Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ελενη περαστικα σας αντιβιωση την εδωσαν την μικρη? όχι, βαζουμε φουσιντίν 3 φορές τη μέρα η παιδιατρος που πηγαμε ειναι η καριστιανου μαρια!!άλλη είναι!μαεστρια μετα τα 6μιση-7 θα σταματησουν αυτες οι ιωσουλες αγαπη μου.Ναι τέτοια λέγε μας να μας κάνεις την καρδιά περιβόλι!:rolleyes:

ας παρουν τις μ@@τριχες μου αν θελουν παντος ευρο και παιδι δεν περνουν!!!!

Φτου κακά!!!:tongue::tongue:

Αυτά τα 1700 τι είναι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

einai το συνολικο χαρατσι μαλλον που θα βγει,αφου το αφορολογιτο θα ειναι 5000 χιλιαρικα πλεον εσας σας ηρθε το 1ο απο τα χαρατσια αυτο που μας ηρθε εμας τωρα?

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα και καλη βδομαδα.Και να'μαστε παλι να ευχομαστε περαστικα για αλλη μια φορα.........μαεστρια,ελενη2008 περαστικα κι αγυριστα στα παιδακια σας και κυριως υπομονη(γαιδουρινη.......)

Κουφετακι μου να πω περαστικα και σ'εσας(λογω χαρατσιου) τι κανεις ο μπομπιρας ειναι καλυτερα;

Εγω ειμαι σαφως καλυτερα,πηρα κανα δυο μερες και norgesic και εστρωσα.Μολις τελειωσα το σιδερωμα,σκουπισα και σφουγγαρισα και εκανα ενα καφεδακι.Οσο για τη μικρη μου που μεγαλωνει,δεν ειναι οτι δεν το'χω συνειδητοποιησει ακομα,αλλα αυτη η εικονα με τις ποεντ,ειναι το κατι αλλο βρε κοριτσια(κου κου βααααααααα :tongue:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

xaaxaxaaaaa α ρε μανου να σε γερη κοριτσι μου να βλεπεις την κοριτσαρα σου να μεγαλωνει!!!φχαριστω να πω για το χαρατσι?καλε δεν γινετε να πληρωθουν αυτα που ζητανε!!!!εσυ σαν εγινες κλ αναπληρωνεις τον χαμενο χρονο κανε λιγο κρατει στις δουλειες χριστιανη μου

921477wc2fyvv2y2.gif

ο μικρος καλυετρα ειναι του μεινε λιγο βηχαλακι αλλα ειναι οκ!!!σημερα κολειο να ξαναμπαινουμε στον ρυθμο μας στο σκ ο χαμπι ηταν μια μερα στην πεθερα οολη μερα κ την αλλη στο εξοχικο για δουλιτσες του κραταω μουτρα γτ χτες ηρθε αργα και πηγε με τον αδερφο μου να δουνε μπαλα αντι να παμε στην οικογιορτη να ακουσουμε τους λουδιας

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μανου με το μαλακό!!! α πα πα!!!;)

Ακόμα είσαι υπό τη επήρρεια του νορτζέσικ! Μην παίρνεις πολύ αέρα γιατί αυτά υποτροπιάζουν!

Ρε κουφέτο θα μας τρελάνεις;;;;:shock: Τι σκτ χαράτσι είναι αυτό; Καινούριο;

Δεν έχει σχέση ούτε με την εκτακτη εισφορά, ούτε με της δεη;

4Suap3.png

ο μικρος καλυετρα ειναι του μεινε λιγο βηχαλακι αλλα ειναι οκ!!!σημερα κολειο να ξαναμπαινουμε στον ρυθμο μας στο σκ ο χαμπι ηταν μια μερα στην πεθερα οολη μερα κ την αλλη στο εξοχικο για δουλιτσες του κραταω μουτρα γτ χτες ηρθε αργα και πηγε με τον αδερφο μου να δουνε μπαλα αντι να παμε στην οικογιορτη να ακουσουμε τους λουδιας
τι ειν'τούτοι;;;;;:rolleyes::rolleyes:

Κράτα, κράτα! Αντί να έρθει να σε πάει μια βολτίτσα...;)

4Suap3.png

μωρε αν δεν ηθελε να παει μαζι μου βολτιτσα ας κρατουσε τον γιο του να πηγαινα μονη μου αι σιχτιρ οσο για τα 1700 το ειδα στην τβ το πρωι θα το ξαναπουνε dont worry παω να παρω τον μικρο τα λεμε κουκλαρες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα...

Τι καλη μερα δηλαδη... Τελος παντων...

Τσιμπουρι η Λουκια? Πως το καταλαβατε?

