Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mικρή ενημέρωση κοπελιές, αν το δει καμιά, είναι στη "γειτονιά μας" (στις σαλονικιές αναφέρομαι).

Καλό σαβ/ριακο. :D

http://oikogiorti2011.gr/

πηγε χτες η κορη μου ειναι φανταστικη ενθουσιαστηκε θα παμε και εμεις σε λιγο!!!αντε αν ερθετε παρε τηλ μαεστρια μου.;)

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλησπερα σε αλλη μια ξεχειλωμενηηηηηηηηηη σελιδα (απορω ακομα ποιος ευθυνεται γι'αυτη την κατασταση :tongue:).

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου,χρονια πολλα να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου,να'ναι πολυχρονο,γερο και να την καμαρωσετε οπως εκεινη επιθυμει.Τι ηταν αυτο που σ'επιασε χθες κοριτσακι μου;Οσο για την πεθερα να μην εχει καθολου τυψεις,γιατι η συγκεκριμενη,οτι εσπειρε-θεριζει.Μη μου πεις οτι βγηκες σηεμρα,επαιρνα το μεσημερι,αλλα απουδιαζες.....σε βλεπω ον λαιν,αλλα μαλλον αλλου γυρνας.Μολις τελειωσω το ποσταρισμα θα σου τηλεφωνησω.

Εγω σημερα κοριτσια ειμαι χειροτερα απο το πιασιμο,τωρα ποναω κι απο την αλλη πλευρα:-(:-(:-(Αλλα εζησα μεγαλες στιγμες,σημερα πηγα με το κοριτσακι μου και πηραμε τις πρωτες τις ποεντ.Δεν μπορειτε να φανταστειτε τη συγκινηση ενιωσα,να την βλεπω στις μυτες μπροστα στον καθρεφτη.Με το ζορι κρατηθηκα να μην τα μπηξω....σα χθες μου φαινεται που δοκιμαζαμε τα πρωτα μπαλετακια μας πριν 5 χρονια....αχ καπως ετσι ελενιτσα μου θα φτασουμε και στα νυφικα παπουτσια:-):smile::-):smile:

Καλο Σ/Κ κουκλιτσες μου,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

αντε αν ερθετε παρε τηλ μαεστρια μου.;)

Άσε, περάσανε και οι δυο οι αδελφές μου με τα παιδιά να μας πάρουνε να πάμε κι ο μικρός ανέβασε δέκατα τώρα το απόγευμα!!! :(

Μανού περαστικά σου βρε κοπελιά!

Ελένη σήμερα γιορτάζει η Μυρτώ; Να τη χαίρεσαι.

Εγώ τώρα τον έβαλα για ύπνο, πάλι με δέκατα, θα τον παρακολουθώ, εύχομαι να μη χειροτερέψει. Αχ, γιατί ν' αρρωσταίνουν τόσο πολύ όταν είναι μικρά; Είναι τόσο ψυχοφθόρο γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μανου περαστικα σου,σαν να σε βλεπω κ εσενα κ την μικρη τι φανταστικο σκηνικο μπραβο της μωρε.λενι μου χρονια πολλα σας γι αυτο εσενα σε επιασαν τα περι γαμου αχου!!!!!529624dgtzmz33zz.gif

μαεστρια μου γμστ κουραγιο κοριτσαρα κ εμεις τελικα ανεβασαμε μεχρι 37 μισο ενα απογευμα κ το βραδυ μας ηταν δυσκολο την παρασκευη το πρωι ειχε υποθερμια κ μετα ανεβηκε η διαθεση κ ειναι μια χαρα 3 μερες ολο το θεμα ειναι γυρναει αυτη η κωλοιωση,καλα ηταν τελεια στην οικοεκδηλωση ενταξει δεν χαζεψα οσο ηθελα με τον μικρο αλλα πηρα κατι τσαγια κ το βραδακι εκανα στον μικρο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερες!!!

Ευχαριστω γκερλς για τις ευχες, να χαιρεστε τα παιδακια σας και τους αντρες σας, παντα γερες κι ευτυχισμενες!

