Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Περαστικά σας κορίτσια.

Κι εγώ όταν είχα γεννήσει τον μεγάλο είχα πάθει τενοντίτιδα. Σύμπτωση; Απ' την κούραση μάλλον την πατάμε.

Τελικά δεν πήγα κέντρο, όχι γιατί φοβήθηκα, αλλά γιατί με πήρε ο ύπνος. Άσε καλύτερα, γιατί έχω φορτωμένο σ/κ. Πρέπει όμως να πάω από βδομάδα, να τελειώσω μια εκκρεμμότητα.

Αααααααααααααααα, τι ύπνος ήταν αυτός;!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλακι μου να ξερεις οτι προσευχομαι κι εγω για σενα,μακαρι πουλακι μου να πανε ολα καλα και το μπεμπε να ειναι γερο.Θα σε παρω το βραδακι.

Ελενιτσα κ αγαπακι,καλα αποτελεσματα να'χετε κι εσυ και ο μπαμπακας σου.

Νιονιω καλη αρχη στο σχολειο στο κοριτσακι,οσο για τις φοβιες,μην ανησυχεις και μενα εχει με σκυλια και πουλια(αυτο το πηρε απο μενα),καποια στιγμη θα τις ξεπερασουν.

Μαεστρια καλα εκανες και δεν κατεβηκες ,ειναι στη φαση να πεζοδρομησουν την Αγια Σοφιας και επικρατουσε ενας μικρος χαμος.Αντε υπομονη,κοντευεις.

Μαριαθ και σαντυ,περαστικα στα χερακια σας,εχω και εγω τενοντιτιδα στο δεξι μου χερι,μιλαμε για πονο,ουτε πατατες δεν μπορω να καθαρισω,αμεσως πρηζεται.Το θεμα ειναι να μην το κουραζουμε αλλα κομματακι δυσκολο μου φαινεται.

Κισακι,κουφετακι μου τι κανετε,μου λειψατε βρε κοριτσια,αντε να βρεθουμε απο βδομαδα,γιατι τελικα θα συναντηθουμε στα γεννητουρια της μαεστριας!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαεστρία δεν είναι σύμπτωση η τενοντιτιδα απο ότι μου είπε η ορθοπαιδικος συμβαίνει και στην εγκυμοσύνη και στη λοχεια συχνά και λόγω κούραση και λόγω των ορμονών που χαλαρώνουν γενικά το σώμα μας για να υποστεί όσο πιο ανώδυνα την όλη διαδικασία. Γενικά μου είπε μύες, οστά ολα είναι πιο ευαίσθητα. Και θυμήθηκα που όταν πηγαινα στο ιπποκράτειο για τα μαθήματα ανωδυνου οι μαιες μας έλεγαν προσοχή στα στραμπουληγματα και πριν και μετα τη γέννα γιατί γίνονται με το παραμικρό.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχη νόμιζα ότι με πονουσε απο τον όρο που είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να μου βάλουν σε αυτο το χερι, αλλα πέρασε ο καιρός ενώ ο πόνος όχι....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Γεια σου μαριαθ,τελικα τζιφος στο πανεπιστημιο,ειναι μονο με ραντεβου και μας εκλεισαν 25 Οκτωβριου(φανταστειτε ποσος κοσμος πηγαινει....),κλεισαμε ομως σε εναν αλλο τη Δευτερα το απογευμα,οποτε και θελω να πιστευω οτι θα μας ξεμπλεξει και θα καταληξουμε καπου.Θελω να αρχισουμε την ολη διαδικασια απο βδομαδα,εχω αγχωθει πολυ με αυτο το θεμα.Ξερω οτι θα ποναει το πουλακι μου και πολυ στεναχωριεμαι:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι εύκολο Μανού μου και εγω είχα βάλει στο δημοτικό και πόνο είχα και έλεγα στη μαμά μου ότι δεν μπορώ να μιλήσω καλα με εμποδίζουν. Αλλα περνάει ο καιρός και βλέποντας να διορθώνεται το πρόβλημα θα ικανοποιηθεί.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Δεν ηξερα οτι με την εγκυμοσυνη μπορει να προκυψουν και προβληματα με μυες 'η οστα!!! Και μετα λενε οτι μια εγκυμοσυνη "φτιαχνει" τον οργανισμο! Ποιος λεει αυτες τις πιπες να 'ξερα!!!

