Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

συγνώμη Λενιω2008 μου είμαι στην "πιατσα" που λένε από 18 χρονών..σιγά μην με έκανε καλά η κάθε ακατανόμαστη..δε σφαξανε....να ξέρει οτι όταν και ΑΜΑ έρθει θα χορεύει όπως θέλω εγώ κι όχι αντίθετα....στο καλό!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε!!!! Που θα τα επενδύσεις;;;;:shock::shock::tongue:

Το σκέφτομαι ακόμα!

Σήμερα έχει πιο πολλή ζέστη αλλά έχει κι ένα αεράκι και είναι καλύτερα νομίζω..

Είδες την μπεμπούλα;

Όχι μόνο καρδιά ακούσαμε.

Την άλλη εβδομάδα θα κάνω και τοκογράφο.

Μαεστρια μου κι εγω μαζι σου,δε θελω αλλη ζεστη.......οχι αλλο καρβουνο:tongue::tongue:

Πέστα ρε Μανού, μη με λέει η άλλη γκρινιάρα! Την τύχη μου μέσα φέτος! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να κάνω πατρινιά μου; Έχω κι άλλη επιλογή μήπως;

Κουράστηκα να 'μαι κλεισμένη μέσα με το κλιματιστικό καλέ!!!!

Θέλω λίγη δροσούλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πωπω σε καταλαβαίνω απόλυτα..τα ίδια περνούσα κι εγώ πέρισυ κατά τα τέλη Ιουλίου, 2 βδομάδες πριν κάνω τον γουργουράκο, χτύπαγε 40άρια!!!

ΚΑλά σας είπα οτι εκανε σεισμό εχθές εδώ; ΧΕστκαμε πάνω μας.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Και ξαναμπαινω λιγο στα κλεφτα....ο μικρος κοιμηθηκε απο το πρωι ενα τεταρτο και οταν ηρθε η ωρα της κρεατοκρεμας μπλιαχ φυσικα νυσταζε και δε του αρεσει κιολας και ειχαμε μαχη.....εφτυνε την ετριβε στα μουτρα του, στα ρουχα του, πανω μου, στο καρεκλακι το και εφτυσε κρεμα και πανω στο σκυλι....μ΄ αγανακτισε και του φωναξα...και τωρα που κοιμαται το κοιταω και νοιωθω τυψεις..... Η βαφτιση ειναι στις 16 Οκτωβριου...

τι να συνηθίσεις ρε Μαεστριάκι, συνηθίζεται αυτό το πράγμα...απλά πιστεύω καλόείναι που κάνει μικρούς 4-5 ρίχτερ να μην μας ξαναβρει αυτός του 2009 που χστκαμε όλοι πάνω μας....

Δεν συνηθίζεται αυτό με τίποτα...σκέψου να κουνάει στον ύπνο σου το βράδυ....εγώ είμαι βερα Πατρινια και πάντα σεισμούς έκανε, αλλά οτέ μα ποτέ δεν ήμουν ήρεμη οτι "α!καλα δεν τρεχει τίποτα"...δεν πανικοβάλλομαι, είμαι ψυχραιμη, απλά φοβάμαι...

Σαντυμου τι κάνεις...σε τεστάρει ο μικρός ε; 1η φορά έφαγε αυτό το φαγητό; είναι μέχρι να συνηθίσουν πιστεύω και εμείς είχαμε θέμα με την ψαρόσουπα....

Πάω να παραλάβω το γιο μου...ΓΙΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ...φιλάκια

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Πωπω, λυσσαξατε καργιες!!! 4 σελιδες? Κι εγω στο κρεβατι του πονου?

Θα το συζητήσω και με τον παιδίατρό μου, αλλά η απόφαση δικής μας είναι, όπως και να 'χει κι εγώ με 2 μωρά στο σπίτι κλεισμένη όλο τον χειμώνα ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ! Δεν έχω καθόλου ουσιαστική βοήθεια και δεν θέλω ν' αρχίσω τα ηρεμηστικά από τώρα, θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς! :rolleyes::mrgreen:

Καλα, αυτο ξαναπες το! Ειχα γραψει την Μυρτω στον παιδικο οταν γεννησα τον μικρο, επρεπε κιολας να παει επειδη ειχε θεμα με την ομιλια της... Ηταν η εποχη επισης με τη νεα - τοτε - γριππη... Τελικα δεν την πηγα, η παιδιατρος ηταν καθετη, ο,τι αρρωστια αρπαξει ενα παιδι το πρωτο ετος της ζωης του, μπορει να το ταλαιπωρει για παντα και μαλιστα σε υπερθετικο βαθμο... Η παιδοψυχολογος να επιμενει οτι η Μυρτω πρεπει να παει στον παιδικο... Μιλαμε, δεν ηξερα τι επρεπε να κανω! Κι αυτο που εκανα:

