Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλησπέρες κούκλες...

Ελενάκι, αυτό που λέει ο δικός σου γιατρός μου κάνει πιο νορμάλ! Μάλλον θα πρέπει να τον εμπιστευθείς και να μην πολυψάχνεσαι... Αν και σήμερα που έπρηξα όλες τις αγορομάνες στην δουλειά, όλες είπαν ότι αργήσαμε! Εκείνες λέει το έκαναν αυτό πριν τον χρόνο. Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι το σωστό είναι αυτό που λέει ο δικός σου γιατρός.

Κισάκι τι τελειώσατε καλέ? Έχεις ακόμα μαρή, μην μπερδεύεσαι...

Μαεστρία είναι ΟΚ ο μικρός? Μακάρι να ήταν η τελευταία φορά που αρρωστήσατε φέτος.

Ο μικρός είναι καλύτερα αν και ακόμα ψιλοματώνει κάθε βράδυ που ασχολούμαστε με το πουλάκι του... Τουλάχιστον δεν κλαίει τα βράδια.... Άντε να δούμε. Το άλλο που με έχει πειράξει είναι ότι χτες έβγαλε πάλι ένα σπυρί στο άνω χείλος όπως αυτά που έβγαζε μέχρι τον Γενάρη που αλλάξαμε πιπίλα. Πάλι μάλλον σταφυλόκοκκος είναι... Νόμιζα ότι είχαμε ξεμπερδέψει με αυτό το θέμα, αντε να δω τι είναι αυτό... Ούτε τις απαντήσεις των εξετάσεων που είχαμε κάνει στο Παίδων δεν έχω αξιωθεί να πάρω ακόμα, νόμιζα ότι έφταιγε το κοκκαλο της πιπίλας...

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά αυτή.

Σήμερα έκανε το μαντού και Τετάρτη έχω ραντεβού για MMR (μπορεί να κάνει και της ανεμοβλογιάς μαζί)... Να του κάνω φέτος το εμβόλιο της γρίππης ή όχι? Είναι η πρώτη χρονιά της Μυρτώς στον παιδικό και σκέφτομαι να το κάνω και στους δύο...

(αυτό το "τριαντάρα" πολύ μου αρέσει!!!!!!)

Kαλά είναι ο δικός μου, πήγε και παιδικό σήμερα, μια χαρά πέρασε.

Αλλά επειδή είναι πρώτη χρονιά στο "κολείο" μάλλον θ' αρρωστήσουμε αρκετές φορές. :rolleyes:

Εγώ δεν του 'κανα εμβόλιο, ούτε πέρσι που μας είχανε πρήξει με τη "νέα" γρίππη.

Αλλά δική σου είναι η απόφαση, τι να σου πω;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαεστρία μου, την γνώμη σου να πεις... Λες δηλαδή να μην το κάνω έ??? (χαχαχαχ, όχι δεν ψάχνω κάπου να ρίξω τις ευθύνες μετά...)

Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο μπερδεμένη είμαι με ότι αφορά το μωρό και εμβόλια, γιατρούς και φάρμακα... Άλλα μου λέει η λογική μου, άλλα οι φοβίες μου, άλλα ακούω κι άλλα καταλαβαίνω...

λενιω γιατί ρε εχω ακόμη;3 μπαίνω στο μήνα μου. Αύριο θα μου κόψει και τα χάπια σύσπασεων και αναμένω στο ακουστικό. Αχ μωρέ το μαλλιά.11πόνεσε το καλό μου.έμαθα πολλά πραγματα σήμερα. βυσινία σας πω τα νέα για το μωρό.καληνύχτα μάλλον καλημερα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Άλλα μου λέει η λογική μου, άλλα οι φοβίες μου, άλλα ακούω κι άλλα καταλαβαίνω...

Όλοι έτσι είμαστε κοπελιά, δυστυχώς δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης τα παιδιά. :tongue:

Εγώ, αφού έψαξα το θέμα φυσικά, και στο θέμα της εγχείρησης του δικού μου, με το ένστικτο κινήθηκα.

