Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

TI ektakth eisfora einai ayth???με το εισοδημα δεν παει?δηλδηλωνει εισοδημα 190000 ευρωωωωωωω???καλημερα κουκλιτσες μου!

Τι να σου πω ρε κορίτσι; Που ξέρω πόσα βγάζουν αυτοί οι νομικοί σύμβουλοι; Άλλος πλανήτης! :mrgreen:

Καλημέρα σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

TI ektakth eisfora einai ayth???με το εισοδημα δεν παει?δηλδηλωνει εισοδημα 190000 ευρωωωωωωω???καλημερα κουκλιτσες μου!

χαχαχα!!!! Δηλαδή εγώ δηλωνω 80000 που πληρωσα 800;;;:tongue::tongue:;)

130? κορίτσι.

Σορυ που ρώτησα αλλά το πρωί είχα μια συζήτηση για έναν παιδικό στην Τούμπα ο οποίος είναι σε όροφο, χωρίς αυλή και χωρίς φαγητό και μου είπαν ότι δίνουν 260 και είναι λίγα Ενώ εμένα μου φάνηκαν υπερβολικά πολλά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Σορυ που ρώτησα αλλά το πρωί είχα μια συζήτηση για έναν παιδικό στην Τούμπα ο οποίος είναι σε όροφο, χωρίς αυλή και χωρίς φαγητό και μου είπαν ότι δίνουν 260 και είναι λίγα Ενώ εμένα μου φάνηκαν υπερβολικά πολλά!

Ο δικός μας είναι δημοτικός Ελένη και οι δημοτικοί, κατά κανόνα ειναι πιο φθηνοί.

Οι ιδιωτικοί που ξέρω στην περιοχή, με αυλές οι περισσότεροι και χωρίς φαγητό, χρεώνουν γύρω στα 300? το μήνα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο δικός μας είναι δημοτικός Ελένη και οι δημοτικοί, κατά κανόνα ειναι πιο φθηνοί.

Οι ιδιωτικοί που ξέρω στην περιοχή, με αυλές οι περισσότεροι και χωρίς φαγητό, χρεώνουν γύρω στα 300? το μήνα.

Ναι, αλλά χίλιες φορές να πάει σε δημοτικό και να είναι σαν εξοχή παρά σε ιδιωτικό και κλεισμένο στους 4 τοίχους...

Ετσι το σκέφτομαι εγώ βέβαια...

4Suap3.png

Ναι, αλλά χίλιες φορές να πάει σε δημοτικό και να είναι σαν εξοχή παρά σε ιδιωτικό και κλεισμένο στους 4 τοίχους...

Ετσι το σκέφτομαι εγώ βέβαια...

Σίγουρα, αλλά δεν ειναι κι όλοι οι δημοτικοί καλοί. Ένας στη Χαριλάου είναι σε ισόγειο πολυκατοικίας και "αυλή" του είναι ένα κομμάτι ακάλυπτου. :shock:

Άσε που οι δημοτικοί έχουν το κακό ότι θέλεις κι ένα άτομο καβάντζα αν δουλεύουν και οι δυο γονείς, δεν ειναι πολύ "αξιόπιστοι". :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

el manoy m ephre hmoyn doyleia και γινοταν πανικος ημουν μονη και ειχαμε φασαριες με αστυνομια........εσυ τικανεις?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Έλα ρε κορίτσια..τι έγινε...για παιδικούς βλέπω να λέτε ε;

Καλημερες!

Περιμενω γιατρο. Δεν κοιμηθηκα χτες σχεδον καθολου. Οσο παω χειροτερευω, το ποδι ειδικα με εχει πεθανει... Το πρωι, προσπαθουσα να βοηθησω τον Τακη στην ετοιμασια των παιδιων και κατεληξα να κλαιω σαν μωρο παιδι... Πεθαινω λεμε, τοσο πολυ δεν εχω ξαναπονεσει απο μεση!

Πώπω ρε Λένη_Κ...πόσο σε νιώθω

Η ξαδερφη τελικα δεν εκανε πολλα πραγματα, της ειπε η νηπιαγωγος οτι αν το ηξερε νωριτερα κατι θα εκανε, τωρα οχι! Η Μυρτω δεν ηθελε να παει σχολειο σημερα, το αλλο κοριτσακι παραμιλουσε στον υπνο του! Χτες, μιλησα με την αλλη μαμα και ζητησαν και οι μικρες να μιλησουν! Με συγκινησαν ρε γμτ, ακουω την δικια μου να λεει "λοιπον Χ. αν κλαιμε και λεμε οτι θελουμε να ειμαστε μαζι ισως κατι καταφερουμε!!!!" Και αμεσως ανησυχησα, τι θα με βρει με αυτο το παιδι??? Αμεσως την πουστια!

