Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Είμαι πνιγμένη από χθες.

Με τις μακακίες του ΓΑΠ, πρέπει να βγαλω μέχρι άυριο δουλειά που υπό νορμαλ συνθήκες θα εβγαινε σε 2-3 βδομάδες! Τους φόρους μου μέσα!!!

Καιγομαι λέμεεεεεε!!!!!!:mad::-x:-x

KAΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ κοπελιά!

Αχ, και να πληρώνεις και να πήζεις! Ανωμαλίες. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουνα Κουφέτο, αλλαγή ρούχα και πλύσιμο. Λες να πάρω κι αυτό το αντιβακτηριδιακό για τα χέρια; Κάνει τίποτα ή μπούρδες; :confused:

Κάνει κάνει!

Τι καλός ο δικός σου! Ο Γιάννης έκλαψε σήμερα γμτ. :-(

Και η Λουκία το ίδιο! Τι πάθανε ρε γμτ;

KAΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ κοπελιά!

Αχ, και να πληρώνεις και να πήζεις! Ανωμαλίες. :mad:

Να δεις τι θα πάθουμε όταν είναι να πληρώσουμε!:shock::shock::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Και η Λουκία το ίδιο! Τι πάθανε ρε γμτ;

Ο δικός μου και πέρσι είχε σκαμπανεβάσματα. Ίσα ίσα για να με κάνει ράκος το πρωί, μετά μια χαρά περνούσε!

Να δεις τι θα πάθουμε όταν είναι να πληρώσουμε!:shock::shock::tongue:

Εγώ, φόρο για ακίνητα; Ούτε ποδήλατο κορίτσι, μόνο τον Γιάννη έχω, τίποτα άλλο! :rolleyes::tongue:

Και να δούμε, αυτά θα τα μαζέψουν; Γιατί δεν τους έχω πλέον ικανούς γι' απολύτως τίποτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρία, βλέπω τα τικεράκια σου και συνειδητοποιώ ότι τα παιδιά σου θα έχουν ακριβώς την ίδια διαφορά που έχουν τα δικά μου. 2 χρόνια και 8 μήνες. Τον γιο μου τον γέννησα Ιανουάριο και ήταν η πρώτη χρονιά που πήγαινε παιδικό σταθμό η κόρη μου οπότε φαντάζεσαι τι γινόταν στο σπίτι από ιώσεις. Τη μέρα που έσπασαν τα νερά μου και πήγα στο νοσοκομείο για να γεννήσω, πήρα τηλ. το βράδυ την πεθερά μου που κρατούσε το παιδί και μου είπε ότι ανέβασε πυρετό η μεγάλη. Περίμενε το πουλάκι μου την "κατάλληλη" στιγμή για να αρρωστήσει. Θυμάμαι Κυριακή γέννησα, επέστρεψα Τετάρτη και την κόρη μου την έφερα το Σάββατο στο σπίτι όταν είχε αναρρώσει πλήρως και φυσικά την έστειλα κανονικά τη Δευτέρα στον παιδικό αφού δεν είχε άλλα συμπτώματα. Είμαι και εγώ της άποψης ότι τα παιδιά δεν κάνει να χαλάνε τη ρουτίνα τους γιατί μπερδεύονται περισσότερο. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι τα δεύτερα παιδιά αρρωσταίνουν περισσότερο. Θέλουμε δε θέλουμε.

Ελένη, περαστικά σου! Ο πόνος στη μέση είναι πραγματικά αφόρητος.

Πήγαμε και εμείς στον αγιασμό χθες και η κόρη μου δεν είναι στο ίδιο τμήμα με την κολλητή της. Εμείς (οι γονείς της κολλητής της και εγώ και ο άντρας μου) κάπου ξαλαφρώσαμε που δε θα είναι μαζί. Είναι φασαριώζες και οι δύο και παίρνουν θάρρος η μία από την άλλη. Ακόμα και στο νηπιαγωγείο η δασκάλα της χώριζε γιατί δημιουργούσαν φασαρία. Πραγματικά δε με πειράζει γιατί τα σπίτια μας είναι απέναντι το ένα από το άλλο και όλη την ημέρα είναι μαζί. Στο διάλειμμα φαντάζομαι πάλι μαζί θα είναι. Είναι ευκαιρία και για τα δύο να κάνουν και άλλους φίλους.

Κατά τα άλλα χάρηκα πάρα πολύ στον αγιασμό που είδα το κοριτσάκι μου τόσο άνετα να κινείται μέσα στην αυλή και να μπαίνει μόνη της στην τάξη της.

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια (και γονείς! )!

Α, τώρα που το θυμήθηκα... στα τμήματα στα δικά μας σχολεία (νηπιαγωγείο και δημοτικό) τα τμήματα δεν δημιουργούνται με βάση τα ονομάτα αλλά βάση κλήρωσης. Στην τάξη της κόρης μου υπάρχουν διδυμάκια που είναι σε διαφορετικά τμήματα όπως υπάρχουν και στα δύο τμήματα παιδάκια που τα ονόματά τους αρχίζουν από όλα τα γράμματα.

