Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλησπερα στις πολυπαθουσες 30αρουλες του καφε.Τι μου κανετε;(κατι ερωτησεις που κανω κι εγω τωρα......)Και για να μην αργησω να σας αναφερω ονομαστικα,μια-μια,περαστικα σε ολα τα αδιαθετα παιδακια και καλο κουραγιο στις μανουλες.

Τι να πω βρε κοριτσια,τι περονοσπορες επεσε......υπομνη ομως που θα παει θα συνελθουν τα πουλακια μου.

Μαριαθ θα ερθω να συμφωνησω με το γιατρο σου,η κρεμουλα δεν του ειναι τοσο απαραιτητη οσο το γαλατακι σου.Εμενα δε η δικια μου δεν ειχε φαει καθολου ρυζαλευρο,γιατι δεν της αρεσε.

Μαεστρια μην ανησυχεις κι απότι εχω καταλαβει ο Γιαννος ειναι βολικο παιδακι,οποτε αν ηταν καλυτερα στον περσινο σταθμο,μην το σκεφτεσαι,εξαλλου θα παει σε γνωριμο περιβαλλον.

Παστακια μου θα περπατησει κι ο γουργουρης,καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και θελει το χρονο του.Οσο για σεν καλα τι να πω εχεις λαλησει με το γιο :tongue:

Κουφετακι και ελενη 2008 ελπιζω τα κοριτσακια σας να ειναι καλυτερα σημερα.

Ελενιτσα κ τι να πω σε σενα αγαπακι μου,πρεπει να κανεις πολυ υπομονη,τα ειπαμε.Τα παιδακια τα εχουν αυτα,μακαρι να τελειωνετε με τη Μυρτουλα και να μην εχετε αλλες περιπετειες.

Εμεις κατα τ'αλλα καλα,τρεχουμε λιγο με τα προγραμματα της μικρης,αλλα χαλαλι.Καλα χθες εβαλε τις ποεντ για κανενα 10λεπτο και πονεσαν τα ποδαρακια της.Σε επομενο μαθημα θα τους μαθει η δασκαλα πως να δενουν τα δαχτυλακια τους.Εγω ησυχια,ταξη και ασφαλεια,περασε κι πονος κι λεω Δοξα το Θεο.

Το απογευμα θα παμε και σε ορθοδοντικο,να παρουμε μια 2η γνωμη και μετα να καταληξουμε και να ξεκινησουμε την ολη διαδικασια.

Και για να μην απλωσω το σεντονι,συνεχιζω........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια θελω τη γνωμη σας για ενα θεματακι που εχει προκυψει με τη μικρη.Μια φιλη της εχε γενεθλια και αποφασισε η μητερα να παει τα παιδακια στο σινεμα (χωρις συνοδεια ενηλικα)κι εμεις οι μαμαδες να καθησουμε καπου για καφε.Η αληθεια ειναι οτι το εκαναν και περσι και μας ειχαν καλεσει κανα 2 φορες,γιατι εγω δεν ημουν συμφωνη με το ολο σκηνικο.Τωρα ομως η μικρη θελει να παει παρααααα πολυυυυυ και το καταλαβαινω,αλλα βρε κοριτσια πραγματικα με οσα ακουμε να γινονται,φοβαμαι.

Ειπα απο τη μια να πω οτι θα μπω εγω μεσα μαζι με τα παιδια,αλλα σκεφτηκα οτι πιθανον να παρεξηγηθουν οι υπολοιπες μαμαδες(και καλα οτι εγω ειμαι η υπερπροστατευτικη).Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.....για πειτε μου κι εσεις καμια γνωμη........ευχαριστω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Περαστικά, περαστικά, περαστικά! Εύχομαι ολα και για όλους να είναι περαστικά...

Σήμερα ποναω και εγω οπότε τώρα φαντάζομαι θα με θέλετε πιο πολυ στην παρέα σας! Χαχαχα

Αχ μα είμαστε για κλάματα τελικά και για πολλα ευχελαια! Εμένα ξαφνικά χθες το βράδυ πετρωσε το στήθος μου οπότε ήμουν με κομπρεσες και τριψιματα και άυπνη φυσικά. Τι στο καλο αυτά νόμιζα ότι μόνο στην αρχή συμβαίνουν, τα είχα ξεχάσει τόσο καιρο. Παλιές πρώτες μέρες να παλεύω με τον θηλασμο, αυτο θυμήθηκα. Τέλος πάντων τώρα είμαι κάπως καλύτερα, οπότε ελπίζω να τη γλιτωσω τη μαστιτιδα.