Ο Βαγγος παλι εχει μυξες, η Μυρτω μαλλον ξεκιναει επεφυκιτιδα κι αυτη. Αν μου αρρωστησει τωρα παιδι - ειδικα ο μικρος - την κατσαμε, εδω δεν μπορω να παω ουτε τουαλετα!

Χσ μέσα Πολυχρόνη...κι εγώ όταν πονάω και λέιπει ο Πέτρος, μου'ρχεται να πηδήξω από το μπαλκόνι(λμ τώρα) από την απελπισία μου!!!!Και ο Γιώργος εκεί...λαλίτσα!!!!:):)

Παστακια, να χαιρεσαι που το παιδι σου εχει καλη προσαρμογη, για σκεψου να εκλαιγε και εσυ να το αφηνες! Χιλιες φορες να ειναι ετσι ανεξαρτητα.

Φτου φτου...φτύσε μας...άν και σήμερα έπεσε πολύ κλάμα μέχρι να τον πάω...μάλλον δεν βολεύεται το καινούριο καρεκλάκι στο αυτοκίνητο...καθισματάκι εννοώ...γιατί μόλις φτάσαμε μου έδειχνε την τάξη του!!!!..ανησυχώ με αυτό το παιδί τόσο καλόβολο που είναι μερικές φορές....λέτε να μου ταβγάλει στην εφηβεία...εεερε γλέντια

Κουφετακι... κι εμεις καθε καρυδιας καρυδι εχουμε μαζεψει (απο οτι μου λενε, δεν εχω ακομα δικη μου αποψη).... Χτες σκεφτομουν να ρωτησω σε ιδιωτικο νηπιαγωγειο ποσο παει το μαλλι... Εχω σπαστει παρα πολυ ηδη.

Παιδιά ιδιωτικό....πιέζεσαι, αλλά τα "σκάς", σου το προσέχουν και λένε κι ευχαριστώ

Αχ, παω καπου να πεθανω ησυχα... Δεν αντεχω αλλο λεμε!

κοίτα πιο δίπλα...θα έχω ξαπλάρει κι εγώ....:-P:-P:-P

Όχι κορίτσι, γιατί θα μπερδευτεί το παιδί και μετά θα είναι σαν να τον διώχνω απ' το σπίτι, αν θέλω να ξαναπάει, για να μείνω με το καινούριο μωρό. Θα ξαναπάει; Θα ζοριστεί τρελά;

Συμφωνώ, άν και δεν είμαι εξπέρ σε αυτά...πιστεύω οτι θα το πειράξει το παιδί πολύ αυτό...όχι, μην το βγάλετε από το πρόγραμμά του...

Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις στη μέση; Εγώ έχω ένα σπόνδυλο αλοιωμένο. Παλιότερα 10 μέρες το μήνα ήμουνα ξάπλα. Άρχισα να περπατάω κάθε μέρα, τουλάχιστον μισή ώρα κι από τότε - και με δυο εγκυμοσύνες στη μέση παρακαλώ - δεν μ' έχει ξαναενοχλήσει η μέση.

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, δοκίμασέ το Ελενάκι, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη, θα με θυμηθείς!

Περαστικά σου!

Ξανασυμφνώ για το περπάτημα...κάνει καλό...

Καλημερουδια τι κανετε τσουπρες;

Εμενα η μικρη γυρισε ενθουσιασμενη απο το σχολειο,της αρεσε παρα πολυ ο νεος δασκαλος,και πιστευω οτι θα ειμαστε ενταξει.Επισης εχθες ανεβηκε μονη για υπνο χωρις καμια διαμαρτυρια,θελω να ελπιζω οτι περασε κι αυτο.

Κι εγώ Μανού μου λέω οτι πέρασε...απλά είμαι κι εγώ φοβιτσιάρα και μου έχουν μείνει πολλά τέτοια από μικρή....

Ωπα ώπα...ποιος δάσκαλος; τι;αααα....

Ο δάσκαλος καλός;;;;;;);)

ωρε στο μυαλό μου μέσα είσαι;

Εγώ δίνω 350,00 το μήνα, αλλά με το φαγητό του, με κήπο όμορφο μεγάλο, πεντακάθαροςχώρος, με μαγειρείο μέσα κτλ κτλ...κορίτσια έχω μιλάμε εθιστεί με αυτόν τον παιδικό...αφού ο πάστας μου είπε να πάω να γραφτώ κι εγώ..χαχαχαχαχα

el manoy m ephre hmoyn doyleia και γινοταν πανικος ημουν μονη και ειχαμε φασαριες με αστυνομια........εσυ τικανεις?