Αφιερωνα ενα πολυ ποιοτικο διωρο με τριωρο την ημερα στην Μυρτω μονο... Καθε εβδομαδα πηγαινα Jumbo κι επαιρνα καινουργια πραγματα, καινουργιες κατασκευες, χιλια δυο υλικα... Βεβαια... οταν εισαι ολομοναχος, 35 ατελειωτα βραδια ο μαλλιας 1-4 το πρωι ειχε κολικους, εκλαιγε υστερικα, τον ταιζα στις 4, κοιμοταν στις 6 και στις 7 η Μυρτω ξυπνουσε... 35 μερονυχτα, κοιμομουν μαξιμουμ 10-30 λεπτα την ημερα... Οι ορμονες στο φουλ... Τα νευρα κροσσια... Και φυσικα, μεχρι να στρωσει η κατασταση με τον μικρο, και φωναξα, και χτυπησα για πρωτη φορα :-( την Μυρτω και ειχα μια απαραδεκτη συμπεριφορα, που οσες φορες και να της ζητησω συγγνωμη...

Αυτο που θα εκανα αν ημουν σε αυτη την φαση, θα ηταν αυτο που μου ειχε συστησει η παιδοψυχολος και την ειχα γραψει... Θα ειχα γυναικα για τις δουλειες και μια κοπελα που θα ερχοταν για 4 ωρες την ημερα να απασχολει την Μυρτω... Να εχω τον χρονο μου με το μωρο, να κοιμαμαι οταν ημουν ξεθεωμενη απο το ξενυχτι, να περναει και η Μυρτω καλα με καποιον που εχει την διαθεση να ασχοληθει ομορφα μαζι της...

Στον παιδικο σταθμο ομως δεν θα την εστελνα... Φοβαμαι βρε παιδια για το μωρο!

Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις στη μέση; Εγώ έχω ένα σπόνδυλο αλοιωμένο. Παλιότερα 10 μέρες το μήνα ήμουνα ξάπλα. Άρχισα να περπατάω κάθε μέρα, τουλάχιστον μισή ώρα κι από τότε - και με δυο εγκυμοσύνες στη μέση παρακαλώ - δεν μ' έχει ξαναενοχλήσει η μέση.

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, δοκίμασέ το Ελενάκι, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη, θα με θυμηθείς!

Περαστικά σου!

Οταν κι ΑΝ γινω καλα... Θα παω σε ορθοπεδικο, θα αρχισω διαιτα σοβαρη, θα ψαχτω... Και πολυ πιθανον να αρχισω το κολυμβητηριο... Αρνουμαι να ξαναζησω αυτη την κατασταση.... Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα, ρωτα την μανου πως εκλαιγα το πρωι! Ποσο απαισιο ειναι να αισθανεσαι αχρηστος και ποσο ασχημο να σε βλεπουν τα παιδια σου ετσι!

Και να σας πω κατι? Δεν εχουμε το δικαιωμα να λεμε "βαριεμαι" οταν ειμαστε καλα!

Σορυ που ρώτησα αλλά το πρωί είχα μια συζήτηση για έναν παιδικό στην Τούμπα ο οποίος είναι σε όροφο, χωρίς αυλή και χωρίς φαγητό και μου είπαν ότι δίνουν 260 και είναι λίγα Ενώ εμένα μου φάνηκαν υπερβολικά πολλά!

Ο δικός μας είναι δημοτικός Ελένη και οι δημοτικοί, κατά κανόνα ειναι πιο φθηνοί.

Οι ιδιωτικοί που ξέρω στην περιοχή, με αυλές οι περισσότεροι και χωρίς φαγητό, χρεώνουν γύρω στα 300? το μήνα.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Καλα, σας γδερνουν Σαλονικα στους παιδικους! Γυρω στα 400 ευρω ειναι εδω με φαγητο (πρωινο, μεσημεριανο, απογευματινο) και σχολικο! Εχουν ξεφυγει μιλαμε!

Ασε που μαλλον μονο σε εσας η διατροφη δεν θεωρειται δεδομενη!

