Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κουφετο!!!

Δεν σχολιασες την αρτοκλασια που θα κανει η πεθερα μου με αφορμη την γιορτη της Μυρτως!

κανε κοπι παιστ να το ξαναδω με ξεφυγε λεμε να σε πω(βασικα με συνχυζει η πεθερα σου και επειδη το συστημα μου δεν ειναι και πολυ κλ αποφευγω ειδησεις με αυτην αλλα βαλτο να το δω)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω με το κουφετακι δεν μενω!!!!!! Τουλαχιστον οχι μεχρι να βρει δουλεια! Αν ειναι ολη μερα να ειναι σπιτι και να φτιαχνει ζυμωτο ψωμι, γλυκα, φαγητα κτλ, ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

εεελααααα ρε λεεεενι ι ι ι ιιιιιιιιιιιιιι θα τα τρωμε και μετα θα κανουμε πουσαπς

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλα ο φουρνος ο χτιστος ειναι στανταρ,που θα ανοιγουμε φυλλο με τα χερακια μας και μετα θα τα ψηνουμε,εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;Μη διανοηθεις να βαλεις αλλα τερατα,γιατι θα μας κραξουν στο τελος...........:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μην ανησυχεις παιδι μου,εξαλλου μεχρι τοτεεεεεεεε θα'χουμε γινει συλφιδες,οποτε θα εχουμε περιθωριο,οσο γι'αυτα που θα μενουν θα τα δινουμε στα εγγονακια μας βρε:D

OPYIp3.png

vez3p2.png

Χτες, μιλησα με την πεθερα μου!

Πηρε ο πεθερος να δει τι κανω (και να κλαφτει κι αυτος για το ποσο χαλια ειναι, "ετσι ημουν εγω???") και κατι ψιθυριζε αυτη απο μεσα... Της λεει ο πεθερος μου "πες της τα μονη σου" και της δινει το τηλεφωνο. Φυσικα, δεν με ρωτησε τι κανω και πως παω αλλα με ενημερωσε οτι το Σαββατο ειναι της Παναγιας της Μυρτιδιωτισσας και γιορταζει η Μυρτω (λες και δεν το ηξερα), εχουν αγορασει κι εχουν δωρησει την εικονα της Παναγιας στην εκκλησια της ενοριας τους (αυτο δεν το ηξερα) και θα κανει αρτοκλασια για την Μυρτω... Αν θελει ο Τακης, να παρει τα παιδια και να πανε εκει να κοινωνησουν!

Με εξεπληξε ευχαριστα οπως καταλαβαινετε, και με επιασαν οι τυψεις... Πως θα μπορουσα να ειχα δωσει στην μικρη ονομα απο την μερια τους και οτι τελικα μια κακια μενει κτλ...

Τεσπα, θα μου περασει!

:P:p:p:p:p:p

Αυτο ειχα γραψει στην ξεχειλωμενη σελιδα!

Διαφημίσεις

εεελααααα ρε λεεεενι ι ι ι ιιιιιιιιιιιιιι θα τα τρωμε και μετα θα κανουμε πουσαπς

α, εγω θα ειμαι μαζι σας μονο στο πρωτο μερος! Μετα θα φευγω να σας αφηνω μονες σας!

Πρεπει να ορισουμε και κανονες ανεξαρτησιας, δεν θα ειμαστε κι ολη μερα η μια πανω στην αλλην!

(εγω θα ερχομαι μονο στο φαγητο)!

Καλα ο φουρνος ο χτιστος ειναι στανταρ,που θα ανοιγουμε φυλλο με τα χερακια μας και μετα θα τα ψηνουμε,εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;Μη διανοηθεις να βαλεις αλλα τερατα,γιατι θα μας κραξουν στο τελος...........:rolleyes:

Καλε ναι! Θα εχουμε και ζωακια, εγωωωω, εγωωωω θα τα προσεχω!!!

Μην ανησυχεις παιδι μου,εξαλλου μεχρι τοτεεεεεεεε θα'χουμε γινει συλφιδες,οποτε θα εχουμε περιθωριο,οσο γι'αυτα που θα μενουν θα τα δινουμε στα εγγονακια μας βρε:D

Εγω εγγονια, ΔΕΝ μεγαλωνω!!!!

Δεν ειπαμε να τα μεγαλωσεις παιδακι μου τα εγγονια(εξαλλου αυτα θα'ναι στην Αθηνα) αλλα να μην του στελνεις και ενα δεματακι,δωρο απο τη γιαγια απο τη Σαλονικη;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δεν ειπαμε να τα μεγαλωσεις παιδακι μου τα εγγονια(εξαλλου αυτα θα'ναι στην Αθηνα) αλλα να μην του στελνεις και ενα δεματακι,δωρο απο τη γιαγια απο τη Σαλονικη;

α. ετσι ΟΚ!

δεν αντεχω αλλο... παω να ξαπλωσω, με εχει πεθανει το ποδι...

Φιλια κουκλες, ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!

Τι κάνουν τα όμορφα κοριτσια;

Αχ παλιές καλές ώρες στο παρεντς μυριστικα και να μαι και εγω!

Έχει απο το καλοκαίρι που εμφανίστηκα μια φορα στο καφε σας αποφασισμένη να συμμετέχω αλλα που χρόνος.... Τώρα όμως τα κεφαλιά μέσα, οπότε θα εμφανιζομαι πιο τακτικά να τα λέμε!

Επεξεργάστηκαν by mariath
....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

εβαζα το φαγητο στην κατσαρολα πατατες με φασολακια κοκκινιστα ε πολλα ειπατε λενι εγ θα σου πω να τα παει ο τακης τα παιδια εννοειτε αλλα δεν θα μπω στο τρυπακι των ενοχων γτ κατι περιμενω να ακουσω οτι θα πει η πεθερουλα σου!!!!καλη ξεκουραση μωρο μου ........ακου θα ρχετε μονο για το φαι.......

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλως τη μαριαθ καλα δεν το πιστευω και σημερα σε σκεφτομουν(αν θες το πιστευεις)κι ελεγα ακομα να παω στην κοπελα,αν ειναι απο βδομαδα ομως αν μπορεις κι εσυ να κανονισουμε να ερθω ενα πρωινο.Ντροπη σε λιγο το παιδι θα παει φανταρος κι εμεις ακομα δε σου'χουμε ευχηθει.

Για πες τα νεα σας,τι κανετε,ο μπεμπης εσυ ειστε καλα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Περαστικα και καλη ξεκουραση λενη!

Καλα είμαστε Μανού, μεγαλωνουμε και ζωηρευουμε! Έχει μια βδομάδα που προσπαθούμε να ξεκινήσουμε στέρεες αλλα δεν τα πάμε πολυ καλα, στο πασαλειμα έχουμε μείνει για την ώρα.... Να έρθεις οπότε θέλεις και να πάρεις και το κουφετακι μαζί που απο ότι κατάλαβα δεν δουλεύει πλέον τα πρωινά. Ένα νέο είναι ότι βαφτιστηκαμε και ήμασταν αψογοι, κύριος!

Εσείς τα παιδάκια σας ξεκίνησαν σχολεία, ε;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

χαχααχαχχα α ρε κοριτσια καλο ηταν το σημερινο ομως η κορη θελει το pc για να κανει αγγλικα μαριαθ μου τι κανεις πεσμου τα νεα σας ας κατσω 3λεπτακια ακομη

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...