Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Πραγματικα εχω αρχισει και τα βλεπω ολα...

Ο παθολογος που παρακολουθει τον μπαμπα μου, αφου πηρε στα χερια του τις πρωτες απαντησεις, ζητησε να μιλησει με καποιον απο εμας (παιδια)... Πηρα εγω λοιπον τηλεφωνο... Ο μπαμπας μου λοιπον, εχει παρα πολυ χαμηλη χοληστερινη και πολυ υψηλη CRP... Πολυ υψηλη ομως, το ανωτατο φυσιολογικο ειναι 6 και ο μπαμπας εχει 135... Αυτο σημαινει πιθανοτατα φλεγμονη... Ο συνδυασμος των δυο μπορει να σημαινει κακοηθεια...

Ο γιατρος ρωτησε αν εχουμε την δυνατοτητα να μπει σε καποιο νοσοκομειο για να τον ξεψαχνισουν (πρεπει να εχεις γνωστο, δεν εχει κατι ωστε να τον κρατησουν εστω σε εφημερια) κι οταν του ειπα μαλλον οχι ειπε οτι για αρχη θα πρεπει να κανει αξονικη ανω-κατω κοιλιας και θωρακος...

Η αληθεια ειναι οτι ο αδερφος μου (@#@#@#) μπορει να τον βαλει σε στρατιωτικο νοσοκομειο, ελα ομως που ακομα κραταει μουτρα (μην με ρωτησετε γιατι) και δεν εχει παει καν να τον δει! Απο την αλλην, σκεφτομαι οτι δεν ειναι στα καλυτερα του ψυχολογικα, το να μπει σε ενα νοσοκομειο τωρα θα τον διαλυσει...

Μιλησα με τον αλλον αδερφο μου και ειπαμε να κανει τις αξονικες μηπως δειξουν κατι... Αν οχι, βλεπουμε... Ο Τακης επιμενει οτι πρεπει να μιλησω με τον @#@#@ αδερφο και να του πω τι συμβαινει... Δεν θελω ουτε να τον ξερω, ποσο μαλλον να νιωθω οτι πεφτουμε και στην αναγκη του...

Ο γιατρος βεβαια με καθησυχασε λεγοντας μου οτι ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα για κακοηθεια, πρεπει ομως να το δουμε... Παρκινσον και αρθριτικα δικαιολογουν υψηλη CRP οχι ομως τοοοοσο πολυ...

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικα εχω αρχισει και τα βλεπω ολα...

Και πολύ άντεξες κορίτσι μου!!!!

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ???

Πραγματικά σου εύχομαι πολύ σύντομα!

Κουράγιο Λενάκι και να εύχεσαι να μην δείξει τίποτα η αξονική!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Σκεφτομαι... αν υπαρχει οντως κακοηθεια... δεν θα αντεξει καν την πρωτη χημειοθεραπεια... Τοσο αδυναμος ειναι... Ποσο πρεπει να ταλαιπωρηθει ρε γμτ...

Ρε κοριτσια, τι μου φταιτε κι εσεις... Δεν ειμαι καλα...

Ρε κοριτσια, τι μου φταιτε κι εσεις... Δεν ειμαι καλα...

Τι λες ρε Λενάκι...Εδώ εκτός από τις χαζομαρίτσες που λέμε και περνάμε ωραία, λέμε και τον πόνο μας και ξαλαφρώνουμε οπότε αυτό όχι μόνο να μην το ξαναπείς αλλά να μην το σκεφτείς καν!

Ετσι δεν είναι κορίτσια;;;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι κοριτσια...μανουλα 33 ετων σε απογνωση με τα διδυμακια μου...τα ματιασαν και ειμασταν 4 μερες τον αυγουστο με τον μπεμπακο νοσοκομειο και αλλες 5 τωρα με την μπουμπου μου...ξεκινησα να ψαχνω εκκλησια να τα βαφτισω το 2012 μηπως και ηρεμησουμε λίγακι!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

καλο μεσημερι κοριτσια...μανουλα 33 ετων σε απογνωση με τα διδυμακια μου...τα ματιασαν και ειμασταν 4 μερες τον αυγουστο με τον μπεμπακο νοσοκομειο και αλλες 5 τωρα με την μπουμπου μου...ξεκινησα να ψαχνω εκκλησια να τα βαφτισω το 2012 μηπως και ηρεμησουμε λίγακι!!

Kαλωσήρθες μανουλα!

Να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!

Ζόρικα ξεκινήσατε...Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό.

4Suap3.png

Τι λες ρε Λενάκι...Εδώ εκτός από τις χαζομαρίτσες που λέμε και περνάμε ωραία, λέμε και τον πόνο μας και ξαλαφρώνουμε οπότε αυτό όχι μόνο να μην το ξαναπείς αλλά να μην το σκεφτείς καν!

Αχ βρε Ελενιτσα...

Λοιπον, δεν θα μας παρει απο κατω, αει σιχτηρ πια!!! (βεβαια, λες και ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι ρε φουστη μου, οποτε λεω ολα καλα, ολο και κατι θα γινει!!!)

