Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααα.....ωωω ναι, είμαστε και τα 2 σπίτι (γουργουρομάνα και Τζότζος)....κοιμηθήκαμε αγκαζέ και μείναμε σπίτι αγκαζε....όόλη νύχτα είχε 38άρια...και είπα "στα κομμάτια η κ@λοδουλειά, να μείνω με τον μπεμπίνο μου, να κάνουμε λαλίτσες"...αλλά δεν μου τρώει ρε γμτ! μόνο γάλα ήπιε το πρωι και πολύ νερό και τώρα μου κοιμάται...αλλά δεν έχει πυρτεο...36,8-36,9 εκεί γύρω...εσείς οι υπόλοιπες πατουσακιομάνες βλέπω μία ομορφιά ε;

Καλέ φιλάκια από την πολύπαθη Πάτρα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Γιάννης απύρετος απο χθες κι εγώ ευτυχώς βγήκα μια μικρή βόλτα στη γειτονιά χθες το απόγευμα και πήρα λίγο τον αέρα μου.

Αύριο θα πάει παιδικό, και μεθαύριο, που 'χω τσεκ απ στο νοσοκομείο.

Σήμερα, λέω, χαλαρά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! :-D

Υ.Γ. Ρε συ Ελένη δεν κατάλαβα, γιατί ήθελες ο μικρός να κοιμηθεί μαζί σου; Για να τον βλέπεις αν ανεβάσει πυρετό;

Μπραβο στον Τζωνη που εγινε καλα! Περαστικα κι αγυριστα!

Μαρη τρελλη, ειδικα το πρωτο 24ωρο ο Βαγγελης δεν πρεπει να σηκωσει πυρετο και πρεπει να τον παρακολουθω ανα μισαωρο. Το να σηκωνομαι δεν παιζει ετσι οπως ειμαι, οποτε επρεπε να τον εχω μαζι μου.

Παστακια μην τρελλαινεσαι, οταν με το καλο γινει καλα δεν θα τον μαζευεις απο το φαγητο... Ο,τι χασει θα το παρει αμεσως, το μονο σιγουρο!

Μην τον πιεζεις, οσο κι οταν θελει θα φαει!

ΟΚ Λένημ-κ , έχεις δίκιο και οι δικές μου (αδερφές, μάνα) το ίδιο μου είπαν...απλά ανησυχώ για τα μαγούλια μας...Ο δικός σου πώς πάει;.....να τολμήσω να ρωτήσω για εσέ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τα μαγουλια δεν πεφτουν ετσι ευκολα, μην φοβασαι!

Ο δικος μου εκανε το πρωι τα δεκατακια του, ηπιε το ντεπον και περιμενουμε... Εχει πολλες μυξες ομως. Η Μυρτω δεν παραπονιεται για τα αυτια της, να γινει λιγο καλυτερα η μυτη της και να κανουμε το χειρουργειο να τελειωνουμε...

Εγω... περιττο να πω οτι ποναει και το καλο μου ποδι πλεον... Τα εχω δει πραγματικα ολα...

Παω να βαλω μακαρονια, πριν λιγο εσβησα τον κιμα, να φαμε γρηγορα γρηγορα να πεσουμε για υπνο!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Περαστικά στον Τζόνυ, τον γουργούρη, τον μαλλιά, την Μυρτούλα, την κόρη του κουφετακίου και το Λενάκι μας!!!!

Τι έγινε καλέ; Τι πάθατε όλοι μαζί;:shock::shock:

Α πα πα..... Μια και έχω και τα μέσα λέω να καλέσω έναν παπά να μας κάνει ένα ιντερνετικό ευχέλαιο!!!!:rolleyes:

Εγώ χθες ξεκίνησα οδοντίατρο και καλά που μου έβαλε γερή δόση αναισθησίας γιατί θα με άκουγε μέχρι και η Πατρινιά!!!!:tongue:

Να φανταστείτε ότι εβαλε και τον βοηθό του να δουλέψει μαζί του για να μαθαίνει λέει στα δύσκολα!!! Και βρήκε εμένα την ψύχραιμη να το κάνει...:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ελενη 08 δες τι ανακαλυψη εκανε η ελληνιδα!!πως πηγε στον οδοντιατρο? http://periergaa.blogspot.com/2011/09/blog-post_3617.html

χαχαχα!!!! Για 'μενα την έκανε την ανακάληψη κουφετάκι μου!!!!

