Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κουκλιτσες!!!!!σηεμρα εχω ιπποκρατειο περιποιηση νεογνου το μαθημα και αυριο γιατρουληηηηηη να δω το μωρακι....φτασε τα 5 κιλα;?αχαχαχαχαχ!τι κανετε?

Αντε με το καλό!! Λίγο ακόμη και τέλος!

Λες να βγει φουσκίτσα; Τρέλα θα είναι!!! Πάντως μην εμπιστεύεσαι στο 100% τον υπέρηχο. Είναι +-500gr

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φουσκιτσα?αχαχα λες?πωςθ ατη στρωσω?πρεπει ν αβγαζω γαλα διαιτης...!αχαχαχα!ναι μωρε οαλ καλα το παιδακι μου δ ενεμε ζορισε καθολου ,τελειωσαμε λεμε!ουφ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κι από μενα!!

Ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη βδομάδα γιατί άλλο ξενύχτι από μυτούλα βουλωμένη δεν το αντέχω!!!

χα μια απο τα ιδια κι εμεις χτες μυξουλες λιγο πονο στον λαιμο και η φοβερη ατακα του ποναει ο λαιμος μου να πεσανω σου λεω.να λιωνω εγω,γτ πασα μου το λες αυτο?θα περασει αγορακι μου.οχιιι αυτος να πεσανω σουλεω!!αχ!!!αγουρ δεν εινια?κλαψομουνης και αυτος γμτ!!:tongue:

κισακι μου περιμενω νεα απο νοσοκ. το απογευμα και αν δεν μπεις θα σε παρω τηλ. οκ?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

θα αργησψ ν αγυρισω απο τομαθημα,κατα τις 9,30 10 μ ελεωφορειο θα ειμαι σπιτι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αγουρ δεν εινια?κλαψομουνης και αυτος γμτ!!:tongue:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Έτσι πέστα!

Καλέ, πόντια είσαι; Τεμέτερον;

Κοριτσάρες σας αποχαιρετώ προς το παρόν, την κάνω για το σπιτάκι μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγω θ ακλεισω να ξαπλωσω γιατι σηκωθηκα 8 απλωσα πλυντηριο και σιδερωσα αλλα 3,μετακομισαμε και το γραφειο με το πισι στο σαλονι ν α κανουμε χωρο στο δωματιο εκανα κατι δουλιτσες στο ν πεζοδρομογια τη μαμαμου και τωρα θ απεριμενω να περασιε η ωρα ανα παω ιππικρατειο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Έτσι πέστα!

Καλέ, πόντια είσαι; Τεμέτερον;

Κοριτσάρες σας αποχαιρετώ προς το παρόν, την κάνω για το σπιτάκι μου.

δεν μου φαινετε βρε?στο τουτο μου?χαχαχαχα ναι αγαπη μου απο την πλευρα της μαμας

να πεσανω σου λεω!αχ ψυχουλι μου!

ασε ασε με την φωνουλα του και να σουφρωνει και τα χειλακια του,μα καλα που το ακουσε αυτο τωρα?

κι εγω θ ακλεισω να ξαπλωσω γιατι σηκωθηκα 8 απλωσα πλυντηριο και σιδερωσα αλλα 3,μετακομισαμε και το γραφειο με το πισι στο σαλονι ν α κανουμε χωρο στο δωματιο εκανα κατι δουλιτσες στο ν πεζοδρομογια τη μαμαμου και τωρα θ απεριμενω να περασιε η ωρα ανα παω ιππικρατειο!

να πας σε εγραψα στο αλλο τι λαθος επιασα το χουμε διπορτο τωρα μανταμ.και δεν ξερουμε που να γραψουμε χαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Jelena έπαθα πλάκα... Ο Άλεξ κούκλος όπως και η μαμά του! Φτου φτου, πάντα χαμογελαστοί να είστε... Και από ότι είδα όπου γης και πατρίς ήσασταν το καλοκαίρι! Για δώσε πληροφορίες για Φολέγανδρο (αν και ζήλεψα θάλασσα Χαλκιδικής!)

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Κατέβασε το πετσάκι στο πουλάκι του μικρού, τόσο απότομα, τόσο ξαφνικά που μέχρι κι εγώ έβαλα τα κλάμματα... Έτρεξε αίμα, δεν μπορεί να κατουρήσει από εκείνη την ώρα και όταν του έρχεται τσιρίζει από τους πόνους... Το έχει περάσει καμμία?

