Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα ποιος ξεχυλωσε την προηγουμενη σελ.?χαχααχαχχα!!!κλ δεν παιζεστε λεμε αυτο το ξυρισμενο το θελετε σε συσκευασια δωρου?χαχαχα!!εγω παλι γηροκομειο δεν μπαινω.εκει εχει τετοια 33164190mg5.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

έλα πίσω είμαι....πτώμα στην κούραση...αλλά άν πω στον πάστα οτι μπήκα και λίγο ιντερνετ, θα μου ζητάει να κάνω μπάνιο αυτόν και τον Γώγο μας μαζί!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: όχι μωλέ με βοηθάει πλάκακάνω.........

Κουφετακι, θελω να βρισκεις πρακτικα σπιτια!

Εγω δεν θελω μεζονετα, δεν μπορω να ανεβοκατεβαινω σκαλια! Επισης, προτιμω μπαλκονοπορτες αντι παραθυρων, τα τζαμια των παραθυρων δεν καθαριζονται ευκολα απ' εξω!

Πωωωωωωωωω ενώ οι μπαλκονόπορτες!ευκολότατες! Κοπελιά; Μία οικονόμο περικαλώ!

Η εκτακτη εισφορα δεν μας εχει ερθει ακομα. Παιζει να μην μας ερθει? (λεω εγω τωρα!!!)

άν έχετε εισοδήματα δεν παίζει καθόλου...μην κάνεις όνειρα παιδί μου σου λέω!!!!

Παστακια.... κι εγω τοσα χρονια κανω 98 χλμ την ημερα για να παω και να ερθω στην δουλεια μου μονο. Εκτος της βενζινης, βαλε και τα διοδια της Αττικης Οδου... Ασε...

ΝΑι ρε κορίτσι, αλλά εμάς τώρα μας τα κόβανε και μη νομίζεις 1000,00 ευρώ έπαιρνε(με τα οδοιπορικά εννοω!)...καλά που δούλευε και 2 και 3 δουλειές, γιατί τα έξοδα των εξωσωμ θα μας είχαν μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!...απλά εντάξει αυτό είναι εξαθλιωση!!!!

Παντως ρε κοριτσια... Λιγο τρελαινομαι οταν ακουω να λενε οι δημοσιοι υπαλληλοι : "μα ειναι δυνατον? εχουμε δωσει την ζωη μας 10 'η 20 'η 30 χρονια και τωρα τι? Θα μας διωξουν? Και ποιος θα μας παρει???" Αυτο το αγχος επαιζε παντα στον ιδιωτικο τομεα, οταν η κυριουλα που δουλευει στη νομαρχια 'η στο δημαρχειο δουλευε κατα πως την βολευε! Να παει στην λαικη να ψωνισει, να παει να παρει το παιδακι της απο το σχολειο, να της χτυπησει αλλος καρτα κτλ...

Ναι εντάξει είναι πάάάάρα πολλοί για ξύλο, αλλά τι; πρέπει να τους καταστρέψουμε τις ζωές τους τώρα για να "ανακάμψει" η Ελλάδα;όχι, δεν συμφωνω...αυτά τα πράγματα και οι ιδέες είναι των άκρων..και υπάρχουν και οικογένειες από πίσω...μου βγήκε ο χοντρός και μου είπε οτι με πόνο ψχης ευτυχως που μας ελέγχουν άλλοι...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ας κυβερνήσουν της προκοπής και ας μαζέψουν τα χεράκια τους και ας ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΠΙΑ!!!

Βεβαια, τωρα παλι τα εχουν ισοπεδωσει ολα. Ο αδερφος μου που ειναι στην πολεμικη αεροπορια (εχει τελειωσει την Ικαρων), εχει υποστει πολυ σοβαρη μειωση μισθου, δεν τους πληρωνουν πτητικα κτλ... Και ειναι απο τον Φεβρουαριο στην Κρητη και καθημερινα πηγαινοερχονται στην Λιβυη που ακομα φυσικα βομβαρδιζεται!!! Τελος παντων, ποτε υπηρχε μετρο σε αυτη την χωρα για να υπαρχει τωρα? Μονο να ισοπεδωνουμε ξερουμε!

