Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημεραααααα στην παρεα των 30αρηδων κυριων,τι κανετε κουκλες;

Ελενιτσα μου θα συμφωνησω απολυτα με το κουφετακι δε χρειαζεται βρ κοριτσι μου να νιωθεις τυψεις,τι να κανεις κι εσυ,χιλια κομματια εχεις γινει.

Παρτον μια μεγαλη αγκαλια,δωστου κι ενα φιλι,και να εισαι σιγουρη πως θα νιωσει ποσο τον αγαπας.Τα παιδια τελικα σε αυτη την ηλικια δεν χρειαζονται και πολλα για να ειναι ευτυχισμενα.Ολα μεσα στο δικο μας το μυαλο ειναι.....

Ετσι ειναι κι εγω μια απο τα ιδια νιωθω. Ολο τυψεις που τον αφηνω στον παιδικο...χτες μου κραταγε μουτρα το σκατουλι και δε με κοιταζε στα ματια! μπηκα στο σπιτι και ουτε ενα βλεμμα δε μου εριξε!:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααα!!!

καλημεραααααααααααααααα!κουκλες!!!!ναι εδειξε συσπασεις το μηχανημα αλλ αοκ στα πλαισια πουπρεπει,το συνεχιζω 3μερες αν α8ωρο και τελος ,μετ αμονο σιδηροκαι μαγνησιο.

Έλα και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση....

Κοίτα να κοιμηθεις όσο πιο πολύ μπορείς αυτές τις τελευταίες μέρες γιατι μόλις βγει η kishoyla junior ξέχνα τα όλα αυτά!!!

Που θα γεννήσεις;

Eleni πόσο δίκιο εχεις...

Λείπουμε πολύ στα μωρά μας αλλά ξέρουνε πόσο πολύ τα αγαπάμε. Να είσαι σίγουρη γι'αυτό.

Κι εμένα η σκατούλα μου το απόγευμα που με βλέπει (γιατί το πρωΐ φεύγω πριν ξυπνήσει το πουλάκι μου), μου κρατάει μούτρα για κανένα τέταρτο και μετά ερχεται και πέφτει στην αγκαλιά μου και ναζιάρικα ναζιάρικα μανούλα αγκαλίτσα...

Περιττό να σας πω βέβαια ότι λιώνω!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αχαχα ελενη στον αγιο λουκα!δενμπορω να κοιμηθω...με τιποτα ομως,μια τα χαπια με το ξυπνητηρι καθε 4ωρο ημουν,μετα καθε 6ωρο,τωρα 8ωρο....που να κοιμηθω το ερμο...ασεπου ειμαι σε αναστατωση σε ολη την εγκυμοσυνη ειχα το νουμου ν αδηκωθω να απολαυσωτο καφεδακι μου μ ετην ησυχια μου,γενικα υπνος μηδεν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Άγιο Λουκά ε; θα κοιμηθείς εκεί. Τουλάχιστον απ'όσο ξέρω από φίλες έχει πολύ ησυχία εκεί και θα το ευχαριστηθείς. Όχι σαν τα άλλα τα τρελοκομεία!!!

Τελικά δεν θα βγάλεις φουσκίτσα μάλλον, οπότε το προγραμμα διαίτης μένει για αργότερα!!:wink:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερ αμαεστριαμου!να σαι ακλα ελενη,τα δωματι αμου αρεσαν πολυ κι εχει δικλιν απου συμφερουν περισσοτερο αποτ α τετρακλιν αστο γεννεσιςκα το διαβαλκανικο,κα σα δωματια καμια σχεση!μακαρι ναπαν ολ ακαλα!χιχιχ ο γιατρος ιεπεδεν ειναιστανταρ το βαρος εχει καιπεριοδους στασιμοτητας αι ναμην αγχωνομαι!μια χαρα το μωρο!κι εγω μπομπα,σταθερη στα κιλα ,καλη πιεση ,ουρα αιμα φυσιολογια,αμνιακο υγρο μια χαρα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα maestria!!!

