Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ναι Λενιώ2008, φτού φτου....σε καταστολή την έχετε;χαχαχαχχα

όχι ρε γμτ.... είναι μακρυα και δεν έχω την δυνατότητα να της δίνω κάτι ροζ ωραία χαπάκια!!!:tongue::tongue:

Κουφετακι μου αν καταφερει η γνωστη σου,να κλεισει αμεσα,θα ηθελα να παρω και τη γνωμη του πανεπιστημιου.

Α ελενη2008 πολυ ερωτιαρα,μας προεκυψε η κορη,ποιον εμοιασε αραγε αυτο το παιδι;;;;)

Έλα ντε;;; Κι εγώ αναρωτιέμαι!!!:D:D

Μανού καλά θα κάνετε να δείτε και στο παν/μιο γιατί θα σου βγει σχεδόν τσαμπα!

Α! Επειδη το edit εχει μουλαρωσει να πω οτι ειμαι ακομη... 23!!!

:shock::shock: ΣΕ ΜΙΣΩ!!!!!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω; είναι που είναι τρελό, ρίξτε κι άλλο λάδι στην φωτιά εσείς....σιγά ρε μαπολιφάκι, τώρα βγάζεις δόντια;...στο καλό...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Να σου πω την αληθεια,ποιο πολυ θελω να παω για μια 2η γνωμη,γιατι για να πω την αληθεια δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευθω για τετοια χρονοβορα θεραπεια,δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι με τις απεργιες και τα σχετικα.Τωρα οσον αφορα το οικονομικο,ενταξει δεν πειραζει τι να κανουμε μεσα στο προγραμμα εινα κι αυτα,αρκει να γινει καλα το κοριτσακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

όχι ρε γμτ.... είναι μακρυα και δεν έχω την δυνατότητα να της δίνω κάτι ροζ ωραία χαπάκια!!!:tongue::tongue:

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Να ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΠΙΤΙ;(ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ).....ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Να σου πω την αληθεια,ποιο πολυ θελω να παω για μια 2η γνωμη,γιατι για να πω την αληθεια δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευθω για τετοια χρονοβορα θεραπεια,δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι με τις απεργιες και τα σχετικα.Τωρα οσον αφορα το οικονομικο,ενταξει δεν πειραζει τι να κανουμε μεσα στο προγραμμα εινα κι αυτα,αρκει να γινει καλα το κοριτσακι μου.

Νομίζω ότι το κοριτσάκι σου το έχει πάρει πολύ καλά κι εσυ τζάμπα αγχώνεσαι!

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Να ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΠΙΤΙ;(ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ).....ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

Α, εσύ πρέπει να πας σε πιο βαριά!!!! Από στεντόν και πάνω!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ναι, ρε Μανουτιτάκι...φάση είναι και θα την περάσετε...ολα θα πάνε κατευχην...είναι και σε ηλικία που αντιλαμβάνεται οτι είναι για το καλό της, άρα μην αγχώνεσαι...

ΡΕ ΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ2008, θα την πιάσουν αυτά ή να δω κάτι σε αντίστοιχο από αυτά που δίνουν σε ελέφαντες;;;;;αααχχχχ.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ΡΕ ΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ2008, θα την πιάσουν αυτά ή να δω κάτι σε αντίστοιχο από αυτά που δίνουν σε ελέφαντες;;;;;αααχχχχ.....

Ναι,ναι απο εκεινες τις ενεσεις με το αναισθητικο που τις ριχνουν με το οπλο....(σα δε ντρεπομαι να λεω τετοια πραγματα:rolleyes:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

γιατί θέλει να το πουλήσει ο κουνιάδος μου για να φτιάξει το άλλο σπίτι που έχει βάσεις η γυναίκα του και θα τους έρθει πιο φθηνά(τρέχει και το στεγαστικό τους) και είπαν να κάνουν αυτή την τράμπα...και για να μην μπει ξένος γιατί είμαστε 4οροφη-διαμερισματα με όλα τα αδέρφια του Πάστα και χσ με τώρα...μπορεί να την έχουμε στην άκρη της αλλά θα μας τα ζαλίσει τη βλέπω.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ναι,ναι απο εκεινες τις ενεσεις με το αναισθητικο που τις ριχνουν με το οπλο....(σα δε ντρεπομαι να λεω τετοια πραγματα:rolleyes:)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Πρώτα κάνεις δοκιμή με πιο λάϊτ γιατί μια παρενέργεια που έχουν τα ηρεμιστικα έιναι να δράσουν αντίθετα, οπότε δοκιμάζουμε και αυξάνουμε δοσολογία!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

4Suap3.png

και μου λέει και η ακατανόμαστη και το άλλο το κουλό: "του χρόνου που θα έιμαστε από πάνω σας θα το κρατάμε εμείς το παιδί!!!!" καλά της λέω, αυτό δεν παίζει με τίποτα, το προγραμμα του παιδιού δεν το αλλάζει κανείς!!!!...σιχτιρ μεσημεριάτικο...ρε που πάμε;πού πάμε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

υπομονή κάνω τι να κάνω....μέχρι που θα ΞΑΝΑκάνω μπαμ!!!!λές γι' αυτό να με λέει η μάνα μου γαϊδούρα;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

και μου λέει και η ακατανόμαστη και το άλλο το κουλό: "του χρόνου που θα έιμαστε από πάνω σας θα το κρατάμε εμείς το παιδί!!!!" καλά της λέω, αυτό δεν παίζει με τίποτα, το προγραμμα του παιδιού δεν το αλλάζει κανείς!!!!...σιχτιρ μεσημεριάτικο...ρε που πάμε;πού πάμε;

Ετσι κράτα χαρακτήρα γιατί άμα αφήσεις τα λουριά θα σε καβαλήσει αυτή!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...