Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενιτσα κ στο εχω ξαναπει κοπελα μου,καμια φορα οι φιλοι,ειναι καλυτεροι κι απο συγγενεις.Κι αυτο γιατι απλα αυτους εχουμε την πολυτελεια να τους διαλεγουμε.Δεν πιστευα ποτε οτι θα το πω αυτο,αλλα απο τοτε που μπηκα στο φορουμ,ξερεις καλα οτι το ενιωσα κι εγω αυτο το συναισθημα πολυ εντονα με καποιες απο εσας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, όταν ταιριάξεις με κάποιους ανθρώπους, και βλέπεις ότι σου προσφέρουν ότι μπορούν και μάλιστα με την ψυχή τους, πολύ δυσκολα τους αποχωρίζεσαι... Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητο να συμβεί στην περίπτωσή σας, αν και από τη στιγμή που τα χωρίζουν τα παιδάκια, θέλοντας και μη θα κάνουν καινούριες παρέες...

Όπως και να'χει τα κορίτσια μπορούν να συνεχίσουν να είναι κολλητές!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ε, ναι, παρεες γινονται, ο,τι ειναι να γινει θα γινει! Ετσι κι αλλιως περιμεναμε οτι θα χωριστουν η μια Κ και η αλλη Π, οσο και να το τραβηξεις δεν γινεται! Απλα, οχι φετος!

Ελεν, τι κανει ο συζυγος? Τελος το θεμα "πετρα"?

Ε, ναι, παρεες γινονται, ο,τι ειναι να γινει θα γινει! Ετσι κι αλλιως περιμεναμε οτι θα χωριστουν η μια Κ και η αλλη Π, οσο και να το τραβηξεις δεν γινεται! Απλα, οχι φετος!

Ελεν, τι κανει ο συζυγος? Τελος το θεμα "πετρα"?

Επί του παρόντος ναι και ελπίζω να είναι και οριστικό!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλη σχολικη χρονια κοριτσαρες.λενι μου γρηγορη αναρωση..μερα που βρηκες γμτ!!!!κ ο πονος αλλο γμτ.δεν ξερω τ να πω καμια φορα για τους εκπαιδευτικους θαρρεις κ ειναι νταχαου,γτ δεν δινουν μια βδομαδα περιθωριο αλλαγων μωρε στα μικρα παιδακια,αλλα τι ρωταω μα για να μην ζαλιζουν το δημοσιο κεφαλι τους.εμεις ξυπνησαμε αμεσως με χαρα μονο μια φορα ειπε εγω θελω να κοιμηθω,στο πρωινο αυριο ξυπνημα θα δουμε σημερα ηταν αργα ο αγιασμος!!με την τσαντουλα μας τα ωραια ρουχαλακια μας παμε εκει με χαρα βλεπουμε την ταξη μας γνωριζουμε τον χωρο(τουαλετες ταξη)κ βγαινουμε εξω με την τσαντουλα μας αχχ!βλεπει 3ταλιμπανακους να τρεχουν με ρωτα μαμα να παω να παιξω του λεω ναι,αυτα νηπια απο περισσι εφαγε ενα ψιλοζαρτ,ερχετε ενα κοριτσακι επισης νηπιο μιλαω με την μανα θα ημαστε στο ιδιο σχολειο γτ εχει 4 νηπια το συγκροτημα κ στο κλασικο ωραια λεω ρωτα ει δικος μου αφου του λεω να αγαπη μου στο ιδιο τμημα θα σε με το κοριτσακι,πως σε λενε?του λεει αυτο το ονομα του κ λεει ο δικος μου(με την δικια του γλωσσα αλλα το ειπε κοριτσια)χαρηκα για την γνωριμια θελεις να γινουμε φιλοι?κ λεει το βλαμενο οχι εισαι μικρος κ αγορι μπλιαξ,η μανα λιγο δαγκωθηκε κ γυρναει ο δικος,μαμαα παμε σπιτι τωρα!!!κανουμε μια γυρα τον πειθω να μην φυγουμε,πετυχαινουμε δυο αλλα τον βαζει ο αλλος να ανεβει κατι καγκελα του λεω δεν θα κανεις οτι σου λενε οι αλλοι αγαπη μου αλλα οτι θελεις εσυ κ τωρα δεν θες να ανεβεις εδω νομιζω,πεταγετε το ενα κ μου λεει δεν μιλαμε οταν μιλαν οι αλλοι,τρωει ενα δολοφονικο βλεμα απο μενα,φευγουν κ αυα που δυστυχως τα χουμε μεσα στο τμημα μας κ δεν γουσταρω με τπτ την μανα του μεγαλοστωμου μεγαλη σκροφα γνωση της γειτονιας με αυτα τα δυο σιγουρα θα χουμε θεμα να μου το θυμηθειτε.κ ακομη μια μεσα στην ταξη συμμαθητρια απο το δημτικο που δεν γουστερνομασταν απο τοτε κ την βλεπω στο δρομο κ ουτε καλημερα δεν λεμε εχει την κορη της.τις αλλες δεν τις ξερω,παντος καθησε μια χαρουλα μεσα στην ταξη οσο μας μιλουσε η δασκαλα κ ναι εχω ανχος που θα αφηνω το μικρο μονο του εκει κ ναι ειχα τοσο ανχος αλλα με ποιο πολυ μη επιγνωση κ ημουν ποιο χαλαρη στο 1ο μου.εγραψα το γραμμα μου κι εγω καλο βραδυ ισως ξαναμπω μετα ντοτ νοου!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλή σχολική χρονιά στα νήπια σας!!!! :D