Αστυνομία....ποιος σε πείραξε καλέ, να καθαρίσω εγώ που είμαι μπατσόπαιδο.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλημέρααααααααα!

Σήμερα είμαι ένα ερείπιο, χθες από τις 3 μέχρι τις 9.30 τρέχαμε σε δουλειές και ψώνια. Τουλάχιστον κλείσαμε κλιματιστικό για το παιδικό, θα το φέρουνε μέχρι τέλη εβδομάδας, ώστε να 'χουμε σίγουρα θέρμανση το χειμώνα, με τους τρελούς συνένοικους που 'χουμε μπλέξει!

Πήρα και κάνα δυο φόρμες, μπλουζάκια και πιτζάμες για τον Γιάννη. Περισσότερα όταν δω και τι του χωράει απ' τα περσινά. Παπούτσια δεν πήρα, είδα κάτι geox, αλλά μου φάνηκαν ακριβά για τόσο απλό παπούτσι που ήταν. Τα παπουτσάκια του ZARA, ότι πρέπει για μία σεζόν, δεν κρατάνε παραπάνω, δεν άρεσαν στο Γιάννη, είχε κουραστεί κιόλας μέχρι εκείνη την ώρα. Θα πρέπει να ξαναδούμε άμεσα για παπούτσια, γιατί απ' αυτά δεν έχουμε καθόλου, ρούχα νομίζω θα του κάνουν κι αρκετά από πέρσι.

Όλο θέλω να τα ξεδιαλέξω, να τελειώνω και μ' αυτό κι όλο λέω "αφού ακόμα έχει τόση ζέστη".

Επίσης, πήρα και μερικά φανελάκια-εσώρουχα για τη μπουμπου! Χε Χε! Παραπάνω δεν παίρνω, φορμάκια έχω. Ας έρθει με το καλό και θα την προμηθεύσουμε κι αυτή.

Τώρα σπίτι, αφού ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ τον πήγα σχολείο, μπας και ξεκουραστώ λίγο.

Υ.Γ. Pastakia, πόσο είναι ο Γιώργος τώρα; Γιατί το τικεράκι σου δε φαίνεται καθαρά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Χρόνια πολλά αν έχετε κάποιον που γιορτάζει.

Γιατί ρε Μαρία σου κάνει τέτοια νούμερα; Αυτός ήταν παράδειγμα...

Μήπως τον ζορίζουν με κάτι στον παιδικό και δεν περνάει καλά το παιδί;

Εγώ ακόμη δεν έχω ψωνίσει τίποτα από ρούχα...

Μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια της πήρα!

4Suap3.png

Kαλημέρα!!!

Χρόνια πολλά αν έχετε κάποιον που γιορτάζει.

Tι γιορτή είναι; Ααααααααα, του Σταυρού, ε; (θυμήθηκα τις χωριάτικές μου καταβολές)

Γιατί ρε Μαρία σου κάνει τέτοια νούμερα; Αυτός ήταν παράδειγμα...

Μήπως τον ζορίζουν με κάτι στον παιδικό και δεν περνάει καλά το παιδί;

Νομίζω ότι είναι προσαρμογή το θέμα. Όπως είπανε και οι δασκάλες, δεν ξέρει κανένα, ούτε αυτές, ούτε το χώρο, ούτε τα παιδάκια. Όταν τον παίρνω το μεσημέρι μια χαρά είναι, μετά παίζουμε έξω με τα παιχνίδια, δε θέλει να φύγει. Άσε που ξαφνικά δε θέλει να με αποχωριστεί, μάλλον κόλλησε που ήμασταν 5-6 εβδομάδες αυτοκόλλητοι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τον ρωτούσα και στο δρόμο, γιατί δε θέλεις να μπεις στην τάξη, έγινε τίποτα; Δεν μου 'λεγε κάτι, μόνο "τα παιχνίδια είναι κακά, να τα πάρει η αστυνομία". Αν ήταν κάτι συγκεκριμένο θα μου 'λεγε, μεγάλο παιδί είναι πλέον.

Θα δείξει, αν δεν προσαρμοστεί σε 1, 2 εβδομάδες, τότε θα φανεί. Γιατί και πέρσι η αρχή ήταν δύσκολη.

Γμτ, κάθε χρόνο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε που ξαφνικά δε θέλει να με αποχωριστεί, μάλλον κόλλησε που ήμασταν 5-6 εβδομάδες αυτοκόλλητοι!

