Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

Έχω τις 2 βλαστοκύστες (κακής ποιότητας βέβαια) στο άλλο εμβρυολογικο. Αν μείνω ευχαριστημένη με το νέο γιατρό θα τις μεταφέρω.  Δε ξέρω αν και ποια ήταν τα λάθη μου ή τα λάθη του γιατρού, δε πιστεύω πως δεν ήθελε να βοηθήσει απλά ήρθε η ώρα να δούμε κάτι διαφορετικό.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ρε κοριτσια αντε τωρα που εψαχνα στο γκουγκλι για το κεικ δειτε εδω http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+make+rainbow+cake+from+scratch&aq=0&oq=how+to+make+rainbow+cake+ και μου φαινετε οτι καταλαβα το μπατερκριμ απο ενα βιντεακι ειναι βουτυρο πολυ καλα χτυπημενο με ζαχαρη αχνη κρεμα γαλακτος και αν θες αρωματικο βανιλια πχ ή λεμονι ξυσμα ισως και κανεις αυταααααcupcake+stand+2.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα γραφω ενα θεμα σε καθε μηνυμα, να ξεπεταξουμε την σελιδα!

Κουφετακι, κι εμας στο νηπιαγωγειο 50 ευρω μας ζητησαν. Για γραφικη υλη και στολες για ολη την χρονια (αγγελακια τα Χριστουγεννα, Αμαλιες και τσολιαδες στις εθνικες εορτες, ρουχα για την καλοκαιρινη γιορτη, κ.α.). Και υπηρξε μπαμπας, που (για ονομα δλδ) ζητησε λιστα να τα παρει μονος του γιατι τα θεωρησε πολλα!

Κατα τ' αλλα... Η Μυρτω κλασσικα, ειναι η χαρα της δασκαλας... Πολυ υπακουη, πολυ συνεσταλμενη και πολυ μαζεμενη... Κι ειναι καλο αυτο ρε γμτ? Δεν λεω να ειναι ζορικη αλλα οχι και αρνι!

Εγω με την μεση παω απο το κακο στο χειροτερο. Το ποδι εξακολουθει κι ειναι μουδιασμενο, τωρα πλεον ποναει και στον μηρο, οχι μονο στο γονατο οπως πριν... Δεν μπορω καν να σκεφτω οτι θα πρεπει να οδηγησω, ποσο μαλλον να καθησω σε καρεκλα για 8 τουλαχιστον ωρες!

Αυριο θα παει ο Τακης στο ΙΚΑ, θα παρω κι αλλη αδεια θελουν δεν θελουν. Αει σιχτηρ, μια φορα τους χρειαστηκα και μου εχουν σπασει τα νευρα!

Διαφημίσεις

Χτες, μιλησα με την πεθερα μου!

Πηρε ο πεθερος να δει τι κανω (και να κλαφτει κι αυτος για το ποσο χαλια ειναι, "ετσι ημουν εγω???") και κατι ψιθυριζε αυτη απο μεσα... Της λεει ο πεθερος μου "πες της τα μονη σου" και της δινει το τηλεφωνο. Φυσικα, δεν με ρωτησε τι κανω και πως παω αλλα με ενημερωσε οτι το Σαββατο ειναι της Παναγιας της Μυρτιδιωτισσας και γιορταζει η Μυρτω (λες και δεν το ηξερα), εχουν αγορασει κι εχουν δωρησει την εικονα της Παναγιας στην εκκλησια της ενοριας τους (αυτο δεν το ηξερα) και θα κανει αρτοκλασια για την Μυρτω... Αν θελει ο Τακης, να παρει τα παιδια και να πανε εκει να κοινωνησουν!

Με εξεπληξε ευχαριστα οπως καταλαβαινετε, και με επιασαν οι τυψεις... Πως θα μπορουσα να ειχα δωσει στην μικρη ονομα απο την μερια τους και οτι τελικα μια κακια μενει κτλ...

Τεσπα, θα μου περασει!

Θα παρεξηγηθω στο τελος, με το που ηρθα εγω ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ???

Επισης, οταν λετε κατσαριδακια στην κουζινα, εννοειτε αυτα τα ξανθα μικρα?

Ειχαμε οταν πρωτομπηκαμε στο σπιτι πριν 8 χρονια και ξαναειδα πριν λιγο καιρο, μονο τα βραδυα εβλεπα στον παγκο της κουζινας. Καθαρισα τα ντουλαπια μου, πριν φυγουμε για διακοπες ψεκασα και απο τοτε δεν εχω ξαναδει.

Ξερω ομως οτι πρεπει να γινει απολυμανση. Κι οχι μονο στο δικο μας διαμερισμα αλλα σε ολη την πολυκατοικια. Το ειχα αναφερει τοτε αλλα οι αλλες ειπαν οτι δεν ειχαν (πολυ δυσκολο αυτο, μαλλον ειχαν αλλα δεν το ειπαν)... Τεσπα, αν ξαναδω θα παω για απολυμανση.

Κουφετακι, πως το βαζεις το τζελ?