Ίσως μπορώ κι εγώ για Πέμπτη κοπελιές. Αλλιώς ΣΙΓΟΥΡΑ την άλλη εβδομάδα, γιατί μετά ... ΓΕΡΑΝΟ θα θέλω. Χε Χε (εδώ γελάνε, ναι)

Μα ΓΙΑΤΙ κάνει τόση ζέστη επιτέλουυυυυυυυυυυυυυυυς;;;;; (Ελένη δε θέλω κιχ, κοντεύω στον 9ο, λυπήσου με!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έλα ήρθαμε κι εμείς οι τρελοί Πατρινιοί...καλή σχολική χρονιά σε όόόλα τα μαθητάκια:-(

Ο Γιώργος μου πάει (δηλ. τον πάω γιατην 'ωρα ) κύριος στον παιδίκο....μην σας πω οτι του αρέσει κιόλας....του αρεσει ...μακρυά από τη μαμούκα...σνιφ....:-(:-(:-(...και πού λέει την άλλη εβδομάδα που θα πάω για δουλειά να μου κάνει τα τρελά του οτι δεν θέλει και όόόλα αυτά τα ωραία..εεεε ρε γλέντια...πάντως καλά παμε...από αύριο μεθάυριο θα ξεκινήσουμε και με το σχολικό και βλέπουμε...

Ο πάστας ΤΡΩΕΙ αβέρτα κουβέρτα για να πάρει κανα κιλό...και άν τσινίξει λίγο του απαντάω "ααα!ότι είπε η γιατρός σου!"..μιλαμε τον έχω ξεκάνει...όλο τον μπουκώνω...χχιχιχιχι...παίρνω το αίμα μου πίσω...άααχχχ

Καλημερα,καλη βδομαδα και καλη σχολικη χρονια και επισημως!!

Νιονιω μου,νομιζω οτι εισαι μια χαρα στο ροζ συννεφακι σου,μη νομιζεις κι εγω πολλες φορες ποτιμω τον κοσμο των παιδιων,εξαλλου ειναι πολυ πιο ομορφος απο των μεγαλων.........

Παστακια μου καλη αρχη στο γουργουρη σου και καλη προσαρμογη.Τωρα οσον αφορα την τηλεοραση,πιστεψε με δεν εχω σκοπο να βαλω στο δωματιο της,απλα αντιμετωπιζει μια φοβια,να ανεβει στο δωματιο της(ενεκα της μεζονετας) και θελει να βρισκομαι κι εγω στο διπλα δωματιο.Γι'αυτο επεσε η προταση απο τα κοριτσια για την TV οτι ισως βοηθουσε.

Το αστειο ειναι οτι ειπε στο μπαμπα της οτι φοβαται τους κλεφτες,εκεινος αφου προσπαθησε να την πεισει οτι δεν υπαρχει λογος(εκεινη ανενδοτη)τελικα της προτεινε να ειναι εκεινος επανω.Η μικρη ομως χτυπιεται οτι "εγω" ειμαι καλυτερη.Τωρα πως ειναι δυνατον να προσφερει μεγαλυτερη προστασια το 1,60 που ειμαι εγω(αντε και λιγο παραπανω...) απο τον αντρα μου κοντευει τα 2 μετρα και δεν τον λες κι αδυναμο....πεστε μου εσεις τωρα......:tongue:

Τελοσπαντων νομιζω οτι θα ξεπεραστει.

