Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ελενη καλημερα!κλ ημαστε δοξα τον Θεο!!!πραστικα και σε εσας βρε κοπελα μου.μαεστρια βιταμινουλες περνεις ετσι κι αλλιως φανταζομαι με την εγκυμοσυνη,κανε γαργαριτσες με χεξαλεν αφου δεν κανεις ειναι καλο αντισυπτικο και τα παιδια μου κανουν εδω με το ατυχημα να δεις τον μικρο να κανει γαργαρες το μωρακι σου ειναι σχηματισμενο πλεον οποτε μην πολυ φοβασε τα φαρμακα και υπαρχει τοση γκαμα φυτικων οπως ειπες για τις παστιλιες!!οσο για την ανεργια σκατουλες και παλι σκατουλες ειμαι ακομη σε προσαρμογη κι εγω βαριεμε την προηγουμενη βδομαδα μια μερα σκουπισα το σπιτι 3 φορες ω ναι,και οχι τπτ παλι ανω κατω ειναι γτ ημαστε και ενας λοχος εδω περα τωρα σιδερωνω εχω κανει το φαγητο μου και βαριεμε...στο πα?!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω βαριεμε την προηγουμενη βδομαδα μια μερα σκουπισα το σπιτι 3 φορες ω ναι,και οχι τπτ παλι ανω κατω ειναι γτ ημαστε και ενας λοχος εδω περα τωρα σιδερωνω εχω κανει το φαγητο μου και βαριεμε...στο πα?!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πήγα εφορία και επέστρεψα...

Λοιπόν, όπου και να σταθείς ακούς την ίδια συζήτηση περί πτωχευσης και νέων μέτρων.

Τι θα γίνει το χάλι μας ορε;

Τι να τ' αφήσω; Μήπως μπορούσα να κάνω και τίποτις βρε Ελένη;

Δε σε κοροϊδεύω καθόλου, μόλις έφτιαξα χαμομηλάκι. :tongue:

Καλημέρα.

από πυρετό και τα σχετικά πως είσαι;

ελενη καλημερα!κλ ημαστε δοξα τον Θεο!!!πραστικα και σε εσας βρε κοπελα μου.μαεστρια βιταμινουλες περνεις ετσι κι αλλιως φανταζομαι με την εγκυμοσυνη,κανε γαργαριτσες (τώρα εγώ πως το διάβασα μαργαρίτες:shock::shock:, ένας Θεός το ξέρει:tongue::tongue::tongue:)

την προηγουμενη βδομαδα μια μερα σκουπισα το σπιτι 3 φορες ω ναι,

Αμα θες να περάσεις τόσο όμορφα την μέρα σου έλα και σ'εμένα!!!

Εχω να σου βρω δουλειές, ουυυυυυυυυυ!!!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κοροιδευετε εσεις μουλαρες σας λεω δεν μπορω μεεεεες στο σπιτι...χαχααχαχ μαργαριτες για σενα ελενη αφιερωμενο ελλαααααα ωωωωπαααα!!!!

s914mP3SSbI

.το σιδερο μου παντος δεν το τελιωσα παλι με την πεθερουλα μου ειχαμε θεματα τηλεφωνα και μλκιες αχ!θεουλη μου 86 και περιμεεεενωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

από πυρετό και τα σχετικά πως είσαι;

Oύτε ξέρω, με τις φουντώσεις που 'χω και τη ζέστη, που να καταλάβω διαφορά; Πάντως Σάββατο και χθες απόγευμα ειδικά ήμουν ερείπιο. Σήμερα ελαφρώς καλύτερα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κοροιδευετε εσεις μουλαρες σας λεω δεν μπορω μεεεεες στο σπιτι...χαχααχαχ μαργαριτες για σενα ελενη αφιερωμενο ελλαααααα ωωωωπαααα!!!!

s914mP3SSbI

.το σιδερο μου παντος δεν το τελιωσα παλι με την πεθερουλα μου ειχαμε θεματα τηλεφωνα και μλκιες αχ!θεουλη μου 86 και περιμεεεενωωωωω

Ε, κέρνα και καμιά να πιουμε...:tongue:

Ετσι ξεροσφύρι την Αντζελα;;;;);)

Oύτε ξέρω, με τις φουντώσεις που 'χω και τη ζέστη, που να καταλάβω διαφορά; Πάντως Σάββατο και χθες απόγευμα ειδικά ήμουν ερείπιο. Σήμερα ελαφρώς καλύτερα.

