Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αντε να πω κι εγω καλο ξημερωμα σε ειδα λενι μεσα αλλα μεχρι να γραψω την εκανες μαεστρια πολυ ωραιο τραγουδακι εγω κατεβασα αρκετα σε αυτο το στιλ απο τον τιουμπι κ τα κανα dvd για να τα βλεπει ο μικρος

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες!!!σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα από την τροφοβλάστη για να δω αν θα είναι καλά το παιδί μου.κάντε όλες μια προσευχή να πάνε όλα καλά και να ναι καλά το μωρό μου!συγνώμη κ αν σας στεναχώρησα.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Καλημερες!

Κουκλακι, να πανε ολα καλα κουκλα μου, να ειναι σουπερ καλα το μωρακι σου και να μπορεσεις να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!

Κουφετακι μου δεν σε ειδα ονλαιν το βραδυ! Τι εννοεις μαρη τι εγινε με τον μπαμπα? Σημερα το απογευμα θα κανουμε και οι δυο αξονικες... Και απο Δευτερα γιατρος... Εκτος αν δειξει τιποτα φοβερο (οχι Παναγια μου!)...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και παλι!

Διαφημίσεις

έκανα αυχεμική προχθές κ ο αυχένας του μωρού ενώ θα πρεπε να είναι μέχρι 2,9 ήταν 3,6.οπότε φοβούνται για σύνδρομο down.δεν είναι στάνταρ η ώρα μέχρι της οχτώ το βράδι κάποια στιγμη.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Εγω το ακουω τωρα Μαρακι! Τι ωραιο τραγουδακι!!!

Είναι δύο cd Ελένη "Ο Τεμπέλης Δράκος" και "Η επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου". Τα 'χω διαφημίσει σ' όλο τον κόσμο, τόσο μου άρεσαν. Τα 'μαθε ο Γιάννης στον παιδικό! :D

μαεστρια να μου τα λες ε τοσο καιρο με ξες εγω διαβαζω κ ειμαι αλλου θυμασε ονομα γυναικογιατρου?

Μαρία Πέτροβα τη λένε κορίτσι, στη Β' Μαιευτική του Ιπποκρατείου είναι.

καλημέρα σε όλες!!!σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα από την τροφοβλάστη για να δω αν θα είναι καλά το παιδί μου.κάντε όλες μια προσευχή να πάνε όλα καλά και να ναι καλά το μωρό μου!συγνώμη κ αν σας στεναχώρησα.

Κορίτσι μου με το καλό εύχομαι!!!!

Ελένη και σ' εσένα καλά αποτελέσματα στις αξονικές.

Εγώ σήμερα έστειλα τον μικρό στον παιδικό και ή θα κάτσω σπίτι ή θα τολμήσω να παώ κέντρο, αν έχω αντοχές, να κάνω μια τελευταία δουλειά που πρέπει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλα εκανες και επελεξες τροφοβλαστη τοτε. Ομως, να ξερεις οτι η αυχενικη ειναι απλα στατιστικη, δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστη εξεταση. Θυμαμαι συναδελφο, στο δευτερο παιδακι της και σε ηλικια 30 ετων τοτε, με αδερφη διδυμη με συνδρομο Νταουν, η αυχενικη της βγηκε χαλια με ποσοστο 1:3... Περιμενε κι εκανε αμνιοπαρακεντηση (απορω πως περιμενε τοσο καιρο αλλα τοτε δεν ηταν ιδιαιτερα γνωστη η εξεταση του τροφοβλαστη) και το παιδακι δεν ειχε προβλημα. Και οντως δεν ειχε, ειναι ενα γερο κοριτσακι γυρω στα 6 σημερα...

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα κουκλιτσα μου και να τελειωσει εδω η αγωνια σου!

KALHMERA koykles!!!ασε ελενη χτες τη μαλωσα κι εκλαιγε!τραβουσε τον ανεμιστηρα ν απεσε πανω της και το ειχε για παιχνιδι...

κουκλακι μου,ευχομαι ολα καλα κοπελα μου!καιθα ειναι ολα καλα!!!!περιμενουμε νεα!καλημερασε ολες!εχω δυσκολη μερασ τη δουλεια ,και το τηλμου δε θα λειτουργει για 1-2 μερες...το γυρισασεκαρτοκινητο γιανακρατησω το νουμερο και θελει 2 μερες να ενεργοποιηθει,μετα απο ενα μηνα θ ατο ξανακανω συνδεση!αυτα!

