Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ωχ!!!ιντερνετ καφε...οκ και αλλου εχει ομως δεν κανουν φασαριες ξερω γτ πηγαινει κατι βραδια και ο μεγαλος και οποτε πεταγομαι να δω ή οι γειτονια που ξερω μερικους δεν εχουν θεμα,βαλτε τους χερι με την πολιτσάϊ ή δες τι παιζει με τους αλλους ενοικους καλυτερα 1α και μετα κοψτε τους λιγο τον βηχα γτ κριμα ειναι μωρε εγκυος γυναικα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!!!!

Τι κάνετε τσούπρες;

Ορίστε, φθινοπώριασε που φαγωθήκατε....:cry::cry::cry:

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εχω να πάω και οδοντίατρο σήμερα...μπουχουχου!!!!

Χτες πηγα στο νοσοκομειο, εβγαλα αξονικη, καλη βγηκε, ο ορθοπεδικος επαθε σοκ με τα arcoxia (ναι Ελεν μου, ειμαι σιγουρη οτι ειναι κολπο του Τακη να με ξεκανει)

Ε μα δε σε το είπα;;;:rolleyes:Αυτά είναι πυ-πυ-πύραυλος!!!

και μου εδωσε Xefo το οποιο σημερα που το πηρα πρωτη μερα με καιει το στομαχι μου...

Λογικό είναι αγάπη μου...Αμα σου τα έδωσε χωρίς γαστροπροστασία....

Θα πάρεις οπωσδήποτε zurcazol ή κάτι αντίστοιχο.Το xefo είναι φαρμακάρα και θα σου πρότεινα το xefo rapid.Είναι 2 φορές την ημέρα και δρα πιο γρήγορα.

Και θα πρεπει να απολογηθω στο ΙΚΑ για τις πολλες αδειες λογω ασθενειας που πηρα! Φυσικά! Δεν σου έχουνε πει πως αρρωσταίνουμε με μέτρο;;;:tongue:

Εκει που σταματαει η λογικη, ξεκιναει το ΙΚΑ! Αυτό ακριβώς!!!!

Τεσπα...

Ελπιζω να καταφερω να παω, ειναι δυνατον να μην εχω δει ακομα την δασκαλα της κορουλας μου?

Τι να κάνεις ρε συ; Αστάθμητοι παράγοντες!

Ελενακι μου, περαστικουλια στην μικρη...Θενκ κιου! Μάλλον τη γλιτώσαμε(προς το παρών):-)

Παω να ξεραθω παλι αγαπημενες μου... Πλακα πλακα, εχω συνηθισει τον πονο πλεον!Φιλια!

Είδες βρε;;;;; Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολα, μετά συνηθίζεις!!!

Ελεν και μαεστρια περαστικα ευχομαι,μακαρι να συνελθετε γρηγορα και κυριως να μην αρρωσστησει κι οΓιαννος,ειναι νωρις ακομα......Θενκ κιου μανου!

Αγαπακι μου ελενηκ γιατι παιδι μου σε πειραξαν τα xefo εγω τα εχω σαν καραμελες και την "κοκκινοσκουφιτσα" αλλα και για την ημικρανια οταν ειναι ελαφρυα.

Δεν είναι ελαφρυα χάπια και μην τα παίρνεις για την περίοδο γιατί στο τέλος δεν θα σε πιάνει τίποτα στους δυνατούς πόνους!

Εμεις ολα ok πηγαμε στο γιατρο,οπου επαθε σοκ με το ποσο μεγαλωσε το λουλουδι μου,μιας κι ειχε να τη δει απο το Μαρτη.Ειπε πως ειναι μια χαρα οσον αφορα την αναπτυξη και το στηθακι της μια χαρα,οσο για την ακατανομαστη αργει ακομα.......(ποσο ανακουφιστηκα δε λεγεται).

Είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν μανού;Κορίτσαρος!Σε κανένα χρόνο θα της έρθει λογικά..

Γιατί, ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΚΟΜΑ;;; Εεεεεεεεε, είσαι άπληστη κυρά μου, σκέψου και τον άλλο!

