Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κούκλες τι γίνεται..;εμένα πριν από λίγο μου ανακοίνωσε ο καλός μου ότι τον απέλυσαν καλό ε;ένα μισθό είχαμε ... 770 ευρώ με τη μείωση για το ταμείο ανεργίας πάει και ο μισθός τώρα. Αυτα...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κούκλες τι γίνεται..;εμένα πριν από λίγο μου ανακοίνωσε ο καλός μου ότι τον απέλυσαν καλό ε;ένα μισθό είχαμε ... 770 ευρώ με τη μείωση για το ταμείο ανεργίας πάει και ο μισθός τώρα. Αυτα...

ΟΧΙ ρε συ!

Πολύ λυπάμαι κορίτσι και σε καταλαβαίνω. Δεν είναι εποχή αυτή που ζούμε, σταδιάλα πια!

Α, να σας πω και κάτι "ευχάριστο", απ' τον περασμένο μήνα παίρνω 8? παραπάνω στο ταμείο! Φοβερό, ε;

Κισάκι μην πανικοβάλλεστε κούκλα, κανένας δε χάνεται, κάτι θα γίνει!!! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αντε να πω καλημερα,τωρα εγω μετα απο τη βομβα που εριξε το κισακι.Κισα μου τι να πω βρε κοριτσι μου,λυπαμαι πολυ,αλλα δεν τον φοβαμαι το δικο σου,κατι θα βρει.Δεν εχει τιποτα διασυνδεσεις,μετα απο τοσο καιρο που ηταν εκει;Μακαρι να γινει κατι γρηγορα.Ελεος πια κοριτσια,δεν αντεχω ολο για εκτακτες εισφορες ακουω.........ο δικος μου βριζει ολη μερα....:mad:

Παρ'ολα αυτα ας την πω την καλημερα,οχι τιποτα αλλο,μπας και πιασει:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κι από εμένα....

Μανουτιτακι μου τι κάνεις; εφυγε το παιδί για σχολείο;

άστα με τους φόρους και τις μ.... τους....Αφού έχει κάτσει ο Γιωργάκης(ο γνωστός πορδηπουργός μας) με ανοιχτά τα χέρια(μην πω τίποτα άλλο) και δίνει δίνει δίνει....και διαβασα κάπου έχουμε τόσα μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου, μετάλλων κτλ κτλ στη νότια Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα γενικά που θα μπορούσαμε όχι να ξεχρεωθούμε σαν χώρα, αλλά να τους κρατάμε και στο χερι, αλλά με τους άχρηστους που έχουμε βγάλει για κυβερνώντες πάνε σαν μην πω στους ξένους.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

.

Τωρα οσο για μας,τα νεα απο την ορθοντικο ειναι τα εξης:θα πρεπει να βαλει η μικρη ενα μασελακι στα πανω δοντια(για 18 ωρες τη μερα)αυτο θα βοηθησει ωστε να δημιουργηθει καταλληλος χωρος στο στοματακι της και να μετακινηθουν τα δοντακια.Αυτο γυρω στον εναμιση χρονο,μετα θα πρεπει να βαλει και κατω μασελακι για να γινει η ευθυγραμμιση,και τελος σιδερακια.

Η ολη θεραπεια θα κρατησει συνολο χονδρικα γυρω στα 2 χρονια,απ'εκει και περα θα την παρακολουθει μεχρι να βγουν οι φρονιμητες 2 φορες το χρονο,κι ολο αυτο θα κοστισει 3 χιλιαρικα......

Ευτυχως το κοριτσακι μου το πηρε πολυ καλα,και θελει να ξεινησουμε αμεσως,γιατι ισως εχει πολλους συμμαθητες με το ιδιο προβλημα.Εγω παλι,ξερω πως το παιδι μου δεν ειναι ουτε το πρωτο,ουτε το τελευταιο που θα μπει σε αυτη τη διαδικασια (και σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο)αλλα ομολογω οτι στεναχωρεθηκα λιγο....:-(

μανου ειναι ταλαιπωρια τρελη ομως αφου ειναι θετικη η μικρη μην το στεναχωριεσε καθολου και θα τα συνηθισει τα μασελοσιδερακια αρκετες φιλες μου ειχαν βαλει και για ποολυ καιρο.τωρα για το κοστος δεν το συζητω χεστω!!!να μην κλεισουμε στα πανεπιστημια ραντεβου?ή να δειτε τι παιζει κι εκει?εγω λεω να δειτε!!!

