Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αντε καλως τον δεχτηκες το γαμπρο ελενη2008.Παντως δεν εχεις παραπανω,ξερει να διαλεγει το κοριτσακι σου;)

Είδες; Χτύπησε φλέβα!!!:lol::lol:

Εβγαλε ενα δοντακι(κυνοδοντα) το καλοκαιρι,και επειδη ειχαν βγει τα αλλα νωριτερα,αυτο εμεινε πανω στο ουλο και δεν εχει χωρο να κατεβει.

Ωχχχχχ, κατάλαβα! Ζόρικο αλλά θα φτιάξει!

ΚΑλέ εγώ χαζομαμα;...Ο πάστας μου μίλησε για ψυχαναλυτη....χαχαχαχα

Εχεις πάθει τραλαλα με τον γιο σου;:tongue:

Αλα της .....μείναμε παγωτό;εε;εεεεεεε;για αρχίστε να ράβεστε..το παιδί θέλει γάμο...και μην ακούσω μα μου!...αλήθεια ρε κορίτσια εσείς που έχετε κορίτσια(εγώ έκανα γιό έτσι κι αλλιώς) πώς σας φαίνεται αυτό με τα αγόρια...δηλ, το έχετε σκεφτεί οτι όταν θα έρθει η εποχή που θα τις ορίζει η καρδιά τους, πώς το έχετε σκεφτεί να συμπεριφερθείτε;

Μην το γελάς καθόλου! Χθές που πήγε ο χαζμπαντ να την πάρει, του λέει ο ιδιοκτήτης "άσε, άμα τους δεις όλη τη μέρα περπατάνε πιασμένοι χεράκι χεράκι" Συν ότι διατυμπανίζουν πως παντρεύτηκαν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως πέρα από την πλάκα, ελπίζω πως θα αντιδράσω φυσιολογικά, αρκεί να είναι με νορμάλ άτομα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην το γελάς καθόλου! Χθές που πήγε ο χαζμπαντ να την πάρει, του λέει ο ιδιοκτήτης "άσε, άμα τους δεις όλη τη μέρα περπατάνε πιασμένοι χεράκι χεράκι" Συν ότι διατυμπανίζουν πως παντρεύτηκαν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ρε συ, πείτε τους να τους βγάλουν καμια φωτογραφία!!!! :tongue::D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελένημου_2008 όχι μόνο τραλαλα..αλλά όταν "έφυγε" ο μπαμπάς μου στα 20 μου, έλεγα στον πάστα οτι εγώ τα παιδιά μας θα τα έχω λίγο ανεξάρτητα για να μην πάθουν τίποτα παρόμοιο και πονάνε τόσο....τρίχες, τον έχω κάνει και είναι στα τέτοια του για εμένα(σόρυ κιόλασ) κι εγώ τον κοιτάω σαν ερωτευμένη...αφού πιστεύω οτι όταν αρχίσει να μιλάει κανονικά η πρώτη φράση που θα πεί θα είναι "πάρτε την τρελή την μάνα μου από επάνω μου"!!!χαχαχαχ

Κορίτσια κι εγώ έχω σίδερο, σόρυ τα λέμε σε λίγη ωρίτσα ....μάκια μόύκια

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Χαρά στο κουράγιο σου! Μ' αυτή τη ζέστη.

Σας είπα; Χθες πήρα φανελάκια, εσώρουχα, για τη μπουμπου. Τα πρώτα που πήρα. Δεν παρασύρθηκα, γιατί φοβήθηκα μην είναι θηριάκι και δεν τις κάνουνε και τα παίρνω τζάμπα. Αλλά θέλω να σηκώσω όλα τα μπεμπέεεεεεεεεε!

Αχ, κι εγώ θέλω να κάνω λίγα μακαρόνια πριν πάω - μέσα στην ΚΑΨΑ - κατά τις 1 παρά να παραλάβω τον γιόκα, αλλά σέρνομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ρε συ, πείτε τους να τους βγάλουν καμια φωτογραφία!!!! :tongue::D

Ναι ρε συ! Δεν το σκέφτηκα καθόλου!

