Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, little miracle είπε:

ναι ναι κ εκχυσεις αντιβιωσεων, ακομα κ τα νικα 

Πάντως γενικά για να λέμε Κ του δίκαιο βγήκαν πολλά παραπλήσιες τακτικές ... Δηλαδή παλιότερα ήταν το νικά Κ οι εκχυσεις τώρα δίνουν αντιβίωση απτό στόμα Κ κοιτάνε γαλακτοβακιλλους . 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

χαχαχα!!!

Συγγνωμη βρε κουφετακι, γιατι πηρε εσενα τηλ. η διευθυντρια? Η κορη σου κατευθυνει τα πληθη? Αν ναι, θελω οδηγιες, θελω και το δικο μου παιδι να ξυπνησει!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχααα!!!λες?οχι καλε ειναι ολοι οι καθηγητες στα τηλ και ενημερωνουν τους γονεις τηλεφωνικος αχαχαχα!!!εχω μια νταρτνανιαν και δεν το ξερω?μολις ηρθε και μου ειπε οτι 10 η ωρα φυγαν και πηγαν για καφε κοιτα της λεω ολα κλ αλλα δεν μας ενδιαφερει το οτι χανουμε μαθημα αλλα το γτ γινονται ολα αυτα ε ναι μου λεει μαμα να για τα βιβλια την θερμανση ...και αλλα πραματα!!!!!αυτο το παιδι δεν θα μου το παρει η νασα χαχαχαχχαααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aχ βρε κουφετακι να'σαι καλα με τα ωραια σου,ναι ναι τη διαιτα του ουρανιου τοξου,θα την εκανα ευχαριστως:-P

Καλα γιατι απο τωρα οι καταληψεις κι οι αποχες,μια φορα και εναν καιρο τις ξεκινουσαμε 17 Νοεμβρη.Και δεν καταλαβα παιρνουν τηλ. ολους τους γονεις;Ε δεν παν καλα οι ανθρωποιπου παμε ωρε,που παμε;

χααχχαχαα!!!!!ποια 17Ν.σε λιγο θα ξεκιναν απο τον αυγουστο τις καταληψεις

921477wc2fyvv2y2.gif

Δεν πειραζει ελενιτσα μου,να δεις που θα περασετε καλα,εξαλλου οπως ειπες κι η ιδια,ολοι θα ειναι πολυ δικοι σας ανθρωποι,οποτε ολοι θα μεινετε ευχαριστημενοι κι η μικρη θα το χαρει παρα πολυυυυυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαριαννα, μιλας για μαυρες, τεραστιες, σιχαμερες κατσαριδες 'η για κατι πολυ ψιλα ξανθα κατσαριδακια?

Και την εντοιχισμενη κουζινα πως την βγαλατε? Βασικα, απο οτι εγραψες το μονο που καταλαβα ειναι το ξυλινο πλαισιο κατω απο τα ντουλαπια! Αυτο με τους μεντεσεδες των πορτων δεν το καταλαβα...

Επισης....

Βρε νουμερα!!!!!!! Εσεις και τα χαλια σας!!!!!!!!

Πωπω, ρε σεις ζαλιστηκα περα δωθε!

Μεσα σε ολα, αδιαθετησα κιολας!

Και το Σαββατο τελικα θα ερθει κοσμος για την Μυρτω! Αχ, θα ερθει η νονα της με το μωρο, ποσο θελω να δω βρεφακι τωρα! Και η κολλητη της που τις εβαλαν σε διαφορετικες ταξεις... Προσωπικα, δεν γουσταρω καθολου τις γιορτες και τους το ειπα, αλλα τα συγκεκριμενα ατομα ειναι πολυ δικα μας ατομα πλεον... Ελπιζω μονο να ειμαι λιγο καλυτερα...

Και η μικρη μου εχει ενθουσιαστει με το γεγονος... Να δεις που τελικα θα κανω γιορτη μονο για τα παιδια!

οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος μαλακωνει λενιιιι.αχαχχααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μαριαννα, μιλας για μαυρες, τεραστιες, σιχαμερες κατσαριδες 'η για κατι πολυ ψιλα ξανθα κατσαριδακια?

Και την εντοιχισμενη κουζινα πως την βγαλατε? Βασικα, απο οτι εγραψες το μονο που καταλαβα ειναι το ξυλινο πλαισιο κατω απο τα ντουλαπια! Αυτο με τους μεντεσεδες των πορτων δεν το καταλαβα...

Επισης....

Βρε νουμερα!!!!!!! Εσεις και τα χαλια σας!!!!!!!!

εμεις μετα απο τοσα χρονια γτ εκπεμπουμε σε αλλουες μηκους κυματα...δεν ξερω ωρες ωρες!!!!ναι ψιλη κατσαριδουλα στοπ οταν ανοιγεις ντουλαπι συγκρατει ντουλαπι κατι ασημενιο λεγατε μεντεσες στοπ βαζεις τζελ εκει στοπ εντοιχισμενη κουζινα σερνετε προς τα εξω στοπ λευτερ μπομπ ο μαστορας ολα τα μαστορευει στοπ σ'αγαπω στοπ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος μαλακωνει λενιιιι.αχαχχααχα

τι μου μεινε? Να πηγαινω στις εκκλησιες, να φτιαχνω τραχανα και βαζακια σαλτσας απο καλοκαιρινες ντοματες!!!!

αχ μανου!!!!!!!!! Τα ιδια γραφουμε και λεμε!

Εμεις μαζι πρεπει να γερασουμε, να γηροκομησει η μια την αλλην!

Και το κουφετακι θα μας καθαριζει το σπιτι!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙγιουπι,αυτο ειναι το καλυτερο!!!!!Κανονισε το βγαζω φωτοτυπια,για να εχω ντοκουμεντα,να μη μου λες αλλα μετα,ξερεις εσυ οταν θα'χουμε γινει μπαμπογριες,θα παιρνουμε ενα κουβα χαπια και θα ποναμε(κατι περιπου δηλ.σαν κι αυτο που κανουμε τωρα) ;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

εμεις μετα απο τοσα χρονια γτ εκπεμπουμε σε αλλουες μηκους κυματα...δεν ξερω ωρες ωρες!!!!ναι ψιλη κατσαριδουλα στοπ οταν ανοιγεις ντουλαπι συγκρατει ντουλαπι κατι ασημενιο λεγατε μεντεσες στοπ βαζεις τζελ εκει στοπ εντοιχισμενη κουζινα σερνετε προς τα εξω στοπ λευτερ μπομπ ο μαστορας ολα τα μαστορευει στοπ σ'αγαπω στοπ

χαχαχαχαχαχα, αυτο το ασημενιο λεγεται μεντεσε????

Ετσι οπως το διαβασα, νομιζα οτι μεντεσε λενε την κλειδαρια της πορτας και απορησα... Σκεφτηκα, βγαζει το κλειδι, βαζει το τζελ απο την μια μερια και βγαινει απο την αλλην? Απο κει μπαινουν οι κατσαριδες?

τι μου μεινε? Να πηγαινω στις εκκλησιες, να φτιαχνω τραχανα και βαζακια σαλτσας απο καλοκαιρινες ντοματες!!!!

και να πλεκεις πουλοβερ για κοτες!!8497595.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...