Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερες!!!

Κισακι!!! Που εισαι εσυ μαρη??? Αρχισατε τα παρτυ? Η μικρη στεκεται ορθια, παει απο επιπλο σε επιπλο??? Ο μπαμπας σας? Εγινε τιποτα?

Μανου, αντε να δουμε τι θα σας πουν κι απο εκει. Ελπιζω να σας ξεμπερδεψουν!

Καλημερες κουκλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές!

Μπήκα και εγώ να σας πω μια καλημέρα και βρήκα το χάος.

Καμιά να ξεματιάσει το τόπικ υπάρχει μια και δύσκολο το βρίσκω το ευχέλαιο.

Να σας πω προσωπικά καλά κυλάει ο καιρός χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ξεκινήσε η μέγαλη μου, το καμάρι μου, το σχολείο και δε μας ζορίζει πολύ. Τα πάει καλά με τα μαθήματά της και διαβάζει και γράφει σχεδόν μόνη της. Έχει ακόμα όρεξη και υπομονή. Ξεκινήσαμε και για τρίτη χρονιά φέτος μπαλέτο και δεν γκρίνιαξε ακόμα.

Το μόνο πρόβλημα μας είναι οι φοβίες. Φοβίες για τα πάντα. Φοβάται το σκοτάδι, τα μπουμπουνιτά, τα φαντάσματα και πάνω από όλα φοβάται τη φωτιά και για την ακρίβεια την πυρκαγιά. Αυτό ξεκίνησε από φέτος που καιγόταν ένα εργοστάσιο στη βιομ. περιοχή της Κομοτηνής (μπορεί να το ακούσατε στις ειδήσεις) και έβλεπε το καπνό από το σπίτι. Από τότε και μετά μυρίζει καπνό και βάζει τα κλάματα ή νομίζει ότι θα πιάσει το σπίτι φωτιά και θα την αφήσουμε μέσα.

Τι δεν τις έχω πει.... πάντα με καλό τρόπο και ατέλειωτες εξηγήσεις. Για όλα... για το ότι δεν υπάρχει τίποτα στο σκοτάδι, να κάνει την προσευχή της όταν φοβάται και τον σταυρό της, ότι την φυλάει ένας άγγελος, ότι τα μπουμπουνιτά είναι απαραίτητα και δημιουργούνται όταν υπάρχει κίνηση στον ουρανό, ότι φυσικά δεν υπάρχουν φαντάσματα και να μην ακούει τι λένε τα άλλα παιδάκια για να την φοβερίξουν και ότι η μαμά και ο μπαμπάς το πρώτο πράγμα που κάνουν σε πυρκαγιά είναι να βγάλουν τα παιδάκια τους έξω (που είχε γίνει και στο παρελθόν δηλαδή). Ηρεμεί κάπως και την άλλη μέρα ξαναρχίζουν τα ίδια. Από που πηγάζει τόση ανασφάλεια; Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Ελένη2008 δεν ξέρω πόσο είναι η μικρή σου αλλά ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα το σοκ. Ευτυχώς η δικιά μου παρ' όλες τις φοβίες της όταν τράκαρε μια φορά η μαμά μου και την είχε και αυτήν στο αυτοκίνητο δεν την επηρέασε καθόλου. Το έχει ξεχάσει. Αβυσσος η ψυχή των παιδιών.

Ο μικρός μου είναι το αντίθετο. Δεν φοβάται τίποτα εκτός ίσως από την

κουκουβάγια. Και λέω ίσως γιατί και αυτό το κάστρο γκρεμίζεται σε λίγο. :rolleyes:

Πάλι καλημέρα σας εύχομαι κορίτσια!

Να καλοσορίσω και την fntag.

Βλέπω τη κολλητή μου που μεγαλώνει δίδυμα και τα ζόρια που τραβάει και τη θαυμάζω. Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου. Πόσο είναι;

ΕΛΕΝΗ ΝΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙκανει κανενα βημα μετα πεφτει η κραταει τα επιπλα καιπαει σαν το καβουρι πλαγια....απο δουλεια τιποτα..............

Νιονιω μπραβο στη μεγαλη σου,οσο για τις φοβιες νομιζω ειναι της ηλικιας????

