Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενιτσα κ,αγαπακι μουυυυυυυυ,να ζησεις,πολυχρονη,πολυχρωμη και γεματη υγιεα.Να σε χαιρομαστε οσοι σε αγαπαμε και σε νοιζομαστε πραγματικα και ευχομαι του χρονου τετοια μερα να διοργανωσουμε για σενα το πιο τρελο παρτυ γενεθλιων.Σ'αγαπαω πολυ(κι ας μη θελεις να το ακους και να στο λεω :tongue:)

1934139zhps7g5l2y.gif

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κουκλες μου, να ειστε παντα γερες κι οτι επιθυμειτε να το παθετε!!!

Εμ, διαδικτυακες τουρτες δεν ξερω να βαζω, θα ερθει το κουφετακι και θα σας κερασει εκ μερους μου!

Με υγεια και χαρα το νεο κλιματιστικο Μαρακι μου...

Σημερα εχει ζεστη? Εδω φυσαει λιγο κι αισθανομαι οτι ειναι λιγο καλυτερα απο χτες...

Εγω τελικα, παλι σκατα ειμαι... Σ/Κ θα παω για ακτινογραφια, να δω τι θα ακουσω κι απο κει... Τσαμπα την χαρα που εκανα χτες, το βραδυ δεν κοιμηθηκα παλι.

Ελεν, Arcoxia 120 mg (ενα την ημερα), Norgesic (2 την ημερα) και ενα αλλο που ειναι βιταμινη Β... Και αλοιφη Voltaren αντι body lotion!

Εχω αληθεια απογοητευτει... Εχω αλλαξει κι ολα τα ραντεβου που ειχα αυτη την εβδομαδα για την επομενη και δυστυχως δεν με βλεπω ικανη να τα βγαζω περα... Εχουμε και συνελευση γονεων στο νηπιαγωγειο την επομενη Τεταρτη, δεν εχω καν επαφη με τη νηπιαγωγο φετος!

Τελος παντων, ας ελπισουμε οτι τελειωνει το βασανο μου...

Το μονο καλο, εχασα 4 κιλα απο την Δευτερα! Τελικα αν πονας δεν κατεβαινει τιποτα κατω!!!

Ελενιτσα σου εβαλα εγω τουρτα με κερακια,δε φαινεται;;;:-(Για πηγαινε να τσεκαρεις και τα μειλ σου,μιας και εισαι στο πισι;)

Που θα παει θα ερθει η μερα που θα βρεθουμε ολεςςςςςςςς μαζιιιιιιι!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Aσε μαεστρια μου ειναι η πρωτη φορα που νομιζω οτι το'χω παρει πολυ σοβαρα το θεμα "διαιτα" και "κρατιεμαι"...προς το παρον τουλαχιστον.Εχω πει γλυκο μονο μια φορα τη βδομαδα και αυτο εννοειται με μετρο,ενα παγωτακι ας πουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ένα τη βδομάδα είναι μια χαρά!!!

Μακάρι να τα καταφέρεις, να φτάσεις εκεί που θέλεις. Κι εγώ μετά τη γέννα, καλά όχι αμέσως μετά, θα πάω σε διαιτολογο, να με βάλει σε σειρά!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλα βρε εσυ θα'σαι και μωρομανα και αν θηλασεις κιολας με το καλο θα πρεπει να προσεχεις τη διατροφη σου.Το θεμα ειναι κοριτσακι οτι αν δεν πεινασεις δε γινεται τιποτααααααααα:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ μπραβο Μαεστρια, ετσι την θελω την τουρτα, κατραμι!!!

Μανου, ειδα τις φωτος, επαθα πλακα!

Γεννησε η Αννιω!!! Στις 09/09 ηρθε το κοριτσακι της, ειχα μια ελπιδα οτι θα γεννουσε εκεινη τουλαχιστον σημερα αλλα οχι! Ηταν το πρωτο μηνυμα που ελαβα για χρονια πολλα (αξημερωτα το εστειλε η μωρομανα), την πηρα πριν απο λιγο αλλα δεν το σηκωσε!!!

Αννιω μου, να σου ζησει το κοριτσακι σου, να ειναι παντα γερο και τυχερο! Ευχαριστω πολυ που με θυμηθηκες και μαλιστα... πρωτη πρωτη! Και να δουμε ποτε θα φαμε την παπια!

Παω να ξεραθω προς το παρον η σακατεμενη...

Ευχαριστω κοριτσακια!

Αχ μπραβο Μαεστρια, ετσι την θελω την τουρτα, κατραμι!!!

Σωστά μάντεψα! :tongue:

Παω να ξεραθω προς το παρον η σακατεμενη...

Ευχαριστω κοριτσακια!

Περαστικά και πάλι κορίτσι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...