4Suap3.png

Παιδιά μας πήρανε απ' την ΕΕΤΑΑ, μπαίνουμε στον περσινό σταθμό!!!!!

Τι να κάνω; Να τον αλλάξω; Εεεεε;;;!!!!

Σοβαρά μιλάς;;;;;;;:shock::shock:

Μιλάμε για την απόλυτη κ.....φαρδία!!!!!

Μην το συζητάς καθόλου! Αφού ήσουν ευχαριστημένη και σου δίνεται τέτοια ευκαιρία στείλε τον!!!

Τα ωράρια σε βολεύουν;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Τα μαγουλια δεν πεφτουν ετσι ευκολα, μην φοβασαι!

Ο δικος μου εκανε το πρωι τα δεκατακια του, ηπιε το ντεπον και περιμενουμε... Εχει πολλες μυξες ομως. Η Μυρτω δεν παραπονιεται για τα αυτια της, να γινει λιγο καλυτερα η μυτη της και να κανουμε το χειρουργειο να τελειωνουμε...

Εγω... περιττο να πω οτι ποναει και το καλο μου ποδι πλεον... Τα εχω δει πραγματικα ολα...

Παω να βαλω μακαρονια, πριν λιγο εσβησα τον κιμα, να φαμε γρηγορα γρηγορα να πεσουμε για υπνο!

ναι, καλά κι εμείς από μύξες, ροή και καταρροή....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κορίτσια πάλι βάρεσε 38,5 και έδωσα ντεπόν, ήπιε λίγο γάλα ακόμα και μου ξανα-κοιμάται ρε γμτ!!Είναι καλό τώρα αυτό; η ντόκτορ μου είπε οτι θα ξανακυλήσει...μας μάτιασε η.....(ΑΑΑΑ!δεν πάω καλά)..

Σέ έπιασε και το καλό πόδι...μαρή , προβληματική επιχέιρηση κατάντησες...ααααχ που'ν τα νιάτα μααας...αααχ....

που είναι η τρελοκουφέτοοοοοοοο!

Η Μανού τι κάνει; ακόμα χαζεύει την μπαλαρινούλα της;αααα ρε χαζομαμάαααααα!!!!

Kαλημέρα!!!!

Περαστικά στον Τζόνυ, τον γουργούρη, τον μαλλιά, την Μυρτούλα, την κόρη του κουφετακίου και το Λενάκι μας!!!!

Τι έγινε καλέ; Τι πάθατε όλοι μαζί;:shock::shock:

Α πα πα..... Μια και έχω και τα μέσα λέω να καλέσω έναν παπά να μας κάνει ένα ιντερνετικό ευχέλαιο!!!!:rolleyes:

Εγώ χθες ξεκίνησα οδοντίατρο και καλά που μου έβαλε γερή δόση αναισθησίας γιατί θα με άκουγε μέχρι και η Πατρινιά!!!!:tongue:

Να φανταστείτε ότι εβαλε και τον βοηθό του να δουλέψει μαζί του για να μαθαίνει λέει στα δύσκολα!!! Και βρήκε εμένα την ψύχραιμη να το κάνει...:tongue::tongue:

Μερσί Λενιώ2008 μου....ναι καλά κι εγώ όταν πάω οδοντογιατρό, χζμαι πάνω μου και να σκεφτείς δεν με πινάει στην τελική καθόλου ο άνθρωπος...ψυχανωμαλίες παιδί μου....για κάνε α!