Η κρέμα τελικά μας πειράζει. Δοκιμάσαμε πάλι χθες και κοκκινησαμε κατευθείαν. Βανιλια ρυζαλευρο του έδωσα αλλα δεν μας έκατσε και κρίμα γιατί είχε αρχίσει να του αρέσει και να την τρώει. Ο γιατρός υποθετει ότι μάλλον φταίει η σκόνη γάλα που έχει μέσα η κρέμα. Τέλος πάντων δεν θεωρεί ότι πρέπει να κάνουμε πειράματα η εξετάσεις τώρα να δούμε τι τον πειράζει. Συνεχίζουμε με τα φρούτα και τη σούπα και ξαναδοκιμαζουμε αργότερα. μάλλον. Και φυσικά το γάλα. Αυτο λέει είναι απαραίτητο και η κρέμα προεραιτικη.

Τρέχω να κάνω καμια δουλίτσα όσο κοιμάται γιατί μετα πρέπει να τον κρατάω για να στέκεται όρθιος ο κύριος...

Φιλιά

μην σε προβληματιζει το στηθος ειναι φυσιολογικοτατο να το παθεις γτ η ζητηση μειωθηκε με τα ενδιαμεσα γευματα εσυ φροντιζε να το αποσυμφοριζεις μονο και θα βρει παλι το ρυθμο παραγωγης του,ετσι ειναι το καλο γαλα μανα μου!!!χαχααχα!!!υπαρχουν βιολογικες κρεμες πολυ καλυτερες απο τις γνωστες πχ.δες εδω http://www.ecobaby.gr/index.php?cat=58&filter_id=25 οσο για την κορη μου αυτο ειναι να εισαι εφηβος ειναι βολτα καλε η μυτη μπουκωμενη πυρετο δεν μου κανε οκ,πηγε σχολειο ηρθε κ τωρα σουρτουκεμα δεν πα να πα καλε κοριτσι μου μην βγεις ηρεμησε λιγο ενταξει της εβλα ωρα για πισω νωρις οποτε δεν θα μας φαει το αγιαζι την εκενα χτες εντριβη με της προπολαιν το φυτικο που εχιε εκαλυπτο κ τον μικρο τον εκανα κοριτσια ειναι απιστευτο σκευασμα παω γιατρο τωρα γειααααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

A, ρε Ελένη τι τραβάς κι εσύ!

Περαστικά σας και στους τρεις. Ο άντρας σου τουλάχιστον πως την παλεύει;

Φτου φτου να λεμε! Τα εχει δει ολα αυτες τις μερες! Μην παθει κι αυτος τιποτα τωρα, την κατσαμε!!!

Παιδιά μας πήρανε απ' την ΕΕΤΑΑ, μπαίνουμε στον περσινό σταθμό!!!!!

Τι να κάνω; Να τον αλλάξω; Εεεεε;;;!!!!

Πλακα κανεις!!!!!!!! Μπραβο βρε κουκλα, πολυ το χαρηκα! Ειδες που ησουν απαισιοδοξη???

Ζυγισε τα καλα τα πραγματα κοριτσακι, εγω βασικα θα πηγαινα οπου εχει λιγοτερα παιδακια... Και αυτο που παρατηρησα φετος ειναι οτι μαλλον ειναι καλυτεροι οι δημοτικοι σταθμοι, οταν το παιδι ειναι αρρωστο δεν το πηγαινεις σε αντιθεση με τους ιδιωτικους που οι δασκαλες δεν εχουν προβλημα στο να δωσουν φαρμακα, αντιβιωση κτλ... Αυτο βεβαια σε περιπτωση που εχεις επιλογη που να αφησεις το παιδι σου...

Μανου παλι τα ιδια??? Μα τι ειδους παρτυ ειναι αυτο που σωνει και καλα πανε τα πιτσιρικια μονα τους στο σινεμα? Εφοσον σε ενοχλει να μην το κανεις... Και εγω θεωρω οτι ειναι μικρα παιδια (δημοτικο ρε γμτ ειναι) να πανε μονα τους σινεμα. Δηλαδη αν αρχισουν ετσι τωρα... στο Γυμνασιο τι θα κανουν?

