76:2008-12-10-08-52-02

Πιστεύεται ότι η μαγνητική τομογραφία είναι διαδικασία ακίνδυνη και χωρίς παρενέργειες. Δεν χρησιμοποιεί ιονίζουσα ραδιενέργεια και συνεπώς μπορεί να επαναλαμβάνεται χωρίς ανεπιθύμητες επιπτώσεις.

τελος παντον τελιωσε περιμενουμε αποτελεσματα κ ολα να πανε καλα λενι εμεις τρεχουμε με την πεθερα το χωριο παλι μιλαει εμεις παλι ποιο κοματια δεν μπορουμε να γινουμε κ ακομη ο θεουλης δεν την αγαπαει να την παρει κοντα του(ξερετε οι περισσοτερες τι εχω τραβηξει,δεν το λεω για δικαολογια ειναι μια πραγματικοτητα αυτο που νιωθω)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μαρη κουφετακι, ΔΕΝ καναμε μαγνητικη, αξονικες καναμε! Οι μαγνητικη ειναι ακινδυνη, η αξονικη ειναι στην ουσια 500περιπου ακτινογραφιες μαζι, για αυτο κι εχει υψηλη ακτινοβολια...

Αλλα τωρα... ο,τι εγινε εγινε...

Τι εγινε παλι με την πεθερα? Τι θα πει "μιλαει το χωριο"?

Ρε κοριτσια, μηπως να ησασταν πιο διακριτικες οσον αφορα το που θα βρεθειτε για καφε και ποτε? Λεω εγω τωρα... Φορα παρτιδα σε δημοσιο φορουμ?

kl leni μαλλον μπερδεψα την π...με την βουρτσα!!!!!αξονικη μαγνητικη ........οσο για το δημοσιο φορουμ ναι καλυτερα με πμ το που τι ωρα κτλ,θυμαστε την ζωοφιλη?πεθερα χωριο λενε οι κοτσομπολες οτι δεν την προσεχουμε σωστα γτ δεν την μαγειευρω ταπερ με φαγια να την πηγαινω,οτι δεν παμε συχνα μεχρι που μου πε μια οτι σιγα ποσο την περνετε τις γιορτες...οχι ρε λενι πεσμου ποσες μερες την εχω στις γιορτες?εσυ ξες ετσι?ηρθε μια ξαδερφη μου χτες απο την πλευρα του λευτερη κ με μαλωνε κλ εισαι χαζη τα ιδια με τοτε που αρρωστησε ο πεθερος σου κανουν και τα ιδια κανουν και σε μας με τα δικα μας γεροντια μα γινετε καθε φορα που παμε να βγαζουμε ντελαλι ηρθαμε σημειωστε την μερα,βασικα εγω θελω να πεθανω να ησυχασω δεν μιλιεμε λενι ποσο ταλαιπορια ακομη ρε γμτ με αυτη την γυναικα?ποσο!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Και γιατι καθεσαι και δινεις σημασια στο τι λεει το χωριο? 'Η μηπως πρεπει να βγαλεις κι εσυ ντελαλη οτι δηλαδη εχεις τρια παιδια κι εναν αντρα συν μια μαμα με σοβαρο προβλημα υγειας που επρεπε να τρεξεις? Και να κανεις δλδ τι στην πεθερα? Να την παρεις σπιτι σου να την γηροκομησεις? Εξω απο τον χορο ολοι ξερουν πολλα τραγουδια! Ελα ρε συ που καθεσαι κι ασχολεισαι με τις αργοσχολες! Ασ' τες να λενε... Και ας δει ο καθενας την δικη του καμπουρα...

Ελα ρε που καθεσαι κι ασχολεισαι με αηδιες!

Η Μυρτω τα ξημερωματα εκανε παλι εμετο... Θα με τρελλανει αυτο το παιδι... Ολη μερα καλα και ενω κοιμαται, ξυπναει κανει εμετο και ξανακοιμαται. Περιμενω να περασει λιγο η ωρα, να παρω τηλ. τον ωρλ να της κοψω την αντιβιωση και να δω τι θα κανουμε τελικα με την επεμβαση...

Ενα ευχαριστο βεβαια το περιμενουμε, την τσουπρα της Μαεστριας! Με το καλο κουκλα, πωπω, την αλλην εβδομαδα θα εχουμε νεα αφιξη στην παρεα!

9 μέρες και σήμερα! :mrgreen:

μανου το αλλαξα χτες βραδυ το δευτερα το κανα τριτη δεν το δες ελα δεστο!!το πρωι της δευτερας θα παω στο λυκειο του μεγαλου γι αυτο!!!

Κι εμένα με βολευει καλύτερα Τρίτη.