Καλα κουφετακι δεν παιζεσαι...με τον πονο μου παιζεις παιδακι μου,ειπα "προσπαθω" να κανω διαιτα:mad:σταματα να με κολαζεις και κυριως να ξεχειλωνεις τη σελιδααααααα.

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου τι εγινε,δεν καλυτερευσες ακομα;Εγω σημερα ειμαι σαφως καλυτερα.Καλα θα κανεις να την παρεις την αδεια και να καθησεις οσο χρειαζεται για να μη χειροτερεψεις.

Οσο για τη Μυρτουλα σου,καταρχην τα χρηματα ειναι μηδαμινα,απο τη στιγμη που ειναι μεσα κι οι στολες,εμεις δινουμε μονο 50 για μια στολη.Τωρα οσον αφορα το αλλο θεμα,η αληθεια ειναι πως κι εγω θα ηθελα να ειναι λιγο ξυπνια και καπατσα εκει που πρεπει,ειπαμε να ειναι μαζεμενες,αλλα να μην κανουν και τις "κοτες".Κι εγω τα ιδια λεω στη δικια μου,ωρες-ωρες ειναι λιγο "χαιβανι" που λενε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

χααχχααχχαχαχααχχααχαχααχαχαααχααχα!!!!αγαπεεεες μουυυυυυυυυυ!!!!!ο μικρος κανει κυκλους που του μαθα με ποτηρι στο μπλοκ και μετα ζωγραφιζει οπως τα κεικ που βλεπω στον τιουμπι με χρωματα αχ θα μου το παρει η νασα αυτο το παιδι.λενι ακους το κεφαλι μου που το βαραω στον τοιχο ε?βαριεμε ποτε θα μου φυγει κλαψ κλαψ!!!πριν λιγη ωρα με πηρε η διευθυντρια απο το σχολειο της κορης μου και μου λεει τα παιδια κανουν αποχη οι αιθουσες ειναι ανοιχτες,την ρωταω ειναι καποια παιδια μεσα και καποια εξω?οχι μου λεει ειναι ολα εξω αλλα αν θελουν να μπουν στις αιυουσες εμεις ημαστε εδω......πλακα με κανει ρε περνουν τους γονεις για να μαζεψουμε τα παιδια θαρεις και ειναι προβατα μπριιι αντε μπειτε στις ταξεις τωρα?!!!!!!την πηρα τηλ και ερχετε στο σπιτι να μιλησουμε ,αν και το ξερα οτι θα καναν αποχη και ξεκιναν και καταληψεις τι περιμεναν δηλ με αυτα που κανουν?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!

Συγγνωμη βρε κουφετακι, γιατι πηρε εσενα τηλ. η διευθυντρια? Η κορη σου κατευθυνει τα πληθη? Αν ναι, θελω οδηγιες, θελω και το δικο μου παιδι να ξυπνησει!!!!!!!

το τζελ το βαζεις χωρις να χεις επαφη με το φαρμακο βρε απο το σωληναριο ο λευτερ εβαλε μεσα στους μεντεσεδες απο τις πορτες του μπανιου στις κουζινας τα ντουλαπια βγαλαμε την εντοιχιζομενη κουζινα και εβαλε μεσα στο κουτι και κατω απο τα ντουλαπια στο πατωμα βγαζοντας το ξυλινο πλαισιο ποτε δεν ειχα πολλες αλλα ερχονται απο τις σωληνωσεις και αν κανα ψημερωμα σηκωνομουν για νερο εβλεπα απο καμια τωρα τπτ πανε οι κατσαριδουλες,ο λευτερ που ερχετε απεντομικη στην κλινικη το ιδιο τζελ εχουν

921477wc2fyvv2y2.gif

Aχ βρε κουφετακι να'σαι καλα με τα ωραια σου,ναι ναι τη διαιτα του ουρανιου τοξου,θα την εκανα ευχαριστως:-P

Καλα γιατι απο τωρα οι καταληψεις κι οι αποχες,μια φορα και εναν καιρο τις ξεκινουσαμε 17 Νοεμβρη.Και δεν καταλαβα παιρνουν τηλ. ολους τους γονεις;Ε δεν παν καλα οι ανθρωποιπου παμε ωρε,που παμε;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πωπω, ρε σεις ζαλιστηκα περα δωθε!

Μεσα σε ολα, αδιαθετησα κιολας!

Και το Σαββατο τελικα θα ερθει κοσμος για την Μυρτω! Αχ, θα ερθει η νονα της με το μωρο, ποσο θελω να δω βρεφακι τωρα! Και η κολλητη της που τις εβαλαν σε διαφορετικες ταξεις... Προσωπικα, δεν γουσταρω καθολου τις γιορτες και τους το ειπα, αλλα τα συγκεκριμενα ατομα ειναι πολυ δικα μας ατομα πλεον... Ελπιζω μονο να ειμαι λιγο καλυτερα...

Και η μικρη μου εχει ενθουσιαστει με το γεγονος... Να δεις που τελικα θα κανω γιορτη μονο για τα παιδια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...