καλο κουραγιοοοοοοοοοοοο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Σημερα ξύπνησα με έναν πονοκέφαλο....Χαπακώθηκα πρωί πρωί!!

Μαράκι πως είσαι;

ελενη08 αυτο ειναι http://www.apivita.com/healthcare/winter-cream.html

Ευχαριστώ κουφετάκι!!

ποια ειναι η πελαγια ρε παιδια?

Ελα μου ντε;

Πάντως πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη για να το ζητάει σε όλα τα τόπικς!!!;)

.κι υστερα μου λετε εμενα να αφησω τα 10χρονα μονα τους σε ενα σινεμα,μαζι με τον καθε "%$#&*(*()" που μπορει να παει και να κατσει διπλα του........:confused::confused::confused:δεν υπαρχει περιπτωση,θεωρω οτι ειναι πολυ μικρα ακομη.Εχουν καιρο μπροστα τους.

Μανου πρώτα από όλα να αισθάνεσαι εσύ οκ!

Πως το πήρα το Χριστινάκι;

εμαςο μπεμπης ειανι 280 γρμ!αυτο δικαιολογει τυην κοιλαρα μου λεει ο γιατρος γιατι οταν με ειδε λεει πωπω μια κοιλια!!!!!

Ω ρε ένας αγόραρος που έρχεται!!!!

η μικρη χτες πηγε σε παιδικο παρτυ!

Απο τώρα άρχισε τα ξεπορτίσματα η τσούπρα σου;:tongue::tongue:

Το μόνο πρόβλημα μας είναι οι φοβίες. Φοβίες για τα πάντα. Φοβάται το σκοτάδι, τα μπουμπουνιτά, τα φαντάσματα και πάνω από όλα φοβάται τη φωτιά και για την ακρίβεια την πυρκαγιά.

Μήπως θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο πως να το χειριστείς;

ΕΛΕΝΗ ΝΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙκανει κανενα βημα μετα πεφτει η κραταει τα επιπλα καιπαει σαν το καβουρι πλαγια....απο δουλεια τιποτα..............

Α, την ζουζούνα!!! Όπου να'ναι θα περπατήσει!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλησπερα κορες να με συνχωρεσετε που δεν διαβασα τα της ημερα σας αλλα θελω να τα πω κ να παω να μαγειρεψω γτ μολις γυρισα απο δημο-οαεδ.παμε το πρωι δημο η κυρια των βεβαιωσεων δεν ηταν στο γραφειο της επινε καφεδακι αλλου την περιμενουμε 3τεταρτα ερχετε μας δινει τις βεβαιωσεις παμε οαεδ παω να δωσω τα ενσημα οχι μου λεει μια τυπισσα χαρτακι σειρας μα λεω μας ειχατε πει οτι απλα θα σας το παραδωσουμε και μιλαμε για 3 ατομα κοσμο αν ειχε 100?τελος παντον ερχετε η σειρα-χαρτακι κ ειναι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ στο κισε,ενταξει μου λεει πρεπει να μου φερετε κ τα 4ενσημα του σεπτεμβριου:shock:γτ του λεω αφου μου ζητησατε του αυγουστου κ γτ αφου οι 2τελυταιοι δεν μετρανε για τον οαεδ,εμεις λεει τα θελουμε κ γτ δεν γινετε υπηρεσιακα αυτο και βαζετε πολιτες να ταλαιπωρουνται συνεχεια,ε μα πως να μου λεει ηρθαν νομιζετε οτι δεν ηρθανκαι μου διχνει τα προηγουμενα ενσημα και γτ δεν περιμενετε και τα υπολοιπα του λεω,εκει αυτος τα δικα του και γινετε ενα πατιρντι γμστ,τελικα να μου λεει σου κανω την χαρη κ δεν σου ζητω τα 4 ενσημα:shock:(κ εμοσιον που βαραει κεφαλι στον τοιχο)αντι λεει να μου λες ευχαριστω εισαι κ επιθετικη:shock::shock: παει η φιλη μου μετα απο μενα κ την λεει εσυ τωρα γτ ηρθες?μα για να καταθεσω του αυγουστου τα ενσημα λεει αυτη,ναι αλλα εγω δεν βλεπω να γραφει πουθενα οτι πρεπει να μας τα φερεις αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!παω διπλα της και γινετε το ελα να δεις να φωναζω που ειναι ο διευθυντης κλ ιδια μερα προσληψη ιδια απολυση εγω δεν ανοιξα φακελο στην κυρια μου λεει για να ξερω τι προδιαγραφες εχει κ ο φακελος μπροστα του ανοιξε των του λεω δεν μπορω αν δεν ξερτε τι σας γινετε μην μιλατε κ καντε την δουλεια σας ρεμαλια ε ρεμαλια!!!!κ απο το πρωι που εφυγα για ολο αυτο εφτασα τωρα σπιτι κ πειτε μου εσεις ρε κοριτσια πως θα παμε μπροστα ρε πως?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααααααα!

