Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Φαντάσου να χειμωνιάσει κιόλας!!!! Αλίμονό μας!!!:confused::confused::confused:

Πως περάσατε το σκ;

Ήσυχα κορίτσι, ξεκουραζόμασταν, λίγο καθαρίσαμε, γιατί δεν την παλεύαμε, ήταν πολύ κουραστικές οι τελευταίες 2 εβδομάδες.

Χθες ήταν και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στους παππούδες ο μικρός, οπότε αραλίκι. :D

Τώρα έχω μαζέψει σχεδόν όσα ήταν να μαζέψω, κάνα δυο πράγματα ν' αγοράσω (φανελάκια για το μωρό, κάτι ψιλά για τη βαλίτσα μου, κλπ) κι αρχίσω πλυντήρια και σίδερο. Αλλά να ΔΡΟΣΙΣΕΙ λίγο γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήσυχα κορίτσι, ξεκουραζόμασταν, λίγο καθαρίσαμε, γιατί δεν την παλεύαμε, ήταν πολύ κουραστικές οι τελευταίες 2 εβδομάδες.

Τώρα και με το παιδί κουράζεσαι πιο εύκολα κορίτσι!

Τώρα έχω μαζέψει σχεδόν όσα ήταν να μαζέψω, κάνα δυο πράγματα ν' αγοράσω (φανελάκια για το μωρό, κάτι ψιλά για τη βαλίτσα μου, κλπ) κι αρχίσω πλυντήρια και σίδερο. Αλλά να ΔΡΟΣΙΣΕΙ λίγο γμτ!

Τζάμπο! Εχει τέλεια για κοριτσάκια!

Λοιπόν οι περισσότερες γυναίκες έχουν καταργήσει το σίδερο!

Τα μαζεύουν, τα διπλώνουν και τέλος!

Εμείς τα χαϊβάνια γιατί δεν το εφαρμόζουμε αυτό το σχέδιο και παιδευόμαστε;;;;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τζάμπο! Εχει τέλεια για κοριτσάκια!

Λοιπόν οι περισσότερες γυναίκες έχουν καταργήσει το σίδερο!

Τα μαζεύουν, τα διπλώνουν και τέλος!

Εμείς τα χαϊβάνια γιατί δεν το εφαρμόζουμε αυτό το σχέδιο και παιδευόμαστε;;;;)

Έλα ρε, με τόσο καυσαέριο που 'χω εγώ εδώ, που μένω τόσο κεντρικό, το σίδερο είναι και για λόγους υγιεινής, ειδικά στα εσώρουχα!

Να σου πω, αν είχα στεγνωτήριο, δε θα σιδέρωνα, γιατί εκεί θα περνούσανε απο ζεστό αέρα. Αλλά τώρα, ειδικά φανελάκια, κλπ, τα σιδερώνω.

Πίστεψέ με, δεν ειναι θέμα νοικοκυροσύνης. :tongue: ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!

Η τρελή η αδελφή μου, πολύ νοικοκυρά, σιδερώνει και τις κάλτσες!!! Της έχω πει ότι δεν πάει καλά πολλές φορές. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εκείνον τον καφέ θα τον πιούμε όλες μαζί πριν γεννήσεις;;;;

Έλα ντε; Να πούνε και οι άλλες πότε μπορούνε. Εγώ κι αυτή τη βδομάδα μπορώ ένα απόγευμα.

Κοπελιέεεεεεεεεεεεεεες, 4 εβδομάδες μου μείνανε, άντε, κανονίστε! :mrgreen:

(Ελένη μας βλέπω να τον πίνουμε στο κυλικείο του Ιπποκράτειου τον καφέ :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερουδια,παντως να πω την αληθεια μου,θα συμφωνησω κι εγω με τη μαεστρια,ελεος πια με τη ζεστη,θελω να φθινοπωριασειιιιιιιιιι!!!

Ασε μαεστρια μου φετος το καλοκαιρι,το κοριτσακι μου μεγαλωσε αποτομα κι ομολογω οτι το περασα ενα σοκ,αλλα αφου ηταν το πρωτο,τωρα εχω αρχισει να το συνηθιζω.Ευτυχως γενικα ειναι ενα καλο παιδι και πιστευω οτι δεν θα με προβληματισει.

