Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Καλέ τι κάνατε;;;;; 3 σελίδες;;;; Τι λογοδιάρροια σας έπιασε;:P:p

Και τι ονειρεμενα γλυκα και σπιτια έιναι αυτά;;)

Χθες μέχρι τις 3 που έφυγα με πετούσε συνεχώς έξω... Τι σκτ έπαθε δεν ξέρω!

Όσο για τα μέτρα που λέτε... κλαψε με μάνα κλάψε με!!!!!:-(:-(:-(

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπαίνω στο φατσοβιβλίο από πεποίθηση....το θεωρω φοβερο φακέλωμα, δεν μου σρέσει...σε ξενερωσα; σορυ.....ρε κουφέτο μου πώς να αντιδρουσαμε ρε γμτ!!!

κι εγω πριν κανω εγγραφη το σκεφτηκα αρκετο καιρο ομως δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα σε αυτο το θεμα και το φακελωμα του fb ειναι ευτελες μπροστα σε αυτο το φακελωμα που υπαρχει,ετσι μπορω τουλαχιστον να πχ μιλαω με την ανηψια μου που ειναι στην ελβετια.δες αυτο λιγο αν θες. http://periergaa.blogspot.com/2011/09/rfid-chip.html και αυτο για να κανουμε λιγο λαιτι την συζητηση μας πρωι πρωι ειναι παραπολυ καλο η αλλαγες που γιναν στις γυναικες απο την αρχη του κοσμου

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεια σου Ελενάκι2008, ίντα κάνεις.....εμείς πώς θα τα πληρώσουμε όλα αυτά που θέλουν μου λές με τις μειώσεις μισθού;εεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σου Ελενάκι2008, ίντα κάνεις.....εμείς πώς θα τα πληρώσουμε όλα αυτά που θέλουν μου λές με τις μειώσεις μισθού;εεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Καμώνομαι Κατερινάκι!!!!

Βρε τα τραβάω από'δω, βρε τα τραβάω από 'κει, πάλι τα έξοδα βγαίνουν πιο πολλά από τα έσοδα!!!:confused::confused:

Ιντα θα κάνουμε ωρέ;;;;(βρε πως το κατεω το κρητικό!!!χιχιχι!!!:tongue:)

4Suap3.png

άσε με χεσε με......εμείς έχουμε ήδη κεφαλώσει και το παίζω καραγκιόζης γιατί ο πάστας είναι σε πρόγραμμα να παχύνει λίγο και δεν πρέπει να στεναχωρηθεί...έκανα αμαν για νατρωει της προκοπής......έχω απογοητευτεί πάρα πολύ...παώ και στην παλιοδουλειά και όσο τυπική και καλή στη δουλειά μου είμαι(το έχουν παραδεχτει κιολας οι ίδιοι...αυτό μας έλειπε) μου έχουν βγαλει το λάδι....έχω τόσο όγκο και το άλλο το μαλκσμνεο δίπλα μου ζει στομ κόσμο της...για πότε θα το βουτηξω, ειλικρινα έχω φθάσει στα όρια μου με όλα μιλάμε......έχω πολλές φορές σουβλιές στον θώρακα και θα πάιω τίποτα με τέτοιο άγχος και πίεση.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Δεν αξίζει ρε συ... Μήπως και που αγχωνόμαστε βγαίνει τίποτα;

Την υγειά μας να'χουμε.... Όλα γίνονται, εμείς δεν ξαναγινόμαστε...

Σκέψου το Τζοτζο σου να σου χαμογελάει και θα τα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα!