Ότι σου λέει το "μέσα σου", πως το λένε;

kisha με το καλό η γέννα κορίτσι!!! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λενι μακρια απο το εμβολιο της γριπης ριξτο πανω μου το χουν περασει ανεμακτα ενα σορο ανθρωποι ασε τωρα λεμε δεν κανει.με τα εμβολια δεν θελει πανικο θελει να τα κανεις απο τους τελευταιους και τα καινουργια να αφηνεις οσο γινετε περισσοτερο να βλεπεις παρενεργειες,το ξες οτι δεν εχω κανει το εμβολιο της μητρας στην κορη μου?γτ να το κανω,ξερουμε τι παρενεργειες εχει για μπες στο παρεντς και διαβασε τι σκατα γινετε αλλες φιλες μου το χουν κανει στα παιδια τους.ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε για σχεσεις σοβαρες ακομη μας περνει η αναμονη

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Την καλημέρα μου σε όλες τις 30αρες!!

eleni_k δεν είμαι ειδική αλλά έχω δουλεψει στα φάρμακα αρκετό καιρό. Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις γιατί όπως πολύ σωστά είπε και το κουφετάκι ακόμη δεν έχουμε δει τις παρενέργειες. Μακρυα κορίτσια από οτιδήποτε καινουριο δεν έχει δοκιμαστεί. Δεν θα κάνουμε τα παιδάκια μας πειραματόζωα για να βγάλουν παραπάνω λεφτά κάποιες φαρμακευτικές εταιρείες...

Εξάλλου ολοι μας μπορεί να την έχουμε περασει τη γρίπη αυτή σε ελαφρυά μορφή και να έχουμε αποκτήσει τα κατάλληλα αντισώματα από μονοι μας.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Την καλημέρα μου σε όλες τις 30αρες!!

eleni_k δεν είμαι ειδική αλλά έχω δουλεψει στα φάρμακα αρκετό καιρό. Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις γιατί όπως πολύ σωστά είπε και το κουφετάκι ακόμη δεν έχουμε δει τις παρενέργειες. Μακρυα κορίτσια από οτιδήποτε καινουριο δεν έχει δοκιμαστεί. Δεν θα κάνουμε τα παιδάκια μας πειραματόζωα για να βγάλουν παραπάνω λεφτά κάποιες φαρμακευτικές εταιρείες...

Εξάλλου ολοι μας μπορεί να την έχουμε περασει τη γρίπη αυτή σε ελαφρυά μορφή και να έχουμε αποκτήσει τα κατάλληλα αντισώματα από μονοι μας.

ετσι ακριβως ειναι!και πως ολο τις εγκυους και τα παιδια πρωτα ε?!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

μια χαρ ακουκλες έει ο γιατρος 2400 παλι το μωρο,δεναυξανεται λεει προοδευτικα εχεικαι στασιμοτητα και ναμην ανησυχω καθολου γιατι ειναι μια χαρα!!!!!!3 μερες ακομη ανα 8ωρο τωρα το κωλοχΑΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟς!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μια χαρ ακουκλες έει ο γιατρος 2400 παλι το μωρο,δεναυξανεται λεει προοδευτικα εχεικαι στασιμοτητα και ναμην ανησυχω καθολου γιατι ειναι μια χαρα!!!!!!3 μερες ακομη ανα 8ωρο τωρα το κωλοχΑΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟς!!!!

εελαααα!αντε που την ακναμε μπουμπου μια χαρα κοπελα ειναι βρε!!στο μηχανιμα εδειξε συσπασεις?και αν ναι τι ειπε ο ντοκτορ?σου στελνω πμ χαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Βρε κορίτσια δεν έχω σκοπό να κάνω το εμβόλιο κατά της γρίππης Η1Ν1 που βγήκε πέρισυ, αλλά το κοινό, παλιό, συνηθισμένο εμβόλιο της κοινής, συνηθισμένης γρίππης που υπάρχει τόσα χρόνια! Αλλά τελικά δεν θα το κάνω (ότι του φανεί του λωλοστεφανή είμαι, έτσι???)

Απλά, επιμένουν στο Μάνας και Παιδιού ότι πρέπει να κάνω μαζί το MMR και το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς (varivax) και συγκεκριμένα αύριο... Και η γιατρός μου συμφωνεί επειδή της είπα ότι θα ήθελα να τους κάνω και το εμβόλιο της γρίππης (της κοινής ΟΚ?) το οποίο όμως γίνεται σε δύο δόσεις, μία τον Οκτώβρη και μία το Νοέμβρη, οπότε θα έπρεπε να κάνω όντως αύριο και τα δυο αυτά βαρβάτα εμβόλια στον μικρό... Αλλά τελικά (και μέχρι ώρας, ξέρετε αλλάζουν αυτά) λέω ότι αύριο θα κάνω το MMR και σε έναν μήνα το Varivax...

Αυτό το μωρό μου που από την Παρασκευή το παιδεύουμε, μία με το πουλάκι, μία με το σπυρί στο άνω χείλος, μία με το μαντού χτες, μία με τα εμβόλια αύριο θα αναρωτιέται αν το αγαπάμε κι αν ειναι δικό μας παιδί!

Σήμερα μπήκα στο σπίτι στις 8 παρά 10, είδαμε λίγο τα παιδιά, κάναμε μπάνιο τον μικρό και τον βάλαμε για ύπνο, τώρα θα κάνω μπάνιο την μικρή και δεν έχω κουράγιο για τίποτα...

