Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εγχείρηση? Ψυχούλα μου μωρε! Τι είναι η υποσπαδία? Ελπίζω μαεστρία μου να είναι όλα καλά τώρα! (Πωπω και κλαίγομαι εγώ με ένα τράβηγμα?)

Ο μικρός στις 02/10 θα είναι 17 μηνών. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το κάνουμε, δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, πήγαμε απλά για έναν έλεγχο επειδή είχαμε να πάμε πολυ καιρό... Παλιότερα που την είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι μέχρι τα δύο δεν κάνουμε τίποτα και σήμερα μου είπε ότι αν και δεν έχει φίμωση, καλό είναι να τραβήξουμε το πετσάκι μέχρι κάτω γιατί πρέπει να το κάνουμε μέχρι 18 μηνών! Επρεπε ή όχι να το κάνουμε?

Θέλεις να σου απαντήσω; :rolleyes:

Δεν θα σου αρέσει η απάντηση. :tongue:

Δεν πειράζει, τώρα έγινε και θα περάσει.

Υποσπαδίας είναι μια ανωμαλία στο πέος, έτσι γεννιέται 1/200 αγοράκια. Σ' εμένα έλαχε. Κάναμε 2ωρο χειρουργείο πριν 2 μήνες, καλά πάει μέχρι τώρα, εύχομαι να 'χουμε ξεμπερδέψει, αλλά περιμένεις 1 χρόνο για να 'σαι σίγουρος.

Ουσιαστικά η ουρήθρα και το πετσάκι είναι λίγο διαφορετικά. Σ' εμάς το πετσάκι ήταν κάπως σουρωτό και δεν έκλεινε καλά και η ουρήθρα ήταν 5 χιλιοστά πιο κάτω. Άστα, μύλος.

Τώρα είναι πανέμορφη η τθουτθού μας, αλλά το τι τραβήξαμε τον Ιούνιο... :shock:

Περαστικά στο μικρούλη σου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλεις να σου απαντήσω; :rolleyes:

Δεν θα σου αρέσει η απάντηση. :tongue:

Δεν πειράζει, τώρα έγινε και θα περάσει.

πες μου ότι δεν έπρεπε να γίνει να γίνει χαμός! Είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο πάρεντς ότι δεν πειράζουμε το πουλάκι του παιδιού μέχρι τα δύο και συμφωνούσε κι η γιατρός μας. Σήμερα με βρηκε εντελώς απροετοιμαστη για αυτό και δεν αντέδρασα καν. Πες μου όμως, εσύ το έχεις ψάξει περισσότερο το θέμα. Άσε που στο πάρεντς πεταγόταν συνέχεια ένας παιδοχειρουργός που μου έδινε την εντύπωση ότι έψαχνε για πελατάκια και μου την είχε δώσει, οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία...

Υποσπαδίας είναι μια ανωμαλία στο πέος, έτσι γεννιέται 1/200 αγοράκια. Σ' εμένα έλαχε. Κάναμε 2ωρο χειρουργείο πριν 2 μήνες, καλά πάει μέχρι τώρα, εύχομαι να 'χουμε ξεμπερδέψει, αλλά περιμένεις 1 χρόνο για να 'σαι σίγουρος.

Ουσιαστικά η ουρήθρα και το πετσάκι είναι λίγο διαφορετικά. Σ' εμάς το πετσάκι ήταν κάπως σουρωτό και δεν έκλεινε καλά και η ουρήθρα ήταν 5 χιλιοστά πιο κάτω. Άστα, μύλος.

Και το παιδί μπορούσε να κατουρήσει παρόλα αυτά? Πονούσε ή ήταν αισθητικό το θέμα?

Τώρα είναι πανέμορφη η τθουτθού μας, αλλά το τι τραβήξαμε τον Ιούνιο... :shock:

Να την χαίρεστε την τθουτθού σας, ελπίζω να τελείωσε εδώ η περιπέτειά σας... Περαστικά σας κι αγύριστα κοριτσάκι μου... Σιδερένιος (στην κυριολεξία!!!! :tongue:

Περαστικά στο μικρούλη σου!