Μαριαθ μου, ξεχασα και την προηγουμενη φορα να σε καλωσορισω, συγχωρα με κουκλα μου αλλα εχω τοσα πολλα που συμβαινουν! Να χαιρεσαι το Χρηστακη σου, αγαπημενο ονομα μιας και ετσι λενε τον μπαμπα μου!

Κοριτσιααααα ποναωωωωωωωωωωω... Αυριο θα παει παιδιατρο ο μικρος (σημερα ηταν στο νοσοκομειο, εκανε επεμβαση ο γιος της), Πεμπτη θα παμε με την Μυρτω οφθαλμιατρο, ποτε να παω εγω στον γιατρο??? Δεν την παλευω αλλο λεμε!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και περαστικα σ΄ολα τα παιδακια και μανουλες!

Και εγω εχω τα χαλια μου.....εχω το δεξι καρπο εγχειρισμενο εδω και 3 χρονια λογω συνδρομου καρπιαιου σωληνα που οδηγησε σε τεντονιτιδα και οριακα γλυτωσα τη νεκρωση του μεσου νευρου που ελεγχει δεικτη, μεσο και λιγο παραμεσο και εδω και δυο μερες μ΄εχει πεθανει στον πονο συν της αλλης εχω μονιμο μυρμηγκιασμα στα αντιστοιχα δαχτυλα του αριστερου χεριου που ηταν ενα απο τα πρωτα συμπτωματα τοτε και εχω χ@στει πανω μου μηπως χρειαστει και το αριστερο χερι εγχειρηση γιατι θα χρειαστει για τουλαχιστον 1 μηνα να μη σηκωνω τιποτα και ισως και παραπανω...και τι θα κανω με το μωρο, αφηστε που για μενα ηταν η επεμβαση χειροτερη και απο τη καισαρικη, με τοπικη αναισθησια αλλα οταν μου καθαριζε το νευρο που ειχαν δημιουργηθει παρακλαδια λογω εκφυλισμου απο την πιεση που ασκουσε ο καρπιαιος σωληνας πεθαινα στον πονο και φοβαμαι λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ τι πάθαμε όλοι εδώ μέσα;;;; Περαστικά και να κάνουμε κι ένα ευχέλαιο και στο τόπικ!

Τελικά θα τον στείλω στον περσινό γιατί α) έχει λιγότερα παιδιά, β) δασκάλες που δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και κάνουν ήδη δραστηριότητες, γ) μπορώ να τον πηγαίνω ότι ώρα γουστάρω, δ) ξέρει ήδη τα παιδάκια κι έχει "παρέες" από πέρσι, ε) μπορεί ο χάζμπαντ να τον παίρνει πιο άνετα και είναι στο δρόμο του.

Αύριο επιβεβαιώνω με την ΕΕΤΑΑ και ξεκινάμε κιόλας.

Ελένη άσε, ούτε εγώ το περίμενα, νόμιζα οτι μου κάνανε πλάκα. Αφού έκανα τσεκ να δω αν το τηλεφωνικό νούμερο, απ' οπου με πήρανε, ήταν όντως της ΕΕΤΑΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!!!

Χθες βγήκαμε μια βόλτα με την μικρή και την μανούλα μου για να της πάρουμε παπουτσάκια,και την ώρα που επιστρέφαμε, ένα αυτοκίνητο πιο μπροστά από εμάς τρακάρει με μια μηχανή. Τρέχουμε εμείς να βοηθήσουμε, καλώ αστυνομία και ασθενοφορο, η Λουκία παγωτό, αρχίζει να φοβάται και μπαίνω στο αυτοκίνητο για να πάω γιαγιά και εγγονή στο σπίτι, κι εκείνη την ώρα λιποθυμάει το παληκάρι, το βλέπει η μικρή, πατάει τα κλάματα γιατί σοκαρίστηκε και από κεινη την ώρα η μόνιμη κουβέντα της είναι για τον κύριο που έπεσε. Τι να την κάνω ρε κορίτσια για να το ξεπεράσει;

Το βράδυ δεν κοιμόταν στο κρεβάτι της με τίποτα...

Κοριτσια θελω τη γνωμη σας για ενα θεματακι που εχει προκυψει με τη μικρη.Μια φιλη της εχε γενεθλια και αποφασισε η μητερα να παει τα παιδακια στο σινεμα (χωρις συνοδεια ενηλικα)κι εμεις οι μαμαδες να καθησουμε καπου για καφε.

