Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   3 ώρες πρίν, Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Expand  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Expand  

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

eleni2008 είπε:
Πέρυσι είχατε πρόβλημα; Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι ο Γιάννης ήταν από τα πιο εύκολα παιδάκια;

Πέρσι τις πρώτες μέρες ήταν μια χαρά, αλλά μετά με κλάματα τον έδινα πάλι. Καλέ επειδή δε γκρινιάζουμε; Είμαστε υπεράνω! :tongue:

Εμ, γι' αυτό βιαζόμουν να τον ξεκινήσω, για να προσαρμοστεί εγκαίρως! Θα τα καταφέρουμε, που θα πάει!!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pastakia είπε:
Καλημέρααααααα.....χρόνια πολλά σε Σταύρους, Σταυρούλες κτλ κτλ

Τι κάνετε καλέ;

Εγώ μελαγχόλησα....ήρθαν κάτι τύποι με κίτρινο φορτηγάκι και μου πήραν το γουργουράκι να παέι κολείο.....και πάλι δεν έκλαιγε...σνιφ!...σε όση ώρα τον είχα υπο το βλέμμα μου ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΕ:-(:-(:-(....αααα!ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΜΑΜΟΥΚΑ ΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ;;;;;εεεεε;

Καλά καλά, είναι αρχή ακόμα, κάτσε να σου κάνει πισωγυρίσματα σε κάνα μήνα και να κλαίει με μαύρο δάκρυ και να γίνεσαι ράκος και θα σου πω εγώ, που λες χαζαμάρες τώρα! :tongue:

Δεν είναι το καλύτερο το κλιματιστικό Πατρινιά μου, αλλά πέρσι που δεν πληρώσανε κοινόχρηστα μέσα στο καταχείμωνο και είχε κοπεί το αέριο (κεντρικό αέριο έχουμε την τύχη μου μέσα) το είχα με τα χοντρά πουλόβερο το παιδί! Απ' τα ολότελα, προετοιμάζομαι φέτος!

Καλημέρα σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αέριο ε; πολύ καλυτερο θεωρώ....αλλά είναι μην μπλέξεις με γύφτουες ρε γμτ...σου λέω η αδερφή μου τα'χει παίξει η κοπέλα από το άγχος της...πληρώνανε και τα σπασμένα για να έχει το παιδί ζεστο...με τον κάθε μ@λ@κ@ ανεύθυνο ....στο καλό

όσο για τα πισωγυρίσματα το ξέρω, αυτά φοβάμαι, γιατί έχω κανονίσει 7,20 να περνάνε να τον παίρνου κι εμένα περνάνε (ναι πάω με πουλμανάκι κι εγώ:-P:razz::-P) στις 07,30....θα έχω θέμα κάποιες φορές..το ξέρω...ωωωωχ..κι ο Θεός βοηθός....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

pastakia είπε:
αέριο ε; πολύ καλυτερο θεωρώ....αλλά είναι μην μπλέξεις με γύφτουες ρε γμτ...σου λέω η αδερφή μου τα'χει παίξει η κοπέλα από το άγχος της...πληρώνανε και τα σπασμένα για να έχει το παιδί ζεστο...με τον κάθε μ@λ@κ@ ανεύθυνο ....στο καλό

Ρε συ άσε, κάνανε μετατροπή από πετρέλαιο σε αέριο και δεν κάνανε αυτόνομο να ξεμπερδεύουμε, το αφήσανε κεντρικό!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

pastakia είπε:
γιατί έχω κανονίσει 7,20 να περνάνε να τον παίρνου κι εμένα περνάνε (ναι πάω με πουλμανάκι κι εγώ:-P:razz::-P) στις 07,30....θα έχω θέμα κάποιες φορές..το ξέρω...ωωωωχ..κι ο Θεός βοηθός....

χαχαχα!!! Με κίτρινο κι εσύ;:lol::lol::lol:

pastakia είπε:

Εγώ μελαγχόλησα....ήρθαν κάτι τύποι με κίτρινο φορτηγάκι και μου πήραν το γουργουράκι να παέι κολείο.....και πάλι δεν έκλαιγε...σνιφ!...σε όση ώρα τον είχα υπο το βλέμμα μου ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΕ:-(:-(:-(....αααα!ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΜΑΜΟΥΚΑ ΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ;;;;;εεεεε;

Μαρή τρελοπατρινια αντί να χαίρεσαι που το παιδί δεν έχει πρόβλημα κλαις;:rolleyes::rolleyes:

maestria77 είπε:
Πέρσι τις πρώτες μέρες ήταν μια χαρά, αλλά μετά με κλάματα τον έδινα πάλι. Καλέ επειδή δε γκρινιάζουμε; Είμαστε υπεράνω! :tongue:

Εμείς πάλι αυτό το υπεράνω το προσπερνάμε και συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε!!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου ΛΕνιώμου_2008!