Σίγουρα κι αυτό παιζει ρόλο!

Θα δείξει, αν δεν προσαρμοστεί σε 1, 2 εβδομάδες, τότε θα φανεί. Γιατί και πέρσι η αρχή ήταν δύσκολη.

Γμτ, κάθε χρόνο!

Πέρυσι είχατε πρόβλημα; Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι ο Γιάννης ήταν από τα πιο εύκολα παιδάκια;

Μονο να παρακαλάς να έχει προσαρμοστεί μέχρι να γεννήσεις για να μην του έρθουν όλα μαζί του παιδιού! (κι εσένα βεβαίως βεβαίως):tongue:;)

4Suap3.png

Καλημέρααααααα.....χρόνια πολλά σε Σταύρους, Σταυρούλες κτλ κτλ

Τι κάνετε καλέ;

Εγώ μελαγχόλησα....ήρθαν κάτι τύποι με κίτρινο φορτηγάκι και μου πήραν το γουργουράκι να παέι κολείο.....και πάλι δεν έκλαιγε...σνιφ!...σε όση ώρα τον είχα υπο το βλέμμα μου ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΕ:-(:-(:-(....αααα!ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΜΑΜΟΥΚΑ ΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ;;;;;εεεεε;

ΑΑΑ!Δεν πάω καλά....θα κάνω κανα ντους να συνέλθω...αααα

Τουλάχιστον κλείσαμε κλιματιστικό για το παιδικό, θα το φέρουνε μέχρι τέλη εβδομάδας, ώστε να 'χουμε σίγουρα θέρμανση το χειμώνα, με τους τρελούς συνένοικους που 'χουμε μπλέξει!

Γιατί έχετε θέμα με το πετρελαιο και τους ένοικους της πολυκατοικίας σας κι εσείς; και μία αδερφή μου έχει σοβαρό πρόβλημα με κάτι μακάκες που δεν πληρώνουν...ααλλα το κλιματιστικό ρε Μαεστριάκι δίνει ξηρό αέρα ...δεν είναι και ό,τι καλύτερο...σου το λέω γιατί το σπίτι μου είναι καινούρια οικοδομή και στην αρχή για κανα 2 χρόνια δεν είχαμε λεφτά για να βάλουμε καλοριφερ και έπαιζε πολύ κλιματιστικό...περιττό να σου πώ οτι είχα συνέχεια ξηρότητα στο λαιμό και ήμουν συνέχεια άρρωστη...άσε τη ΔΕΗ.....την χρυσοπληρώσαμε ΤΟΤΕ

Πήρα και κάνα δυο φόρμες, μπλουζάκια και πιτζάμες για τον Γιάννη. Περισσότερα όταν δω και τι του χωράει απ' τα περσινά. Παπούτσια δεν πήρα, είδα κάτι geox, αλλά μου φάνηκαν ακριβά για τόσο απλό παπούτσι που ήταν. Τα παπουτσάκια του ZARA, ότι πρέπει για μία σεζόν, δεν κρατάνε παραπάνω, δεν άρεσαν στο Γιάννη, είχε κουραστεί κιόλας μέχρι εκείνη την ώρα. Θα πρέπει να ξαναδούμε άμεσα για παπούτσια, γιατί απ' αυτά δεν έχουμε καθόλου, ρούχα νομίζω θα του κάνουν κι αρκετά από πέρσι.

Όλο θέλω να τα ξεδιαλέξω, να τελειώνω και μ' αυτό κι όλο λέω "αφού ακόμα έχει τόση ζέστη".

Πωπω και εμείς θέλουμε να ψωνίσουμε στο παιδί, να ανασάνουμε λίγο, γιατί μας έχουν καβαλήσει κάτι έξοδα και θα ξαμοληθώ εγώ προσωπικά...αν και έχει για την ώρα και ρουχαλάκια...παπουτσάκια του πήραμε κάτι assics μπλέ με κίτρινη ρίγα σαν μποτίνι που είναι στην μόδα πολύ αυτός ο χρωματισμός....τι ωραία!μια σταλίτσα είναι...ωχ μωλέ....έχω δει και κάτι geoxακια....είδομεν!

Επίσης, πήρα και μερικά φανελάκια-εσώρουχα για τη μπουμπου! Χε Χε! Παραπάνω δεν παίρνω, φορμάκια έχω. Ας έρθει με το καλό και θα την προμηθεύσουμε κι αυτή.

Υ.Γ. Pastakia, πόσο είναι ο Γιώργος τώρα; Γιατί το τικεράκι σου δε φαίνεται καθαρά!

Είναι 13 μηνών...α!κάτσε να το φτιάξω...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...