ΟΧΙ μαρή δεν χόρτασα!!!!!Εσύ τι κατάλαβες που φθινοπώριασε και βρέχει;;; Εχε χάρη που είσαι γκαστρούτσο και έχεις πολλά ελεφρυντικά!!!:tongue::tongue:;)

Έχει χάλια αμυγδαλές, σήμερα με το ζόρι έφαγε τα ελάχιστα. Θα τον κρατήσω σπίτι κάνα δυο μέρες, μπας και γλιτώσουμε τα χειρότερα! :rolleyes:

Αρχισαν τα όργανα.... Να γι'αυτό γουστάρω να τραβήξει κι άλλο το καλοκαίρι....

Περαστικά στον Γιαννακο! Τουλάχιστον να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

νυσταζω γτ καταφερα να κοιμηθω 4 το πρωι,γτ ,δεν ξερω!!!

Μήπως σκέφτεσαι πολλά;

καλημερα κοριτσια,μαεστρια και ελενη περαστικα μανου και κουφετο με λειπετε,κι εγω δεν κοιμηθηκα!κανα ν φασαρια πο κατωε χουμε ιντερνετ καφε

Ευχαριστώ κισάκι!

Δεν βγήκε κανένας να τους τα χώσει λίγο;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κοπελιές!!!

Ο Γιάννος απύρετος προς το παρόν (φτου φτου φτου) και θα τον κρατήσω σπίτι μέχρι Πέμπτη, γιατί αν ειναι καλά θα τον στείλω τότε, θα 'ρθει γυναίκα να κάνει δουλειές, να τελειώνω σιγά σιγά με τις εκκρεμμότητες, να στρώσω κιόλας, κλπ.

Τώρα είμαι στο γραφείο και κάθεται στην αγκαλιά μου. Μισή ώρα έκανα να γράψω! ;)

Ελένη τι κάνει η Λούσυ;

Ελένη αθηναία τι κάνεις με τη μέση;

Κουφέτο άσε, εμένα δε μου φαίνεται καν ότι δρόσισε στα σοβαρά, από Πέμπτη Παρασκευή πάλι 28-29ρια βλέπω και συγχίζομαι. Αλλά απ' τα ολότελα!!!! :D

Μανού μια χαρά η μικρή. Της μιας ανηψιάς μου στο τέλος της Πέμπτης τάξης της ήρθε, τόσο νωρίς η καημένη, είναι κι αυτή δεσποινίς ήδη!

Κισάκι πως είσαι καλό μου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο Γιάννος απύρετος προς το παρόν

Μπράβο το αγόρι μου!

Ελένη τι κάνει η Λούσυ;

Μια χαρά είναι!

Περιττό να σου πω ότι άρχισε και γίνεται ταλιμπανάκι!

Εσύ πως είσαι σήμερα; Γιατι χθες ακουγόσουν πολύ χάλια...

eleni φταιει η πεθερα!!!!!!!pethera.jpg

Πέτα την από πουθενά κουφέτο μου!!!!!!!

(και μετά έλα να πετάξεις και την δικιά μου!!!!:lol::lol::lol::lol:)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγω επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να με βρει, δεν παιρνω θεση στο θεμα της πεθερας! Να 'ναι παντα καλα ολες οι πεθερουλες ολου του κοσμου!

Ελεν μου, για το στομαχι παιρνω τα Losec (απο χτες). Χτες ημουν πολυ καλυτερα, το βραδυ κοιμηθηκε η μικρη μαζι μου και λιγο με ταλαιπωρησε (ειχε κολλησει πανω μου) και με ξαναπιασε το ποδι, εβαλα θερμοφορα το πρωι και λιγο εστρωσα παλι. Αλλα ρε γμτ, το ποδι εξακολουθει κι ειναι μουδιασμενο... Να γινω καλα και τι στον κοσμο!

Μαεστρια, καλα εκανες και κρατησες το Γιαννο σπιτι, ελπιζω να περασει γρηγορα το λαιμουδακι... Βαλε και μια κουταλια μελι μεσα στο γαλα...

Κουφετακι, ξεκινα εσυ και θα σε αφησω να κανεις την γενικη για τα Χριστουγεννα. Θα σε περιμενω λοιπον!