Άρα κισάκι όλα καλά! Μια φιλική συμβουλή.. Μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά. Όσο πιο ήρεμη είσαι εσύ τόσο ήρεμο είναι και το μωράκι σου. Να ξέρεις ότι αυτός είναι ο κυριότερος σκοπός σε μία γέννα. Να είσαι χαλαρή για να μπορείς να βοηθήσεις εσύ το μωράκι σου κι αυτό εσένα..

Αυτό που θα ζήσεις είναι το μεγαλείο της ζωής..

Κοίτα να το ευχαριστηθείς και να το ζήσεις χωρίς φόβο!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερες!!!εγω εκανα εκει ενχειριση στην μυτη μου πλαστικη διαφραγμα.ωραια ηταν ειχε και κατι τηλ. με χερουλια φλατ ολα τα λεφτα με βραχιωνα ολο με αυτο επαιζα

921477wc2fyvv2y2.gif

Όντως σαν ξενοδοχείο είναι, αλλά δεν είναι ανεπίτρεπτο να παίρνουν τόσα λεφτά και να μην υπαρχει ένα ψυγειάκι δτο δωμάτιο; και μιλάμε τώρα ντάλα καλοκαίρι!

4Suap3.png

Καλημερα κοριτσια,ναι ο Αγιος Λουκας ειναι στο Πανοραμα,και οντως διαφερει απο τις υπολοιπες κλινικες,εχει μια ηρεμια εκει,μαλιστα παλιοτερα το πρωι και το βραδυ,ακουγοταν απο μεγαφωνα,μεσα στα δωματια,προσευχες.Αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

Καλα στο διαβαλκανικο,οταν ειχε πρωτογινει,εκανε ο πατερας μου επεμβαση,και θυμαμαι οτι καθε μερα στο δισκο του πρωινου ειχε απαραιτητως και ενα 30φυλλο........:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πολύ ακριβά όλα αυτά βρε κορίτσια. Για μένα τουλάχιστον. Εγώ πήγα στο δημόσιο και γέννησα τζάμπα. Μου μείνανε και τα λεφτά απ' το ΙΚΑ, και ήταν μεγάλη ευκολία, γιατί έφτιαχνα σπίτι τότε.

Και τον μικρό σε δημόσιο ήθελα να τον κάνω εγχείρηση, αλλά βρήκαμε έναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιδοχειρούργο και χειρουργούσε μόνο εκεί, οπότε.

Α, πληρώσαμε τα νοσήλεια 1.100? περίπου (χειρουργικά, προχειρουργικές εξετάσεις και ΜΙΑ μέρα νοσηλεία) και το ταμείο του άντρα μου τι μας έδωσε πίσω;;; 148?!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πολύ ακριβά όλα αυτά βρε κορίτσια. Για μένα τουλάχιστον. Εγώ πήγα στο δημόσιο και γέννησα τζάμπα. Μου μείνανε και τα λεφτά απ' το ΙΚΑ, και ήταν μεγάλη ευκολία, γιατί έφτιαχνα σπίτι τότε.

Και τον μικρό σε δημόσιο ήθελα να τον κάνω εγχείρηση, αλλά βρήκαμε έναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιδοχειρούργο και χειρουργούσε μόνο εκεί, οπότε.

Α, πληρώσαμε τα νοσήλεια 1.100? περίπου (χειρουργικά, προχειρουργικές εξετάσεις και ΜΙΑ μέρα νοσηλεία) και το ταμείο του άντρα μου τι μας έδωσε πίσω;;; 148?!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πεταμένα λεφτά είναι αλλά δυστηχώς ο γιατρός μου είναι ιδιώτης και φίλος οπότε δεν μπορούσα να πάω σε δημόσιο. Κατά τα άλλα νομίζω ότι τα δημόσια δεν στερούνται τίποτα. Ισα ίσα έχεις και την σιγουριά μη τυχόν συμβεί τίποτα, γιατί το νοσοκομείο μπορει να αντιμετωπίσει τα πάντα.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...