Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαριαθ για στειλε καμια καινουγια φωτο απο το γιοκα σου,αν και το ξερω ειμαι μεγαλη γαιδουρα που δεν εχω ερθει ακομα:rolleyes:μολις τακτοποιησω το θεμα της μικρης ομως θα ερθω κοριτσακι.Θα σου στειλω κι εγω,να δεις το βλασταρι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα τι αχρηστη που ειμαι, ουτε να γκουγκλαρω δεν ξερω... Ολοκληρο βιβλιο εγραψα και δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο.

Μήπως δεν είναι επικίνδυνο το σκιαγραφικο αλλα η αξονικη λόγω ακτινοβολίας;

Ωχχχχχχ... Αν ειναι ετσι θα εχω κι εγω προβλημα... Τι θα τα κανω τα παιδια???

Διαφημίσεις

λενι δεν κανει για ενα 24ωρο να ερθουν τα παιδια με τον μπαμπα σου σε επαφη,προσφατα εκανε η μανουλα μου και το ειχαμε ρωτησει ουτε οταν κανει χημειο ερχετε σε επαφη με τα παιδια την 1η μερα.οταν ειχαμε κανει την εξεταση στον μικρο για τα νεφρα (χριστε μου εξεταση και αυτη)το 1ο 24 τις πανες τις κλειναμε σε σακουλες και τις πετουσαμε αμεσως εξω στον καδο σκουπιδιων.τωρα να πω για χερια για μεσες ολα πονανε καλα ημαστε μωρε δεν λεω τπτ βαρεθηκα.......το πρωι ημανε στην πεθερα πηγα την ψωνισα εριξα εναν τρελο καυγα με την νοικαρισα και μετα ολα κλ.ο μικρος χτες -σημερα μας εκανε παλι νουμερα στο νηπιο κ μας εβγαλε την ψυχη μεχρι να μπει μεσα στην ταξη,αυτα και ναι λοιπον καφε τριτη πρωι λετε που τι ωρα εγω τον μικρο τον περνω 12.15

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσάκια μου όλα καλά!έχω ένα υγιές κοριτσάκι!τώρα περιμένω τα τελικά αποτελέσματα σε είκοσι μέρεσ αλλά 99% όλα καλά!Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Επισης, ο μπαμπας μου που θα πιει και το σκιαγραφικο υγρο... Δεν πρεπει να ερθει μετα σε επαφη με τα πιτσιρικια?

Ετσι είναι, όπως σου είπανε και οι άλλες. Το 'χε πάρει κι ο πεθερός μου αυτό και δεν ήρθε σ' επαφή με τον μικρό για τουλάχιστον μια μέρα.

κοριτσάκια μου όλα καλά!έχω ένα υγιές κοριτσάκι!τώρα περιμένω τα τελικά αποτελέσματα σε είκοσι μέρεσ αλλά 99% όλα καλά!Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

ΜΠΡΑΒΟ!!! Άντε, με το καλό να σου 'ρθει το μωρό! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κουκλακι μου δε μπορουσες να μας φερεις πιο ευχαριστα νεα,μπραβο κοριτσακι μου.Αντε με το καλο να ερθει η νεραιδουλα σου στη ζωη σου και να ειναι παντα γερο το πουλακι μου.Κοιτα να ηρεμησεις τωρα και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου και οσο μπορεις να προσεχεις.

Μαεστρια το κουφετακι ειπε για πρωινο καφεδακι τη Δευτερα,εισαι μεσα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...