Ευχαριστώ κουκλίτσα μου...

Ο δικός μου παιδοχειρούργος μου είπε ότι αν δεν είχαμε το θέμα του υποσπαδία (ήθελε να δει το κεφάλι καλύτερα πριν το χειρουργήσει) δε θα πείραζε τη φίμωση μέχρι τα 2,5. Αν δεν το ανοίξει μόνο του το παιδί μέχρι τότε, το ανοίγουμε με επέμβαση.

Στο πάρεντς είχα μπει κι εγώ για να δω εμπειρίες και γνώμες άλλων γονιών, δε βρήκα από 'δω γιατρό.

Αλλά καλά είναι να 'χεις γνώμες.

Ο δικός μου ουρούσε κανονικά, άλλα παιδάκια έχουν σοβαρότερο πρόβλημα, αλλά ήταν θέμα μελλοντικής στύσης, γονιμότητας και ψυχολογίας (ήταν πολύ διαφορετικό στην όψη).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ από ότι κατάλαβα, δεν είχε θέμα φίμωσης ο μικρός μου. Αυτό τουλάχιστον το είπε καθαρά η γιατρός... Απλά δεν κατέβαινε το πετσάκι μέχρι κάτω κάτω που το τράβηξε εκείνη. Τα νεύρα μου τώρα!!! Τεσπα, τώρα έγινε, ας πρόσεχα κι εγώ το ζώον...

Κοίτα να δεις όμως τι συμβαίνει!!! Δεν είχα ακούσει ποτέ για την υποσπαδία! Και γιατί θα πρέπει να περιμένεις έναν χρόνο? Τι θα μπορούσε να πάει στραβά δηλαδή?

Εγώ από ότι κατάλαβα, δεν είχε θέμα φίμωσης ο μικρός μου. Αυτό τουλάχιστον το είπε καθαρά η γιατρός... Απλά δεν κατέβαινε το πετσάκι μέχρι κάτω κάτω που το τράβηξε εκείνη. Τα νεύρα μου τώρα!!! Τεσπα, τώρα έγινε, ας πρόσεχα κι εγώ το ζώον...

Κοίτα να δεις όμως τι συμβαίνει!!! Δεν είχα ακούσει ποτέ για την υποσπαδία! Και γιατί θα πρέπει να περιμένεις έναν χρόνο? Τι θα μπορούσε να πάει στραβά δηλαδή?

Πολλές φορές η καινούρια ουρήθρα που δημιουργείται (δίοδος, δες το σα σωλήνα) δεν "δένει" ή ανοίγουν τα ράματα ή κάνει συρίγγιο (κάτι παρόμοιο) και πρέπει να ξαναγίνει επέμβαση.

Να 'ξερες πόσες στο θέμα που έχουμε στο πάρεντς έχουν κάνει 2 φορές. Μια ετοιμάζεται για 3η επέμβαση. :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Jelena έπαθα πλάκα... Ο Άλεξ κούκλος όπως και η μαμά του! Φτου φτου, πάντα χαμογελαστοί να είστε... Και από ότι είδα όπου γης και πατρίς ήσασταν το καλοκαίρι! Για δώσε πληροφορίες για Φολέγανδρο (αν και ζήλεψα θάλασσα Χαλκιδικής!)

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Κατέβασε το πετσάκι στο πουλάκι του μικρού, τόσο απότομα, τόσο ξαφνικά που μέχρι κι εγώ έβαλα τα κλάμματα... Έτρεξε αίμα, δεν μπορεί να κατουρήσει από εκείνη την ώρα και όταν του έρχεται τσιρίζει από τους πόνους... Το έχει περάσει καμμία?

