Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενιτσα μου...

Οπως καταλαβαινεις αυτο δεν εγινε απο την μια στιγμη στην αλλην... Η μαμα μου ποτε δεν μιλουσε, δεν ηθελε να μας στεναχωρει. Ο μπαμπας μου απο την αλλην, δεν παραπονιεται ποτε και για τιποτα... Οποτε οπως καταλαβαινεις, εφοσον δεν μας ενοχλουσε κανεις, μαλλον καναμε κι εμεις (τα παιδια) λιγο το κοροιδο.... Λεγαμε πραγματα που επρεπε να γινουν, οπως πχ να περπαταει, να βγαινει απο το σπιτι, κτλ... Του πουλησαμε το αυτοκινητο καποια στιγμη (ηταν δημοσιος κινδυνος αν και το ειχε μονο για να πηγαινει στο καφενειο), τον εριξε περισσοτερο ψυχολογικα... Τον πηγαινα εγω το πρωι στο καφενειο και τον εφερνε ενας φιλος του λιγο μετα. Πεθανε και αυτος ο φιλος... Επεσε περισσοτερο... Και τα τελευταια δυο 'η τρια χρονια... Δεν θελει να πηγαινει πουθενα... Ουτε στα σπιτια μας δεν θελει να ερχεται... Θελει την βολη του και το σπιτι του...

Και ολες οι μερες ειναι ιδιες! Και καθε μερα χειροτερευει...

Περιμενω με αγωνια τις απαντησεις των εξετασεων, ο παθολογος που τον παρακολουθει ανησυχησε γιατι εχει αδυνατισει πολυ και ειναι πολυ αδυναμος, του εγραψε τα παντα... και φυσικα και καρκινικους δεικτες...

Ρε παιδια... ποσο θα ηθελα να ημουν παλι γυρω στα 19-20... Τι ωραια, ανεμελα, φοβερα χρονια ηταν αυτα? Βαρεθηκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε παιδια... ποσο θα ηθελα να ημουν παλι γυρω στα 19-20... Τι ωραια, ανεμελα, φοβερα χρονια ηταν αυτα? Βαρεθηκα!

Να 'ξερες πόσες φορές το έχω πει αυτό.....

Απιστευτα χρόνια!!!!!

Όλα να πηγαίνουν καλά με υγεία και ευημερία, κι εμείς στον κόσμο μας!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τώρα εγω να πω καλημέρα; Η με τόσες ιωσεις και με τα φορολογικά θα μου πειιτε που την είδα; Μια και πέρασε η ώρα ας πω τουλάχιστον καλησπέρα!

Έτσι σας διαβάζω για τις ιωσεις και περνώ κουράγιο για το τι με περιμένει στο μέλλον... Εμείς δεν έχουμε μάθει ακόμη τι είναι μυξες και πυρετός αλλα με το που είπαμε να φάμε λίγη κρεμουλα μας έπιασε αλλεργία. Ξαφνικά κοκκινισε στο πρόσωπο παντού όπου είχε πασαλειφτει με την κρέμα και έτσι ξαφνικά μετα απο λίγη ώρα και αφου τον εκανα ένα μπανακι εξαφανίστηκαν ολα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα...

Περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια και στην Ελένηκ!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ο μπαμπας μου...

Εχει παρκινσον, χρονιο ασθμα και προβλημα με πνευμονες και χοντρο προβλημα με την μεση που τον εχει τσακισει...

Πωωωωωωωωωω, άστα να πάνε κι αυτό απ' όσο ξέρω χειροτερεύει με τα χρόνια ε;

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ σ' εσένα και στη μαμά!

Κι έχει δίκιο η μαμά σου που δε θέλει να πάψει ν' ασχολείται με τα παιδιά. Τα παιδιά δίνουν χαρά και σε κάνουν να ξεχνάς τα δικά σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πηγε ο Τακης την μικρη στον ωρλ, με πηρε τηλ. απο τον δρομο...

Επαθε πλακα ο γιατρος, εχουν γεμισει υγρο και τα δυο αυτια της... Του εκανε εντυπωση οτι δεν εχει κανει πυρετο κι οτι αυτο ολο εσκασε χτες! Της εδωσε αντιβιωση και σταγονες για την μυτη (η μυτη λεει ειναι χαλια, ευτυχως ομως ο λαιμος της ειναι αψογος), απαγορευεται να της βαλω φυσιολογικο ορο και φυσιομερ (αυτο ρε σεις δεν το ηξερα, νομιζα οτι της εκανα καλο αλλα τελικα μαλλον οταν τα κρεατακια ειναι διογκωμενα μονο κακο κανουν), δεν πρεπει να μπει νερο στα αυτια της και την αλλην εβδομαδα μπαινουμε χειρουργειο...

