Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερααααααααα!!!!

Κουφετακι μου περαστικα στο μπομπιρα,μακαρι εκει να μεινει και να μη χειροτερεψει.

Ελενη2008 μεγεια τα πατουμενα,καλα τα παιδια δεν παιζονται,τη μια ετσι την αλλη γιουβετσι ειναι.

Καλα οσο για τις ημικρανιες,ειμαι σιγουρη οτι οφειλεται και στον καιρο,ενα καλοκαιρι στη Χαλκιδικη δεν ειχα τιποτα και τωρα αρχισαν τα οργανα....οσο για δουλειες μη φανταστειτε κατι ιδιαιτερο,μαζεψα την κουζινα γιατι χθες δεν εκανα τιποτα,και ηταν να σα να'χε πεσει βομβα.Εβαλα ενα πλυντηριο και το μαγειρεμα,δεν ειμαι και για πολλα πολλα.Αν και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, ευτυχώς που είναι κι αυτές... Κάθε πότε την έχεις;

Εγώ την έχω κάθε 15 και σκέφτομαι να της το κάνω 1 φορά το μήνα γιατί πολλά τσιβιά μαζί ήρθανε και δεν βγαίνει με τίποτα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Παλιά την είχα τακτικά κορίτσι (1 φορά το μήνα), τώρα λόγω ανεργίας την είχα πάρει μια φορά πριν το Πάσχα και τώρα, καθότι δεν μπορώ να κάνω τπτ έτσι πως είμαι!

Αφού λέω, μακάρι να δούλευα, να 'χα τακτικά καθαρίστρια, το προτιμώ απ' το να τα κάνω εγώ! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

...οσο για δουλειες μη φανταστειτε κατι ιδιαιτερο,μαζεψα την κουζινα γιατι χθες δεν εκανα τιποτα,και ηταν να σα να'χε πεσει βομβα.Εβαλα ενα πλυντηριο και το μαγειρεμα,δεν ειμαι και για πολλα πολλα.Αν και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.

Έτσι έτσι χαλαρά κορίτσι, για να συνέλθεις πλήρως.

Αχ, κορίτσια, την κουζίνα κάνει ακόμα η γυναίκα (έχουμε κατσαριδάκια στην πολυκατοικία και κάθε φορά κάνει τα ντουλάπια της κουζίνας) κι άρχισε ήδη να μοσχοβολάει το σπίτι!!!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια απο τωρα τα χειμωνιατικα χαλια?πολυ νωρις δεν ειναι?ολο τον χειμωνα τι θα γινουν αυτα ωρε?ελενη ευτυχως σας κρατησε λιγο δεν ξερω πως θα παμε εμεις θα δουμε το καλο ειναι οτι δεν μου κανε πυρετο,απλα βηχει πολυ τον δινω αντιβηχικο και τσαγια(ευτυχως τα πινει γτ η κορη μου ακομη και τωρα ουτε να το δει το τσαϊ)η λενι μου που ειναι η κισα?οσο για το κεικ εγω το βρηκα ποιος το κανει ομως!!!θα το κανω το buttercream που λεει αν διαβασατε ομως δεν ξερω τι ειναι και το ιδιο προβλημα ειχα οταν προσπαθησα με την μικρη να κανω αυτα

TD3WBqSAfEs

στο καρφουρ ειχα βρει κατι που ελεγε κρεμα ειχα παρει και χρωμα ζαχαροπλαστικης αλλα δεν ηταν αυτο που πασαλειβει η κυρα εκει,αν δεν τα χετε δει να σας βαλω βιντεακια να δειτε ειναι χασιμο φανταστικα

921477wc2fyvv2y2.gif

Ελενη2008 μεγεια τα πατουμενα,καλα τα παιδια δεν παιζονται,τη μια ετσι την αλλη γιουβετσι ειναι.

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις!!

Εβαλα ενα πλυντηριο και το μαγειρεμα,δεν ειμαι και για πολλα πολλα.Αν και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.

Και πολλά είναι με ημικρανία!

Αφού λέω, μακάρι να δούλευα, να 'χα τακτικά καθαρίστρια, το προτιμώ απ' το να τα κάνω εγώ! :tongue:

Εγώ να δεις που θέλουν εις διπλούν!!!!

Ποσα της δίνεις Μαράκι;

Αχ, κορίτσια, την κουζίνα κάνει ακόμα η γυναίκα (έχουμε κατσαριδάκια στην πολυκατοικία και κάθε φορά κάνει τα ντουλάπια της κουζίνας) κι άρχισε ήδη να μοσχοβολάει το σπίτι!!!!! :D

Κάνε απολύμανση ανά 3-4 μήνες. Θα σωθείς!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μόνο ελαφριά έχω, αυτά θα βάλω και πάπαλα. :tongue:

Καλέ ακούσατε το ένα και μοναδικό ευχαριστο νέο;

Το πετρελαιο θέρμανσης δεν θα εξισωθεί με το κίνησης. Το άφησαν για του χρόνου. Οπότε το υπολογίζουμε γύρω στο 1 ευρώ!;)

4Suap3.png

Έτσι έτσι χαλαρά κορίτσι, για να συνέλθεις πλήρως.