εμεις με τον μεγαλο και ο μικρος τωρα ενω ειχε φιμωση και τωρα τον βλεπω δεν εχει ειχα κανα διμυνο να το κατεβασω !μονο μεχρι την ουριθρα κατεβαζαστο μπανιο πριν λιγες μερες πηγα να το κατεβασω και εχει μια γραμμη πετσακι απο την μια πλευρα του κεφαλιου μεχρι την αλλη δεν το ειχε...και δεν το πειραζω θα παω στην γιατρο απο βδοαμδα στον μεγαλο το κατεβασαμε πολλες φορες σε διαφορετικους γιατρους και σε ουρολογο γτ δεν ηθελα να κανουμε περιτομη το σωσαμε αλλα τραβηξαμε πολλα.ενα θα σου πω που δεν αναφερες μην το αφησετε τωρα γτ μπορει να ξανακολληση λενι βαζε πολυ λιγο ξυλοκαινη και κατεβαζετε το μετα μια φορα την βδομαδα σιγουρα μεχρι να μαθει να το κανει μονος του στο μπανιο.περισσι που το μετρησε το χρυσο μου ξερεις ποσο ηταν?18ποντους...και μεγαλωνει κι αλλο.....το πετσακι δινει και κανα ποντο τζαμπα πετσακια μην χανετε(εμοτιον που κορδωνετε)

Εγχείρηση? Ψυχούλα μου μωρε! Τι είναι η υποσπαδία? Ελπίζω μαεστρία μου να είναι όλα καλά τώρα! (Πωπω και κλαίγομαι εγώ με ένα τράβηγμα?)

Ο μικρός στις 02/10 θα είναι 17 μηνών. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το κάνουμε, δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, πήγαμε απλά για έναν έλεγχο επειδή είχαμε να πάμε πολυ καιρό... Παλιότερα που την είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι μέχρι τα δύο δεν κάνουμε τίποτα και σήμερα μου είπε ότι αν και δεν έχει φίμωση, καλό είναι να τραβήξουμε το πετσάκι μέχρι κάτω γιατί πρέπει να το κάνουμε μέχρι 18 μηνών! Επρεπε ή όχι να το κάνουμε?

ελπιζω μαεστρια μου να μην χρειαστει αλλο χειρουργειο και να ειναι ολα σωστα.εγω παντος(δεν το κανα)αλλα πλεον ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να τα κατεβαζουμε απο νεογεννητα,αποφευγεις ουρολημωξεις και φιμωσεις ετσι που ειναι σοβαρα και τα δυο ενω σαν αντιβαρο λενε οι γιατροι οτι μπορει να τραβματισεις τα επιφανιακα αγγεια,και παλι δεν εχουν καταληξει ολοι σε ενα κοινο πορισμα.αν κανω αλλο αγουρ θα το καταβαζω παντος εξ αρχης;)

921477wc2fyvv2y2.gif

Μαεστρία μου, ελπίζω να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά με το θέμα, ο Ιούνιος να ήταν η τελευταία φορά που στεναχωρηθήκατε... Και είσαι φοβερή στην περιγραφή, κατάλαβα ακριβώς τί εννοείς!

Ρε συ κουφετάκι, έπρεπε να κάνουμε από πριν αυτήν την συζήτηση... Κι εγώ αυτήν την απορία είχα σήμερα... Γιατί μου έλεγε να μην το ακουμπάμε καν εφόσον είχε σκοπό να το τραβήξει απότομα? Άει σιχτήρ!

Ο μικρός μέχρι και πριν δύο ώρες που ξύπνησε κλαίγοντας δεν είχε κατουρήσει... Τώρα δεν τολμάω να τον ξυπνήσω για να δω, τον αφήνω... Πότε να ανησυχήσω? Αααα, μου έδωσε μια κρέμα, δεν ξέρω αν είναι ξυλοκαϊνη...