4Suap3.png

καλά που υπάρχει κι αυτός.....ο σκατούλης...μπουσουλάει ε;τι γέλιο που έχει με την πάνα πέρα δώθε.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Δεν εχω διαβασει νεα γιατι ο μικρος θελει αποκλειστικοτητα, τωρα κοιμαται επιτελους αλλα δε ξερω για ποσο.....Χτες καναμε εμβολιο και μαλλον γι΄αυτο κοιμαται, τα νεα μας φτασαμε 74 ποντους και 9580 κιλα και στις καμπυλες αναπτυξης ειμαστε στην 95η θεση! αν συνεχισουμε ετσι που δε νομιζω ο μπαμπας μας θα χρειαζεται σκαμπο για να ανεβαινει να το μαλωσει γιατι δεν ειναι και πρωτο μποι χαχαχα, κατα τ΄αλλα εχω μιζεριασει με την ολη κατασταση μολις χτες συνειδητοποιησα οτι πλεον δεν εχω αφορολογητο και με το υπερογκο ποσο των 820 ευρω που παιρνω καθαρα το μηνα θα πληρωνω 700 ευρω το χρονο...ο αντρας μου ευτυχως ακομα εχει δουλεια αλλα λεφτα δεν μενουν μιας και πετρελαια και υλικα εχουν ακριβυνει ενω εχουν πεσει οι τιμες των εγκαταστασεων (βαζει κλιματιστικα) οποτε πιστευω οτι το χειμωνα αν καταφερνουμε να πληρωνουμε ενοικια παγια και σουπερ μαρκετ θα ειμαστε αρχοντες σκ@τα λεμε!Επισης τελη νοεμβριου γυρναω δουλεια και τα μισα λεφτα θα τα δινω για να μου κρατανε τον μικρο...Εχουμε και τα εξοδα της βαφτισης....και γενικα καταθλιψη....Α κουφετακι εγω θελω τη μεσαια μεζονετα για να με ζεστενουν οι διπλανες χαχαχα!

χαχαχαα!!!επειδη μαζευτηκαμε ολες μας βλεπω πλεον για συγκροτημα παραγκων οποτε ξαναδιαλεεεεχτε!!!!παω να κανω κανα φαγητο καλο μεσσημερι κοριτσακια μου και ας προσπαθησουμε να μην στεναχωριομαστε πολυ...παντος αμα γινει κανα ντου εγω εκει θα μεεεεεεεε!!1

8291237364300000_1f.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κουφετακι, θελω να βρισκεις πρακτικα σπιτια!

Εγω δεν θελω μεζονετα, δεν μπορω να ανεβοκατεβαινω σκαλια! Επισης, προτιμω μπαλκονοπορτες αντι παραθυρων, τα τζαμια των παραθυρων δεν καθαριζονται ευκολα απ' εξω!

Η εκτακτη εισφορα δεν μας εχει ερθει ακομα. Παιζει να μην μας ερθει? (λεω εγω τωρα!!!)

Παστακια.... κι εγω τοσα χρονια κανω 98 χλμ την ημερα για να παω και να ερθω στην δουλεια μου μονο. Εκτος της βενζινης, βαλε και τα διοδια της Αττικης Οδου... Ασε...

Παντως ρε κοριτσια... Λιγο τρελαινομαι οταν ακουω να λενε οι δημοσιοι υπαλληλοι : "μα ειναι δυνατον? εχουμε δωσει την ζωη μας 10 'η 20 'η 30 χρονια και τωρα τι? Θα μας διωξουν? Και ποιος θα μας παρει???" Αυτο το αγχος επαιζε παντα στον ιδιωτικο τομεα, οταν η κυριουλα που δουλευει στη νομαρχια 'η στο δημαρχειο δουλευε κατα πως την βολευε! Να παει στην λαικη να ψωνισει, να παει να παρει το παιδακι της απο το σχολειο, να της χτυπησει αλλος καρτα κτλ...

Βεβαια, τωρα παλι τα εχουν ισοπεδωσει ολα. Ο αδερφος μου που ειναι στην πολεμικη αεροπορια (εχει τελειωσει την Ικαρων), εχει υποστει πολυ σοβαρη μειωση μισθου, δεν τους πληρωνουν πτητικα κτλ... Και ειναι απο τον Φεβρουαριο στην Κρητη και καθημερινα πηγαινοερχονται στην Λιβυη που ακομα φυσικα βομβαρδιζεται!!! Τελος παντων, ποτε υπηρχε μετρο σε αυτη την χωρα για να υπαρχει τωρα? Μονο να ισοπεδωνουμε ξερουμε!

