Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

heellooo...αμαν ρε κορίτσια....λίγοέλειψα:-P:-P:-P και έχετε γράψει τόόόόσα...αμάν!!!

Καλά κάνετε, εγώ είμαι η γαιδούρα που όλο χάνομαι....

τα νέα μας; όπως όλος ο κόσμος..σκ@τ@...ο πάστας που είναι δημόσιο -40% στον μισθό και εγώ -30%!!!:shock::shock::shock:μας ήρθε και η έκτακτη εισφορά, έχουμε και το στεγαστικό, έχουμε και τον Γιώργο σε παιδικό(που δεν το κόβουμε, δεντο συζητάμε καθόλου και οι 2), περιμένουμε το χαρατσι της κυρα-ΔΕΗς(γιατί το στεγαστικό, στεγαστικό, αλλά δεν ντρεπόμαστε;έχουμε σπίτι στο όνομά μας που το πληρώνουμ από 22 χρονών!!!!)....άλλα; ο Πάστας για να πάει στη δουλειά του αλλάζει νομό και τώρα τους έχουν κόψει (ΣΕ ΟΛΟΥΣ) τα οδοιπορικά και καταλήξαμε να πληρώνουμε και τις βενζίνες του 45+45 χλμ πάνω κάτωκάθε μέρα, γιατί το λεωφορείο έχει δρομολόγιο προς τα εκεί μόνο 05,30 το πρωί και κάνει 1,5-2 ώρες για να φθάσει εκει που είναι ο πάστας...η βενζίνη; λίγο πιο κάτω από τον Θεό! θα μου πείς "επιλογήσου, για να μπείς δημόσιο!!!" ναι επιλογή μας με τα λεφτά που έπαιρνε τότε πριν 3 χρόνια....και μπήκε μετά από αδικία(πήγαν να του φάνε τη θέση).Το σούπερ μαρκετ; άστα....και έβαλαν αφορλογητο 5000,00 ευρώ; ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

πεστα κοπελα μου να ξεδωσεις πεστα.γτ μας εχουν αποτρελανει οι μλκς που νομιζουν οτι μας διοικουν.βεβαια αυτοι αναγκη δεν εχουν και του χρονου οι περισσοτεροι θα ειναι σε κανα σαλε στην ελβετια.εμεις τι κανουμε σαν πολιτες αυτης της χωρας ομως,που καθομαστε και καθομαστε και καθομαστε κ την τρωμε

921477wc2fyvv2y2.gif

άμα ξεκινήσει όόόλο το δημόσιο απεργία ή στάσεις και δεν λειτουργεί τίποτα θα σου πω εγώ τι τουμπεκί θα κάνουν....αλλά τετοια βλαμένα είμαστε κι εμείς που δεν συνεννοούμαστε.....στο καλό πρωί πρώι...αααα...σόρυ, καλημέρα!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

xaxaaxaxa καλημερα πατρινια μου.κατι πρεπει να κανουμε ομως δεν μπορουμε δεν επιτρεπετε πλεον μονο να τα λεμε ετσι,γτ πλεον υπαρχουμε στην σφαιρα του παραλογου με ολα αυτα που πανε να επιβαλουν.αχ!!!!!παω να βρω τις 4 παραγκες που θα στεγασουμε την φιλια μας αν θες ελα κι εσυ χαχαχαα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αααν είναι έτσι...ΕΡΧΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙ...που πάς και τα βρίσκεις όλα αυτά ρε τρελή!...πωπωωωωωωωωωωωω...κορίτσια; με έχει πιάσει τέτοια στεναχωρια με όλους αυτούς τους ψευτο-οικονομικούς όρους και θεσμούς που μας ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να δεχτούμε...ναι ρε κουφέτο μου και τινα κάνουμε δηλαδή;....η απεργία δεν κάνει κάτι, παρά μόνο οτι εμείς οι μισθωτοί χάνουμε το μεροκάματο μας....ΧΣ με τώρα άσεμε....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

και για να σε καλυψω μανου ειναι http://3dfirstaid.blogspot.com/2010/07/blog-post_1407.html τωρα που ειναι αυτο το πολυδροσο εγω δεν ξερω αλλα πρεπει να χει θεα τον παραδεισο απο την αλλη πλευρα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Έλα μην στεναχωριέστε , θα σας σώσουμε εμείς οι Πατρινοί με τις μετοχές μας από την ANATOLIA BANK!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

κατσε ρε παστακι μου γλυκο αυτοι που αν διναν ενος χρονου τους μισθους θα ειχε τελιωσει το θεμα της χρεοκοπιας δεν αγγιζονται λεω γω τωρα αν παγωναν τα παντα για 7 μερες να μην δουλευε κανενας ομως σε κανενα τομεα δημοσιο -ιδιωτικο τι θα γινοταν και ημασταν ολοι εξω στους δρομους.νομιζεις οτι τπτ δεν θα γινοταν?στην αργεντινη οταν εγινε αυτο απο την 1η στιγμη μπαιναν σε τραπεζες κ υπουργεια κ περναν τα κεφαλια των διευθυντων εγινε πολεμος αλλα οχι ο ενας στραμενος στον αλλο αλλα στους εξουσιαζοντες κυβερνοντες,και μετα απο τοοοσα χρονια τωρα νακαμπτουν εμεις ετσι που παμε σαν τα ζωα τι νομιζουμε οτι θα γινει?παει η ελλαδα παει το μελλον μας των παιδιων μας των εγγονων μας οι πλουσιοι ποιο πλουσιοι και εσυ πανε κατω απο μια πετρα να κρυφτεις.τι αλλο δηλ. πρεπει να υποστουμε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Έλα μην στεναχωριέστε , θα σας σώσουμε εμείς οι Πατρινοί με τις μετοχές μας από την ANATOLIA BANK!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαα σωστε μας σας παρακαλουμε κ@λο δεν εχουμε να στησουμε μας τον πηραν αλλοι αλλα οτι θελετε θα κανουμε χαχααχαχ

921477wc2fyvv2y2.gif

΄καλά, χωρίς πλάκα τώρα εδώ συζητιέται οτι είναι αλήθεια αυτό αλλά ο Γιωργάκης δεν θέλει να παίξει, γιατί χάνει ΠΠΠΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

στο fb μου μια κοπελα αναρτησε αυτο δες στο λιγο και πολλαπλασιασετο με τους ποσους το περνουν και πεσμου αν δεν ειναι η λυση αυτη.

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ. 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα... 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ... ... 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο. 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....

kαι δεν τελιωνει η λιστα εχει κλπ ετσι?!!!!εσενα σε εχω φιλη καλε στο φατσα παρεπιπτοντως?

921477wc2fyvv2y2.gif

Δεν μπαίνω στο φατσοβιβλίο από πεποίθηση....το θεωρω φοβερο φακέλωμα, δεν μου σρέσει...σε ξενερωσα; σορυ.....ρε κουφέτο μου πώς να αντιδρουσαμε ρε γμτ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...