Μανου μου, εδω ημασταν καλε, απλα καπου ηταν καταχωνιασμενο το τηλεφωνο και δεν το ακουσα. Ειδα τις κλησεις σου το βραδυ!

Χτες ηρθαν φιλοι σπιτι, τα μικρα λυσσαξαν κι εγω χαρηκα που ειδα κοσμο... Το ποδι βεβαια λιγο με ρημαξε χτες αλλα δεν βαριεσαι!

Αχ, ηρθε και η νονα της μικρης με τον μπεμπουλη, μου ηρθε να τον φαω! Βεβαια δεν εμοιαζε με μωρο 4μιση μηνων, ηταν πολυ μεγαλοσωμο (8 κιλα το μαναρακι) και γελουσε συνεχως ειδικα οταν του ελεγες ποσο ομορφος ειναι!!! ΟΚ, πηρα την δοση μου για λιγο...

Ναι μαεστρια μου, πως αρρωσταινουν ρε γμτ ετσι ευκολα, ειναι το μονο που κανεις δεν μπορει να σε προετοιμασει για το πως θα ειναι οταν αποκτησεις το μωρο!

Τουλαχιστον να εχουμε να κανουμε μονο με ιωσεις, ακους τοσα πολλα που τρελλαινεσαι!

Καλη Κυριακη να εχουμε κουκλες!

Τουλαχιστον να εχουμε να κανουμε μονο με ιωσεις, ακους τοσα πολλα που τρελλαινεσαι!

Όντως, περαστικά να 'ναι και δε βαριέσαι, θα μεγαλώσουν. Δυο φορές νοσηλευτήκαμε σε νοσοκομείο, αυτά να μου λείπουνε!!!!

Τι ωραία μέρα σήμερα; Για βόλτες είναι, μου τη δίνει που κλειστήκαμε, αλλά ο μικρός είναι δροσερός μέχρι τώρα, ίσως βγούμε στη γειτονιά το απόγευμα.

Καλή σας μέρα παρέα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μανού μου ακόμα πονάς; περαστικουλάκια!!!

Λένημ'_Κ!!!!ΧΡΟνια πολλά στην μπουμπούκα να την χαίρεσαι....έχεις τα φιλάκια από το γουργουράκι...χιχχιχιχι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέραααααααααα.

Εγώ έχω να στείλω τον Γιάννη παιδικό από την Πέμπτη, γιατί είναι χάλια, ανέβασε και πυρετό το σ/κ.

Ήταν που δε θα κολλάμε πολύ φέτος, άντε να δούμε ΠΟΤΕ θα γίνει αυτό ακριβώς! Πιστεύω πάντως ότι δεν θα 'χει πρόβλημα, οταν είναι να πηγαίνει, θα πηγαίνει. Την περασμένη εβδομάδα που έκατσε και τις δυο μέρες μέχρι τις 3 (τον παρέλαβε ο χάζμπαντ) ήταν μια χαρά, τη μια μέρα κοιμήθηκε κιόλας εκεί, που το 'χα και φόβο, αν θα κοιμάται.

Τέσπα, ας γίνει καλά το μωρό.

Σήμερα πάλι σπίτι. Είμαι κλεισμένη, λόγω ίωσης Γιάννης, από την Παρασκευή κι έχω ΣΚΑΣΕΙ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλή εβδομάδα!

Την Παρασκευή κάναμε μια επεμβασούλα την Λουκία γιατί είχε κολλήσει ένα τσιμπούρι, ω ναι, και στο κέντρο υγείας που την είχα πάει δεν το είχανε βγάλει όλο, οπότε οι δαγκανες που έμειναν μέσα δημιούργησαν φλεγμονή.

Κατά τα άλλα ένα βαρετό σκ...

Σήμερα ξεκινάω οδοντίατρο(με απονεύρωση...) οπότε...βοήθειά μου!!!!:confused::confused:

Λενάκι να χαίρεσαι την Μυρτούλα και ξεκίνα από τώρα την πρόβα για τον γάμο!!!!:D:D;) Είσαι καθόλου καλύτερα;

Μανου ακόμα πονάς; Μεγάλωσε το κοριτσάκι σου και δεν μπορείς να το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη ε;

Μαρία τι κάνει ο Γιάννης; Δεν συνήλθε ακόμη; Εσύ πως είσαι;

Κουφέτο σε ποια παιδίατρο πήγατε; Εχει πλάκα να είναι η πρώην μας!!!