Περαστικα στον Γιαννο, να σταματησει εδω οτι ειναι αυτο που ξεκινησε!

Χτες το απογευμα ξυπνησαν και τα δυο με μυξες και λιγο βηχα (με φλεγματα). Ο μικρος ειχε περισσοτερο μυξες, του εβαλα και οτριβιν το βραδυ για να κοιμηθει... Τα ξημερωματα, η Μυρτω ηρθε στο κρεβατι μου κλαιγοντας γιατι πονουσε το αυτι της (το αριστερο για αλλαγη!!!) Το πρωι ο μικρος, ηπιε το μισο γαλα και εκανε εμετο. Τον πηγε ο Τακης στην μαμα μου οπου στην διαδρομη εκανε αλλες δυο φορες εμετο... Ειχα ριξει ευκαλυπτο σε βραστο νερο χτες και το ειχα βαλει στο δωματιο τους, παιζει να τον πειραξε αυτο? Μεχρι ωρας δεν εχει ξανακανει εμετο. Δεν μπορουσα να τον κρατησω εγω εδω, ουτε να τον αλλαξω δεν μπορω, οποτε κρατησα μονο την Μυρτω. Το απογευμα θα την παει ο Τακης στον ωρλ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

Μιλωντας το πρωι με την μαμα μου... ο μπαμπας μου δεν ειναι καλα... Σημερα πηγε η μικροβιολογος και του πηρε αιμα και ουρα, εχει χασει πολλα κιλα (λες και ειχε το περιθωριο), δεν κοιμαται τα βραδια (ουτε η μαμα μου φυσικα, που δεν μας τα λεει για να μην μας ανησυχησει!!!) γιατι καθε τρεις και λιγο παει τουαλετα, δεν μπορει να περπατησει πλεον απο την αρρωστια και την αδυναμια, και σημερα ολη μερα κλαιει...

Δεν μπορω να σας περιγραψω πως ειμαι σημερα...

Αυριο, οπως καταλαβαινετε, θα κρατησω και τα δυο παιδια στο σπιτι... Οσον αφορα μεση-ποδι... Δεν εχω πολλες επιλογες, δυστυχως ολα πανε σκατα οπως βλεπετε...

ο μπαμπας μου...

Εχει παρκινσον, χρονιο ασθμα και προβλημα με πνευμονες και χοντρο προβλημα με την μεση που τον εχει τσακισει...

Το βασικοτερο ομως ειναι οτι εχει παραιτηθει απο την ζωη, ολη μερα ειναι στο σπιτι ειτε στο κρεβατι ειτε για λιγο στην καρεκλα. Οταν εμεινα μαζι του το Σ/Κ που η μαμα μου ειχε φυγει τα ειδα ολα... Και φυσικα στεναχωρηθηκα. Η μαμα μου τραβαει μεγαλο ζορι, της ειπα οτι ισως θα επρεπε να αποδεσμευτει απο τα παιδια μου αλλα δεν σηκωνει κουβεντα. Ειναι ο μονος λογος που της δινει ζωη, λεει...

Αλλα, ολη μερα τρεχει και τα βραδια δεν κοιμαται. Ειναι πολυ ζωντανη η ιδια, αναλωνει ολη την ενεργεια της προς το παρον στο να τρεχει ολη μερα στο σπιτι... Αλλα φυσικα της την εχει δωσει που τα τελευταια χρονια ειναι κλεισμενη μεσα...

Στο μεταξυ, οι εξετασεις του παντα ηταν σαν μωρου παιδιου, ειναι παντα αδυνατος οποτε δεν ειχε ποτε προβληματα που εχουν οι συνομιληκοι του (πιεση, καρδια, ζακχαρο, χοληστερινη κτλ)... Αλλα εξωτερικα λιωνει... Και ειναι ακρως εξαρτωμενος απο την μαμα μου...

Εχω σκασει σημερα, αισθανομαι τοσο εγκλωβισμενη, εχω ενα σκασμο πραγματα να κανω και δεν μπορω να κουνηθω... Η Μυρτω δεν εχει καν παπουτσια, μονο τα All Star της κανουν... Και πρεπει να κλεισω και ραντεβου σε φυσικοθεραπευτη-αθλιατρο που βρηκα και δεν ξερω ποτε...

Λενάκι μην τον καθυστερείς καθόλου τον φυσιοθεραπευτή... Ισως είναι ο μόνος που θα σε σηκώσει...

Όσο για την μαμά σου ήρωας, δεν το συζητώ!

Τον μπαμπά σου δεν μπορείτε να τον βοηθήσετε με κάποιο τρόπο να ανέβει ψυχολογικά;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...