μαρακι περιμενουμε!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αντε μωρε, μαλωσες την σκατουλα? Μαζεψε παιδι μου τον ανεμιστηρα, δεν θα τον χρειαστεις παλι φετος!

Μαεστρια μου, δεν παιζει να πας στο κεντρο με τον συζυγο το απογευμα? Τουλαχιστον να εχεις ανετη μεταφορα... Πως νιωθεις που τελειωνεις?

Κουκλακι, πες μας για τον γιο σου!!! Σε τι φαση ειστε? Πανω στην μανουλα?

Διαφημίσεις

Μαεστρια μου, δεν παιζει να πας στο κεντρο με τον συζυγο το απογευμα? Τουλαχιστον να εχεις ανετη μεταφορα... Πως νιωθεις που τελειωνεις?

Και τον μικρό που θα τον αφήσουμε;! :confused: Δεν τον κουβαλάω μαζί μου στο κέντρο!

Νιώθω ΥΠΕΡΟΧΑ που τελειώνω! Ξέρεις πόσο άβολα είναι στο τέλος. Έχω φτάσει στο σημείο που προτιμώ τα ξενύχτια, τα γάλατα, τις γκρίνιες και την αλλαγή πάνας, αρκεί να ΞΑΛΑΦΡΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Να σας βάλω κι ένα ακόμα τραγουδάκι; (κόλλησα, το ξέρω) Αυτό έχει ΤΡΕΛΟ χαβαλέ! :tongue:

EOjqOXh4zSQ&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο γιος μου είναι όλα τα λεφτά.ίδιος η μάνα του μιρλιάαρης αλλά πολύ γέλιο.αγαπούλης σκέτος.αχ το αγόρι μου σε λίγο καιρό θα κλείσει τα δύο σαν χθες μου φαίνεται.κισάκι μου μου λειψες βρε.πότε θα πιούμε κανα καφεδάκι?

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Καλημέρα κι απο μενα!

Κουκλακι καλα αποτελέσματα!

Λενακι κι εσείς εύχομαι να έχετε πεντακαθαρες αξονικες!

Μαεστρία με το μαλακό! Εγω στο τέλος ψιλοφοβομουν να τριγυριζω στο κέντρο μη μου σπάσουν τα νερά.... Χαχαχα Και γέννησα 40+2 με πρόκληση.....οπότε τζάμπα ο φόβος, αν και όντως δεν είχα και πολλές αντοχές για πολλές μετακινήσεις.

Κισακι μεγαλώσε η κουκλιτσα σου και κάνει βηματακια? κοντεύει χρόνο πλέον, όταν είχες γεννήσει εκανα β επιπέδου θυμάμαι και είχε ένα κρύο!

Εμείς καλα είμαστε, τρώμε λίγα φρούτα και μια κουταλια σούπα. Μετα σφραγίζει το στόμα... Τόσο πολυ του αρέσει η σουπιτσα. Τωρα εκτοσ απο το οτι θελει να ειναι ορθιοσ θελει και να χοροπηδαει, η να σκαρφαλωνει ή να σερνεται. Το καθιστο το μαθαμε και το προσπερασαμε, δεν το προτιμαμε...

Πήγα κι εγω στον ορθοπαιδικο χθες και εντάξει τενοντιτιδα είναι όπως το περίμενα, πήρα το ναρθηκουλη μου και τώρα πρέπει να τον φοραω όσο πιο πολυ μπορώ για να μην καταλήξω στα δυσκολότερα όπως η σαντυ που μας έγραφε προχθές.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα κοριτσια, δε εχω διαβασει αναλυτικα νεα σας, μονο για το κουκλακι, προσευχομαστε να ειναι το μωρακι σου μια χαρα!

Εγω με τα χερια τα ιδια και χειροτερα εστειλα τη μανα μου να μου κλεισει ραντεβου σε ορθοπαιδικο και νευρολογο, γιατι μπορει να ειναι ορθοπαιδικο το προβλημα αλλα πρεπει να τσεκαρουμε τη λειτουργια του νευρου μιας κα ειναι μουδιασμενα τα δαχτυλα μου ακομα!.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...