Παστάκια υπομονή... Όλοι λίγο πολύ στην ίδια θέση είμαστε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα και καλή εβδομάδα!

Την Παρασκευή κάναμε μια επεμβασούλα την Λουκία γιατί είχε κολλήσει ένα τσιμπούρι, ω ναι, και στο κέντρο υγείας που την είχα πάει δεν το είχανε βγάλει όλο, οπότε οι δαγκανες που έμειναν μέσα δημιούργησαν φλεγμονή.

Κατά τα άλλα ένα βαρετό σκ...

Α, το βγάλατε τελικά Ελένη; Στο Γεννηματάς; Άντε, περαστικά της!

Μαρία τι κάνει ο Γιάννης; Δεν συνήλθε ακόμη; Εσύ πως είσαι;

Ο Γιάννης χθες είχε πυρετό, ευτυχώς πέρασε με το αντιπυρετικό και δεν ξανανέβασε, σήμερα να δούμε. Είμαστε κλεισμένοι σπίτι όπως είπα κι έχω σκυλοβαρεθεί, αλλά τι να κάνω; Να συνέλθει το παιδί!

Καλό κουράγιο στον οδοντίατρο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ήταν που δε θα κολλάμε πολύ φέτος, άντε να δούμε ΠΟΤΕ θα γίνει αυτό ακριβώς!

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι Μαράκι....

Κι εμένα κάτι μου ετοιμάζει γιατί αρχισε να ψιλοβήχει, και παρακαλάω να το περάσει ελαφρυα... Μιλάμε ρε συ έχω πάθει φοβία... γκουχ κάνει και τρέμω.. Αυτό το περσινό δηλάδή ήταν το κάτι άλλο!

Ας ελπίσουμε οτι φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα!

Σήμερα πάλι σπίτι. Είμαι κλεισμένη, λόγω ίωσης Γιάννης, από την Παρασκευή κι έχω ΣΚΑΣΕΙ!!!

Δεν μπορούσε να τον κρατήσεο λίγο ο Κ. να βγεις λίγο να ξελαπικάρεις ή ήτανε χάλια το παιδί;

4Suap3.png

καλημερα κοριτσια!!!ελενη περαστικα σας αντιβιωση την εδωσαν την μικρη?η παιδιατρος που πηγαμε ειναι η καριστιανου μαρια!!μαεστρια μετα τα 6μιση-7 θα σταματησουν αυτες οι ιωσουλες αγαπη μου.απλα φετος δεν θα ειναι πολλες αφου περισσι πηρε τα περισσοτερα αντισωματα ...λογικα.εβλεπα σημερα κατι πινακες που ελεγε οτι οι 3τεκνοι θα πληρωσουν 1700ε εφορια ααχαχαχαχαχααχαχαχα παιδι δεν τους δινω παντος ας παρουν τις μ@@τριχες μου αν θελουν παντος ευρο και παιδι δεν περνουν!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Α, το βγάλατε τελικά Ελένη; Στο Γεννηματάς; Άντε, περαστικά της!

Ευχαριστώ! Στο Γεννηματάς το κάναμε και η γιατρός πολύ καλή, αλλά λόγω του ότι γινόταν πανικός δεν περιμενε να δράσει η ξυλοκαϊνη και πήδηξε το παιδί όταν την άνοιξε!:shock:

Ο Γιάννης χθες είχε πυρετό, ευτυχώς πέρασε με το αντιπυρετικό και δεν ξανανέβασε, σήμερα να δούμε. Είμαστε κλεισμένοι σπίτι όπως είπα κι έχω σκυλοβαρεθεί, αλλά τι να κάνω; Να συνέλθει το παιδί!

Καλό κουράγιο στον οδοντίατρο!

Περαστικά Μαράκι! Το συντομότερο δυνατόν για να μην ταλαιπωρείται το παιδί!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...