Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eλενιτσα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,να σου πω την ευχητηρια καρτουλα μου την πηρες μεσω mail;

Αντε πανε να ξεκουραστεις και φρονιμα,για να συνελθεις,εντακει;Φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

11/10/11! Δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι τις 11/11/11??? Θα ειναι πανευκολη η ημερομηνια γεννησης ετσι!!!

(χαχαχα μην με βριζεις!!!! Τουλαχιστον δεν θα εχει ζεστη τοτε!!!)

Λοιπον, κορες, σιγα σιγα να το βαλουμε ολες μπροστα για διαιτα? Θετε???

Eλενιτσα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,να σου πω την ευχητηρια καρτουλα μου την πηρες μεσω mail;

Αντε πανε να ξεκουραστεις και φρονιμα,για να συνελθεις,εντακει;Φιλακια.

Μανου μου ηρθε, ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι φοβερη, αλλα... δεν μπορω να την ανοιξω!

Ευχαριστω ομως οπως και αν εχει!!!

Μα τι φιλεναδες εχω!

11/10/11! Δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι τις 11/11/11??? Θα ειναι πανευκολη η ημερομηνια γεννησης ετσι!!!

(χαχαχα μην με βριζεις!!!! Τουλαχιστον δεν θα εχει ζεστη τοτε!!!)

Σατ απ! :evil::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι μεσα φιλεναδα,εξαλλου εχω μπει ηδη σε προγραμμα,μαλιστα απο βδομαδα λεω να αρχισω και το ποδηλατα.Μιας και το'χω να μην το χρησιμοποιω μονο για κρεμαστρα:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου μου ηρθε, ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι φοβερη, αλλα... δεν μπορω να την ανοιξω!

Ευχαριστω ομως οπως και αν εχει!!!

Μα τι φιλεναδες εχω!

Αχου,γιατι;;;;;;;;;Αχ και ηταν τοσο τελεια,να παρειιιιιιιιιιιι:mad::-x:-xΕιμαι σιγουρη οτι και γι'αυτο φταιει η ζεστηηηηηηηηηηηηηηηη:mad::-x:-x

OPYIp3.png

vez3p2.png

χαχαχαχαχα λατρευω μαεστρια εγκυο!!!

Οταν με το καλο γεννησεις... να μεινεις παλι γρηγορα εγκυος! Εισαι φοβερη ετσι!

(χαχαχαχα μουατςςςςςςςςςςςςςςςς Μαρακι μου)!!!

Παω να ξεραθω τωρα, φιλια!

Ειμαι σιγουρη οτι και γι'αυτο φταιει η ζεστηηηηηηηηηηηηηηηη:mad::-x:-x

:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα λατρευω μαεστρια εγκυο!!!

Οταν με το καλο γεννησεις... να μεινεις παλι γρηγορα εγκυος! Εισαι φοβερη ετσι!

(χαχαχαχα μουατςςςςςςςςςςςςςςςς Μαρακι μου)!!!

Κατάρες μου δίνεις μαρή κακούργα!;;;!!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κορες καλη βδομαδα...συγνωμη για την απουσια μου δεν μπηκα καθολου παρνετσ το σκ ελενι μου χρονια πολλα τουρτιττσα για αφτερ γτ ποτε δεν ειναι αργα για μια τουρτα

1386-1386-moussetorte.jpg

1455124tww83ijt6x.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!

Ήμουν όλο το σ/κ χάλια, από την αμυγδαλίτιδα - η οποία τώρα εξελίχθηκε σε φαρυγγίτιδα και μιλάω με βαθιά, σέξυ φωνή - και σήμερα πήγα τον μικρό στον παιδικό και ξαναταβλιάστηκα.

Τώρα είπα να κάνω ένα διάλειμμα, αλλά με βλέπω σε λίγο πάλι τάβλα, τα χάλια μου έχω!!!!

Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

περαστικα ρε μαρακι!!!περνεις τπτ?κανε γαργαρες με χεξαλεν,τωρα θα μου πεις τι να σου κανει μετα απο αμυγδαλοφαριγκυτοκαταστασεις?τι να παρεις ομως μωρε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Ντεπονάκι μόνο ρε συ, και κάτι καραμελίτσες φυτικές. Μήπως μπορώ να πάρω και τπτ άλλο;

Αχ, υπομονή κάνω κορίτσι, μπορώ να κάνω και τπτ άλλο;

Σήμερα μέχρι τον παιδικό πήγα τον μικρό και ήρθα και ήμουν ΕΡΕΙΠΙΟ, λες κι έτρεξα μαραθώνιο.

Δε με θέλει!

Εσύ πως τα περνάς συνάδελφε στην ανεργία;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Τι ομορφιές βλέπω....

Εμείς την Παρασκευή κάναμε το τελευταία μας μπανάκι γιατί η Λουκία φτερνιζόταν και είχε μυξούλες....Απ'την άλλη εγώ το Σάββατο ήμουν λιώμα από τον πονοκέφαλο.. Χρόνια είχε να με πιάσει έτσι.. Μέχρι και ηρεμιστικό πήρα! Και τώρα μόλις ξαναχαπακώθηκα!

Αχ, πολύ άτιμο πράγμα ρε κορίτσια το κεφάλι...:-(

Κατ'αρχήν Χρόνια πολλά, καλά και με λεφτά Ελενάκι!!!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου κι ευχαριστούμε για τις ιντερνετικές τουρτίτσες!!!!:D:D

(και προσοχή με τα arcoxia... Μπας και είναι φίλος με τον Τάκη ο γιατρός, και θέλουν να σε ξεκάνουν καμιά ώρα αρχίτερα;;;:tongue::tongue:;))

Μαράκι τί έγινε ρε κορίτσι; Το παραάφησες κι έγινε χαλια ο λαιμός σου;

Τσαγάκια με μπόλικο μέλι και μη με κοροϊδεύεις!!!

Κουφετάκι τι γίνεται; Πως τα πάτε;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μαράκι τί έγινε ρε κορίτσι; Το παραάφησες κι έγινε χαλια ο λαιμός σου;

Τσαγάκια με μπόλικο μέλι και μη με κοροϊδεύεις!!!

Τι να τ' αφήσω; Μήπως μπορούσα να κάνω και τίποτις βρε Ελένη;

Δε σε κοροϊδεύω καθόλου, μόλις έφτιαξα χαμομηλάκι. :tongue:

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...