Θα τον παρω τηλ. την Δευτερα, θα μου πει ποια μερα θα παμε στο Παιδων Πεντελης για εξετασεις, θα τις κανουμε και θα φυγουμε και την επομενη θα μπουμε για να αφαιρεσουμε τα κρεατακια. Δεκα λεπτα υποθεση λεει, θα κατσουμε κανα διωρο ακομα και θα ερθουμε σπιτι μας...

Απο την μια, ειμαι τοσο πολυ παρμενη που δεν τον πιεσα περισσοτερο να καναμε την επεμβαση τον Αυγουστο (πριν αρχισουν τα σχολεια και οι ιωσεις) κι απο την αλλην θελω να τελειωνουμε...

Μεσα σε ολα, ο Βαγγελης εκανε δεκατα... Εμετο δεν εχει ξανακανει απο το πρωι, παραπονεθηκε το απογευμα οτι τον ποναει η κοιλια του αλλα τον εβαλε η μαμα μου και κατουρησε για δυο λεπτα! Να δω πως θα παει η αυριανη μερα που θα εχω και τα δυο σπιτι... Και να δω, με ποιον θα πρωτοκοιμηθω σημερα!

Στο μεταξυ εγω υποτιθεται οτι την αλλην εβδομαδα ειχα σκοπο να παω στην δουλεια οπως κι αν ειμαι! Την αλλην Τριτη περναω επιτροπη, τι σκατα να κανω? Να περιμενω την επιτροπη και αν μπορω να παρω και την αλλην εβδομαδα αδεια? 'Η να παω στην δουλεια και με το που παω θα τους πω "ξερετε, θα κανει η κορη μου χειρουργειο και θα λειψω παλι???" Πως μου εχει κατσει ετσι ρε γμτ...

Μολις με πηρε τηλ. ο Τακης, ο μικρος εχει 37,4... Θελω να πεθανω ΤΩΡΑ!

Διαφημίσεις

ελενι μολις σε διαβασα....κοριτσι μου κοιτα εισαι δυνατη και να μην νομιζεις οτι δεν εισαι και οι δυνατοι ανθρωποι και κλαιν κ καμια φορα θελουν να πεθανουν!!!μην σκεφτεσε το τι επρεπε για την μικρη τωρα θα γινει και μετα δεν θα ξαναχετε προβλημα αυτο να σκεφτεσε ο μικρος ειναι στην φαση του αλλα παιδακια αρρωσταινουν πολυ αλλα λιγοτερο ουτε αυτο να το σκεφτεσε να σκεφτεσε οτι πρεπει να περνανε μονο η κορη μου περασε δυο φορες σε μικρη ηλικια μικροβιακη γαστρεντεριτιδα 15 μερες λοιμοδων αλλα παιδακια ουτε που περασαν απλη ποτε καπις σενιοριτα?νιωθω πραγματικα οτι θα ηθελα να ημουν διπλα σου αυτη την στιγμη ασχετος αν δεν σας εχω δει ποτε γτ δεν ξεχνω και εισαι φιλη λενι πραγματικα!η μαμα σου ειναι ηρωας και κυρια να της πεις ας ειναι γερη να βασταει και αυτη για τον μπαμπα λενι.κουραγιο κοριτσι μου γλυκια μου φιλεναδα!!!!:-)

921477wc2fyvv2y2.gif

να σου πω ακομη οτι και εγω εχω ωρυλα αυριο γτ επαθα παλι ρινοκοπλιτιδα απο τα σπρει και στο τηλ που μιλησα ειναι νεος και ακουγοταν καλουτισκος ο ντοκτορ ε ρε λες να ανοιξει η τυχη μου χαχαχαα ουπς καλε ειμαι παντρεμενη χαχαχχαα φτου δεν θα παντρευτω ντοκτορ χαχαααα ελα γεεελαααααααααααα κυρια μουυυυυυυυυυ γελα μαζι μουυυυυυυυυυυυ!!!

jh2l0TaBPFo

921477wc2fyvv2y2.gif

Αρε κουφετακι!!!

Ναι μαρη, αν ειναι να γινει φαση με τον ωρλ να μας το πεις, θα ερθω Σαλονικα για το χειρουργειο μιας και θα εχουμε τα μεσα!