Καλημέρααααααα.....χρόνια πολλά σε Σταύρους, Σταυρούλες κτλ κτλ

Τι κάνετε καλέ;

Εγώ μελαγχόλησα....ήρθαν κάτι τύποι με κίτρινο φορτηγάκι και μου πήραν το γουργουράκι να παέι κολείο.....και πάλι δεν έκλαιγε...σνιφ!...σε όση ώρα τον είχα υπο το βλέμμα μου ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΕ:-(:-(:-(....αααα!ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΜΑΜΟΥΚΑ ΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ;;;;;εεεεε;

Τρελοκαμπερω... Να κανεις τον σταυρο σου... Μπραβο στο Γιωργακη που ειναι τοσο καλο παιδακι...

Καλέ, δεν σας είπα τα νέα μας!

Πάω προχθές να πάρω την Λουκία από τον παιδικό και όσο περιμενα την δασκάλα της την ρωτάω:

-Αγάπη μου, με ποια παιδάκια κάνεις παρέα;

-Με τον Γιώργο τον Λ.....!(και μου δείχνει τον γιο του ιδιοκτήτη του παιδικού

που είναι συμμαθητές)!

-Ο Γιώργος είναι φίλος σου; την ρωτάω...και παίρνω την θεϊκη απάντηση

-ΟΧΙ! Δεν είναι φίλος μου! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!

Κι εγώ έχω μείνει μακακας!!!!:lol::lol::lol:

Αααααα, ΟΚ, join the club! Περισυ... η Μυρτω ειχε παντρευτει πανω απο 5 αγορακια ολη την χρονια! Μεχρι που η δασκαλα της τους εβαλε χερι και τους ειπε "τελος οι γαμοι και οι κουμπαριες"!!! Ε, μα!!!

Πως τους ερχεται η πετρια ομως ρε γμτ, κι εμενα μου ειχε ερθει ο θανατος τοτε!

Αλα της .....μείναμε παγωτό;εε;εεεεεεε;για αρχίστε να ράβεστε..το παιδί θέλει γάμο...και μην ακούσω μα μου!...αλήθεια ρε κορίτσια εσείς που έχετε κορίτσια(εγώ έκανα γιό έτσι κι αλλιώς) πώς σας φαίνεται αυτό με τα αγόρια...δηλ, το έχετε σκεφτεί οτι όταν θα έρθει η εποχή που θα τις ορίζει η καρδιά τους, πώς το έχετε σκεφτεί να συμπεριφερθείτε;

Το καλο που εχουν τα κοριτσια Πατρινια μου, ειναι οτι οταν γνωρισουν την πεθερα εκτιμουν την μανα!!! Και μετα τον γαμο, ειδικα οταν γινουν και οι ιδιες μανες, εκτιμουν περισσοτερο την μανουλα που ισως την ειχαν λιγο φτυσμενη (ετσι εγινε στην περιπτωση μου) και την "πονανε" περισσοτερο...

Σε αντιθεση με τους μπουνταλαδες μας... Που ειναι μαμακηδες μεχρι να βρουν τη νυφη... Και μετα φτυνουν εντελως την μανουλα... Πως με κοβετε? Θα γινω θανασιμη πεθερα???

όχι ρε συ Λενιω2008, είμαι με τον πάστα από τα 20..δάνεια, δυσκολίες , εξωσ κτλ κτλ ,όπως όλοι μας έτσι;και δεν μιλούσε τόσα χρόνια και τώρα με το παιδί(δεν βοήθησΑΝ ΠΟΤΈ ΠΟΥΘΕΝΑ) μου το παίζει Δερβεν Αγάς!!!...ωρε ουστ!.....μωρε και τσάμικο θα χορέψει και καλαματιανό και από όλα...είναι μην με πειράξεις...

Ολες με καρμπον ειναι? Τοσο καλο ηταν το καλουπι?

Επισης, υποσχεθηκα στον καλο Θεουλη οτι αν με κανει καλα και σταθω παλι στα ποδια μου, θα γινω και πολυ καλος ανθρωπος, τουτεστιν δεν θα ξαναβρισω την πεθερα μου... Οποτε, μην με κολαζετε!!!

κούκλες τι γίνεται..;εμένα πριν από λίγο μου ανακοίνωσε ο καλός μου ότι τον απέλυσαν καλό ε;ένα μισθό είχαμε ... 770 ευρώ με τη μείωση για το ταμείο ανεργίας πάει και ο μισθός τώρα. Αυτα...