Μανού εγώ νομίζω ότι από την στιγμή που θα είστε εκεί κοντά και θα παρακολουθείτε κινήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα...

Πάρα πολύ, περισσότερο απ' τον τωρινό, μπορώ να τον πάω αργότερα, να μην τον ξυπνάω νωρίς χωρίς λόγο και βολεύει τον χάζμπαντ, καθώς κατεβαίνει απ' τη δουλειά, είναι στο δρόμο του. Μάλλον θα τον αλλάξω.

Αρα ο κύβος ερρίφθη!!!!;)

την εκενα χτες εντριβη με της προπολαιν το φυτικο που εχιε εκαλυπτο κ τον μικρο τον εκανα κοριτσια ειναι απιστευτο σκευασμα παω γιατρο τωρα γειααααααααααααα

Αντε ρε.. Τι είναι αυτό, ανάλογο του βιξ αλλά φυτικό; Πως το ζητάω για πες!

Κοριτσιααααα ποναωωωωωωωωωωω... Αυριο θα παει παιδιατρο ο μικρος (σημερα ηταν στο νοσοκομειο, εκανε επεμβαση ο γιος της), Πεμπτη θα παμε με την Μυρτω οφθαλμιατρο, ποτε να παω εγω στον γιατρο??? Δεν την παλευω αλλο λεμε!!!

Θα βρεις χρόνο και θα πας Λενάκι γιατι αν δεν σηκωθείς εσύ δεν θα μπορείς να φροντίσεις τα παιδάκια σου, και ιδίως την Μυρτούλα την άλλη βδομαδα!!!!

Και εγω εχω τα χαλια μου.....εχω το δεξι καρπο εγχειρισμενο εδω και 3 χρονια λογω συνδρομου καρπιαιου σωληνα

Προσοχή στα βάρη...

Τελικά θα τον στείλω στον περσινό γιατί α) έχει λιγότερα παιδιά, β) δασκάλες που δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και κάνουν ήδη δραστηριότητες, γ) μπορώ να τον πηγαίνω ότι ώρα γουστάρω, δ) ξέρει ήδη τα παιδάκια κι έχει "παρέες" από πέρσι, ε) μπορεί ο χάζμπαντ να τον παίρνει πιο άνετα και είναι στο δρόμο του.

Αύριο επιβεβαιώνω με την ΕΕΤΑΑ και ξεκινάμε κιόλας.

Μπράβο Μαράκι! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα!

Να δεις πόσο διαφορετικά θα πηγαινει τώρα το παιδί..

Μιλησες με εεταα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μπράβο Μαράκι! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα!

Να δεις πόσο διαφορετικά θα πηγαινει τώρα το παιδί..

Μιλησες με εεταα;

Μίλησα το πρωί Ελένη. Τους είχε πάρει και η διευθύντρια του σταθμού και είπε ότι είμαστε παλιοί γνώριμοι. Μου είπανε να ξεκινήσω άμεσα, όλα είναι οκ, και η εντολή τοποθέτησης θα 'ρθει απ' την Αθήνα, αλλά αργεί λίγο.

Γνωρίζανε και οι κοπέλες το πρωί, τον περιμένανε τον Γιάννη. Άσε ο μικρός μπήκε μέσα άνετος. Μακάρι να είναι όλα οκ. Θέλω να το πιστέψω. :D

Κατά τ' άλλα είμαι ένα ερείπιο, γιατί χθες και σήμερα είχα κάτι δουλίτσες, μη φανταστείτε τίποτα το τραγικό, και κουράστηκα. Για τίποτα δεν είμαι, ούτε για τη γειτονιά να βγαίνω. :tongue: Νυστάζω κιόλας, κοιμήθηκα χάλια, απ' το άγχος μου μάλλον πως θα πάω τον μικρό σήμερα.

Τώρα μόνη στο σπίτι, ελπίζω να κάτσει ο μικρός, και να ξεκουραστώωωωωωωωω!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα,τι κανετε πως πανε τα κεφια;

Σαντυ μου περαστικα βρε κοπελα μου,προσπαθησε οσο μπορεις να προσεχεις,μακαρι να μη χειροτερεψει η κατασταση.