Εφυγε λοιπον και μενα το κοριτσακι μου σημερα,για την Πεμπτη δημοτικου,κι εννοειται οτι μας τονισε πως δεν υπηρχε λογος να παμε στον αγιασμο.Φετος ειναι η πρωτη χρονια που θα εχει δασκαλο κι ειναι καπως....ειμαι και λιγο περιεργη για την εξελιξη της χρονιας (λενε πως ειναι δυσκολη ταξη) καλη σχολικη χρονια λοιπον στα παιδακια μας, και καλο κουραγιο και δυναμη σε μας τις μανουλες για να σταθουμε στο πλαι τους.

Φιλακια κουκλες,τα λεμε αργοτερα!!!!!!!!

ωωωχ Μανουτιτάκι μου, είναι όμως μην πάρει φόβο το παιδί...δεν ξέρω ..συζητήστε την κι άλλο....και μην αγχωνεσαι, η Πέμπτη είναι όντως δύσκολη χρονιά, γιατι από όσο θυμάμαι και ξέρω από τα ανήψια μου, τα ψιλο-προετοιμάζουν για το γυμνάσιο...αλλά εντάξει μωρε η μπουμπού σου είναι ΟΚ παιδάκι, δε νομίζω να κάνει και κάτι περίεργο κατά αυτή την μετάβαση, ας πούμε...απλά πρέπει να καταλάβει οτι τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν κάπως τώρα...

Εγώ σήμερα είχα νωρίς εγερτήριο, πήγα τον μικρό (χωρίς πολλές γκρίνιες) στο "σχολείο" του και θα πάω σε κάνα 3ωρο να τον πάρω, αυτή τη βδομάδα θ' αυξήσουμε τις ώρες.

Τώρα βέβαια μ' έχει πιάσει φοβία μην ανεβάσει πυρετό γιατί ξεκινήσανε οι ιώσεις κι εμείς είμαστε καλοί πελάτες.

Επίσης, ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ (%^$%^($&(^^$(%&^$ :mad::-x:-x!

(έλεος, μέσα Σεπτέμβρη πια!!!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ααα...και εσείς αρχίσατε σιγα σιγα...μπράβο, άντε καλή αρχή...ααα κι εμείς από αυτούς τους πελάτες είμαστε..δεν κάνουμε έναν παιδικό μαζί;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΑΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΝ

Έλα ρε, με τόσο καυσαέριο που 'χω εγώ εδώ, που μένω τόσο κεντρικό, το σίδερο είναι και για λόγους υγιεινής, ειδικά στα εσώρουχα!

Να σου πω, αν είχα στεγνωτήριο, δε θα σιδέρωνα, γιατί εκεί θα περνούσανε απο ζεστό αέρα. Αλλά τώρα, ειδικά φανελάκια, κλπ, τα σιδερώνω.

Πίστεψέ με, δεν ειναι θέμα νοικοκυροσύνης. :tongue: ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!

Η τρελή η αδελφή μου, πολύ νοικοκυρά, σιδερώνει και τις κάλτσες!!! Της έχω πει ότι δεν πάει καλά πολλές φορές. :tongue:

εμ, εντάξει, η αδερφή σου είναι τρελή..πάρε στεγνωτηριο, θα σωθείς...το πήρα όταν σαράντησα και σώθηκα μιλάμε...και τα βγάζρι τόσο χουχουλιαστά....καλά εντάξει σου μένουν πουκάμισα, μπλούζες, σεντόνια για σίδερο(μην ειμαστε και υπερβολικοί), αλλά σκέψου εμείς είχαμε και ΓΟΠ και κάθε τόσο αλλάζαμε φορμάκια, σεντονάκια, πανάκια, σκ@τακια κτλ κτλ..μωρε σωθηκα λέμε...ασε που κάνει και την καλύτερη αποστείρωση..καυτός ατμός...

Αρχισαν, αρχισαν.