Εξακολουθω και ποναω. Χτες πονουσα οπως στην αρχη... Το ποδι εντελως μουδιασμενο και ο πονος ανεβαινει προς τα πανω. Θα παω για αξονικη... Μηπως να παω κατευθειαν για μαγνητικη? Ο γιατρος ειπε οχι ακομα... Θα περασω επιτροπη την επομενη εβδομαδα, δεν μπορω να παω στην δουλεια ακομα... Ελπιζω μονο να μην φαω σουτ στο τελος!

Τι αλλα?

Γεια σου Λενάκι!!!!

Κουφετακι, θελω να βρισκεις πρακτικα σπιτια!

Εγω δεν θελω μεζονετα, δεν μπορω να ανεβοκατεβαινω σκαλια!

Θα συμφωνήσω!!!

Επισης, προτιμω μπαλκονοπορτες αντι παραθυρων, τα τζαμια των παραθυρων δεν καθαριζονται ευκολα απ' εξω!

Αυτό είναι που λέμε "το βρήκαμε, το θέλουμε και ξυρισμένο!!!!!":tongue::tongue::tongue:

Η εκτακτη εισφορα δεν μας εχει ερθει ακομα. Παιζει να μην μας ερθει? (λεω εγω τωρα!!!)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Το ανέκδοτο της ημέρας!!!!

Παντως ρε κοριτσια... Λιγο τρελαινομαι οταν ακουω να λενε οι δημοσιοι υπαλληλοι : "μα ειναι δυνατον? εχουμε δωσει την ζωη μας 10 'η 20 'η 30 χρονια και τωρα τι? Θα μας διωξουν? Και ποιος θα μας παρει???" Αυτο το αγχος επαιζε παντα στον ιδιωτικο τομεα, οταν η κυριουλα που δουλευει στη νομαρχια 'η στο δημαρχειο δουλευε κατα πως την βολευε! Να παει στην λαικη να ψωνισει, να παει να παρει το παιδακι της απο το σχολειο, να της χτυπησει αλλος καρτα κτλ...

Δεν φταίει ο κόσμος Λενάκι... Ετσι τους έμαθαν...Κι εμείς αν είμασταν στη θέση τους πιστευω πως κάπως ανάλογα θα συμπεριφερόμασταν.

Εξακολουθω και ποναω. Χτες πονουσα οπως στην αρχη... Το ποδι εντελως μουδιασμενο και ο πονος ανεβαινει προς τα πανω. Θα παω για αξονικη... Μηπως να παω κατευθειαν για μαγνητικη? Ο γιατρος ειπε οχι ακομα... Θα περασω επιτροπη την επομενη εβδομαδα, δεν μπορω να παω στην δουλεια ακομα... Ελπιζω μονο να μην φαω σουτ στο τελος!

Μαγνητική να κάνεις! Δεν παίρνεις ακτινοβολία και είναι πιο λεπτομερής εξέταση, αλλά δεν την προτείνουν γιατί είναι ακριβή!

4Suap3.png

Τωρα που το σκεφτομαι ουτε εγω θελω μεζονετα, ενα συγκροτημα μονοκατοικιων, με σιτες και παντζουρια ηλεκτρικα, με θερμαινομενη πισινα κα μπαρμπεκιου!

Ελενη περαστικα! ξυπνησε ο ταλιμπαν φιλια!

Ναι, ναι, να ειναι και ξυρισμενο!!!! χαχαχαα καλο!

Χαιρομαι που σε διασκεδαζω Ελεν! Δλδ, με τιποτα δεν παιζει να μην πληρωσει καποιος εκτακτη εισφορα! Γιατι ομως μας ξεχασαν? Ολοι οι φιλοι και γνωστοι εχουν πληρωσει ηδη!

Ελεν, καλα εκαναν οι δημοσιοι υπαλληλοι και "εργαζονταν" με αυτον τον τροπο αφου τους επαιρνε... Μην κλαιγονται ομως τωρα! Ας εχουμε λιγο επιγνωση του τι γινεται γυρω μας!

Λες να κανω μαγνητικη με την μια ε? Πως γινεται αυτη η εξεταση? Θα κλειστω καπου ολοκληρη? Θα πρεπει να γδυθω? Εχω περιοδο μπορω να την κανω τωρα? Εεεεε φανταστικη μου φιλη???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...