Καλέ, δεν σας είπα τα νέα μας!

Πάω προχθές να πάρω την Λουκία από τον παιδικό και όσο περιμενα την δασκάλα της την ρωτάω:

-Αγάπη μου, με ποια παιδάκια κάνεις παρέα;

-Με τον Γιώργο τον Λ.....!(και μου δείχνει τον γιο του ιδιοκτήτη του παιδικού

που είναι συμμαθητές)!

-Ο Γιώργος είναι φίλος σου; την ρωτάω...και παίρνω την θεϊκη απάντηση

-ΟΧΙ! Δεν είναι φίλος μου! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!

Κι εγώ έχω μείνει μακακας!!!!:lol::lol::lol:

τι μου θυμιζει.......τι μου θυμιζει...?α καλε τα δικα μου χαχαχαχαχα 1η δημοτικου με εβαλε ο μεγαλος να γραψω γραμμα γτ ηθελε να κανει προταση γαμου σε μια μαρια...οχι τπτ δεν ηθελα και την συμπεθερα με τπτ.ευτυχως χαλασε ο αραβωνας μετα απο 3 χρονια και ξεμπερδεψα.χαχααχχα

κισα χωρις μια ενημερωση καμια προειδοποιηση τπτ?ρε πως θα βγαλουμε τον χειμωνα ρεεεε!!!!ειναι νεος ομως θα βρει δουλεια κοριτσι μου θα βρει!!!!θα σε παρω αργοτερα τηλ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κοπελιές!

Γμ τη ζέστη μου! Δε λέω τίποτα άλλο. Πήγα μια βόλτα απ' το Ιπποκράτειο σήμερα, τους χαιρέτησα, την άλλη βδομάδα πάλι μου λένε. Αυτό θα 'χουμε τώρα μέχρι να γεννήσω.

Κατά τ' άλλα σπίτι, γιατί έγινα ερείπιο με τη μία κι ευτυχώς δεν έχω να παραλάβω τον μικρό, έχει ο χάμπι άδεια σήμερα.

Καλή συνέχεια σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσια, επεστρεψα σαλονικα να τακτοποιησω τα της βαφτισης και λεω να ξαναφυγω, γιατι ο συζηξ μου ειπε οτι και αυτος ο μηνας θα παει η δουλεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα κανα φραγκο δε βλεπω να μενει για χειμωνα.... Ο μικρος δε μ΄ αφηνει σε χλωρο κλαρι, απορω με δυο και τρια παιδια πως καταφερνετε να φερετε βολτα το σπιτι....εμενα ουτε να μαγειρεψω δε μ΄ αφηνει...ελπιζω να στρωσει!

Δεν εχω διαβασει τα νεα σας, μονο τα δυσαρεστα με τον αντρα της κισσας, υπομονη κοριτσι μου και ευχομαι κατι γρηγορα να βρεθει!!! Και εμενα μου εχει δημιουργηθει ενα ενστικτο οτι μπορει να μεινω χωρις δουλεια...και μετα τη κατσαμε, ουτε τα εξοδα το σπιτιου δε θα βγαζουμε!

Καλημεραααααααααααααααααααααα!!!:D

Ετσι και μεχετε ξεχασει (οσες ειχατε την τιμη να με γνωριζετε...) θα σας γαργαλησω μεχρι να πειτε "ελεεεεοοοοοοςςςςςςςς"!:tongue:

Τι κανετε κουκλιτσες;

Για οσες εχετε γουρλωσει τα ματια και λετε "Μα τι οργιο ειναι αυτο;", να σας πω πως δεν εχετε δει τιποτα ακομη! χοχοχοοχοχοχοχοοχοχοχ :mrgreen:

Μουαααααατττττςςςςςςςςςςςςςςςςςς σε ολες αλλα ιδιαιτερα στα αγαπακια που εχω τοσο καιρο να δω!:D

Kαλημέρα...δηλαδή καλησπέρα!