Εξακολουθω και ποναω. Χτες πονουσα οπως στην αρχη... Το ποδι εντελως μουδιασμενο και ο πονος ανεβαινει προς τα πανω. Θα παω για αξονικη... Μηπως να παω κατευθειαν για μαγνητικη? Ο γιατρος ειπε οχι ακομα... Θα περασω επιτροπη την επομενη εβδομαδα, δεν μπορω να παω στην δουλεια ακομα... Ελπιζω μονο να μην φαω σουτ στο τελος!

Τι αλλα?

ααααχ...κι εγώ πονάω φιλενάδα κι έκανα και δουλειες τώρα και χσ μέσα Πολυχρόνη!!!!

Γεια σου Λενάκι!!!!

Μαγνητική να κάνεις! Δεν παίρνεις ακτινοβολία και είναι πιο λεπτομερής εξέταση, αλλά δεν την προτείνουν γιατί είναι ακριβή!

ναι αλλά δεν θέλω να την φοβίσω, αλλά η μαγνητική είναι λίγο scary!!!Κοπελιά έχεις κάνει μαγνητική...μπορεί να μην χρειάζεσαι και να σου δώσει τίποτα ενέσεις!

Ναι, ναι, να ειναι και ξυρισμενο!!!! χαχαχαα καλο!

Χαιρομαι που σε διασκεδαζω Ελεν! Δλδ, με τιποτα δεν παιζει να μην πληρωσει καποιος εκτακτη εισφορα! Γιατι ομως μας ξεχασαν? Ολοι οι φιλοι και γνωστοι εχουν πληρωσει ηδη!

Ελεν, καλα εκαναν οι δημοσιοι υπαλληλοι και "εργαζονταν" με αυτον τον τροπο αφου τους επαιρνε... Μην κλαιγονται ομως τωρα! Ας εχουμε λιγο επιγνωση του τι γινεται γυρω μας!

Λες να κανω μαγνητικη με την μια ε? Πως γινεται αυτη η εξεταση? Θα κλειστω καπου ολοκληρη? Θα πρεπει να γδυθω? Εχω περιοδο μπορω να την κανω τωρα? Εεεεε φανταστικη μου φιλη???

Ρε παιδιά επειδή έχω δημόσιους χαμηλόμισθους γύρω μου που έχουν οικογένειες με 3+4 παιδιά και εργάζονταν κανονικά στα πόστα τους και το μόνο που διέφερε από εμάς είναι οτι είχαν την ασφάλεια της μονιμότητας..Ξερετε πόσοι έχουν πληρωθεί 300,00 και 500,00 ευρώ; Πως θα βγάλουν τον μήνα τους αυτοί οι άνθρωποι; Και στην τελική επειδή εμείς έχουμε βγάλει καρκίνο στον ιδιωτικό πρέπει να βγάλουν και όόόλοι οι υπόλοιποι;Δηλαδη να μην είναι κανένας με ήρεμο μυαλό σε αυτή τη χώρα; και γιατί δεν κόβουμε τους μισθούς και τα επιδόματα από τους ηλίθιους τους βουλευτές;ε;

Να'μαι κι εγω απο το κρεβατι του πονουυυυυυυυυυυυυ.Ημουν που ημουν,αρχισατε κι εσεις τις δυσαρεστες συζητησεις και με αποκαματε την κακομοιρα.....

Λοιπον τα νεα μου,ευτυχως ο πονος στην ωμοπλατη εχει λιγο υποχωρησει,ομως χθες κατα τις 2,μες τα αγρια μεσανυχτα,ξυπνησα απο τους πονους δυνατης ημικρανιας,ξυπνησε κι ο συζυγος και εκλαιγα απο τον πονο.Αρχισα να περπαταω πανω κατω και ημουν ετσι μεχρι τις 4....ευτυχως μετα καπως κοιμηθηκα.Σημερα που σηκωθηκα ο πονος ειχε μεταφερθει στην αλλη πλευρα,ευτυχως μεχρι τωρα ημουν ξαπλα και χαλαρα κι ευτυχως ειμαι καπως καλυτερα.

Παστακια στειλε με μειλ παιδακι μου καμια φωτο απο τη βαφτιση,αντε να τον δουμε το γουργουρη σου.

ΜΑνού μου περαστικουλάκια...ναι, μωρε όλο λέω να περάσω τις φωτο αλλά το αφήνω....τεμπέλααααααααα

Σήμερα δεν έστειλα τον μικρό (είχε ένα γαϊδουρόβηχα τρελό το πρωί, τα ίδια συμπτώματα έχουμε), την πέσαμε στο κρεβάτι μου κατά τις 7.30 και κοιμόμασταν μέχρι τις 11.30! ΑΥΤΑ είναι τα καλά όταν έχει δροσιά.