Αχχχχχχχχ!!! Κατερινακι μου!!! ΟΚ, ειναι περιεργη η φαση, ειδικα τωρα που σας βρηκε, ομως ολα θα πανε καλα. Οπως ειπε κι η μανου, μην τον φοβασαι τον Γιαννη... Το ειπα και στον Τακη... Κοιταμε απο δω, θα κανει καποια τηλεφωνα ο Τακης το πρωι... (επισης ασχημο, σημερα απελυσαν εναν συναδελφο του απο την ΛΑΜΔΑ)... Δως του ενα φιλι απο εμας, πες του οτι οοοοολα θα πανε καλα και δεν θελω στεναχωριες για τετοια θεματα! Την υγεια μας να εχουμε πανω απο ολα... Ολα καλα θα πανε, να το δεις!

Α! Επειδη το edit εχει μουλαρωσει να πω οτι ειμαι ακομη... 23!!! χοχοχοχοοχοχ Καποια πραματα δεν αλλαζουν μη το ξεχνατεεεεε! χοχοχοχοχοοχοχ Μουαααττττςςςςςςςς! :mrgreen:

Καλως την μπουμπου... Κι ας εισαι μικρη, φαινεσαι ωριμη για την ηλικια σου!!!:tongue:

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Να ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΠΙΤΙ;(ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ).....ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

Πάω να παραλάβω το γιο μου...ΓΙΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ...φιλάκια

χαχαχαχα εισαι μεγαλο νουμερο!!! Επισης γελασα οταν διαβασα οτι πας κι εσυ με "κιτ(ρ)ινο φο(ρ)τηγο" στην δουλεια σου!!! Τραγουδατε κιολας, οπως στις ταινιες με την Βουγιουκλακη?

Κορες, επιτελους σηκωθηκα λιγο κι ειμαι τοοοοσο ευτυχισμενη. Σημερα θα πηγαιναμε την Μυρτω σε μια παρασταση "Παραμυθι χωρις ονομα" και προσφερθηκαν τοσοι φιλοι μας να την πανε εκεινοι... αλλα μολις πηρα να της το πω, μολις ειχε ξυπνησει... ηρθε με κλαμματα στο τηλεφωνο και μου ειπε "μαμααααα ειμαι μπουκωμενη!!!" και σκεφτηκα αστο καλυτερα. Γινεται και στην παραλια, λιγο να φυσηξει, δεν θελει και πολυ να κρεβατωθει... Και δεν ειναι καθολου καλη περιοδος!!!

Αχ, περιμενω τα παιδακια μου, θελω να με δουν ορθια, ετσι για διαφορα! Μαναρακια μου μωρε, ο μικρος συνεχεια με ρωταει "μαμα ακομα πονας?"

Αν γινω καλα... θα τα κανω ολα τελεια!

Διαφημίσεις

Ελενάκι ωραίες οι θεωρίες, αλλά πως να πληρώσω μαρή γυναίκα για το σπίτι και για τον μικρό; ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ; :tongue:

Ο παιδικός είναι τζάμπα, οπότε θα το ρισκάρουμε φέτος κι ότι γίνει έγινε. :rolleyes:

Καλό το κολυμβητήριο για τη μέση, αλλά σου λέω, το πολύ πιο απλό είναι το περπάτημα. Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, που 'χα βάλω 15 κιλά και ήμουν ένα ΚΗΤΟΣ, περπατούσα όμως ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ δεν μ' ενόχλησε η μέση!

Περαστικά σου κοριτσάκι μου!!! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λενάκιιιιιιιιιιιιιιιιι_κ; πονάααααας;έλα μωλέ!

Κι εμένα με έπιασε η μέση μου, γιατί τον κατεβάζω τον Γιώργο το πρωί για το σχολικό και του 'χει μάθει ο μάγκας ο πατέρας του να χτυπάει στο ασανσερ το κουδουνάκι και τον έχω αγκαλιά και τη τσάντα του μαζί και αυτός σκύβει να το πιάσει γιατί είναι σε χαμηλό σημείο...ο σκατουλήθρας....αύριο να δω τον πάστα που πήρε άδεια για να τον δώσει κι αυτός μια φορά να δει λέει πως είναι....για έλα κατα δω χάμπι, να δεις τι πάει να πει.....θα πάρω τοάιμα μου πισω τουμόροου,....

Α!κατα τα τάλλα περαστικουλάκια......μουτσ ματσ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χτες πονουσε πολυ η κοιλι αμου ,ζαλιζομουν,ανακατευομουν το βραδυ ξαφνικα με επιασε....τι ητνα παλι αυτο δεν ξερω!φιλια κουκλες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...