Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κ

Ελενη2008 σιγουρα το θεαμα ηταν που επηρρεασε παρα πολυ τη μικρη και λογικο,καλα θα ηταν να ειχε αποφευχθει,αλλα τωρα μπορεις να την καθησυχασεις οτι ο κυριος ειναι μια χαρα και δεν ηταν κατι σοβαρο και εχει παει σπιτι του ή κατι τετοιο τελος παντων.Ισως παρει μερες,αλλα θα το ξεπερασει.

Αυτά της είπα μανού μου αλλά είχε κολλήσει εκεί...

Οσο για το οτι θα μπορουμε να κοβουμε κινησεις στο σινεμα,λιγο δυσκολο το βλεπω.....το καφε ειναι σχετικα μακρυα απο την αιθουσα προβολης,οποτε δεν καταλαβαινω πως το εννοεις οτι θα μπορουμε να ελεγχουμε.

Σε ποιο σινεμά θα πάνε καλέ;

Εμεις χθες πηραμε τη 2η γνωμη του ορθοδοντικου που μας μπερδεψε,οποτε αυριο το πρωι θα παμε και στην οδοντιατρικη σχολη και μετα να αποφασισουμε.

Ναι, να το ψάξετε παντού πριν αποφασίσετε

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δωσε της χρονο ελενη2008 θα της περασει με τις μερες.Ειναι πολυ φυσιολογικη η αντιδραση του παιδιου.Στα ster στην καρφουρ θα πανε.

Εγώ θα 'λεγα ότι είναι σχετικά ελεγχόμενος χώρος εκεί. Αλλά αν σου είναι τόσο άγχος ρε κορίτσι, μη τη στέλνεις!!! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ακριβώς!

Ξέρεις γιατί νομίζω ότι μ' έφαγε το άγχος και η στενοχώρια; Γιατί αισθανόμουν ενοχές που τον έστελνα, ενώ για κάποιο λόγο δεν του άρεσε. Αναρωτιέμαι αν όντως ήταν κάτι, ή απλά ήθελε κι άλλο χρόνο να προσαρμοστεί. :rolleyes:

Πραγματικά όμως το σύστημά τους είναι χάλια. Ένα, δυο μήνες "προσαρμογή", δηλαδή δεν κάνουμε τπτ απλά φύλαξη, και περιμένουν τα παιδιά να 'ναι καλά; Αν δεν το απασχολήσεις το παιδί δημιουργικά πως θα προσαρμοστεί; :confused:

Δυστηχώς Μαράκι μου εκεί έγκειται η διαφορά του ιδιωτικού...

Επειδή φοβούνται μη σε χάσουν κάνουν δουλειά!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Δωσε της χρονο ελενη2008 θα της περασει με τις μερες.Ειναι πολυ φυσιολογικη η αντιδραση του παιδιου.Στα ster στην καρφουρ θα πανε.

Ε, ωραία! Ακριβώς από έξω είναι τα καφέ. Εκεί δεν θα καθίσετε κι εσείς;

Πάντως σκέψου το γιατί σε λίγο καίρο θα σου ζητήσει να βγει και μόνη της οπότε είναι ευκαιρία να δεις και κάποιες αντιδράσεις, αν όμως καταπιέζεσαι καλύτερα να μην την αφήσεις να πάει και να της εξηγήσεις πως είναι λίγο μικρούλα ακόμη για εξόδους άνευ συνοδείας!

Θα της δώσω χρόνο κι ελπίζω να το ξεχάσει!

4Suap3.png

Καλημέρα κι απο μενα!

Ελπίζω όλες οι μαμάδες και ολα τα παιδάκια να είναι καλύτερα σήμερα...

Και ιδιαίτερα η Ελένηκ που της έχουν πέσει πολλα μαζεμένα... Μακαρι να ήμασταν κοντά βρε Ελένη μου να σε βοηθουσαμε λιγάκι. Ένα φαγητό, λίγο παρέα στα παιδακια σου να προλαβεις κι εσύ να πας στο γιατρό... Ουφ ελπίζω ολα μαζι να βελτιωθούν άμεσα όπως και εμφανίστηκαν ολα μαζί.

Κατα τ΄αλλατι να πρωτοσχολιασω, δόντια, παιδικοί σταθμοί, ατυχήματα.... Πολλα γεγονότα...

Μανού, αργά η γρήγορα θα αρχίσουν οι έξοδοι της μπαλαρινουλας μας οπότε δυσκολα τα πράγματα. Όπως αισθάνεσαι κανε απλά να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα γίνει...

Ωχ λέτε ο γιος μου σε λίγα χρόνια να θελει μηχανάκι; Αχ τι μας περιμένει....

Σαντυ τα δικα σου ομολογώ ότι με ανησύχησαν και έκλεισα ρανταβου αύριο να πάω ορθοπαιδικο γιατί έχει απο όταν γέννησα που πονάει το αριστερό μου χερι και κάτι για τενοντα υποψιαζομαι αλλα όλο το αμελουσα...

Τώρα περιμένω να ξυπνήσει ο κύριος να βγουμε για ψώνια...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ευτυχώς έχετε λίγο χρόνο να του αλλάξετε μυαλά!!!!:D:D;)

Θα αρχίσω οπότε βλέπουμε μηχανάκι να του λέω κακό... Που θα παει σε καμια 15αρια χρόνια θα το πιστέψει ότι είναι κακό...:D

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Όχι ρε, δεν θα 'χω αυτο το στυλ μάνας. Αλλά ότι είμαι αυστηρή είμαι, πιστεύω στην πειθαρχία. Όχι την στρατιωτική βέβαια. ;)

Κανονικά έτσι πρέπει για να μην μας πάρουν τον αέρα αλλά να μας δω στην πράξη!!!:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...