ΝΑι παιδί μου...δεν πάω καλά....

Ναι με κίτρινο πάω κι εγώ χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Τι κάνεις ; πώς είσαστε;

maestria77 είπε:
Ρε συ άσε, κάνανε μετατροπή από πετρέλαιο σε αέριο και δεν κάνανε αυτόνομο να ξεμπερδεύουμε, το αφήσανε κεντρικό!!! :evil:

ααα..καλά χέσε μέσα Πολυχρόνη όπως πάντα λέω...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα,μαεστρια μεγεια σας τα καινουργια σας,απο h&m πηγες καμια βολτα;Εχει κι εκει γουστοζικα πραγματακια.Οσο για το μικρο θα στρωσει και θα'ναι μια χαρα.

Παστακια μου,αθεραπευτη "χαζομαμα",να μη στεναχωριεσαι καθολου,πιστεψε με θα γινεσαι ρακος αν τον βλεπεις να σε αποχωριζεται με τα κλαμματα.Καλυτερα που ειναι χαρουμενος και γελαστος.

Τωρα οσο για μας,τα νεα απο την ορθοντικο ειναι τα εξης:θα πρεπει να βαλει η μικρη ενα μασελακι στα πανω δοντια(για 18 ωρες τη μερα)αυτο θα βοηθησει ωστε να δημιουργηθει καταλληλος χωρος στο στοματακι της και να μετακινηθουν τα δοντακια.Αυτο γυρω στον εναμιση χρονο,μετα θα πρεπει να βαλει και κατω μασελακι για να γινει η ευθυγραμμιση,και τελος σιδερακια.

Η ολη θεραπεια θα κρατησει συνολο χονδρικα γυρω στα 2 χρονια,απ'εκει και περα θα την παρακολουθει μεχρι να βγουν οι φρονιμητες 2 φορες το χρονο,κι ολο αυτο θα κοστισει 3 χιλιαρικα......

Ευτυχως το κοριτσακι μου το πηρε πολυ καλα,και θελει να ξεινησουμε αμεσως,γιατι ισως εχει πολλους συμμαθητες με το ιδιο προβλημα.Εγω παλι,ξερω πως το παιδι μου δεν ειναι ουτε το πρωτο,ουτε το τελευταιο που θα μπει σε αυτη τη διαδικασια (και σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο)αλλα ομολογω οτι στεναχωρεθηκα λιγο....:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλέ, δεν σας είπα τα νέα μας!

Πάω προχθές να πάρω την Λουκία από τον παιδικό και όσο περιμενα την δασκάλα της την ρωτάω:

-Αγάπη μου, με ποια παιδάκια κάνεις παρέα;

-Με τον Γιώργο τον Λ.....!(και μου δείχνει τον γιο του ιδιοκτήτη του παιδικού

που είναι συμμαθητές)!

-Ο Γιώργος είναι φίλος σου; την ρωτάω...και παίρνω την θεϊκη απάντηση

-ΟΧΙ! Δεν είναι φίλος μου! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!

Κι εγώ έχω μείνει μακακας!!!!:lol::lol::lol:

4Suap3.png

manoutita είπε:

Τωρα οσο για μας,τα νεα απο την ορθοντικο ειναι τα εξης:θα πρεπει να βαλει η μικρη ενα μασελακι στα πανω δοντια(για 18 ωρες τη μερα)αυτο θα βοηθησει ωστε να δημιουργηθει καταλληλος χωρος στο στοματακι της και να μετακινηθουν τα δοντακια.Αυτο γυρω στον εναμιση χρονο,μετα θα πρεπει να βαλει και κατω μασελακι για να γινει η ευθυγραμμιση,και τελος σιδερακια.

Γιατί μανού τι έχουν τα δοντάκια της;

Πάντως μπράβο της!Πολύ ώριμη η άντιδραση της!