ωωωωω...λαλίτσααααααααααα!!!!

Η μικρά έχει ισχιακή προβολή (το κεφάλι πάνω, γι' αυτό δεν μπορώ ν' ανασάνω τις τελευταίες μέρες), οπότε δε τη γλυτώναμε την καισαρική. Επίσης, είναι πανέτοιμη να βγει κι έχει φτάσει στα 2.700!! Η - ιδιώτης - γιατρός μου μας ευχήθηκε με το καλό και να την πάρουμε τηλέφωνο όταν γεννήσουμε! :-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ. Ποιος ξεχείλωσε πάλι τη σελίδα;

εγώ θα πώ!!!!εγώ θα πώ!!!ΤΟ Κουφετάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!χαχα κακιά είμαι....:cool::cool::cool:

Ε, τι είχαμε τι χάσαμε Ελένη! :rolleyes:

Τι κάνετε εσείς απ' το κρεβάτι του πόνου;

Εντάξ, ο μικρός καλά είναι, απύρετος, το ίδιο που είχε είναι, απλά χθες αναγκαστικά τον έστειλα, είχα καθαρίστρια, σήμερα δεν υπάρχει λόγος να τον κουράζω, άστον να συνέλθει μέχρι τη Δευτέρα.

Παιδιά κι εμένα δεν μ' αρέσουν με σκάλες τα σπίτια, θέλω ένα επίπεδο, βαριέμαι ρε παιδί μου!

α, μαρη κι εσύ...καποιανου του χαρίζανε ένα γάιδαρο.....:-P:razz::-P

Τωρα το ειδα!!!!!

μετα τις 30/09 εχει προστιμο??? Και τι πρεπει να κανουμε, να παμε να τους παρακαλεσουμε κιολας να πληρωσουμε???

αααααα, δεν παμε καλα νομιζω!

Εγώ λέω να φτιάξουμε και από καμμια πίτα ή να τους δώσουμε και λίγο λάδι πατάτες ντομάτες....σιχτιρ μεσημεριατικό!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ante εδω θα μεινουμε και μην ακουσω κουβεντα DSC0009.jpg

ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΑ ΠΑΤΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑ εσενα θα σε βαλω εδω διπλα απο αυτα που βλεπεις!!μουαχαχαχαχαχα!!!_______________498609cacf2e3.jpg

εχει και φυσικο ερκοντισιον,α και τον γουργουρακο θα τον παρω στο δικο μου καλυβι να κοιματε εδωIMG_6511_vdt.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αν είναι να "κακοπερνάει" έτσι ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ (γιε μου γιε μου γιε μου)...θα γίνω κότα....δεν πειράζει.....ΘΑ σε ξαναμαρτυρήσωωωωωωωωωωωωωω...

Πάω να ΜΑΓΕΡΕΨΩ και επανέρχομαι...μουάτς!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εγώ να δεις!

Σε έναν ειδικό ας πούμε; Ντεν είναι γκιατρός καρντιά μου!!!:tongue:;)

Περαστικά Λενάκι!

ΔΕΝ εισαι γιατρος??? Σοβαρα μιλας?

ααααχ...κι εγώ πονάω φιλενάδα κι έκανα και δουλειες τώρα και χσ μέσα Πολυχρόνη!!!!

Εγω παλι... μου επεσε κατω ενα χαρτι, προσπαθησα να το σηκωσω αλλα... τελικα το αφησα! Ηρθε την Δευτερα η γυναικα, μας ξεβρωμισε κι αυριο ο καλος μου θα πρεπει να βαλει μια σκουπα και να σφουγγαρισει. Του εχει φυγει η μαγκια αυτες τις μερες! Σηκωνεται το πρωι, ετοιμαζει παιδια, τα πηγαινει σχολεια κτλ, επιστρεφει να παει στην δουλεια (σημερα πηγε και στο ΙΚΑ, θα περασω επιτροπη την επομενη εβδομαδα τελικα), το απογευμα ξαναπηγαινει μαζευει παιδια, τα μπανιαριζει, συμμαζευει το σπιτι... Τα εχει δει ολα λεμε! Μου το λεει συνεχως "αυτο θα το πληρωσεις πολυυυυυ ακριβα οταν με το καλο σηκωθεις!!!"