Αυτά...

Καλημερουδια τι κανετε τσουπρες;

Ελενη2008 καλα κουραγια στις δουλειες.Οσο για τα παιδακια σας,μη σας κανει εντυπωση,ποτε θα ειναι ΟΚ,ποτε θα γκρινιαζουν λιγο.Ειναι αρχη ακομα,που θα παει θα μπουνε σε προγραμμα.

Παντως ειναι πολυ δυσκολο να μην εισαι ευχαριστημενος απο το σχολειο του παιδιου σου,και να μη μπορεις να κανεις και τιποτα.

Εμενα η μικρη γυρισε ενθουσιασμενη απο το σχολειο,της αρεσε παρα πολυ ο νεος δασκαλος,και πιστευω οτι θα ειμαστε ενταξει.Επισης εχθες ανεβηκε μονη για υπνο χωρις καμια διαμαρτυρια,θελω να ελπιζω οτι περασε κι αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ, φόρο για ακίνητα; Ούτε ποδήλατο κορίτσι, μόνο τον Γιάννη έχω, τίποτα άλλο! :rolleyes::tongue:

Και να δούμε, αυτά θα τα μαζέψουν; Γιατί δεν τους έχω πλέον ικανούς γι' απολύτως τίποτα!

Μαρή δεν μιλάω για το δικό μας σπίτι που θα πληρώσουμε!:rolleyes:

Για την δουλειά μιλάω...:tongue:

Καλημερουδια τι κανετε τσουπρες;

Ελενη2008 καλα κουραγια στις δουλειες.Οσο για τα παιδακια σας,μη σας κανει εντυπωση,ποτε θα ειναι ΟΚ,ποτε θα γκρινιαζουν λιγο.Ειναι αρχη ακομα,που θα παει θα μπουνε σε προγραμμα.

Παντως ειναι πολυ δυσκολο να μην εισαι ευχαριστημενος απο το σχολειο του παιδιου σου,και να μη μπορεις να κανεις και τιποτα.

Εμενα η μικρη γυρισε ενθουσιασμενη απο το σχολειο,της αρεσε παρα πολυ ο νεος δασκαλος,και πιστευω οτι θα ειμαστε ενταξει.Επισης εχθες ανεβηκε μονη για υπνο χωρις καμια διαμαρτυρια,θελω να ελπιζω οτι περασε κι αυτο.

Θενκ κιου μανού!

Είδες που μάλλον ήταν μια φάση και περασε;

Ο δάσκαλος καλός;;;;;;);)

4Suap3.png

Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι τα δεύτερα παιδιά αρρωσταίνουν περισσότερο. Θέλουμε δε θέλουμε.

Aχ, θα το πάρω, τι να κάνω; Σάμπως έχω κι άλλη επιλογή; :tongue:

Επισης εχθες ανεβηκε μονη για υπνο χωρις καμια διαμαρτυρια,θελω να ελπιζω οτι περασε κι αυτο.

Άντε, μακάρι να είναι απλώς μια φάση και να μη της μείνουνε φοβίες!

Καλημέρα κοπελιές! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν ξερω αν ηταν φαση που περασε, ή θα επανελθει καποια στιγμη,αλλα ευτυχως χθες ηταν μια χαρα το πουλακι μου.Οσο για το δασκαλο δεν εχω ιδεα,παντως απ'οτι μου ειπε,ειναι παντρεμενος κι η γυναικα του δουλευει κι αυτη στο σχολειο και εχουν και 2 παιδακια.Παντως εμεινε ευχαριστημενη απο τη ολη συμπεριφορα του.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαρή δεν μιλάω για το δικό μας σπίτι που θα πληρώσουμε!:rolleyes:

Για την δουλειά μιλάω...:tongue:

Ε, για τη δουλειά ... σκοτιστήκαμε, έχουμε άλλα!

Μου 'πε ο κουμπάρος μου ότι έσκασε έκτακτη εισφορά σε μια συνάδελφό του, 1900?! Φτηνά τη γλιτώσατε :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, για τη δουλειά ... σκοτιστήκαμε, έχουμε άλλα!

Μου 'πε ο κουμπάρος μου ότι έσκασε έκτακτη εισφορά σε μια συνάδελφό του, 1900?! Φτηνά τη γλιτώσατε :tongue:!

Ο κουμπάρος τι δουλειά κάνει;;;;:tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

TI ektakth eisfora einai ayth???με το εισοδημα δεν παει?δηλδηλωνει εισοδημα 190000 ευρωωωωωωω???καλημερα κουκλιτσες μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κισακι μου τι κανεις;Η κορακλα σου και το μπεμπε καλα ειναι;Αληθεια,μηπως σε πηρε η μηλιτσα τηλεφωνο;Μιλησαμε και μου΄χε πει οτι θα επαιρνε και σενα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...