Ο large ο αντρας μου ουτε που ρωτησε ποσο θα κοστισει η εγχειρηση, πως μας κοβετε?

Απο την αλλην... το μικρο σκατουλι μου δεν θελει να κοιμηθουμε μαζι, θελει την ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!!! Το εχετε ξανακουσει αυτο? Θα περιμενω να κοιμηθει και θα τον φερει ο Τακης στο κρεβατι μου! Μα ολα τα παιδακια θελουν να κοιμουνται με την μαμα τους, το δικο μου δεν χαλαει την βολη του για τιποτα!!!

Καλο ξημερωμα κορες... Ασχημη μερα για μενα η σημερινη αλλα... ΔΕΝ ειναι στο χερι του ρε γμτ, ολα καλα θα πανε...

Και τελικα μαλλον θα κανονισω για το ευχελαιο που λεγαμε... Εδω μου το ειπε φιλη μου που ειναι γνωστη αθεη!!!

Επαθε πλακα ο γιατρος, εχουν γεμισει υγρο και τα δυο αυτια της... Του εκανε εντυπωση οτι δεν εχει κανει πυρετο κι οτι αυτο ολο εσκασε χτες! Της εδωσε αντιβιωση και σταγονες για την μυτη (η μυτη λεει ειναι χαλια, ευτυχως ομως ο λαιμος της ειναι αψογος), απαγορευεται να της βαλω φυσιολογικο ορο και φυσιομερ (αυτο ρε σεις δεν το ηξερα, νομιζα οτι της εκανα καλο αλλα τελικα μαλλον οταν τα κρεατακια ειναι διογκωμενα μονο κακο κανουν), δεν πρεπει να μπει νερο στα αυτια της και την αλλην εβδομαδα μπαινουμε χειρουργειο...

Kαλή επιτυχία κορίτσι και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπόν!!!!!! Με αυτά που διάβασα (βλέπω και τον μ@λ@κ@ τον Πρετεντέρη και με τσιτώνει ο ηλίθιος!!!!μη χσ) τι να σας πω κι εγώ...μάλλον η παρεούλα μας δεν το 'χει αυτή την εποχή.....μας έχει πάρει λίγο από κάτω ε; γιααααααααααα τσιρ απ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και γιατί το λέω αυτό...πάστας χάλια λόγω οικονομικών!Στοπ! μόνο η μάνα μου βοηθάει όσο μπορεί!Στοπ! Οι δικοί του στα ....τους! ήρθαν εχθές έπαιξαν με το γουργούρη για καμμια ώρα και φύγανε...σιχτιρ βραδυνιάτικο...

Ο Γιώργος; Με πήρανε από τον σταθμό 38,9 πυρετό!!!!πηγανε οι αδερφες μου και τον πήραν αλλά θα την χέσω αυτή, γιατί ο Τζότζος αρρωσταίνει εύκολα και δν έχει 20 μέρες στο σταθμό, όλο με παίρνει αυτή για να πάω να τον πάρω....και τώρα το απόγευμα είχε, ιωσούλα είναι, του δώσαμε ντεπόν και έπεσε ο πυρετός....δηλ αν δεν είχα κάποιον τι θα έκανε...στα ζευγάρια που δεν έχουν τους τα γυρναει πίσω τα παιδιά;και τι μόνο ο γουργορινος είναι άρρωστος;τα λεφτά ξέρουν να τα παίρνουν;....ρε μήπως λέω βλακείες και έιμαι υπερβολική;αλλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ενα πυρετό...? και μου μιλούσε λες κι εγώ θέλω να έχω σε αυτη το παιδάκι μου και να δουλεύω...στο καλό....αφηστε τα εχω πάρει...μπορεί και λόγω κούρασης...και μέσης...

Χτες το απογευμα ξυπνησαν και τα δυο με μυξες και λιγο βηχα (με φλεγματα). Ο μικρος ειχε περισσοτερο μυξες, του εβαλα και οτριβιν το βραδυ για να κοιμηθει... Τα ξημερωματα, η Μυρτω ηρθε στο κρεβατι μου κλαιγοντας γιατι πονουσε το αυτι της (το αριστερο για αλλαγη!!!) Το πρωι ο μικρος, ηπιε το μισο γαλα και εκανε εμετο. Τον πηγε ο Τακης στην μαμα μου οπου στην διαδρομη εκανε αλλες δυο φορες εμετο... Ειχα ριξει ευκαλυπτο σε βραστο νερο χτες και το ειχα βαλει στο δωματιο τους, παιζει να τον πειραξε αυτο? Μεχρι ωρας δεν εχει ξανακανει εμετο. Δεν μπορουσα να τον κρατησω εγω εδω, ουτε να τον αλλαξω δεν μπορω, οποτε κρατησα μονο την Μυρτω. Το απογευμα θα την παει ο Τακης στον ωρλ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