Έκανα και τον καρδιοτοκογράφο μου σήμερα στο Ιπποκράτειο, καλός ήταν. Επόμενο ραντεβού στις 11 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου.

Τώρα σπίτι, μαγείρεψα, συμμάζεψα και είμαι ένα πτώμα. Έλεος ρε, καθόλου δεν αντέχω πια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πειτε μου εσεις ρε κοριτσια πως θα παμε μπροστα ρε πως?

Δε θα πάμε καλέ, ποιος είπε ότι θα πάμε; :rolleyes:

Στον ΟΑΕΔ της Μπότσαρη είσαι; Στα μέρη μου; Έχεις πάει καλοκαίρι εκεί; Ούτε κλιματισμό δεν έχει το κ***χανείο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε κουφέτο, μ'αρέσει που θες να πάμε και μπροστα....:shock::shock::tongue:εδώ έχουμε περάσει τον πάτο και χειροτερεύουμε, οχι να πάμε και μπροστα!!!!

Ου μπλέξεις με οαεδ!!!!!

Δεν βρίσκεις άκρη με τίποτα όμως!

Πάντως καλά τους έκανες τους μλκς....:rolleyes:

Μαρία τελείωσες, το πήρες χαμπάρι καλέ;

Εμένα σαν χθες μου φαίνεται που μας είπες τα χαρουμενα νέα...

Σε 10 μερούλες θα έχεις την μπουμπού σου αγκαλίτσα!!!!

4Suap3.png

Μαρία τελείωσες, το πήρες χαμπάρι καλέ;

Εμένα σαν χθες μου φαίνεται που μας είπες τα χαρουμενα νέα...

Σε 10 μερούλες θα έχεις την μπουμπού σου αγκαλίτσα!!!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Καλέ μια βδομάδα και κάτι έμεινε!

Να σας πω και κάτι άλλο; Η γιατρός που με είδε σήμερα ... μου 'χε κάνει την καισαρική (βοηθός ήταν) στα Γιαννιτσά, όταν έκανα τον Γιάννη! Κουφό;

Το πήρα σαν καλό οιωνό. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Καλέ μια βδομάδα και κάτι έμεινε!

Να σας πω και κάτι άλλο; Η γιατρός που με είδε σήμερα ... μου 'χε κάνει την καισαρική (βοηθός ήταν) στα Γιαννιτσά, όταν έκανα τον Γιάννη! Κουφό;

Το πήρα σαν καλό οιωνό. :D

Έλα ρε!!!!! Πλάκα κάνεις!!!!:D

Τι μικρός που είναι ο κόσμος!!

ΕΙΝΑΙ καλός οιωνός!!!!:D:D

Λες να σου κάτσει και να είναι την μέρα που γεννάς;;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε κισακι η μικρα αρχισε να περιπατει?!!!!πω ρε ολοκληρη κοπελα θα γινε εχω να την δω απο τον χειμωνα γμτ.ε αντε να πιουμε καφε αυριο παω πεθερα χωριο παει κ το αυριο απο βδομαδα ομως αντεεεε.μαεστρια καλο αυτο με τον εκπαιδευομενο αυτος σε θυμηθηκε?αχ νυσταζω αλλα περιμενω να τελιωσει η κορη το ιδιαιτερο αγγλικο της σιχτιρ μεσσημεριατικα

921477wc2fyvv2y2.gif

Έλα ρε!!!!! Πλάκα κάνεις!!!!:D

Τι μικρός που είναι ο κόσμος!!