Κισακι, σε καταλαβαινω απολυτα, εχουμε απο κατω ενα σουβλατζιδικο και παρακαλαω να κλεισει. Μας εχουν χτικιασει, ειδικα το καλοκαιρι! Και η αστυνομια... ποιος χ@στηκε... Τελος παντων!

Μανου, η κουκλα σου εχει γινει ολοκληρη κοπελα! Φανταζομαι την πλακα που επαθε ο παιδιατρος μιας και ειχε καιρο να την δει! Αχ, ποτε θα φτασουμε και μεις στο σημειο να κανουμε πολυ καιρο να δουμε την παιδιατρο?

Στην χθεσινη συνελευση του παιδικου σταθμου του Βαγγου, δεν αναφερθηκε τιποτα για χρηματα για γραφικη υλη. Το μονο που μας ζητησαν, ηταν να μην ντυνουμε τα παιδια με επωνυμα ρουχα γιατι προκειμενου να μην τα καταστρεψουν, δεν προχωρουν σε διαφορες δραστηριοτητες που ειχαν στο προγραμμα (βαψιμο με σφουγγαρια, δαχτυλομπογιες κτλ). Σε λιγο καιρο θα μπορουμε να αγορασουμε απο αυτους φορμες που αν και ειναι προαιρετικο, καλο θα ηταν να τις παρουμε για να καταφερουμε την ομοιομορφια και να μην εχουν το αγχος οι δασκαλες μην καταστραφουν ακριβα ρουχα. Προσωπικα μου φανηκε καλη φαση, λυνεις και το προβλημα του τι να φορεσεις καθε μερα στο παιδι.

Αυριο το απογευμα ειναι η συνελευση του νηπιαγωγειου που μαλλον δεν θα παω παλι.

Αυτα!

Εγω επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να με βρει, δεν παιρνω θεση στο θεμα της πεθερας! Να 'ναι παντα καλα ολες οι πεθερουλες ολου του κοσμου!

χαχαχα! Δίκιο έχεις! Δεν ξαναμιλάω,δεν ξαναμιλάω!

Ελεν μου, για το στομαχι παιρνω τα Losec (απο χτες).

Το ίδιο με αυτό που σου είπα είναι. Η ονομασία αλλάζει οπότε είσαι οκ!

Θέλει πολλή υπομονή η μέση Λενάκι...Δεν περνάει εύκολα!

Σε λιγο καιρο θα μπορουμε να αγορασουμε απο αυτους φορμες που αν και ειναι προαιρετικο, καλο θα ηταν να τις παρουμε για να καταφερουμε την ομοιομορφια και να μην εχουν το αγχος οι δασκαλες μην καταστραφουν ακριβα ρουχα. Προσωπικα μου φανηκε καλη φαση, λυνεις και το προβλημα του τι να φορεσεις καθε μερα στο παιδι.

Σοβαρά μιλάς; Η τέλεια λύση!!!

Σου λύνει τα χέρια!

4Suap3.png

Εσύ πως είσαι σήμερα; Γιατι χθες ακουγόσουν πολύ χάλια...

Και σήμερα συνεχίζω ν' ακούγομαι πολύ σέξι. Και πάνω που είπα σήμερα κι αύριο θα ξεκουραστούμε με τον Γιάννη (καλά είναι κι αυτός, ακόμα απύρετος), κουβαλιέται η μάνα μου! Πρέπει να την ψυχαγωγήσω; Ε;

Μαεστρια, καλα εκανες και κρατησες το Γιαννο σπιτι, ελπιζω να περασει γρηγορα το λαιμουδακι... Βαλε και μια κουταλια μελι μεσα στο γαλα...