ναι αλλά δεν θέλω να την φοβίσω, αλλά η μαγνητική είναι λίγο scary!!!Κοπελιά έχεις κάνει μαγνητική...μπορεί να μην χρειάζεσαι και να σου δώσει τίποτα ενέσεις!

Για αρχη θα κανω και αξονικη (ερε ακτινοβολια που θα φαω, εκανα και ακτινογραφια την προηγουμενη εβδομαδα) και βλεπουμε...

Ρε παιδιά επειδή έχω δημόσιους χαμηλόμισθους γύρω μου που έχουν οικογένειες με 3+4 παιδιά και εργάζονταν κανονικά στα πόστα τους και το μόνο που διέφερε από εμάς είναι οτι είχαν την ασφάλεια της μονιμότητας..Ξερετε πόσοι έχουν πληρωθεί 300,00 και 500,00 ευρώ; Πως θα βγάλουν τον μήνα τους αυτοί οι άνθρωποι; Και στην τελική επειδή εμείς έχουμε βγάλει καρκίνο στον ιδιωτικό πρέπει να βγάλουν και όόόλοι οι υπόλοιποι;Δηλαδη να μην είναι κανένας με ήρεμο μυαλό σε αυτή τη χώρα; και γιατί δεν κόβουμε τους μισθούς και τα επιδόματα από τους ηλίθιους τους βουλευτές;ε;

Οχι, να μην βγαλουν κι αυτοι τον καρκινο... Ειπαμε, δεν φταινε αυτοι, οι σιχαμενοι που τους εταζαν θεσεις αντι ψηφου φταινε... Αλλα τωρα, που εγινε η στραβη... Ας βλεπουν γενικοτερα τι γινεται γυρω μας!

Οσο για τους ηλιθιους που μας κυβερνουν... Ρε παιδια, μια καραμπινα κι εξω απο την βουλη... Δεν θα το κανει κανεις?

Εγώ λέω να φτιάξουμε και από καμμια πίτα ή να τους δώσουμε και λίγο λάδι πατάτες ντομάτες....σιχτιρ μεσημεριατικό!!!

Παντως με προβληματισατε με την εκτακτη εισφορα, την Τεταρτη που θα παρει αδεια ο Τακης για να περασει επιτροπη αντι εμου θα παει και στην εφορια... Κοιτα που φτασαμε!

Κουφετακι, οτι σπιτια εχεις να βαλεις, βαλτα σε αυτη την σελιδα... Εχω ζαλιστει να πηγαινοερχομαι για να διαβασω!

Διαφημίσεις

λενι μου πρεπει να γινεις γρηγορα κλ αχου!!!κοριτσι μουυυυυυ!!!!ντεν εισαι κλ λεμεεε!!!χα!και ποιος λεει τι ειναι το κλ!!!!1οσο γι αυτον που ξεχειλωνει τις σελιδες θα του κανω αναφορα μουαααχαχαχαχααχαα!!!!!1972235lapuyjraff.gif kai esy μαρτυριαρα εχε χαρη που σε αγαπαω εδω θα σε βαλω μωρο μου100-mil-tranquil.jpgκαι παρε μια γευση απο μεσαgetImage.do?size=medium&id=135062&format=.jpg

br_030511_03.jpg

τελευταιο ξεχειλωμα αϊ σουερ

921477wc2fyvv2y2.gif

BbPsVknvg0Y

για σκεφτειτε... να παντρευουμε τα κοριτσακια μας...

Πως περναει ο καιρος ρε γμτ...

ναι λενι μου αυριο παμε να παραγγειλουμε νυφικο την κορη σου,αχ!!!!!πως περασαν τα χρονια ε?σαν χτες ηταν 5μιση χρονων.....μα οντος χτες ηταν χαχαχαα!!!τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

921477wc2fyvv2y2.gif

πηγα τον μικρο σε παιδιατρο απο την λιστα του ικα μας ειδε στο διαβαλακανικο μου εγραψε αμεσως κατι σπρει και αντιπυρετικο αψογη με τον μικρο ειναι το ιατρειο κοντα μας πολυ χαιρομαι με την λιστα με εξυπηρετησε χωρις μα μου γτ ηθελα να τον δει σημερα αντε να κατι καλο που κανανε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχαχαχα... Να ραφτουμε για τον γαμο της Μυρτουλας μου!