Αχ, κι εγώ θέλω να κάνω λίγα μακαρόνια πριν πάω - μέσα στην ΚΑΨΑ - κατά τις 1 παρά να παραλάβω τον γιόκα, αλλά σέρνομαι.

Σήμερα που έχει πολύ ζέστη γιατί δεν παραπονέθηκες;;;:tongue:;)

4Suap3.png

Σήμερα που έχει πολύ ζέστη γιατί δεν παραπονέθηκες;;;:tongue:;)

Δεν είπαμε, γιατί είμαι ΥΠΕΡΑΝΩ κοπελιά!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έλα είναι κανείς εδώ; τοκ-τοκ!

Καλέ που πήγατε όλες....εγώ έκανα σίδερο, έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα και έκανα και ένα old time classic μπανάκι....ανάσανα η γυναίκα!!!

ΜΑεστριακι βλέπω που λές οτι θες να τα σηκώσεις όλα...και τώρα με την Σπορίτσα σου να δεις θα αποτρελαθείς...τα κοριτσάκια έχουν multi-choice shopping!(καλά, τι έπαθα με το αγγλικό η ψωνάρα...ωρε σύνελθεεεεεεε!συγκεντρώσουουουουουου!):-P:-P:-P

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

είμαι τρελή εγώ η Πατρινή...μου αρέσει το σίδερο...στείλταααααααα....(8,5 ευρώ την ώρα ε)...

Μωρε 3,30 - 3,40 θα έρθει ο Γώγος μου.....μωρέ εχθές που τον έφεραν ήταν πολύ ζεστός από την ζέστη...να τους το πώ ή να κάνω τουμπεκί και είμαι υπερβολική κτλ κτλ ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

είμαι τρελή εγώ η Πατρινή...μου αρέσει το σίδερο...στείλταααααααα....(8,5 ευρώ την ώρα ε)...

:shock::shock:Άσε τα κάνω και μόνη μου!!!:tongue:

Μωρε 3,30 - 3,40 θα έρθει ο Γώγος μου.....μωρέ εχθές που τον έφεραν ήταν πολύ ζεστός από την ζέστη...να τους το πώ ή να κάνω τουμπεκί και είμαι υπερβολική κτλ κτλ ;

Πές τους! Ας ανοίξουν κανένα παράθυρο ή να το προσέχουν περισσότερο το παιδί!

Με την πεθερούλα σου τι γίνεται;

4Suap3.png

μαρή τρελοΘεσσαλονικιά το έκανα....χαχαχαχ..καλά ευγενικά τους το είπα και μου είπαν συγνώμη και ΟΚ οτι θα τραβήξουν την κουρτίνα γιατι για τα μωράκια οι θεσούλες είναι σε συγκεριμένη θέση και μπορεί να τον έπιανε ο ηλιος εκεί.....τρίχες..πάντως το έκανα

Η ακατανόμαστη...μου φιλάει τ.....(συγνωμη ΑΛΛΑ) όλο με γλύφει...αλλά είναι κι ο πάστας καλός(ΕΥΤΥΧΩΣ) γιατί τα βλέπει τα στραβα της και την έχει στην άκρη της...έχω σταματησει κιε γώ να του γκρινιάζω και γύρισε μ΄νος του προχθές που έγινε πάάάλι πατάτα και μου είπε "ωρε, 1000000 φορες παιδικόόόό!!!" είναι μόρτςη ο χάζμπαντ ευτυχώς...γλιτώσαμε λέω εγώ, άν και δεν θα το πολυ-άφηνα εγώ να συνεχιστεί το "πανηγυράκι" της...είμαι σκατό σε τέτοια...:-P:-P:-P

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

όχι ρε συ Λενιω2008, είμαι με τον πάστα από τα 20..δάνεια, δυσκολίες , εξωσ κτλ κτλ ,όπως όλοι μας έτσι;και δεν μιλούσε τόσα χρόνια και τώρα με το παιδί(δεν βοήθησΑΝ ΠΟΤΈ ΠΟΥΘΕΝΑ) μου το παίζει Δερβεν Αγάς!!!...ωρε ουστ!.....μωρε και τσάμικο θα χορέψει και καλαματιανό και από όλα...είναι μην με πειράξεις...

Εσύ με την πεθερά;πώς πάει;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...