Γι'αυτό την πέφτεις, ξεκουράζεσαι και κάνε και μκαμιά σουπίτσα!

Τον Γιάννη τον παίρνει ο χάμπυ τώρα;

4Suap3.png

Τον Γιάννη τον παίρνει ο χάμπυ τώρα;

Ναι, σήμερα πρώτη μέρα. Τώρα πήραν τηλέφωνο, να επιβεβαιώσουν ότι θα τον βάλουν για ύπνο, το πρωί το είπα σε μία, αλλά μπορεί να μην συνεννοήθηκαν, δεν ξέρω.

Και τους λέει ότι πονάει ο λαιμός του. Το έλεγε και σ' εμένα το πρωί. Αχ, μόνο πυρετό να μην ανεβάσειιιιιιιιιι!!! :shock::rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και τους λέει ότι πονάει ο λαιμός του. Το έλεγε και σ' εμένα το πρωί. Αχ, μόνο πυρετό να μην ανεβάσειιιιιιιιιι!!! :shock::rolleyes:

Ωχχχχ!!!! Αρα είναι ίωση και μάλλον κόλλησε;

Για τόν πυρετό έχεις θέμα;

4Suap3.png

Ωχχχχ!!!! Αρα είναι ίωση και μάλλον κόλλησε;

Για τόν πυρετό έχεις θέμα;

Ότι γίνεται χάλια το μωρό. Τι άλλο θέμα εννοείς;

Άντε, πάω κι εγώ για φαί και ξάπλα, να στανιάρω λίγο. Τι πάθαμε μ' αυτή τη ζέστη; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ότι γίνεται χάλια το μωρό. Τι άλλο θέμα εννοείς;

Καμιά άσχημη εμπειρία όπως η Ελένη.

Άντε, πάω κι εγώ για φαί και ξάπλα, να στανιάρω λίγο. Τι πάθαμε μ' αυτή τη ζέστη; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! :mad:

Μαρή κακούργα από αύριο πάει το καλοκαιράκι..:cry::cry::cry:!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφες!

Αφησα για λιγο το κρεβατι του πονου κι ειπα να πω ενα γεια.. Ναιιιιι, ειμαι ακομα στο κρεβατι, για 3 ημερες θα πρεπει να ειμαι ειτε οριζοντια ειτε ορθια και μετα να μετακινουμαι οσο μου επιτρεπει ο πονος. Χτες πηγα στο νοσοκομειο, εβγαλα αξονικη, καλη βγηκε, ο ορθοπεδικος επαθε σοκ με τα arcoxia (ναι Ελεν μου, ειμαι σιγουρη οτι ειναι κολπο του Τακη να με ξεκανει) και μου εδωσε Xefo το οποιο σημερα που το πηρα πρωτη μερα με καιει το στομαχι μου... Εχω κι αυτη την εβδομαδα αδεια, αλλα.... ηρθε ο γιατρος του ΙΚΑ σπιτι για να μου την γραψει (επιβαλλεται να την γραψει μιας και ειναι υποδειξη απο δημοσιο νοσοκομειο) και μου ειπε οτι μονο μεχρι την Πεμπτη θα μου γραψει, γιατι αν μου δωσει και την Παρασκευη θα ξεπερασω τις 15 ημερες ασθενειας ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (απο 01/01/2011 δλδ) και θα πρεπει να περασω επιτροπη!!!!!!!!!!!!!!!! Και εμεινα παγωτο! Του λεω "δηλαδη, θεωρειτε οτι πρεπει να παω στην δουλεια την Παρασκευη?" και μου ειπε "οχι, απλα θα ηταν καλυτερα να την παρεις απο την αδεια σου (!!!) για να μην μπεις στην διαδικασια της επιτροπης!

Μα ειναι δυνατον? Ειχα παρει 3 μερες τον Γεναρη που ειχα παθει τραγχειοβρογχιτιδα, 4 μερες τον Απριλη παλι με την μεση, 4 μερες την προηγουμενη εβδομαδα (Τριτη ηρθε το ζωον) και 4 αυτην την εβδομαδα! Και θα πρεπει να απολογηθω στο ΙΚΑ για τις πολλες αδειες λογω ασθενειας που πηρα! Για πρωτη χρονια τοσες πολλες!

Εκει που σταματαει η λογικη, ξεκιναει το ΙΚΑ!

Τεσπα...