Η μυξουλα και τα δεκατα του Βαγγελη του το γυρισαν σε ιογενη επεφυκιτιδα, τρεχαμε παλι το Σαββατο στο νοσοκομειο (μα ολα Σ/Κ να γινονται?)... Εγω κολλησα απο το αγορακι μου, με κολλαει τα παντα απο την ωρα που γεννηθηκε αρρωσταινω μαζι του και εχω πονο στα κοκκαλα, συναχι και πονολαιμο και σημερα το πρωι, αφου ειχα σηκωθει απο τα χαραματα να κανω μπανιο, ετοιμαστω, ετοιμασω παιδια, πηγαινοντας να παρω την τσαντα μου για να φυγουμε, σκυβω να μαζεψω ενα βιβλιο που ειχαν πεταξει κατω κι εμεινα εκει. Ουτε οταν γεννουσα τετοιος πονος!

Το αποτελεσμα φυσικα ηταν να χασω τον αγιασμο της μικρης μου, που τελικα ειναι σε διαφορετικη ταξη απο την κολλητη της και τα κλαμματα πανε κι ερχονται και απο τις δυο μεριες... Η μαμα της φιλης της επιασε την δασκαλα και της ειπε οτι δεν προκειται να αλλαξει τμημα κανενα παιδι...

Τα νευρα μου ομως!

Μερα που βρηκε να με πιασε η κωλομεση!

Κατα τ' αλλα.... ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ελενίτσα υπεροχότατα....γκρρρρ...άντε περαστικουλάκια..΄΄οσο για την μέση ομοιοπαθούσα..αφού στον παιδικό, πρώτα πάω και δίνω τον Γιώργο και μετά πάω ξανά στο αυτοκίνητο και δίνω τα πράγματα του...αφού δεν μπορώ!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέραααααααααα.

Σήμερα σπίτι, δεν έχω όρεξη να κάνω τπτ απ' τα τόσα που έχω να κάνω για να ετοιμάζομαι σιγά - σιγά (ρούχα, μικροψώνια, κλπ). Λίγο απομαγνητοφώνηση, να τελειώνω και μ' αυτό, φαγητό και μετά θα πάω να πάρω τον μικρό.

Αχ, τι καλά να ερχόταν κάποιος και να τα ετοίμαζε όλα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερες!

Περιμενω γιατρο. Δεν κοιμηθηκα χτες σχεδον καθολου. Οσο παω χειροτερευω, το ποδι ειδικα με εχει πεθανει... Το πρωι, προσπαθουσα να βοηθησω τον Τακη στην ετοιμασια των παιδιων και κατεληξα να κλαιω σαν μωρο παιδι... Πεθαινω λεμε, τοσο πολυ δεν εχω ξαναπονεσει απο μεση!

Η ξαδερφη τελικα δεν εκανε πολλα πραγματα, της ειπε η νηπιαγωγος οτι αν το ηξερε νωριτερα κατι θα εκανε, τωρα οχι! Η Μυρτω δεν ηθελε να παει σχολειο σημερα, το αλλο κοριτσακι παραμιλουσε στον υπνο του! Χτες, μιλησα με την αλλη μαμα και ζητησαν και οι μικρες να μιλησουν! Με συγκινησαν ρε γμτ, ακουω την δικια μου να λεει "λοιπον Χ. αν κλαιμε και λεμε οτι θελουμε να ειμαστε μαζι ισως κατι καταφερουμε!!!!" Και αμεσως ανησυχησα, τι θα με βρει με αυτο το παιδι??? Αμεσως την πουστια!

Ο Βαγγος παλι εχει μυξες, η Μυρτω μαλλον ξεκιναει επεφυκιτιδα κι αυτη. Αν μου αρρωστησει τωρα παιδι - ειδικα ο μικρος - την κατσαμε, εδω δεν μπορω να παω ουτε τουαλετα!

Παστακια, να χαιρεσαι που το παιδι σου εχει καλη προσαρμογη, για σκεψου να εκλαιγε και εσυ να το αφηνες! Χιλιες φορες να ειναι ετσι ανεξαρτητα.

Κουφετακι... κι εμεις καθε καρυδιας καρυδι εχουμε μαζεψει (απο οτι μου λενε, δεν εχω ακομα δικη μου αποψη).... Χτες σκεφτομουν να ρωτησω σε ιδιωτικο νηπιαγωγειο ποσο παει το μαλλι... Εχω σπαστει παρα πολυ ηδη.

Ρε συ Μαεστρια, τον Τζωνη δεν θα τον σταματησεις απο τον παιδικο σταθμο οταν γεννησεις προκειμενου να προφυλαξεις το μωρο? Με τον παιδιατρο το εχεις συζητησει?

Αχ, παω καπου να πεθανω ησυχα... Δεν αντεχω αλλο λεμε!