Ούτως ή άλλως του βάζω μέλι στο γάλα, του αρέσει. :D

Εσύ πως είσαι καλέ; Καλόμαθες στην ξάπλα μου φαίνεται! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερααααααα!!!ημαστε με μυξες και βηχαλακι απο χτες το βραδυ και φυσικα περασαμε μια λευκη νυχτα δηλ. χωρις υπνο,σημερα δεν ηθελε ο μικρος να παει σχολειο οποτε τον κρατησα ,και ουτε θα τον εστελνα,πηρα την νηπιαγωγο τηλ. και μου ειπε οτι ακομη 3 παιδια ηταν ετσι,ενταξει το ξερω οτι με το παραμικρο δεν τα κραταμε σπιτι το χω δει το εργο αλλες δυο φορες σε οτι αφορα το σχολειο ομως προνηπιο ενα παιδι και στο κλασικο που λογικα εχεις καποιον να σου κρατα το παιδι ή η ιδια η μανα δεν εργαζετε γτ το στελνει το παιδακι στο σχολειο γμτ.καλη αρχη και απο μας και περαστικα μας γενικα...τωρα που το σκεφτομαι ειναι βαρετη λεξη αυτη και απο οτι θυμαμε περισσι την χρησιμοποιουσαμε πολυ,αντι για περαστικα γτ δεν λεμε ουρανιο τοξο,καλυτερα δεν ειναι κατευθειαν παει το μυαλο σε αυτο ουαουrainbow_over_valley.jpg

λενι εχει και αυτο αχ!!!!τι ουρανιο τοξο ειναι ααυτοοοRainbow-Cake.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετο τι ομορφο πραμα ειναι αυτο το κεικκκκκκκκκκκκ?καλημερα κουκλες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κι ο δικός μου καλύτερα είναι, αύριο θα τον στείλω, να δούμε.

Κι εγώ επίσης είμαι καλύτερα, ειδικά που η μανούλα μπήκε το πρωί στην κουζίνα και μου ετοίμασε φαγιά για μια εβδομάδα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!!!

Καλέ τι απαίσιος καιρός είναι αυτός;;;;

Ρε κορίτσια, μ'εχει πιάσει ένα ψυχοπλάκωμα από το πρωί...

Ακούω τόσο κόσμο που φεύγει στο εξωτερικό χωρίς να θέλει και πιάνεται η ψυχή μου... Και σκέφτομαι, εμείς μέχρι πότε θα αντέξουμε;

Κάθε μέρα βάζουν κι άλλα μέτρα! Μάλλον σύντομα θα έρθει κι η σειρά μας...

Κουφέτο τι μας βάζεις πρωινιάτικα;;:rolleyes::rolleyes:Θέλω να το φάααααωωωωω!!!:tongue:

Κισάκι πως τα πας;; Κανένα νέο για δουλειά;

Λενιώ τι έγινε με την μέση; Εχει καθόλου διαφορά;

Και σήμερα συνεχίζω ν' ακούγομαι πολύ σέξι. Και πάνω που είπα σήμερα κι αύριο θα ξεκουραστούμε με τον Γιάννη (καλά είναι κι αυτός, ακόμα απύρετος), κουβαλιέται η μάνα μου! Πρέπει να την ψυχαγωγήσω; Ε;

Ναι, τραβάτε με κι ας κλαίω.....:tongue::tongue:;)

Αλλο που δεν θες κι εσύ, αλλά μ'αυτό τον καιρό που να βγεις και που να βγάλεις και το παιδι;

Πως είστε; Καλύτερα;

4Suap3.png

Εγώ δεν αντέχω να πάω απ' το κρεβάτι στον καναπέ πλέον Ελένη!

Η μάνα μου ετοίμασε φαγητά και πήγε μόνη της βόλτα στη γειτονιά. :D

Άσε κι εγώ βγήκα για καφέ τις προάλλες με μια φίλη που μάλλον θα φύγει και μου μαύρισε την ψυχή η άτιμη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, αυτό μου ξέφυγε...:rolleyes: Πλέον δεν είναι εύκολο να γυρίζεις στην αγορά!

Τι καλό ετοίμασε η μανούλα; Θα μείνει μέρες;

Παράλληλα ακούω και ειδήσεις από τη μια, τα μπουμπουνητά από την άλλη, και μας βλέπω να παίρνουμε τα βουνά....

Ε, ρε γλέντια!!!!

4Suap3.png

ειδατε ρε κοριτσια τι βλεπουμε πρωινιατικα φανταστικο κεικ οντος πως το κανανε ρε γμτ το θελω!!!!!εμενα με επιασε εβαλα τα φθινοπωρινα χαλια μου εκανα γενικη το δωματιο του μεγαλου και τωρα παω στο αλλο ομως εχει πολλα πραματα παιχνιδια ρουχα της μικρης της τρελης γινετε και δεν θεεεεεελω...........παω ομως 2202190faywt53f7t.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...