Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελα βρε βαφτιστηκατε κιολας;Μπραβο κοπελα μου να σου ζησει,γερο και καλοτυχο να ειναι το πουλακι και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμει.Και το ονομα αυτου;

Κουφετο ακους,κανονισε απο βδομαδα ενα πρωι θα παμε στη μαριαθ για καφε,σε το λεω να το ξερεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο ειναι η ωρα του φαγητου να εχει μια συγκεκριμενη ατμοσφαιρα πχ τραγουδακι στο ριλαξ στο ιδιο μερος και υπομονη ειναι μια ιεροτελεστια που οσο ποιο συγκεκριμενη την εχεις τοσο ποιο ευκολο θα ειναι στην συνεχεια για σενα,περναν και μια φαση ολα που κανουν μπρουυυυυ φτυνοντας με το στομα γεματο...ή θα σου τυχει φτερνισμα χαχαχαχ τι τελειααααααα να ρθουμε ναι ειμα ανεργη οεο τα γραφω γρηγορα γτ την εχω την κυρια πανω απο το κεφαλι μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Χρηστος το όνοματακι μας!

Εγω δεν δουλεύω ακόμη και ούτε ξέρω ποτε θα ξαναδουλεψω... Για την ώρα ακόμη θηλαζουμε και θα μου ήταν κα δύσκολο όσο δεν τρώει ακόμη τίποτα άλλο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Αχ τι θυσιες κανουν οι μανες για τα παιδια,να τωρα το κουφετακι μας θα αφησει την παρεα για να κανει το χαρηρι της μικρης......καλα γιατι το θελει το πισι,αφου μαθημα δεν κανουν και το'χουν ριξει στις αποχες;;;;;;;

OPYIp3.png

vez3p2.png

μπραβο σας του εκανες καποια προσαρμογη με το κουταλακι με λιγο χυμο πορτοκαλακι και μην μου πεις οτι δεν κανει κ τα 3 μου ετσι το μαθαν το κουταλι ελα θα μαθει εχω στο βιντεο τραβηγμενο τον μικρο στις 1ες του κουταλιες χαχαχαχαα το ρουφουσε χαχαα εφυγα κοριτσια δεν γινετε αλλο φιλακια τα λεμε και ναι μανου την αλλη βδομαδα να παμε κ κισα χρωσταμε επισκεψη αααααα θελω και κισα στις παραγκες κατσε να βρω αργοτερα φωτο με 4 φιλιααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Αχ τι θυσιες κανουν οι μανες για τα παιδια,να τωρα το κουφετακι μας θα αφησει την παρεα για να κανει το χαρηρι της μικρης......καλα γιατι το θελει το πισι,αφου μαθημα δεν κανουν και το'χουν ριξει στις αποχες;;;;;;;

αγγλικα αγαπη μου κανει ιδαιτερα αφου!!!! μαριαθ να σας ζηση ο χριστακος σας εφυγαααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Θα το κανονισουμε κοριτσια σιγουρα,αντε γιατι εχουμε αποσυντονιστει.Δεν εινα δυνατον να μιλαω καθε μερα με τις ωρες με την ελενιτσα και εμεις που ειμαστε στην ιδια πολη να μη βλεπομαστε.

Αντε καλο μεσημερι,τα λεμε φιλακιαααααααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Το κουταλι σκέτο μια χαρά ανοίγει το στόμα και το βάζει, με περιεχόμενο όμως σφραγίζει το στόμα... Αχ μακαρι να μπορούσε και το κισακι να βρισκόμασταν όλες μαζί.... Πριν γεννήσει θα πρέπει να το κανονισπυμε

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μην ανυσηχεις και θα μαθει να τρωει και με το κουταλι,θελει κι αυτο το χρονο του.Που θα παει μωρε θα τη βρουμε την ακρη και θα συναντηθουμε και με την κισα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...