Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙγιουπι,αυτο ειναι το καλυτερο!!!!!Κανονισε το βγαζω φωτοτυπια,για να εχω ντοκουμεντα,να μη μου λες αλλα μετα,ξερεις εσυ οταν θα'χουμε γινει μπαμπογριες,θα παιρνουμε ενα κουβα χαπια και θα ποναμε(κατι περιπου δηλ.σαν κι αυτο που κανουμε τωρα) ;)

Ναι ρε συ, γιατι να το καθυστερουμε? Το νεο σπιτι σε παρακαλω να εχει και δικο μου δωματιο!

Ε-ε-ε-ε-ε-ερχομαι!!!!!!

αχ επιτελους!!! Βρηκα το φως μου παλι!

Ναι, ναι να μεινουμε και οι τρεις! χαχαχα το κουφετακι θα ειναι μες την ενεργεια οπως παντα. χαχαχα εχετε δει το "κατι τρεχει με την Μαιρη?" - ελα δεν θελω σχολια, ειναι μια χαζη ταινια που ομως δεν χορταινω να βλεπω, την ξαναειδα προχθες - η Μαριαννα θα ειναι η γειτονισσα που εχει πιει το σπιντακι και σηκωνει με το ενα χερι τον καναπε για να ξεσκονισει απο κατω! Κι εμεις μανου, θα πιανουμε αραχνες στο κρεβατι!!!

Διαφημίσεις

Ε οχι και αραχνες βρε πουλακι μου,να σε ακουσεις και κανεις τι γνωμη θα σχηματισει για μας;Α παπα εμεις ειμαστε παστρικοθοδωρες και μαλιστα με μανικιουρ,αμ πως τι νομιζατε;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ξερω γω ρε μανου αυτες ηταν απο δω http://www.realestatedevelopment.gr/?section=subcat&subcat=10〈= τωρα ομως εμενα γτ με βγηκε το ονομα της παστρικοβλαμενης δεν ξερω τι εκανα μπρε ελα να δεις σπιτι τωρα αυτα που βλεπω ποτηρι απο χτες πανω στον εκτυπωτη ποτηρια πρωινα μεσα στον νεροχυτη η τσαντα του μικρου πανω στην τραπεζαρια α φαγητο σημερα δεν εβαλα ακομη περιμενει η κατσαρολα αδεια μουαχαχα εχω ομως φαγητο για το μικρο...ασχετο τωρα που το θυμηθικα θα κανουμε και χτιστο φουρνο εξω απο τις καλυβες?να κανουμε ψωμια και πιτες και αρνακια στο ταψι ωωωω ναιιιι1_tavas.jpgεγω για την ευημερια σας βρε κανονιζω!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Α βρε τρελοκομεια,καλα ετσι και μεναμε μαζι ή που θα σκοτωνομασταν ή που θα αλλαζαμε συκωτι απο τα γελιαααααα:P

σιγα μην σκοτωνομασταν απλα οποιος δεν μας ξερει και μας ακουγε θα του πεφταν τα μαλλια

κανονισε κουφετακι να βαλεις ενα οικοδομικο τετραγωνο τωρα και να γινει παλι η σελιδα τριμετρη...

χαχαχααχχααχχαα να βρω?

921477wc2fyvv2y2.gif

εγω με το κουφετακι δεν μενω!!!!!! Τουλαχιστον οχι μεχρι να βρει δουλεια! Αν ειναι ολη μερα να ειναι σπιτι και να φτιαχνει ζυμωτο ψωμι, γλυκα, φαγητα κτλ, ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...