Εκλεισα ραντεβου για τις αξονικες του μπαμπα και την δικη μου την Παρασκευη το απογευμα... Οποτε, παει ο φυσιοθεραπευτης που ειχα σκοπο να παω την Παρασκευη, θα δω μηπως μπορει να με δει το Σαββατο... Βεβαια... Ο μπαμπας μου πρεπει να πιει το σκιαγραφικο και να μην παει τουαλετα για δυο ωρες... Και να κατσει 45 λεπτα μιας και χρειαζονται 15 λεπτα για την καθε αξονικη του... Ο θανατος θα του ερθει!

fntag καλως ηρθες... Οπως βλεπεις εδω εχουμε μαζευτει οι δυσκολες περιπτωσεις!!! Τι ειχαν τα μωρα? Περαστικα κι αγυριστα να ειναι!

Αχ βρε Ελενιτσα...

Λοιπον, δεν θα μας παρει απο κατω, αει σιχτηρ πια!!! (βεβαια, λες και ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι ρε φουστη μου, οποτε λεω ολα καλα, ολο και κατι θα γινει!!!)

Πες το ψέμματα...

Μου φαίνεται πως ΟΤΑΝ λέμε πως είμαστε καλά θα πρέπει

1) να σταυροκοπιόμαστε

2)να φτύνουμε τον κόρφο μας 3 φορές

3) να κουνιόμαστε από την θέση μας

και 4) να φοράμε ένα κολιέ με σκόρδα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Έτσι βέβαια!

Πες τα παιδάκι μου να τα βγάζεις απο μέσα μου. Εδώ όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλωσήρθες μανουλα!

Να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!

Ζόρικα ξεκινήσατε...Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό.

ευτυχως οχι κατι σοβαρο αλλα οντως ξεκινησαμε λιγο ζορικα!ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα στην πορεια

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ελενη08 αυτο ειναι http://www.apivita.com/healthcare/winter-cream.html

λενι μου γλυκια θα περασουν ολα θελει κουραγιο και δυναμη δυστυχως!!!σιγα σιγα μονο να περνανε ρε λενι,τωρα για τον μπαμπα σου εγω λεω να ριξει ο αδερφος σου τα μουτρα του κ να τον πατε στο στρατιωτικο νσκμειο,μην τον ταλαιπωρειτε με μεμονομενες εξετασεις κ προπαντος μην χανετε χρονο!!!εγω σημερα ειχα τρεξιμο αρκετο τωρα λιγο καθησα να μαθω νεα σας φιλουθια κοριτσια μαεστρια βαραινεις κοριτσι μου?υπομονη ειναι δυσκολη αλλα τοσο καλη περιοδο αυτη της εγκυμοσυνης μωρε!!!

ποια ειναι η πελαγια ρε παιδια?και καλος ηρθες καινουργια 33αρα διδυμακια ε?ε ρε γλεντια!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα,fntag να σου ζησουν τα διδυμακια σου και ευχομαι περαστικα κι αγυριστα να ειναι.Αληθεια ποσο ειναι τα μπεμπε τωρα;

Ελενιτσα κ πραγματικα τα εχω χαμενα,τωρα δεν εχω χρονο γιατι θα ετοιμαστουμε να παμε στην οδοντιατρικη σχολη με τη μικρη,θα σε παρω οταν τελειωσουμε αγαπακι μου.

Τι εγινε τσουπρες απότι ειδα αρχισατε να σκεφτεστε απο τωρα τα μηχανακια που μπορει να ζητησουν τα βλασταρια σας στα 15,και κατι σας επιασε.........κι υστερα μου λετε εμενα να αφησω τα 10χρονα μονα τους σε ενα σινεμα,μαζι με τον καθε "%$#&*(*()" που μπορει να παει και να κατσει διπλα του........:confused::confused::confused:δεν υπαρχει περιπτωση,θεωρω οτι ειναι πολυ μικρα ακομη.Εχουν καιρο μπροστα τους.

Να εχετε μια ομορφη μερα,θα μπω μετα να σας πω νεοτερα,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια!καλημερα κοριτσι με τα διδυμακαια καλωσορισες!ελενημου τι ν απω!πραγματικα δεν ξερω!εμαςο μπεμπης ειανι 280 γρμ!αυτο δικαιολογει τυην κοιλαρα μου λεει ο γιατρος γιατι οταν με ειδε λεει πωπω μια κοιλια!!!!!εχω πονακια,συσπασεις και καφε υγρα-ατιμα αγορακια...αλλα ο τραχηλος μπομπα ειναι απο κουραση και το βαρος της μικρης λεει ο γιατρος!ολα καλα! η μικρη χτες πηγε σε παιδικο παρτυ!η πιο μικρη ηταν αλλα επαιξε καλα,ειναι ζωηρη-δε βαζει κωλο κατω αλλα ειναι καλη με τα παιδακια παιζει καλα!απλα ειχα το νου μυ συνεχει μτ τη ριξουν,μη τη χτυπησουν οπως παλευαν,μη φαει κανενα ξεφουσκωτο μπαλονι...9αυατ τα πολυ μικρουλια)

πιαστηκα χτες η αριστερη ωμοπλατη δεν κοιμηθηκα καθολου,πηγα ν ασηκωθω απο το ν καναπε ακουστηκε εν ακρατς κι εμεινα εκει!

κουραγιο κοπελες....ερχονται και χειροτερα...!

σας φιλω και περιμενω καφεδακι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...