Καλό ξημέρωμα κόρες...

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν έχω σκοπό να κάνω το εμβόλιο κατά της γρίππης Η1Ν1 που βγήκε πέρισυ, αλλά το κοινό, παλιό, συνηθισμένο εμβόλιο της κοινής, συνηθισμένης γρίππης που υπάρχει τόσα χρόνια! Αλλά τελικά δεν θα το κάνω (ότι του φανεί του λωλοστεφανή είμαι, έτσι???)

Απλά, επιμένουν στο Μάνας και Παιδιού ότι πρέπει να κάνω μαζί το MMR και το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς (varivax) και συγκεκριμένα αύριο... Και η γιατρός μου συμφωνεί επειδή της είπα ότι θα ήθελα να τους κάνω και το εμβόλιο της γρίππης (της κοινής ΟΚ?) το οποίο όμως γίνεται σε δύο δόσεις, μία τον Οκτώβρη και μία το Νοέμβρη, οπότε θα έπρεπε να κάνω όντως αύριο και τα δυο αυτά βαρβάτα εμβόλια στον μικρό... Αλλά τελικά (και μέχρι ώρας, ξέρετε αλλάζουν αυτά) λέω ότι αύριο θα κάνω το MMR και σε έναν μήνα το Varivax...

Αυτό το μωρό μου που από την Παρασκευή το παιδεύουμε, μία με το πουλάκι, μία με το σπυρί στο άνω χείλος, μία με το μαντού χτες, μία με τα εμβόλια αύριο θα αναρωτιέται αν το αγαπάμε κι αν ειναι δικό μας παιδί!

Σήμερα μπήκα στο σπίτι στις 8 παρά 10, είδαμε λίγο τα παιδιά, κάναμε μπάνιο τον μικρό και τον βάλαμε για ύπνο, τώρα θα κάνω μπάνιο την μικρή και δεν έχω κουράγιο για τίποτα...

Καλό ξημέρωμα κόρες...

to πρωι να του δωσεις ενα φιλι μια αγκαλια μεγαλη και να του πεις αυτο ειναι απο την θειτσα μαριαννιτσα,την σαλονικια αγαπη μου γλυκια(να σου πω ενα μυστικο λενι?!δεν τα θυμουνται μεγαλωνοντας οποτε μην κρατας πολυ ενοχες μεσα σου μωρο μου.στην τελικη πρεπει να γινουν αυτα)

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημεραααααα στην παρεα των 30αρηδων κυριων,τι κανετε κουκλες;

Ελενιτσα μου θα συμφωνησω απολυτα με το κουφετακι δε χρειαζεται βρ κοριτσι μου να νιωθεις τυψεις,τι να κανεις κι εσυ,χιλια κομματια εχεις γινει.

Παρτον μια μεγαλη αγκαλια,δωστου κι ενα φιλι,και να εισαι σιγουρη πως θα νιωσει ποσο τον αγαπας.Τα παιδια τελικα σε αυτη την ηλικια δεν χρειαζονται και πολλα για να ειναι ευτυχισμενα.Ολα μεσα στο δικο μας το μυαλο ειναι.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημεραααααααααααααααα!κουκλες!!!!ναι εδειξε συσπασεις το μηχανημα αλλ αοκ στα πλαισια πουπρεπει,το συνεχιζω 3μερες αν α8ωρο και τελος ,μετ αμονο σιδηροκαι μαγνησιο.ελενηηηηηηηηηηηηηηη μηνιωθεις τυψεις,απλα σε ειχαν μαθει σπιτι,τ απαιδια συνηθιζουν κιεμας δουλευαν πολλες ωρε ςοι δικοι μας αλλα δεν εχουμε ασχημες αναμνησεις,ισα ισα με ποση λαχταρα τους περιμεναμε!!!δε γινεται ναμενεις μεσα,θα τρελαθεις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλό ξημέρωμα κόρες...

Καλημερα κοριτσακια! Ελενιτσα εμεις το εμβολιο της γριππης, το κοινο οπως το λες, του το καναμε περσι. Το αλλο το καινουριο Η1Ν1 δεν το καναμε, μας ειπε ο γιατρος οτι ουτως η αλλως θα ενσωματωθει με το κοινο της γριππης (ετσι λεει γινεται παντα, το εμβολιο της γριππης ανανεωνεται καθε χρονο) κι ετσι θα το κανουμε φετος. Οποτε αν κανεις το εμβολιο της κοινης γριππης θα ειναι κι αυτο μεσα. Ρωτα και τον γιατρο σου για σιγουρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...