Περαστικα Μαριαθ και Σαντυ!

Μανου, για καλο το κανεις βρε κοριτσακι, τιποτα δεν ειναι θα το δεις. Απλα μια μικρη ταλαιπωρια για λιγο καιρο! Δεν λες παλι καλα που με ολες αυτες τις βλακειες που δειχνει η τηλεοραση (βλεπε "Παττυ") τα πιτσιρικια γουσταρουν να φορουν σιδερακια και γυαλια? Οταν ημασταν εμεις πιτσιρικια, οποιος φορουσε γυαλια και σιδερακια ηταν δαχτυλοδεικτουμενος!...

Ρε κορες, ξερει καμμια? Στην αξονικη θα πρεπει να γδυθω? Μην πειτε ναι, θα πρεπει να ξυρισω ποδια και αυτο ειναι πολυυυυυ δυσκολο!!!

Επισης, ο μπαμπας μου που θα πιει και το σκιαγραφικο υγρο... Δεν πρεπει να ερθει μετα σε επαφη με τα πιτσιρικια?

Μαεστριααααααα κοιμησου τωρα που μπορεις... Αν μπορει καποιος αλλος να τελειωσει την εκκρεμμοτητα (βλεπε συζυγος) στειλτον! Ελα κοριτσακι μου, 10 μερες εμειναν, σε θελω με το ενα ποδι πανω στο αλλο!!!

Ελενιτσα νομιζω οτι δε νομιζω οτι το γδυσιμο ειναι απαραιτητο,οσο για το μπαμπα σου,μια φορα που ειχε παρει κατι παρομοιο ο μπαμπας μου,για μια εξεταση ισχυε το οτι δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με τα παιδακια.Καλο ειναι ομως να ρωτησεις στο εργαστηριο που θα τις κανετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αχ μαριαθ μου δεν ξερω δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε,και οι δυο γιατροι που την ειδαν, μας ειπαν οτι πρεπει να αρχισουμε αμεσα.Οποτε δε με παιρνει η αναμονη.......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα νομιζω οτι δε νομιζω οτι το γδυσιμο ειναι απαραιτητο,οσο για το μπαμπα σου,μια φορα που ειχε παρει κατι παρομοιο ο μπαμπας μου,για μια εξεταση ισχυε το οτι δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με τα παιδακια.Καλο ειναι ομως να ρωτησεις στο εργαστηριο που θα τις κανετε.

Μαρη Μανου!!! Κισα εγινες! Ειναι 'η δεν ειναι απαραιτητο???

Ωχ! Ο μπαμπας μου θα το παρει το υγρο δυο ωρες πριν παμε, δλδ στις 4. Βεβαια ο μικρος θα κοιμαται στο δωματιο μου τοτε, θα πεσουμε ομως πανω του με την Μυρτω οταν παμε να τον παρουμε και αφησουμε εκει την Μυρτω... Δεν πρεπει δλδ να τα ακουμπησει τα παιδια? Τωρα αγχωθηκα και παω να το γκουγκλαρω...

Σε ευχαριστώ Ελένη μου για τα περαστικά και ανταπόδιδω τα δικα σας να περάσουν πιο γρήγορα! Εμένα δεν είναι τίποτα τρομερό. Για το γδυσιμο δεν ξέρω να σου πω, για το σκιαγραφικο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και το υποθέτω γιατί όταν είχα κάνει σαλπιγγογραφια μου είχαν βάλει σκιαγραφικο και ο γιατρός μου είπε ότι δεν ειναι τίποτα επικίνδυνο. Εκτός κι αν βάζουν άλλο σκιαγραφικο ανα περίπτωση.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ελα μωρε λενηηηηηηηηη,αστο δουλεμα,μαγειρευω και ταυτοχρονα και τα'χασα λιγο.Λοιπον για να το ξεκαθαρισω,δε νομιζω οτι χρειαζεται να ξεντυθεις.ΟΚ τωρα;;;;;;Σε καλυψα;;;;;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...