ΕΙΝΑΙ καλός οιωνός!!!!:D:D

Λες να σου κάτσει και να είναι την μέρα που γεννάς;;)

Mωρέ μακάρι να μου κάτσει, συμπαθέστατη είναι και καλή γιατρός. :D

ελα ρε κισακι η μικρα αρχισε να περιπατει?!!!!πω ρε ολοκληρη κοπελα θα γινε εχω να την δω απο τον χειμωνα γμτ.ε αντε να πιουμε καφε αυριο παω πεθερα χωριο παει κ το αυριο απο βδομαδα ομως αντεεεε.μαεστρια καλο αυτο με τον εκπαιδευομενο αυτος σε θυμηθηκε?αχ νυσταζω αλλα περιμενω να τελιωσει η κορη το ιδιαιτερο αγγλικο της σιχτιρ μεσσημεριατικα

Γυναίκα είναι κουφέτο η γιατρός. Όχι καλέ, που να με θυμηθεί; Τόσες που θα 'χει ξεγεννήσει τόσα χρόνια! Άλλωστε βοηθός ήταν. Αλλά ήταν πολύ κουφό που έπεσα πάνω της.

Μακάρι να τα καταφέρουμε από βδομάδα ναι, εγώ βέβαια θα 'ρθω "τσουλώντας"! :tongue:

Μάλλον αύριο θα τα δείτε αυτά, οπότε να σας αφιερώσω κι ένα τραγουδάκι με την καλημέρα μου. :D

IroXjKzDRPk

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγω το ακουω τωρα Μαρακι! Τι ωραιο τραγουδακι!!!

Πωπω, Μαεστρια σε 10 μερες γεννας! Κι εγω σαν χτες το θυμαμαι που μας ειπες οτι εισαι εγκυος!!! Που σου το βγαλαμε με το τσιγκελι μαλλον!!!

Πηγα οφθαλμιατρο, ολα καλα... Κι η Μυρτω, ολα καλα, κι εχει εξαφανιστει το λιγοτερο απο 0,25 μυωπια που ειχε εμφανιστει τον Μαιο... Ειχε σκαλες στην γιατρο, μου ηρθε ο θανατος! Ρε γμτ, ειναι δυνατον να ειναι μουδιασμενο και ξερο το ποδι ακομα? Τι αλλο θελει?

Κουκλακι! Τι κανεις μπουμπου?

Κισακι ποσο γουσταρω αυτη την φαση που ειναι η Ηλιαννα τωρα, βεβαια οχι να την ζω αλλα να την βλεπω! Ανακαλυπτει τον κοσμο μωρε το μικρουλι!

Σημερα θα κοιμηθω με την κουκλα μου, την εχω στειλει τωρα στο δωματιο της για να μην λυσσαει ο μικρος κι οταν εκεινος κοιμηθει θα ερθει στο κρεβατι μου! Κοριτσακι μου μωρε...

Αχ, αυτα κοριτσακια, ευχηθειτε μας καλα αποτελεσματα αυριο στις αξονικες και θα τα πουμε αυριο βραδυ!

Καλο ξημερωμα!

ελενι ολα να πανε καλα ολα να ειναι καλα με την ποιο ευκολη εκβαση για την μεση σου στην θεραπεια α ρε λενι ειδες και η μυρτω θα ειναι καλα με τον μπαμπα τι κανατε σημερα?μαεστρια να μου τα λες ε τοσο καιρο με ξες εγω διαβαζω κ ειμαι αλλου θυμασε ονομα γυναικογιατρου?μαγειρευω κορες γτ αυριο δεν θελω να ταλαιπωρηθει η μαμα μου αν αργησουμε στο χωριο.εκανε σημερα μια σπανακοπιττα στο στομα της λεει την γευοταν εφαγε ενα κοματι και εχει ξυνηλες τωρα αφηστε δε που εγινε χαλια γτ κουραστηκε,α ρε τι λεω γτ δεν με ειπες να στην εκανα εγω,οχι μου λεει την ηθελα οπως την κανω εγω γμτ ποντιακα μυαλα.αφηστε δε που ακομη σκεφτομαι τα του οαεδ και τρελαινομαι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...