Μαεστρία μου, ελπίζω να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά με το θέμα, ο Ιούνιος να ήταν η τελευταία φορά που στεναχωρηθήκατε... Και είσαι φοβερή στην περιγραφή, κατάλαβα ακριβώς τί εννοείς!

Ρε συ κουφετάκι, έπρεπε να κάνουμε από πριν αυτήν την συζήτηση... Κι εγώ αυτήν την απορία είχα σήμερα... Γιατί μου έλεγε να μην το ακουμπάμε καν εφόσον είχε σκοπό να το τραβήξει απότομα? Άει σιχτήρ!

Ο μικρός μέχρι και πριν δύο ώρες που ξύπνησε κλαίγοντας δεν είχε κατουρήσει... Τώρα δεν τολμάω να τον ξυπνήσω για να δω, τον αφήνω... Πότε να ανησυχήσω? Αααα, μου έδωσε μια κρέμα, δεν ξέρω αν είναι ξυλοκαϊνη...

και τι αλλο σου ειπε?δεν σας ειπε οτι αν δεν το κατεβαζετε απο δω και περα μπορει να ξανακλειση?εμεις το πολεμουσαμε πολυ καιρο αλλα ειχε κοντο χαλινο και ξαναεκλεινε λιγο αντε ξανα καταβασμα αντε δυο μερες τρεις με πονο αντε μπεταντινια ξυλοκαινες σε καταλαβαινω αφου δεν ηθελα να το κατεβαζω γτ πονουσε το παιδι αλλα επρεπε ρωτα λενι το χω το θεμα καλα

921477wc2fyvv2y2.gif

Ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! κορίτσια τι λέτε; εδώ πονάω εγώ τώρα!!!!!!

πωωω τα κακόμοιρα τα νινιά!!!!!!

ΩΧ! και εμείς θα το περάσουμε αυτό ε; απαπαπα! Δεν πάω μαζί, θα στείλω τον πατέρα του, να'μαστε καλά, πρώτα ο Θεός!!! Δεν θα αντέχω να τον ακούω νανκλαίει...εδώ με τους κολικούς τώρα και τα παίζω....αλλά, να μου πείς, γιατί εσείς αντέχετε;:cry::cry::cry:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ή ξυλοκαίνη θα είναι, που είναι παυσίπονο, ή fucidin, που είναι αντιβιωτικό. Πιθανόν ξυλοκαίνη. Να του βάζεις όσο συχνά σου είπε κι όντως να το κατεβάζετε τακτικά (δε θυμάμαι ακριβώς μετά απ' αυτή την επέμβαση πόσο συχνά, αλλά κι εμείς το κατεβάζαμε) για να μην ξανακλείσει, όπως είπε το κουφετάκι, και πάει τζάμπα η ταλαιπωρία του μικρού.

Άσε, μια ζωή μια τσουτσού θα μας παιδεύει! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ή ξυλοκαίνη θα είναι, που είναι παυσίπονο, ή fucidin, που είναι αντιβιωτικό. Πιθανόν ξυλοκαίνη. Να του βάζεις όσο συχνά σου είπε κι όντως να το κατεβάζετε τακτικά (δε θυμάμαι ακριβώς μετά απ' αυτή την επέμβαση πόσο συχνά, αλλά κι εμείς το κατεβάζαμε) για να μην ξανακλείσει, όπως είπε το κουφετάκι, και πάει τζάμπα η ταλαιπωρία του μικρού.

Άσε, μια ζωή μια τσουτσού θα μας παιδεύει! :mrgreen:

ποσο δικιο εχεις!!!!

ποσο δικιο εχεις!!!!!!

ποοοσοοοο δικιοοοο εεεχειιςςς!!!!!!!!!:lol::lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα κουκλιτσες!!!!!σηεμρα εχω ιπποκρατειο περιποιηση νεογνου το μαθημα και αυριο γιατρουληηηηηη να δω το μωρακι....φτασε τα 5 κιλα;?αχαχαχαχαχ!τι κανετε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...