Επιτέλους τελείωσα την δουλειά που είχα ξεκινήσει(λέω εγώ τώρα γιατί σίγουρα ο διευθυντούλης μου θα με βάλει να τα αλλάξω 4-5 φορες!)!!

Εσύ με την πεθερά;πώς πάει;

Ηρεμία επί του παρόντος.. φτου φτου!!!:tongue:

εμένα πριν από λίγο μου ανακοίνωσε ο καλός μου ότι τον απέλυσαν καλό ε;ένα μισθό είχαμε ...

Αμάν ρε κισάκι....Ωραία εποχή βρήκαν....

Εύχομαι να βρει κάτι σύντομα.

Α, να σας πω και κάτι "ευχάριστο", απ' τον περασμένο μήνα παίρνω 8? παραπάνω στο ταμείο! Φοβερό, ε;

Ελα ρε!!!! Που θα τα επενδύσεις;;;;:shock::shock::tongue:

Ελεος πια κοριτσια,δεν αντεχω ολο για εκτακτες εισφορες ακουω.........ο δικος μου βριζει ολη μερα....:mad:

χαχα! Πες του να έρθει να κάνει παρέα με τον δικό μου!!!:P:p

τι μου θυμιζει.......τι μου θυμιζει...?α καλε τα δικα μου χαχαχαχαχα 1η δημοτικου με εβαλε ο μεγαλος να γραψω γραμμα γτ ηθελε να κανει προταση γαμου σε μια μαρια...οχι τπτ δεν ηθελα και την συμπεθερα με τπτ.ευτυχως χαλασε ο αραβωνας μετα απο 3 χρονια και ξεμπερδεψα.χαχααχχα

Καλέ τι ερωτιάρικα παιδιά που έχουμε!!!!:D:D

Εγώ πάντως τον συμπέθερο τον πάω με 1000!!!;)

Γμ τη ζέστη μου! Δε λέω τίποτα άλλο. Πήγα μια βόλτα απ' το Ιπποκράτειο σήμερα, τους χαιρέτησα, την άλλη βδομάδα πάλι μου λένε. Αυτό θα 'χουμε τώρα μέχρι να γεννήσω.

Σήμερα έχει πιο πολλή ζέστη αλλά έχει κι ένα αεράκι και είναι καλύτερα νομίζω..

Είδες την μπεμπούλα;

Καλημερα κοριτσια, επεστρεψα σαλονικα να τακτοποιησω τα της βαφτισης

Πότε με το καλό;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ναι Λενιώ2008, φτού φτου....σε καταστολή την έχετε;χαχαχαχχα

Μαπολιφάκι; είσαι ομολογουμένως μουρλό!!!!Μουατς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπερουδια σε ολες!!!

Σαντυ υπομονη με τον μικρουλη σου,που θα παει θα μεγαλωσει κι αυτος και θα χαλαρωσεις λιγο.Με το καλο η βαφτιση.

Μαπολιφφφφφφφφ που εισαι χαμενη βρε ψυχη,δεν το πιστευω,μαυρα ματια καναμε κοπεγια.....τι κανουν τα ζουζουνια σου;

Παστακια μου,ευτυχως που εχεις και τον αντρα σου στο πλευρο σου,γιατι αλλιως δεν θα την παλευες με την "πεθερουλα" σου.

Μαεστρια μου κι εγω μαζι σου,δε θελω αλλη ζεστη.......οχι αλλο καρβουνο:tongue::tongue:

Κουφετακι μου αν καταφερει η γνωστη σου,να κλεισει αμεσα,θα ηθελα να παρω και τη γνωμη του πανεπιστημιου.

Α ελενη2008 πολυ ερωτιαρα,μας προεκυψε η κορη,ποιον εμοιασε αραγε αυτο το παιδι;;;;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Α! Επειδη το edit εχει μουλαρωσει να πω οτι ειμαι ακομη... 23!!! χοχοχοχοοχοχ Καποια πραματα δεν αλλαζουν μη το ξεχνατεεεεε! χοχοχοχοχοοχοχ Μουαααττττςςςςςςςς! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...