Θα ερθετε ολες, δεν το συζητω!

Κουφετακι, μεχρι το τελος του χρονου ειναι αυτο με την λιστα του ΙΚΑ. Μετα, αλλαζει παλι! Εγω παντως, μονο με την παιδιατρο το εζησα κι αυτο για λιγο. Και μου το ειπε απο μονη της, ουτε που το ηξερα...

Τελικα επιτροπη δεν περναω αυτη την Τεταρτη αλλα την αλλην! Και αξονικη θα πρεπει να κανω αρχες Οκτωβρη, τωρα εχει εξαντληθει το πλαφον του ΙΚΑ!!! Μα ειμαστε σοβαροι? Στο μεταξυ, εγω δεν θα παω στην δουλεια και την επομενη εβδομαδα αλλα δεν ξερω αν τελικα μου εγκρινουν την αδεια στις 04/10! Ρε παιδια... τι συστημα ειναι αυτο?

Τελικα, σαν να μετανιωνω που εκοψα την ασφαλεια πριν χρονια... Οχι οτι κι αυτοι ειναι σοβαροι... Τα ψιλα γραμματα κρυβουν τοσες πολλες παγιδες. Ολα κομμενα και ραμμενα στα μετρα τους.

Αυριο το πρωι, τα παιδακια μου θα πανε να κοινωνησουν με τον μπαμπα τους στην εκκλησια της πεθερας. Με ξαναπηρε τηλ. σημερα... Ηταν τοσο καλη... Και να οι τυψεις (εκ μερους μου)... Μα να κανει αρτοκλασια για την Μυρτω, και να εχει αγορασει και δωρησει εικονα στην εκκλησια με το ονομα της μικρης? Δεν το περιμενα με τιποτα! Ειδικα αν λαβει κανεις υποψη, ποσο πολυ της στοιχισε που δεν δωσαμε στην μικρη το ονομα της αδερφης της... Και φυσικα αισθανομαι στριγγλα τωρα...

Μια ζωη τυψεις!

Καλο ξημερωμα κουκλες!

έλα ρε φιλαράκια εδωθενες είμαιαιαιαιαι!!!

Παντως με προβληματισατε με την εκτακτη εισφορα, την Τεταρτη που θα παρει αδεια ο Τακης για να περασει επιτροπη αντι εμου θα παει και στην εφορια... Κοιτα που φτασαμε!

Κουφετακι, οτι σπιτια εχεις να βαλεις, βαλτα σε αυτη την σελιδα... Εχω ζαλιστει να πηγαινοερχομαι για να διαβασω!

ναι, να πάει, γιατί των φρονίμων τα παιδιά.....οχι οτι είναι και ό,τι ευχάριστο αλλά!

Ακομα μονη μου ειμαι...

Ποσο μου εχουν λειψει τα παιδακια μου αυτες τις μερες...

n1bcQMCZ5gU

τι κολλημα αυτο το τραγουδι... Μονο εμενα συγκινει?

ΚΑλά...αγαπώ αυτό το τραγούδι....αααα!ρε ΛενιώΚ!!!! ΑΛΛΑ είσαι τρελή!Δεν πα΄ς καλά!!!

BbPsVknvg0Y

για σκεφτειτε... να παντρευουμε τα κοριτσακια μας...

Πως περναει ο καιρος ρε γμτ...

Πάει μαρή το'χασες!!!

πηγα τον μικρο σε παιδιατρο απο την λιστα του ικα μας ειδε στο διαβαλακανικο μου εγραψε αμεσως κατι σπρει και αντιπυρετικο αψογη με τον μικρο ειναι το ιατρειο κοντα μας πολυ χαιρομαι με την λιστα με εξυπηρετησε χωρις μα μου γτ ηθελα να τον δει σημερα αντε να κατι καλο που κανανε!!!

Πάάάλι καλά! Να σε πώ μαρή! θα το συνεχίσεις πολύ με αυτό τον πλατιάζειν των εικόνων;μας τα έκανες κολοκύθια λέμεεεεεεεεεε...

Κορίτσια ψυχολογικά ανέβηκα κάπως...είδα και τους άνδρες της ζωής μου και χάρηκα κάπως....αααχχχχχχχχχχ..παστακο-οικογένεια φορ έβερ ιν λάβ λέμε!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...