Μιλωντας το πρωι με την μαμα μου... ο μπαμπας μου δεν ειναι καλα... Σημερα πηγε η μικροβιολογος και του πηρε αιμα και ουρα, εχει χασει πολλα κιλα (λες και ειχε το περιθωριο), δεν κοιμαται τα βραδια (ουτε η μαμα μου φυσικα, που δεν μας τα λεει για να μην μας ανησυχησει!!!) γιατι καθε τρεις και λιγο παει τουαλετα, δεν μπορει να περπατησει πλεον απο την αρρωστια και την αδυναμια, και σημερα ολη μερα κλαιει...

Δεν μπορω να σας περιγραψω πως ειμαι σημερα...

Αυριο, οπως καταλαβαινετε, θα κρατησω και τα δυο παιδια στο σπιτι... Οσον αφορα μεση-ποδι... Δεν εχω πολλες επιλογες, δυστυχως ολα πανε σκατα οπως βλεπετε...

πωπω ρε Λένη_κ...ε'υχομαι να πάνε όλα καλά..σχεδον καταλαβαίνω τι περνάτε....

ο μπαμπας μου...

Εχει παρκινσον, χρονιο ασθμα και προβλημα με πνευμονες και χοντρο προβλημα με την μεση που τον εχει τσακισει...

Το βασικοτερο ομως ειναι οτι εχει παραιτηθει απο την ζωη, ολη μερα ειναι στο σπιτι ειτε στο κρεβατι ειτε για λιγο στην καρεκλα. Οταν εμεινα μαζι του το Σ/Κ που η μαμα μου ειχε φυγει τα ειδα ολα... Και φυσικα στεναχωρηθηκα. Η μαμα μου τραβαει μεγαλο ζορι, της ειπα οτι ισως θα επρεπε να αποδεσμευτει απο τα παιδια μου αλλα δεν σηκωνει κουβεντα. Ειναι ο μονος λογος που της δινει ζωη, λεει...

Αλλα, ολη μερα τρεχει και τα βραδια δεν κοιμαται. Ειναι πολυ ζωντανη η ιδια, αναλωνει ολη την ενεργεια της προς το παρον στο να τρεχει ολη μερα στο σπιτι... Αλλα φυσικα της την εχει δωσει που τα τελευταια χρονια ειναι κλεισμενη μεσα...

Στο μεταξυ, οι εξετασεις του παντα ηταν σαν μωρου παιδιου, ειναι παντα αδυνατος οποτε δεν ειχε ποτε προβληματα που εχουν οι συνομιληκοι του (πιεση, καρδια, ζακχαρο, χοληστερινη κτλ)... Αλλα εξωτερικα λιωνει... Και ειναι ακρως εξαρτωμενος απο την μαμα μου...

Εχω σκασει σημερα, αισθανομαι τοσο εγκλωβισμενη, εχω ενα σκασμο πραγματα να κανω και δεν μπορω να κουνηθω... Η Μυρτω δεν εχει καν παπουτσια, μονο τα All Star της κανουν... Και πρεπει να κλεισω και ραντεβου σε φυσικοθεραπευτη-αθλιατρο που βρηκα και δεν ξερω ποτε...

ναι, θα πάς σε γιατρό για να μην έρθω εκεί και σε ξεμαλλιάσω...άκους εκεί!!!

Λενάκι μην τον καθυστερείς καθόλου τον φυσιοθεραπευτή... Ισως είναι ο μόνος που θα σε σηκώσει...

Όσο για την μαμά σου ήρωας, δεν το συζητώ!

Τον μπαμπά σου δεν μπορείτε να τον βοηθήσετε με κάποιο τρόπο να ανέβει ψυχολογικά;

Συμφωνω απολυτότατα....ΝΑ σε πώ εσένα, το παιδί πώς έιναι; άκου 'κει τσιμπούρι...πωπω δεν ξέρεις από που να φυλαχτεις ρε γμτ

Τώρα εγω να πω καλημέρα; Η με τόσες ιωσεις και με τα φορολογικά θα μου πειιτε που την είδα; Μια και πέρασε η ώρα ας πω τουλάχιστον καλησπέρα!