Ελενη2008 σιγουρα το θεαμα ηταν που επηρρεασε παρα πολυ τη μικρη και λογικο,καλα θα ηταν να ειχε αποφευχθει,αλλα τωρα μπορεις να την καθησυχασεις οτι ο κυριος ειναι μια χαρα και δεν ηταν κατι σοβαρο και εχει παει σπιτι του ή κατι τετοιο τελος παντων.Ισως παρει μερες,αλλα θα το ξεπερασει.Οσο για το οτι θα μπορουμε να κοβουμε κινησεις στο σινεμα,λιγο δυσκολο το βλεπω.....το καφε ειναι σχετικα μακρυα απο την αιθουσα προβολης,οποτε δεν καταλαβαινω πως το εννοεις οτι θα μπορουμε να ελεγχουμε.

Μαεστρια αντε με το καλο και καλη αρχη για αλλη μια φορα,μια χαρα θα ειναι το παιδακι σε γνωριμο περιβαλλον και με γνωστα παιδακια.Αντε καλη ξεκουραση κοριτσακι.

Εμεις χθες πηραμε τη 2η γνωμη του ορθοδοντικου που μας μπερδεψε,οποτε αυριο το πρωι θα παμε και στην οδοντιατρικη σχολη και μετα να αποφασισουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!!!

Χθες βγήκαμε μια βόλτα με την μικρή και την μανούλα μου για να της πάρουμε παπουτσάκια,και την ώρα που επιστρέφαμε, ένα αυτοκίνητο πιο μπροστά από εμάς τρακάρει με μια μηχανή. Τρέχουμε εμείς να βοηθήσουμε, καλώ αστυνομία και ασθενοφορο, η Λουκία παγωτό, αρχίζει να φοβάται και μπαίνω στο αυτοκίνητο για να πάω γιαγιά και εγγονή στο σπίτι, κι εκείνη την ώρα λιποθυμάει το παληκάρι, το βλέπει η μικρή, πατάει τα κλάματα γιατί σοκαρίστηκε και από κεινη την ώρα η μόνιμη κουβέντα της είναι για τον κύριο που έπεσε. Τι να την κάνω ρε κορίτσια για να το ξεπεράσει;

Το βράδυ δεν κοιμόταν στο κρεβάτι της με τίποτα...

Νομίζω ότι θα της φύγει με τις μέρες Ελένη. Κι ο δικός μου όταν τρακάραμε το ανέφερε για λίγο (ακόμα μερικές φορές λέει "πρόσεχε μπαμπά μην τρακάρεις"), αλλά οκ, δε φοβάται.

Δως της λίγες μέρες και βλέπεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, πουλάκι μου στο τελείωμα είσαι! Εχεις μπει στο μήνα σου. Λογικό είναι να κουράζεσαι με το παραμικρό!

Βρε μην αγχώνεσαι! Μη το φοβάσαι το παληκαράκι σου!

Αυτός για να αντιδράσει εκεί που πηγαινε κατι τον ενόχλησε! Δεν είναι δύσκολο παιδί!

4Suap3.png

Εμεις χθες πηραμε τη 2η γνωμη του ορθοδοντικου που μας μπερδεψε,οποτε αυριο το πρωι θα παμε και στην οδοντιατρικη σχολη και μετα να αποφασισουμε.

Πω, ανοίξατε δουλειές ε, κορίτσι;

Εσύ πως είσαι; Καλύτερα;

Και η ανηψιά μου έβαλε τα "λαστιχάκια", έτσι μου είπε η αδελφή μου και σε λίγες μέρες θα βάλει και τα σιδεράκια. Κι όλο το πακέτο, αν θυμάμαι καλά, ένα 2χίλιαρο! Μανούλα μου! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε μην αγχώνεσαι! Μη το φοβάσαι το παληκαράκι σου!

Αυτός για να αντιδράσει εκεί που πηγαινε κατι τον ενόχλησε! Δεν είναι δύσκολο παιδί!

Ακριβώς!

Ξέρεις γιατί νομίζω ότι μ' έφαγε το άγχος και η στενοχώρια; Γιατί αισθανόμουν ενοχές που τον έστελνα, ενώ για κάποιο λόγο δεν του άρεσε. Αναρωτιέμαι αν όντως ήταν κάτι, ή απλά ήθελε κι άλλο χρόνο να προσαρμοστεί. :rolleyes:

Πραγματικά όμως το σύστημά τους είναι χάλια. Ένα, δυο μήνες "προσαρμογή", δηλαδή δεν κάνουμε τπτ απλά φύλαξη, και περιμένουν τα παιδιά να 'ναι καλά; Αν δεν το απασχολήσεις το παιδί δημιουργικά πως θα προσαρμοστεί; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...