Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τι καλό ετοίμασε η μανούλα; Θα μείνει μέρες;

Ετοίμασε ιμάμ, γιουβαρλάκια για να βάλω κατάψυξη (3 μερίδες) και γεμιστά, επίσης τα 'βαλα στην κατάψυξη, έτοιμα, με τη γέμισή τους. :D:D:D

Εεεεεεεεε; Καλό; Ήρθε αποφασισμένη να βοηθήση την γκαστρωμένη!

Αύριο μάλλον θα φύγει. Τώρα βγήκε βόλτα, να χαζέψει βιτρίνες εδώ στη γειτονιά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετοίμασε ιμάμ, γιουβαρλάκια για να βάλω κατάψυξη (3 μερίδες) και γεμιστά, επίσης τα 'βαλα στην κατάψυξη, έτοιμα, με τη γέμισή τους. :D:D:D

Εεεεεεεεε; Καλό; Ήρθε αποφασισμένη να βοηθήση την γκαστρωμένη!

Αύριο μάλλον θα φύγει. Τώρα βγήκε βόλτα, να χαζέψει βιτρίνες εδώ στη γειτονιά.

Μήπως να την κρατήσεις καμιά μερούλα ακόμη να κάνει μια επανάληψη;;:lol::lol::lol:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Βρε κουφέτο χαρά στην όρεξή σου!!! :D

αφου βαριεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχααχχαχα!!!εχουμε αυτα τα λεπτα που τα βαζεις την ανοιξη και το φθινοπ

Ναι, σιγά να μη βάλω και τέτοια.... Απαπα!!! Μια κι έξω τα χειμωνιάτικα!

Που είσαι Ελένη να μας πάρεις στο ψιλό!!!:D:D:tongue:

4Suap3.png

αφου βαριεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Εγώ πάλι όταν βαριέμαι γιατί βάζω σειρές στο πισί και βλέπω; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα που βαριέμαι γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα απ'αυτά τα 2;;;:tongue:

χαχααχχα γτ μαλλον εχεις σπαριλα και οχι βαρεμαρα χαχαχαα καλε βρηκα την συνταγη απο το κεικ ουρανιο τοξο http://www.omnomicon.com/rainbowcake

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα,στις ομορφες 30αρες,τι μου κανετε πουλακια μου;

Κουφετακι τι πανδαισια χρωματων ηταν αυτη στο κεικ,με κολασες :rolleyes:

Ελενη 2008 το δουλεμα δεν το γλιτωνουμε,απο την ελενη κ με τιποτα.Παντως οταν ειχα παντρευτει ειχα παρει κι εγω αυτα τα χαλια,και τα εστρωνα ανοιξη και φθινοπωρο.Αλλα τωρα δεν παιζει με τιποτα το σεναριο.Ειναι πολυ ελαφρια και δεν μπορεις να τα κανεις με την ηλεκτρικη,οποτε πρεπει να τα τιναζεις.......:shock: και δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω.........

Μαεστρια μια χαρα που ηρθε η μανουλα σε βολεψε με φαγακι,να μην εχεις τουλαχιστον να σκεφτεσαι κι αυτο.Αχ τι ωραια,να μυριζει μανουλα,τελικα οσο κι αν μεγαλωσουμε,παντα τις θελουμε διπλα μας.

Εγω εδω και δυο μερες ημουν χαλια,ειχα ενα πιασιμο στον αυχενα που προχωρησε και στην αριστερη ωμοπλατη.Ειχα τον αντρα μου να μπλαστρωνει στις αλοιφες,ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα.Εχθες ομως μ'επιασε και μια ξεγυρισμενη ημικρανια κι ηρθε κι εδεσε το γλυκο,ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα.Αρχισα τις δουλειες απο το πρωι,για να περασει η ωρα,φιλακια τα λεμε αργοτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα!!!2η μερα που εχω μικρο σπιτι μπουχουυυ!!!εχει βηχα απο μυξες δεν κοιμηθηκαμε παλι το βραδυ μπουχου ξανα!!!!χτες πηγα στην συγκεντρωση στο κολειο του αχ!!θυμηθικα τα μεγαλα μου που πηγαιναν περισσοτερο τον μεγαλο(αυτα τα 2α ειναι οντος λιγο αδικημενα,ομως συνεχεια πραματακια του μεγαλου μου ρχονταν στο μυαλο)ενταξει που λετε η νηπιαγωγος οχι κατι το τρομερο αλλα καλη και ανοιχτη στην συζητηση μας!!50ευρουδακια μεχρι τα χριστουγεννα κ κατι πραματακια να τρεξω που αφορουν τον δημο κ δεν γινονται χωρις σπρωξιμο!!!!!!παντος ειναι τα καλυτερα 2χρονια των παιδιων τα νηπια και για τα παιδια και για τους γονεις γτ συμετεχουμε περισσοτερο αχ!!!!μανου ουρανιο τοξο βρε!!!χααχαχαχα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Μαεστρια μια χαρα που ηρθε η μανουλα σε βολεψε με φαγακι,να μην εχεις τουλαχιστον να σκεφτεσαι κι αυτο.Αχ τι ωραια,να μυριζει μανουλα,τελικα οσο κι αν μεγαλωσουμε,παντα τις θελουμε διπλα μας.

