Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τωρα που το σκεφτομαι ουτε εγω θελω μεζονετα, ενα συγκροτημα μονοκατοικιων, με σιτες και παντζουρια ηλεκτρικα, με θερμαινομενη πισινα κα μπαρμπεκιου!

Ελενη περαστικα! ξυπνησε ο ταλιμπαν φιλια!

Οχι πισινες μωρε... Νεοπλουτισμος!

Φιλια Σαντυ, μια δαγκωνια στα μπουτακια του ταλιμπανακου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να'μαι κι εγω απο το κρεβατι του πονουυυυυυυυυυυυυ.Ημουν που ημουν,αρχισατε κι εσεις τις δυσαρεστες συζητησεις και με αποκαματε την κακομοιρα.....

Λοιπον τα νεα μου,ευτυχως ο πονος στην ωμοπλατη εχει λιγο υποχωρησει,ομως χθες κατα τις 2,μες τα αγρια μεσανυχτα,ξυπνησα απο τους πονους δυνατης ημικρανιας,ξυπνησε κι ο συζυγος και εκλαιγα απο τον πονο.Αρχισα να περπαταω πανω κατω και ημουν ετσι μεχρι τις 4....ευτυχως μετα καπως κοιμηθηκα.Σημερα που σηκωθηκα ο πονος ειχε μεταφερθει στην αλλη πλευρα,ευτυχως μεχρι τωρα ημουν ξαπλα και χαλαρα κι ευτυχως ειμαι καπως καλυτερα.

Οσον αφορα τις μεζονετες,συμφωνω οτι θα΄ναι δυσκολα(μην ξεχνατε θα ειμαστε και παλιογριες :tongue:) οποτε κουφετακι μου κανονισε να'χει και ασανσερ ;)

Σαντυ να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου,μια χαρα ειναι το παιδακι σου,φιλια στα πατουσακια του.

Παστακια στειλε με μειλ παιδακι μου καμια φωτο απο τη βαφτιση,αντε να τον δουμε το γουργουρη σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σήμερα δεν έστειλα τον μικρό (είχε ένα γαϊδουρόβηχα τρελό το πρωί, τα ίδια συμπτώματα έχουμε), την πέσαμε στο κρεβάτι μου κατά τις 7.30 και κοιμόμασταν μέχρι τις 11.30! ΑΥΤΑ είναι τα καλά όταν έχει δροσιά.

Η μικρά έχει ισχιακή προβολή (το κεφάλι πάνω, γι' αυτό δεν μπορώ ν' ανασάνω τις τελευταίες μέρες), οπότε δε τη γλυτώναμε την καισαρική. Επίσης, είναι πανέτοιμη να βγει κι έχει φτάσει στα 2.700!! Η - ιδιώτης - γιατρός μου μας ευχήθηκε με το καλό και να την πάρουμε τηλέφωνο όταν γεννήσουμε! :-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ. Ποιος ξεχείλωσε πάλι τη σελίδα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α κουφετακι μου για ψαξε και για παραγκουλες που να μην ειναι μεσοτοιχια βρε παιδακι μου,θα ακουγονται τα παντα.Θα προτιμουσα τις ανεξαρτητες,ααα και για να μην ξεχνιομαστε,για παραγκες μιλαμε παντα..........;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαεστρια περαστικα στο Γιαννο σου,τι εγινε με τη μικρη πολυ ζορικη μας προεκυψε.Αντε με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου.

Οσο για τη σελιδα,ονοματα δε λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε,εξαλλου για μας δουλευει το κοριτσακι μου;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ποιος αλλος??? Ο κατασκευαστης!!!

Ενταξει ομως, αυτη την φορα ειναι νορμαλ το ξεχειλωμα!!!

Μαεστρια, παρηγορο αυτο, το οτι ετσι κι αλλιως θα γεννουσες με καισαρικη, ετσι?

Μανου μου, περαστικουλια κοριτσακι! Καλα, στον υπνο σε επιασε η ημικρανια?

Ρε σεις, δεν βρισκουμε ενα καλο γηροκομειο, να ειμαστε ολες μαζι στο ιδιο δωματιο να κανουμε πυτζαμα παρτις συνεχως?

Aστα ελενιτσα μου,στον υπνο μου εχει ξανατυχει και πιστεψε με ειναι το χειροτερο:(:(:(:(:(Οσο για το γηροκομειο δε νομιζω,προτιμω τις παραγκες που βαζει η φιλεναδα μας:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι, ναι, να ειναι και ξυρισμενο!!!! χαχαχαα καλο!

Χαιρομαι που σε διασκεδαζω Ελεν! Δλδ, με τιποτα δεν παιζει να μην πληρωσει καποιος εκτακτη εισφορα! Γιατι ομως μας ξεχασαν? Ολοι οι φιλοι και γνωστοι εχουν πληρωσει ηδη!

Να πάτε στην εφορία να ρωτήσετε γιατί μετά τις 30/09 έχει πρόστιμο...

Λες να κανω μαγνητικη με την μια ε? Πως γινεται αυτη η εξεταση? Θα κλειστω καπου ολοκληρη? Θα πρεπει να γδυθω? Εχω περιοδο μπορω να την κανω τωρα? Εεεεε φανταστικη μου φιλη???