Έτσι σας διαβάζω για τις ιωσεις και περνώ κουράγιο για το τι με περιμένει στο μέλλον... Εμείς δεν έχουμε μάθει ακόμη τι είναι μυξες και πυρετός αλλα με το που είπαμε να φάμε λίγη κρεμουλα μας έπιασε αλλεργία. Ξαφνικά κοκκινισε στο πρόσωπο παντού όπου είχε πασαλειφτει με την κρέμα και έτσι ξαφνικά μετα απο λίγη ώρα και αφου τον εκανα ένα μπανακι εξαφανίστηκαν ολα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα...

Περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια και στην Ελένηκ!

Είσατσε μιρκούληδες εσείς ακόμα...μικρούληδες εννοω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γιατί σας πείραξε η κρεμα...τι κρεμα φάγατε;

Θα τον παρω τηλ. την Δευτερα, θα μου πει ποια μερα θα παμε στο Παιδων Πεντελης για εξετασεις, θα τις κανουμε και θα φυγουμε και την επομενη θα μπουμε για να αφαιρεσουμε τα κρεατακια. Δεκα λεπτα υποθεση λεει, θα κατσουμε κανα διωρο ακομα και θα ερθουμε σπιτι μας...

Απο την μια, ειμαι τοσο πολυ παρμενη που δεν τον πιεσα περισσοτερο να καναμε την επεμβαση τον Αυγουστο (πριν αρχισουν τα σχολεια και οι ιωσεις) κι απο την αλλην θελω να τελειωνουμε...

Μεσα σε ολα, ο Βαγγελης εκανε δεκατα... Εμετο δεν εχει ξανακανει απο το πρωι, παραπονεθηκε το απογευμα οτι τον ποναει η κοιλια του αλλα τον εβαλε η μαμα μου και κατουρησε για δυο λεπτα! Να δω πως θα παει η αυριανη μερα που θα εχω και τα δυο σπιτι... Και να δω, με ποιον θα πρωτοκοιμηθω σημερα!

Στο μεταξυ εγω υποτιθεται οτι την αλλην εβδομαδα ειχα σκοπο να παω στην δουλεια οπως κι αν ειμαι! Την αλλην Τριτη περναω επιτροπη, τι σκατα να κανω? Να περιμενω την επιτροπη και αν μπορω να παρω και την αλλην εβδομαδα αδεια? 'Η να παω στην δουλεια και με το που παω θα τους πω "ξερετε, θα κανει η κορη μου χειρουργειο και θα λειψω παλι???" Πως μου εχει κατσει ετσι ρε γμτ...

Μολις με πηρε τηλ. ο Τακης, ο μικρος εχει 37,4... Θελω να πεθανω ΤΩΡΑ!

Να μην λες τέτοιες κουβεντες, μάνα πράμα....φάση είναι θα περάσει που θα πάει..υπομονή και κουράγιο...και για τις δουλειές άσ εχσ μεσα...κι εμένα μου έλεγε ο πριστ να φύγω σήμερα, αλλά τους εμπιστεύεσαι; μία να γίνει και θα πατήσουν και σε αυτό...ρρεεεε που καταντήσαμε.....

να σου πω ακομη οτι και εγω εχω ωρυλα αυριο γτ επαθα παλι ρινοκοπλιτιδα απο τα σπρει και στο τηλ που μιλησα ειναι νεος και ακουγοταν καλουτισκος ο ντοκτορ ε ρε λες να ανοιξει η τυχη μου χαχαχαα ουπς καλε ειμαι παντρεμενη χαχαχχαα φτου δεν θα παντρευτω ντοκτορ χαχαααα ελα γεεελαααααααααααα κυρια μουυυυυυυυυυ γελα μαζι μουυυυυυυυυυυυ!!!

jh2l0TaBPFo

Μαρη μουρλοκαμπέρω εσύ!!!!Μιλάμε έισαι ο άνθρωπός μας!!!!Φιλούσκια κουφετάκι μου....RESPECT!!!!