Ρε συ Μαεστρια, τον Τζωνη δεν θα τον σταματησεις απο τον παιδικο σταθμο οταν γεννησεις προκειμενου να προφυλαξεις το μωρο? Με τον παιδιατρο το εχεις συζητησει?

Αχ, παω καπου να πεθανω ησυχα... Δεν αντεχω αλλο λεμε!

Όχι κορίτσι, γιατί θα μπερδευτεί το παιδί και μετά θα είναι σαν να τον διώχνω απ' το σπίτι, αν θέλω να ξαναπάει, για να μείνω με το καινούριο μωρό. Θα ξαναπάει; Θα ζοριστεί τρελά;

Θα το συζητήσω και με τον παιδίατρό μου, αλλά η απόφαση δικής μας είναι, όπως και να 'χει κι εγώ με 2 μωρά στο σπίτι κλεισμένη όλο τον χειμώνα ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ! Δεν έχω καθόλου ουσιαστική βοήθεια και δεν θέλω ν' αρχίσω τα ηρεμηστικά από τώρα, θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς! :rolleyes::mrgreen:

Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις στη μέση; Εγώ έχω ένα σπόνδυλο αλοιωμένο. Παλιότερα 10 μέρες το μήνα ήμουνα ξάπλα. Άρχισα να περπατάω κάθε μέρα, τουλάχιστον μισή ώρα κι από τότε - και με δυο εγκυμοσύνες στη μέση παρακαλώ - δεν μ' έχει ξαναενοχλήσει η μέση.

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, δοκίμασέ το Ελενάκι, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη, θα με θυμηθείς!

Περαστικά σου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ω ρε λενακι μου σε περνω τηλ.για λιγο γτ εχω να παω για ψωνια και 1215πρεπει να παρω τον μικρο απο το κολειο.σημερα αυτος με ξυπνησε για να παμε!!!!οταν αφησαμε την φιλεναδα του στο σχολειο της εγινε το ελα να δεις σηκωτω τον εφτασα στα νηπια ηθελε να παει μαζι της.λιγο κλαψουρισαμε κ μετα ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ κυριος κ αφου δεν με πηρε η δασκαλα υποθετω πως ολα πηγαν κλ.μαεστρια ακου τι εκανα εγω οταν γεννησα το μικρο μου.οταν ερχονταν τα μεγαλα απο το σχολειο αλλαζαν ρουχα απο πανω μεχρι κατω στην εξωπορτα κατευθειαν μπαιναν μπανιο πλεναν χερια μουτρα κ ο μικρος δεν κολησε τπτ ετσι.καθε μερα κ ουτε μια φορα δεν δυσανασχετισαν τα πουλακια μου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρα!

Είμαι πνιγμένη από χθες.

Με τις μακακίες του ΓΑΠ, πρέπει να βγαλω μέχρι άυριο δουλειά που υπό νορμαλ συνθήκες θα εβγαινε σε 2-3 βδομάδες! Τους φόρους μου μέσα!!!

Καιγομαι λέμεεεεεε!!!!!!:mad::-x:-x

Μαράκι θα συμφωνήσω μαζί σου.Και τα 2 στο σπίτι θα είναι χοντρό ζόρι και δεν ξερεις την αντίδραση του παιδιού μετα! Να είσαι όμως προετοιμασμένη γι'αυτά που θα κουβαλάει από τον παιδικό..

Ελένη τόσο άσχημα σε έπιασε;Ηρθε ο γιατρός;

Κουφέτο κι εσείς χάλια στο νηπιαγωγείο; Μπόρείς μήπως να του αλλάξεις σχολείο ή λέω ανέκδοτα;

4Suap3.png

μαεστρια ακου τι εκανα εγω οταν γεννησα το μικρο μου.οταν ερχονταν τα μεγαλα απο το σχολειο αλλαζαν ρουχα απο πανω μεχρι κατω στην εξωπορτα κατευθειαν μπαιναν μπανιο πλεναν χερια μουτρα κ ο μικρος δεν κολησε τπτ ετσι.καθε μερα κ ουτε μια φορα δεν δυσανασχετισαν τα πουλακια μου.

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουνα Κουφέτο, αλλαγή ρούχα και πλύσιμο. Λες να πάρω κι αυτό το αντιβακτηριδιακό για τα χέρια; Κάνει τίποτα ή μπούρδες; :confused:

Τι καλός ο δικός σου! Ο Γιάννης έκλαψε σήμερα γμτ. :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...