Μ'αρέσει που δεν πανικοβάλεσαι!!!!:tongue:

Νομίζω ότι το κεφάλι σου θα είναι έξω,δεν θα σε ξεβρακώσουνε,δεν νομίζω ότι η περίοδος επηρρεάζει!!!:tongue::tongue:

Θα τα ρωτήσεις αυτά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μαεστρια, παρηγορο αυτο, το οτι ετσι κι αλλιως θα γεννουσες με καισαρικη, ετσι?

Ε, τι είχαμε τι χάσαμε Ελένη! :rolleyes:

Τι κάνετε εσείς απ' το κρεβάτι του πόνου;

Εντάξ, ο μικρός καλά είναι, απύρετος, το ίδιο που είχε είναι, απλά χθες αναγκαστικά τον έστειλα, είχα καθαρίστρια, σήμερα δεν υπάρχει λόγος να τον κουράζω, άστον να συνέλθει μέχρι τη Δευτέρα.

Παιδιά κι εμένα δεν μ' αρέσουν με σκάλες τα σπίτια, θέλω ένα επίπεδο, βαριέμαι ρε παιδί μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μ'αρέσει που δεν πανικοβάλεσαι!!!!:tongue:

Παντα, τερας ψυχραιμιας!!!

Νομίζω ότι το κεφάλι σου θα είναι έξω,δεν θα σε ξεβρακώσουνε,δεν νομίζω ότι η περίοδος επηρρεάζει!!!:tongue::tongue:

Θα τα ρωτήσεις αυτά!

Μα τα ρωτησα!!! Εννοεις.... οχι σε σενα???:tongue:

Διαφημίσεις

κουφετακι, οπως βλεπεις ο λαος ψηφισε... Οχι μεζονετα!

Παω να ξαπλωσω, ποναω παλι ρε γμτ... Ουτε εναν καφε δεν μπορω να πιω! Και δεν ανοιγει το ματι βεβαιως βεβαιως...

Φιλια κουκλες, ελπιζω να σας πετυχω μετα...

Λοιπον τα νεα μου,ευτυχως ο πονος στην ωμοπλατη εχει λιγο υποχωρησει,ομως χθες κατα τις 2,μες τα αγρια μεσανυχτα,ξυπνησα απο τους πονους δυνατης ημικρανιας,

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω μανου!!!!:-(:sad:

Παστακια στειλε με μειλ παιδακι μου καμια φωτο απο τη βαφτιση,αντε να τον δουμε το γουργουρη σου.

Ναι καλέ, δεν το έχουμε δει το μωρό!

Σήμερα δεν έστειλα τον μικρό (είχε ένα γαϊδουρόβηχα τρελό το πρωί, τα ίδια συμπτώματα έχουμε), την πέσαμε στο κρεβάτι μου κατά τις 7.30 και κοιμόμασταν μέχρι τις 11.30! ΑΥΤΑ είναι τα καλά όταν έχει δροσιά.

Αμάν ρε κορίτσι.... Τώρα στο τελείωμα όλα;

Περαστικά και στον Γιαννάκη και σ'εσένα...

Η μικρά έχει ισχιακή προβολή (το κεφάλι πάνω, γι' αυτό δεν μπορώ ν' ανασάνω τις τελευταίες μέρες), οπότε δε τη γλυτώναμε την καισαρική. Επίσης, είναι πανέτοιμη να βγει κι έχει φτάσει στα 2.700!! Η - ιδιώτης - γιατρός μου μας ευχήθηκε με το καλό και να την πάρουμε τηλέφωνο όταν γεννήσουμε! :-D

Σπέσιαλ η μπουμπου!!!!

Υ.Γ. Ποιος ξεχείλωσε πάλι τη σελίδα;

Ποιος άραγε;;;;;;

Ο συνήθης ύποπτος!!!!!:D:D:D

Ρε σεις, δεν βρισκουμε ενα καλο γηροκομειο, να ειμαστε ολες μαζι στο ιδιο δωματιο να κανουμε πυτζαμα παρτις συνεχως?

Εδώ, έτοιμο σας το έχω!!!!

Και με παροχες ξενοδοχείου!!! χαχαχα!!!!

4Suap3.png

Εντάξ, ο μικρός καλά είναι, απύρετος, το ίδιο που είχε είναι, απλά χθες αναγκαστικά τον έστειλα, είχα καθαρίστρια, σήμερα δεν υπάρχει λόγος να τον κουράζω, άστον να συνέλθει μέχρι τη Δευτέρα.

Ναι μωρε τον καημενούλη... Αστον να συνέλθει!

Παιδιά κι εμένα δεν μ' αρέσουν με σκάλες τα σπίτια, θέλω ένα επίπεδο, βαριέμαι ρε παιδί μου!

Εγώ να δεις!

Μα τα ρωτησα!!! Εννοεις.... οχι σε σενα???:tongue:

Σε έναν ειδικό ας πούμε; Ντεν είναι γκιατρός καρντιά μου!!!:tongue:;)

κουφετακι, οπως βλεπεις ο λαος ψηφισε... Οχι μεζονετα!

Παμψηφή!!!

Παω να ξαπλωσω, ποναω παλι ρε γμτ... Ουτε εναν καφε δεν μπορω να πιω! Και δεν ανοιγει το ματι βεβαιως βεβαιως...

Φιλια κουκλες, ελπιζω να σας πετυχω μετα...

Περαστικά Λενάκι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...