Το σχολειο του Βαγγελη εχει συνελευση γονεων σημερα, πηγε ο Τακης. Την Τεταρτη το απογευμα, εχει συνελευση το νηπιαγωγειο. Ελπιζω να καταφερω να παω, ειναι δυνατον να μην εχω δει ακομα την δασκαλα της κορουλας μου?

Ελενακι μου, περαστικουλια στην μικρη...

Γκαστρουλα περαστικουλια και σε σενα, κι ελπιζω ο Γιαννος να μην εχει τιποτα... Αχ, και μην μελετατε πυρετους, ανατριχιαζω μονο που το σκεφτομαι!

Κουφετακι, ειναι αμαρτια να εισαι μονοφαγου και να σκουπιζεις ενα μονο σπιτι 3 φορες την ημερα. Εγω συμβιβαζομαι και με 1 φορα μονο! Οταν τελειωσεις με την Ελεν, ελα κι απο δω, μην σου στερουμε την χαρα της απασχολησης...

Παω να ξεραθω παλι αγαπημενες μου... Πλακα πλακα, εχω συνηθισει τον πονο πλεον!

Φιλια!

Καλησπερα τσουπρες μου τι κανετε;

Ελεν και μαεστρια περαστικα ευχομαι,μακαρι να συνελθετε γρηγορα και κυριως να μην αρρωσστησει κι οΓιαννος,ειναι νωρις ακομα......

Μαεστρια ευχομαι επιτελους να δροσισει αυριο..........

Κουφετακι μου το ποσο σε νιωθω δε μπορω να στο περιγραψω,αλλα καθεσαι που καθεσαι πουλακι μου,αντε να πιουμε κανενα καφεδακι πρωινο,ε τι λες;

Αγαπακι μου ελενηκ γιατι παιδι μου σε πειραξαν τα xefo εγω τα εχω σαν καραμελες και την "κοκκινοσκουφιτσα" αλλα και για την ημικρανια οταν ειναι ελαφρυα.

Εμεις ολα ok πηγαμε στο γιατρο,οπου επαθε σοκ με το ποσο μεγαλωσε το λουλουδι μου,μιας κι ειχε να τη δει απο το Μαρτη.Ειπε πως ειναι μια χαρα οσον αφορα την αναπτυξη και το στηθακι της μια χαρα,οσο για την ακατανομαστη αργει ακομα.......(ποσο ανακουφιστηκα δε λεγεται).Τωρα στις οχτωμιση θα παμε για μπαλετο,και με το που θα γυρισουμε στις 10,ντους-γαλα και υπνο.

Φιλακια κουκλες,τα λεμεεεεεεεεεεεε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαρή κακούργα από αύριο πάει το καλοκαιράκι..:cry::cry::cry:!!!!

Γιατί, ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΚΟΜΑ;;; Εεεεεεεεε, είσαι άπληστη κυρά μου, σκέψου και τον άλλο!

Γκαστρουλα περαστικουλια και σε σενα, κι ελπιζω ο Γιαννος να μην εχει τιποτα...

Έχει χάλια αμυγδαλές, σήμερα με το ζόρι έφαγε τα ελάχιστα. Θα τον κρατήσω σπίτι κάνα δυο μέρες, μπας και γλιτώσουμε τα χειρότερα! :rolleyes:

Βρε Ελένη ακόμα παιδεύεσαι ε; Άντε, να συνέλθεις, να πάρεις ένα ζευγάρι καλά αθλητικά και ν' αρχίσεις τον ποδαρόδρομο!!!

Περαστικά κορίτσι! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα υπναρουδες μου!!!!αντε το 1ο πρωτοβροχι πεφτει να δροσιστουμε λιγο αν και αμεσως σκεφτηκα εσενα μαρακι μου!!!λενι μου μακαρι να ημασταν κοντα(περισσι σου λεγα και σου ξαναλεγα ελατε εδω)οχι μονο σκουπισμα οτι ηθελες μωρε!!!αλλα ωρα λεω να ξεκινησω περπατωντας και να ρθω να σε βρω...θα φτασω ...τα χριστουγεννα ναιιιιιιι!!!αχ!μ'αρεσει αυτος ο καιρος πολυ,αν και νυσταζω γτ καταφερα να κοιμηθω 4 το πρωι,γτ ,δεν ξερω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα κοριτσια,μαεστρια και ελενη περαστικα μανου και κουφετο με λειπετε,κι εγω δεν κοιμηθηκα!κανα ν φασαρια πο κατωε χουμε ιντερνετ καφε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...