αυτά τα λίγα....καληνύχτα..ο γουργούρης ξύπνησε και έχει πυρετό...φάση Βου!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!!η μεσαια ξυπνησε με 37ρη σημερα φυσικα πηγε σχολειο γτ οι απουσιες πεφτουν και ειναι ακομη αρχη αν ανεβασει περισσοτερο θα ερθει σπιτι!!.λενι μου κλ κανει ο τακης και δεν ρωτα για τα λεφτα της επεμβασης ομως δεν παιζει για δημοσιο νσκμειο?κ το ικα στην τελικη εχει καποια συμετοχη.οταν εκανα εγω την μυτη μου στο ιδιωτικο ειχα 500ε καλυψη απο το ικα.ειχα 4 μερες μεσα ομως οχι να βγω αμεσως.δεν νομιζω να ναι τοσο πολλα τα εξοδα ποσα δηλ. να παρει ο γιατρος ρε γμτ για τα κρεατακια?δεν σου πα προχτες που πηγα στην παιδιατρο που βρηκα με την λιστα μου πεταξε ενα εχει κρεατακια γτ ακουγετε να μιλαει με την μυτη:shock:μα αφου ηταν μπουκωμενος-σκεφτηκα ομως δεν της ειπα τπτ γτ ξερω την σκεψη τους κ το πως σε πλασερνονται οι ιδιωτικοι κ στην τελικη θα δουμε μολις ξεμπουκωσει,ομως αν εχει θα τον παω αχεπα εχει πολυ καλους ωρυλαδες εκει.γλυκια μου πατρινια ελπιζω να ξημερωσατε καλα σημερα και να αρχισει να πεφτει ο πυλετουλης σας.αντε ξυπνατε κοοοοορες!!!!εχω δουλειες γμτ και ποναω απο την κ@λοπεριοδο κ ειναι και 3τη μερα.και θελω να πιασω και το τζοκερ...ας φανταστουμε οτι ημαστε εκει και ας διωξουμε τα αρνητικα κυματα απο την σκεψη μας αουμμμμμμ,αουμμμμμ!!!!PHI_PHI_ISLAND_VILLAGE_BEACH_RESORT.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερες σουργελα...

Παστακια περαστικα στον γουργουρη! Κουφετακι περαστικουλια στην κορη!

Κουφετακι, για δημοσιο νοσοκομειο μιλαμε! Το Παιδων Πεντελης ειναι το τριτο Παιδων της Αθηνας, απλα επειδη ειναι εκτος Αθηνων ειναι περισσοτερο ησυχο και το προτιμαει λιγοτερος κοσμος...

Ο ωρλ μας, ειναι διευθυντης κλινικης ωρλ εκει και σιγουρα θα παρει την αμοιβη του. Αλλιως - αν εχω καταλαβει καλα - δεν χειρουργει! Εμεις, ετσι κι αλλιως πηγαμε σε αυτον ιδιωτικα απο την αρχη (στο ιατρειο που διατηρει εκεινος) επειδη εχει πολυ καλο ονομα γενικοτερα. Γι αυτο και η αμεση ανταποκριση, υπηρχε περιπτωση να παμε σε δημοσιο νοσοκομειο και να μας κανονισουν εγχειρηση οποτε γουσταρουμε? Το θεμα ειναι οτι θα πληρωθει και με εκνευρισε ο Τακης που δεν ρωτησε ποσα... Συμφωνα με τον Τακη "οσα και να μας πει θα τα παρει, οποτε γιατι να ρωτησω???"... Κι ενταξει, οντως ετσι ειναι, αλλα να μην εχουμε καμμια ιδεα του ποσο θα παει το μαλλι?

Τελος παντων, θα δουμε...

Ο Βαγγελης εκανε ενα 37,2 το πρωι, το βραδυ ολα ηταν καλα... Εγω δεν κοιμηθηκα φυσικα, ηρθε και η Μυρτω καποια στιγμη τα ξημερωματα, μου εκανε σκηνη γιατι να κοιμαται μαζι μου ο Βαγγελης, ξυπνησε αυτος και ηθελε να παει στην κουνια του... Εχει αρχισει να με ποναει και το καλο ποδι οπως καταλαβαινετε!

Αχ, να περασει η σημερινη μερα, δεν την παλευω λεμε!

Ο Γιάννης απύρετος απο χθες κι εγώ ευτυχώς βγήκα μια μικρή βόλτα στη γειτονιά χθες το απόγευμα και πήρα λίγο τον αέρα μου.

Αύριο θα πάει παιδικό, και μεθαύριο, που 'χω τσεκ απ στο νοσοκομείο.

Σήμερα, λέω, χαλαρά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! :-D

Υ.Γ. Ρε συ Ελένη δεν κατάλαβα, γιατί ήθελες ο μικρός να κοιμηθεί μαζί σου; Για να τον βλέπεις αν ανεβάσει πυρετό;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...