σ'ευχαριστω Ελενιτσα μου! και τα παιδακια σου ειναι σκετα κουκλακια! η Φολεγανδρος ηταν φοβερη! μικρο νησι, με απιθανες παραλιες! οτι θελεις ρωτα με!

καλε τι εκαναν στον μαλλια??? γιατι του τραβηξε το πετσακι? εμας ο γιατρος μας ειπε πως θα το κοιταζει και αν μεχρι τα 3 δεν απο μονο του, καθως λεει τα παιδακια ασχολουνται με το πουλακι τους μολις βγει η πανα, τοτε θα του το τραβηξει αλλα ριχνουν κατι που το μουδιαζει εκει για να μην ποναει...τι να πεις? ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...αντε μωρε στενοχωρεθηκα τωρα η ψυχουλα μου πονεσε...

κι αυτο που ειπε το κουφετακι οτι ξανακλεινει μετα μας το ειπε ο γιατρος γι αυτο και δεν το κανουν σε τοσο μικρη ηλικια...πω πω αγχωθηκα τωρα! θα τον ξαναρωτησω οταν παμε για εμβολιο.

κι αυτο που ειπε το κουφετακι οτι ξανακλεινει μετα μας το ειπε ο γιατρος γι αυτο και δεν το κανουν σε τοσο μικρη ηλικια...πω πω αγχωθηκα τωρα! θα τον ξαναρωτησω οταν παμε για εμβολιο.

Mην αγχώνεσαι παιδάκι μου!

Όταν το ανοίξει (μόνος του ή ο γιατρός) θα το "δουλεύετε" στο μπάνιο κάθε βράδυ και δε κλείνει. Δεν είναι τόσο εύκολο!

Αχ, ευτυχώς ο μικρός κοιμήθηκε σήμερα, κουράστηκε γιατί πήγε σταθμό μετά από κάμποσες μέρες (ήταν άρρωστος) και κοιμήθηκα κι εγώ μετά τη δουλειά.

Και πάλι είμαι ΠΤΩΜΑ!

Μήπως είναι επειδή χθες έκανα γενική το σπίτι κι έγινα κομμάτια; Ε; τυχαίο; δε νομίζω. :tongue:

Καλό βράδυ 30άρες μαμάδες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρες κούκλες...

Ελενάκι, αυτό που λέει ο δικός σου γιατρός μου κάνει πιο νορμάλ! Μάλλον θα πρέπει να τον εμπιστευθείς και να μην πολυψάχνεσαι... Αν και σήμερα που έπρηξα όλες τις αγορομάνες στην δουλειά, όλες είπαν ότι αργήσαμε! Εκείνες λέει το έκαναν αυτό πριν τον χρόνο. Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι το σωστό είναι αυτό που λέει ο δικός σου γιατρός.

Κισάκι τι τελειώσατε καλέ? Έχεις ακόμα μαρή, μην μπερδεύεσαι...

Μαεστρία είναι ΟΚ ο μικρός? Μακάρι να ήταν η τελευταία φορά που αρρωστήσατε φέτος.

Ο μικρός είναι καλύτερα αν και ακόμα ψιλοματώνει κάθε βράδυ που ασχολούμαστε με το πουλάκι του... Τουλάχιστον δεν κλαίει τα βράδια.... Άντε να δούμε. Το άλλο που με έχει πειράξει είναι ότι χτες έβγαλε πάλι ένα σπυρί στο άνω χείλος όπως αυτά που έβγαζε μέχρι τον Γενάρη που αλλάξαμε πιπίλα. Πάλι μάλλον σταφυλόκοκκος είναι... Νόμιζα ότι είχαμε ξεμπερδέψει με αυτό το θέμα, αντε να δω τι είναι αυτό... Ούτε τις απαντήσεις των εξετάσεων που είχαμε κάνει στο Παίδων δεν έχω αξιωθεί να πάρω ακόμα, νόμιζα ότι έφταιγε το κοκκαλο της πιπίλας...

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά αυτή.

Σήμερα έκανε το μαντού και Τετάρτη έχω ραντεβού για MMR (μπορεί να κάνει και της ανεμοβλογιάς μαζί)... Να του κάνω φέτος το εμβόλιο της γρίππης ή όχι? Είναι η πρώτη χρονιά της Μυρτώς στον παιδικό και σκέφτομαι να το κάνω και στους δύο...

(αυτό το "τριαντάρα" πολύ μου αρέσει!!!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...