Λοιπον να πω λοιπον και επισημα για τις Σαλονικιες,την Τριτη στις 10 το πρωι βολευει για την ΕΣΤΙΑ στη Μποτσαρη,να τον πιουμε επιτελους τον καφε;

Εκτός απροόπτου μέσα κορίτσια! :D

Πήγα σε δυο γενέθλια (ένα ενήλικο κι ένα παιδικό) και στο χωριό μου το σαβ/ριακο, είμαι ένα ερείπιο!

Τουλάχιστον περάσαμε ωραία. :D:D:D

Ελένη περαστικά στη Μυρτούλα. Ότι βρει τ' αρπάζει κι αυτό το κορίτσι ρε παιδί μου, σαν τον δικό μου, δεν είναι καθόλου ακατάδεκτα παιδιά. :tongue:

ΥΠΟΜΟΝΗ Λενιώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

9 μέρες και σήμερα! :mrgreen:

wowwwwwwwww!!! Αντε βρε κουκλα, παει κι αυτο!!! Πωπω, με εχει πιασει αγωνια!

Ελένη περαστικά στη Μυρτούλα. Ότι βρει τ' αρπάζει κι αυτό το κορίτσι ρε παιδί μου, σαν τον δικό μου, δεν είναι καθόλου ακατάδεκτα παιδιά. :tongue:

ΥΠΟΜΟΝΗ Λενιώ!

Ναι, τα παιδακια μας δεν θελουν να προσβαλουν κανεναν και ποτε!

Μιλησα με τον ωρλ, κοβουμε την αντιβιωση μηπως αυτος ειναι ο λογος των εμετων (ετσι κι αλλιως εκλεισε 7 ημερες σημερα, απλα δεν την πηραμε για το δεκαημερο που επρεπε) και να τον παρω αυριο τηλεφωνο να δει το προγραμμα του για να δουμε ποτε θα κανει την επεμβαση! Ρε φουστη μου, λες κι εμεις δεν πρεπει να δουμε το προγραμμα μας, λες και δεν πρεπει να κανονισουμε αναλογως τις δουλειες μας! Αν μας βαλει την επομενη εβδομαδα θα πυροβοληθω!

Διαφημίσεις

Eσένα σ' εχει πιάσει αγωνία παιδάκι μου; ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Άντε βρε, σκέψου ότι και σύντομα να το κάνετε, όσο κουραστικό κι αν είναι, θα τελειώνει μιαν ώρα αρχύτερα και θ' αναρρώσει η μικρή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα και καλη βδομαδα και καλο μηνα.Sorry για τη δημοσιοποιηση του "σουαρε"(νομιζα και την αλλη φορα ετσι το'χαμε κανει)αλλα εχετε δικιο.Οποτε την εκανα την "πατατα" μου....θα σας στειλω πμ. με το αναννεωμενο ραντεβου.

Εμεις περασαμε καλα το Σ/Κ.Η μικρη αρχισε το Γκαιτε,ευτυχως εχει την περσινη δασκαλα και πολυ το χαρηκε.Εμεις πηγαμε τα δυο μας για καφεδακι στο κεντρο και μερικα ψωνια,πηγαμε Jumpo και πηρα μπουστακια για τη μικρη και το πρωτο της σουτιενακι:-):smile::-)μεγαλωσε το κοριτσακι μου,περιττο να σας πω,τι χαρα που εκανε μολις το φορεσε.

Χθες το απογευμα πηγαμε κεντρο στα ανααψυκτηρια οπου εγινε ενα παρκο με διαφορες δραστηριοτητες κι ειχε συναυλια.Ειδαμε Μελισσες και προφεδιοναλ σινερς,καλα η μικρη ξεσαλωσε....ωραια ηταν,πηγε στην πρωτη της συναυλια.Εαγω βεβαια μετα την 1η ωρα στην ορθοστασια,αρχισα να νιωθω τη μεση μου να με δαγκωνει.....αλλα ξαπλωσα νωρις το βραδυ και ευτυχως εστρωσα.Αυτα τα νεα,παω να σας στειλω τα πμ,φιλακια,τα λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!!!

Κι εγώ συμπαραστάτης στην μαεστρία....Κομμάτια από το σκ το οποίο πέρασε μόνο με δουλειές!

Μαράκι τέρμα τα ψέμματα! 7 μερούλες....:D

Βλέπω καφεδάκι; Για στείλτε λεπτομέρειες!!!;)

Λενάκι περαστικά και καλά αποτελέσματα!

Μανου παραμεγάλωσε το κοριτσάκι σου! Σε λίγο θα λέμε γυναίκα μου φαίνεται...

Κουφέτο γράψτους όλους κανονικά... Αυτοί δεν μπορούν να ξέρουν τι αγώνα κάνεις εσυ.. Και στο φινάλε ας ασχοληθούν με τα δικά τους προβλήματα...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...