Παιδιά μας πήρανε απ' την ΕΕΤΑΑ, μπαίνουμε στον περσινό σταθμό!!!!!

Τι να κάνω; Να τον αλλάξω; Εεεεε;;;!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....να πάει να βρει την σειρά του το παιδί....τι κάνεις; ακόμα κάθεσαι;Πόσες μερούλες έχουμε για το μπεμπε΄, είπαμε;άντε να προλάβεις!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Περαστικά, περαστικά, περαστικά! Εύχομαι ολα και για όλους να είναι περαστικά...

Σήμερα ποναω και εγω οπότε τώρα φαντάζομαι θα με θέλετε πιο πολυ στην παρέα σας! Χαχαχα

Αχ μα είμαστε για κλάματα τελικά και για πολλα ευχελαια! Εμένα ξαφνικά χθες το βράδυ πετρωσε το στήθος μου οπότε ήμουν με κομπρεσες και τριψιματα και άυπνη φυσικά. Τι στο καλο αυτά νόμιζα ότι μόνο στην αρχή συμβαίνουν, τα είχα ξεχάσει τόσο καιρο. Παλιές πρώτες μέρες να παλεύω με τον θηλασμο, αυτο θυμήθηκα. Τέλος πάντων τώρα είμαι κάπως καλύτερα, οπότε ελπίζω να τη γλιτωσω τη μαστιτιδα.

Η κρέμα τελικά μας πειράζει. Δοκιμάσαμε πάλι χθες και κοκκινησαμε κατευθείαν. Βανιλια ρυζαλευρο του έδωσα αλλα δεν μας έκατσε και κρίμα γιατί είχε αρχίσει να του αρέσει και να την τρώει. Ο γιατρός υποθετει ότι μάλλον φταίει η σκόνη γάλα που έχει μέσα η κρέμα. Τέλος πάντων δεν θεωρεί ότι πρέπει να κάνουμε πειράματα η εξετάσεις τώρα να δούμε τι τον πειράζει. Συνεχίζουμε με τα φρούτα και τη σούπα και ξαναδοκιμαζουμε αργότερα. μάλλον. Και φυσικά το γάλα. Αυτο λέει είναι απαραίτητο και η κρέμα προεραιτικη.

Τρέχω να κάνω καμια δουλίτσα όσο κοιμάται γιατί μετα πρέπει να τον κρατάω για να στέκεται όρθιος ο κύριος...

Φιλιά

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

στέκεται ο μπέμπης σου 6 μηνών όρθιος; άκουσα καλά;ααααα, πολύ μπουνταλάκος μου βγήκες γουργουρίνι....ή να πω χοντρομπαλάκος(που φταίς εσύ καιμόνο εσύ γι'αυτό κι όχι η μαμούκα σου που όλο σε ταίζει)...ααα, εντάξει δεν πάω καλά!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να σταθεί μόνος του και πρέπει να τον κρατάω εγω. Στο κρεβάτι του σηκώνεται και μόνος του αλλα όταν δεν μπορεί ειναι ολο τσατιλα... Οπότε μέχρι να περπατήσει εχω δουλεια....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Σοβαρά μιλάς;;;;;;;:shock::shock:

Μιλάμε για την απόλυτη κ.....φαρδία!!!!!

Μην το συζητάς καθόλου! Αφού ήσουν ευχαριστημένη και σου δίνεται τέτοια ευκαιρία στείλε τον!!!

Τα ωράρια σε βολεύουν;

Πάρα πολύ, περισσότερο απ' τον τωρινό, μπορώ να τον πάω αργότερα, να μην τον ξυπνάω νωρίς χωρίς λόγο και βολεύει τον χάζμπαντ, καθώς κατεβαίνει απ' τη δουλειά, είναι στο δρόμο του. Μάλλον θα τον αλλάξω.

Ο καψερός, τον τρελάναμε φέτος, αλλά τι να κάνω κι εγώ; ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ με τίποτα ότι θα μείνει κενή θέση!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...