Εσύ να μην στενοχωριέσαι γιατί είναι για το καλό της.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εβγαλε ενα δοντακι(κυνοδοντα) το καλοκαιρι,και επειδη ειχαν βγει τα αλλα νωριτερα,αυτο εμεινε πανω στο ουλο και δεν εχει χωρο να κατεβει.Παντως απ'οτι μας ειπαν,μαλλον οφειλεται στο γεγονος οτι εβγαλε τα νεογιλα οταν 3 μηνων,και ετσι οταν βγηκαν τα μονιμα το στοματακι της δεν ηταν ετοιμο για να τα δεχτει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

manoutita είπε:
Καλημερα,μαεστρια μεγεια σας τα καινουργια σας,απο h&m πηγες καμια βολτα;Εχει κι εκει γουστοζικα πραγματακια.Οσο για το μικρο θα στρωσει και θα'ναι μια χαρα.

Παστακια μου,αθεραπευτη "χαζομαμα",να μη στεναχωριεσαι καθολου,πιστεψε με θα γινεσαι ρακος αν τον βλεπεις να σε αποχωριζεται με τα κλαμματα.Καλυτερα που ειναι χαρουμενος και γελαστος.

Η ολη θεραπεια θα κρατησει συνολο χονδρικα γυρω στα 2 χρονια,απ'εκει και περα θα την παρακολουθει μεχρι να βγουν οι φρονιμητες 2 φορες το χρονο,κι ολο αυτο θα κοστισει 3 χιλιαρικα......

Ευτυχως το κοριτσακι μου το πηρε πολυ καλα,και θελει να ξεινησουμε αμεσως,γιατι ισως εχει πολλους συμμαθητες με το ιδιο προβλημα.Εγω παλι,ξερω πως το παιδι μου δεν ειναι ουτε το πρωτο,ουτε το τελευταιο που θα μπει σε αυτη τη διαδικασια (και σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο)αλλα ομολογω οτι στεναχωρεθηκα λιγο....:-(

Μανουτιτάκι μου ματς-μουτς! τι κάνετε;

ΚΑλέ εγώ χαζομαμα;...Ο πάστας μου μίλησε για ψυχαναλυτη....χαχαχαχα

πώ, βλέπω μπήκατε σε διαδικασία με τη μικρή....καλά το πήρε μωρέ, αλλά δεν θα κουραστει 2 χρόνια;πωπω...με τα δόντια έχω ψιλο-τραβηχτεί και δεν είναι και ό,τι καλύτερο το οτι τα αφορά.....άντε υπομονή στην πρίμα μπαλαρίνα μας...έχει δρόμο μρποστά, αλλάεάν είναι για καλό της....όλα καλά θα πάνε θα δείς....

eleni2008 είπε:

Πάω προχθές να πάρω την Λουκία από τον παιδικό και όσο περιμενα την δασκάλα της την ρωτάω:

που είναι συμμαθητές)!

Αλα της .....μείναμε παγωτό;εε;εεεεεεε;για αρχίστε να ράβεστε..το παιδί θέλει γάμο...και μην ακούσω μα μου!...αλήθεια ρε κορίτσια εσείς που έχετε κορίτσια(εγώ έκανα γιό έτσι κι αλλιώς) πώς σας φαίνεται αυτό με τα αγόρια...δηλ, το έχετε σκεφτεί οτι όταν θα έρθει η εποχή που θα τις ορίζει η καρδιά τους, πώς το έχετε σκεφτεί να συμπεριφερθείτε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

manoutita είπε:

Δεν πρόλαβα Μανού μου, η τουρνέ περιελάμβανε ZARA, Marks and Spencer και DPam!

Για τα μασελάκια μην ανησυχείς ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ οι μεγάλες ανηψιές μου με σιδεράκια θα 'ναι απο φέτος (11 και 13 χρονών).

eleni2008 είπε:

που είναι συμμαθητές)!

1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ασε παστακια μου ζορικα τα πραγματα.Εμεις ειδικα απο περσι που επαιρναν διαφορα αγορακια και τη ζητουσαν(ο ενας μαλιστα με τσαμπουκα και επιμονα)τα ειχαμε δει ολα....εγω παλι ημουν πιο ψυχραιμη,αλλα περιττο να σου πω οτι ο μπαμπας,δεν ηθελε ουτε να τους ακουει:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...