ο αδερφος μου εχει μαγαζι με γεωργικα και το λεω αυτο γτ εχει διαφορα φαρμακα πηρα φετος απο κει ενα σωληναριο το οποιο ειναι τζελ δεν θυμαμε πως λεγετε γμτ 20ε και βαζεις στους μεντεσεδες κατω απο την κουζινα και σε οσα μερη πανε οι κατσαριδουλες και δεν εχεις καθολου μετα,αν θες να σου πω που ειναι να πατε να παρετε ή αν θες να πας απο αλλου να τον παρω τηλ να μου πει πως λεγετε να το παρετε απο οπου θελετε

921477wc2fyvv2y2.gif

Σορρυ τσουπρες,ειχα παει για απλωμα και με αποσυνδεσε το μαραφετι....τωρα παω για ανεφοδιασμο λαχανικων,ειπα να κανω βραστο σημερα.

Κουφετακι το θελω κι εγω αυτο το τζελ για τα κατσαριδακια,για μαθε και ενημερωσε.Σας αφηνω,μετα θα επανελθω,εχω να κανω και λιγο σιδερο,της μικρης ρουχα,αλλα θα δω......

OPYIp3.png

vez3p2.png

ο αδερφος μου εχει μαγαζι με γεωργικα και το λεω αυτο γτ εχει διαφορα φαρμακα πηρα φετος απο κει ενα σωληναριο το οποιο ειναι τζελ δεν θυμαμε πως λεγετε γμτ 20ε και βαζεις στους μεντεσεδες κατω απο την κουζινα και σε οσα μερη πανε οι κατσαριδουλες και δεν εχεις καθολου μετα,αν θες να σου πω που ειναι να πατε να παρετε ή αν θες να πας απο αλλου να τον παρω τηλ να μου πει πως λεγετε να το παρετε απο οπου θελετε

Πες πες κοπελιά. Αν κι έχει χρόνια κατσαρίδες η πολυκατοικία, δεν ξέρω κατά πόσο θα τις ξεφορτωθούμε.

Πάω για μια μικρή σιέστα κορίτσια. Αχ, για τίποτα δεν είμαι πια! :rolleyes:

Ελένη, θυμάσαι πριν καμιά 5ετία που το πετρέλαιο θέρμανσης ήταν 0,33?; Αχ, τι χρόνια κι αυτά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλέ ακούσατε το ένα και μοναδικό ευχαριστο νέο;

Το πετρελαιο θέρμανσης δεν θα εξισωθεί με το κίνησης. Το άφησαν για του χρόνου. Οπότε το υπολογίζουμε γύρω στο 1 ευρώ!;)

Ουφφφφφφφφφφ κατι ειναι κι αυτο,γιατι αλλιως θα ημασταν:"κλαφτα Χαραλαμπε":confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

ναι σωθηκαμε με το πετρελαιο ή το παν και θα το κρατησουν σιγα και μην εδω θα πληρωσει ετακ η μανα μου που ειναι καρκινοπαθης γτ της βγαλαν 69%αναπηρια κ οι του 80% και πανω δεν πληρωνουν η πεθερα μου 86χρ.του ογα για να ρθουν τα χαρατσια των σπιτιων εκει να δουμε .....αχ δεν μπορωωω!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Σορρυ τσουπρες,ειχα παει για απλωμα και με αποσυνδεσε το μαραφετι....τωρα παω για ανεφοδιασμο λαχανικων,ειπα να κανω βραστο σημερα.

Κι εγώ βραστό έχω!

Κουφετακι το θελω κι εγω αυτο το τζελ για τα κατσαριδακια,για μαθε και ενημερωσε.Σας αφηνω,μετα θα επανελθω,εχω να κανω και λιγο σιδερο,της μικρης ρουχα,αλλα θα δω......

Το σίδερο το τελείωσα χθες...

Κουφέτο κι έγω θέλω να το έχω στα υπόψιν!

Πες πες κοπελιά. Αν κι έχει χρόνια κατσαρίδες η πολυκατοικία, δεν ξέρω κατά πόσο θα τις ξεφορτωθούμε.

Μαράκι επιμένω... Μόνο με απολύμανση!

Πάω για μια μικρή σιέστα κορίτσια. Αχ, για τίποτα δεν είμαι πια! :rolleyes:

Και πολύ αντέχεις!

Ελένη, θυμάσαι πριν καμιά 5ετία που το πετρέλαιο θέρμανσης ήταν 0,33?; Αχ, τι χρόνια κι αυτά!

Ασε... αξέχαστα , ανεπαναληπτα και μοναδικά χρόνια που δυστηχώς δεν πρόκειται να τα ξαναζήσουμε!!:-(:-(:-(

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...