NAIIIIIIIIII!

Μόνο που σήμερα πήγαμε κι αφήσαμε τον μικρό στον παιδικό και μετά έφυγε. Μπου χου χου! Ήθελα να της πω να κάτσει κι άλλο, αλλά ξέρω ότι δεν ησυχάζει στην πόλη μωρέ. :rolleyes:

Εγω εδω και δυο μερες ημουν χαλια,ειχα ενα πιασιμο στον αυχενα που προχωρησε και στην αριστερη ωμοπλατη.Ειχα τον αντρα μου να μπλαστρωνει στις αλοιφες,ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα.Εχθες ομως μ'επιασε και μια ξεγυρισμενη ημικρανια κι ηρθε κι εδεσε το γλυκο,ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα.Αρχισα τις δουλειες απο το πρωι,για να περασει η ωρα,φιλακια τα λεμε αργοτερα.

Πρόσεχε βρε παιδάκι μου με τα πιασίματα. Τι τις θέλεις τις δουλειές τώρα; Θα κουραστείς και θα γίνεις χειρότερα. ΠΡΟΣΕΧΕ!

καλημερα!!!2η μερα που εχω μικρο σπιτι μπουχουυυ!!!εχει βηχα απο μυξες δεν κοιμηθηκαμε παλι το βραδυ μπουχου ξανα!!!!

Περαστικά του κορίτσι!

Ο δικός μου ξεκουράστηκε δυο μέρες, ρίξαμε και κάτι ύπνους κάτσε καλά με τη δροσιά! Του 'χει μείνει λίγο βηχαλάκι μόνο (όποτε θυμάται λέει και "πονάει λαιμός" :tongue:) και καθάρισε και η μύτη, ευτυχώς!

Σήμερα τον πήγα παιδικό και τώρα ήρθε γυναίκα και μας ξεβρωμίζει, να στρώσει κιόλας χαλιά μετά, να 'μαστε "έτοιμοι" για το χειμώνα. :D

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοπελιές!!!

Χθες με το κρύο που είχε εβαλα στην Λουκία κλειστό σπορτεξάκι μπάρμπι που πήραμε,το οποιο δεν το ήθελε με τίποτα, και μέτα δεν το αποχωριζόταν με τίποτα!

Σήμερα αν προλάβω θέλω να πάω να της πάρω και κανένα ζευγάρι λέλι κέλι! Ωχ. άρχισαν τα ψώνια και το κακό είναι ότι πρέπει να της κάνω απ'την αρχή καινούρια καρδαρόμπα γιατί πολύ ελάχιστα πράγματα της χωράνε από πέρσι...:confused::confused:

χαχααχχα γτ μαλλον εχεις σπαριλα και οχι βαρεμαρα χαχαχαα καλε βρηκα την συνταγη απο το κεικ ουρανιο τοξο http://www.omnomicon.com/rainbowcake

Που το βρήκες μαρή τρελιάρα;;;;;; Δεν παίζεσαι λέμε!!:D

Περαστικούλια για τον σπορίκλο!

Ελενη 2008 το δουλεμα δεν το γλιτωνουμε,απο την ελενη κ με τιποτα.

Εμ, δεν θα έχει και άδικο...:tongue:

Εχθες ομως μ'επιασε και μια ξεγυρισμενη ημικρανια κι ηρθε κι εδεσε το γλυκο,ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα.Αρχισα τις δουλειες απο το πρωι,για να περασει η ωρα,φιλακια τα λεμε αργοτερα.

Εμένα μ'έχει πιάσει απο το Σάββατο και μια με πιάνει μια μ'αφήνει...

Νομίζω ότι είναι κι από αυτόν τον χαζόκαιρο.

Τις δουλειές μήπως να τις άφηνες για άλλη ώρα; Θα τεντωθούν κι άλλο οι μυς σου και θα πονάς περισσότερο..

Μόνο που σήμερα πήγαμε κι αφήσαμε τον μικρό στον παιδικό και μετά έφυγε. Μπου χου χου! Ήθελα να της πω να κάτσει κι άλλο, αλλά ξέρω ότι δεν ησυχάζει στην πόλη μωρέ. :rolleyes:

Πολύ δύσκολο να είναι η μανούλα σου μακρυα.. αλλά που να της χαλάσεις και τη βολή της...

Ο δικός μου ξεκουράστηκε δυο μέρες, ρίξαμε και κάτι ύπνους κάτσε καλά με τη δροσιά! Του 'χει μείνει λίγο βηχαλάκι μόνο (όποτε θυμάται λέει και "πονάει λαιμός" :tongue:) και καθάρισε και η μύτη, ευτυχώς!

Τελικά στο πόδι την πέρασε.. Λες τα περσινά αντισώματα να κάνουν δουλειά;

Σήμερα τον πήγα παιδικό και τώρα ήρθε γυναίκα και μας ξεβρωμίζει, να στρώσει κιόλας χαλιά μετά, να 'μαστε "έτοιμοι" για το χειμώνα. :D

Αχ, ευτυχώς που είναι κι αυτές... Κάθε πότε την έχεις;

Εγώ την έχω κάθε 15 και σκέφτομαι να της το κάνω 1 φορά το μήνα γιατί πολλά τσιβιά μαζί ήρθανε και δεν βγαίνει με τίποτα!!!!:rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...