Οσο για τον καφε,πειτε μια μερα και ωρα για να οργανωθουμε,εγω ειμαι μεσα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μέχρι τις 12.30-1. Λίγες οι ιώσεις; Καλέ αρχίσανε κιόλας λέμε!!! Και ήταν μπουκωμένος χθες και τον φοβάμαι. :(

Αρχισαν, αρχισαν.

Η μυξουλα και τα δεκατα του Βαγγελη του το γυρισαν σε ιογενη επεφυκιτιδα, τρεχαμε παλι το Σαββατο στο νοσοκομειο (μα ολα Σ/Κ να γινονται?)... Εγω κολλησα απο το αγορακι μου, με κολλαει τα παντα απο την ωρα που γεννηθηκε αρρωσταινω μαζι του και εχω πονο στα κοκκαλα, συναχι και πονολαιμο και σημερα το πρωι, αφου ειχα σηκωθει απο τα χαραματα να κανω μπανιο, ετοιμαστω, ετοιμασω παιδια, πηγαινοντας να παρω την τσαντα μου για να φυγουμε, σκυβω να μαζεψω ενα βιβλιο που ειχαν πεταξει κατω κι εμεινα εκει. Ουτε οταν γεννουσα τετοιος πονος!

Το αποτελεσμα φυσικα ηταν να χασω τον αγιασμο της μικρης μου, που τελικα ειναι σε διαφορετικη ταξη απο την κολλητη της και τα κλαμματα πανε κι ερχονται και απο τις δυο μεριες... Η μαμα της φιλης της επιασε την δασκαλα και της ειπε οτι δεν προκειται να αλλαξει τμημα κανενα παιδι...

Τα νευρα μου ομως!

Μερα που βρηκε να με πιασε η κωλομεση!

Κατα τ' αλλα.... ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ελα βρε αγαπακι μου,δεν το πιστευω,δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να κανουν μια μικρη αλλαγη,καλα φανταζομαι οι μικρες θα εμειναν παγωτο....

Πηρες το χαπακι σου,εισαι τουλαχιστον λιγο καλυτερα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Το πηρα το χαπακι μανου μου, ακομα τιποτα... Στο κρεβατι υποφερω, στην καρεκλα δεν μπορω να κατσω, μονο ορθια μπορω να τριγυρνω... Και τωρα υποφερω που καθομαι εδω αλλα εχω βαρεθει και την ζωη μου.

Πηρα τηλ. μια ξαδερφη, κολλητη της μιας νηπιαγωγου να δει αν μπορει να γινει κατι. Το μεσημερι εχουν ραντεβου ετσι κι αλλιως μαζι και θα της το πει... Μακαρι να γινει κατι, ετσι μου 'ρχεται να παμε να αλλαξουμε το επιθετο της Μυρτως για να ειναι παντα με την φιλη της... Λυσσαξε κι αυτος ο Τακης να παρουν τα παιδια το δικο του επιθετο... Να που τελικα, μονο προβληματα μας δημιουργει!

Έλα ντε; Να πούνε και οι άλλες πότε μπορούνε. Εγώ κι αυτή τη βδομάδα μπορώ ένα απόγευμα.

Εγώ δεν μπορώ Τετάρτη και Παρασκευή!

(Ελένη μας βλέπω να τον πίνουμε στο κυλικείο του Ιπποκράτειου τον καφέ :tongue:)

Αυτό εννοείται αγάπη μου!!!!

Καλημερουδια,παντως να πω την αληθεια μου,θα συμφωνησω κι εγω με τη μαεστρια,ελεος πια με τη ζεστη,θελω να φθινοπωριασειιιιιιιιιι!!!

Άρχισες κι εσύ τις κακίες;;;:tongue::tongue:

το κοριτσακι μου μεγαλωσε αποτομα κι ομολογω οτι το περασα ενα σοκ,

Αχ μανού, μεγαλώνουμε και χαμπάρι δεν παίρνουμε!

Αρχισαν, αρχισαν.

Η μυξουλα και τα δεκατα του Βαγγελη του το γυρισαν σε ιογενη επεφυκιτιδα, τρεχαμε παλι το Σαββατο στο νοσοκομειο (μα ολα Σ/Κ να γινονται?)... Εγω κολλησα απο το αγορακι μου, με κολλαει τα παντα απο την ωρα που γεννηθηκε αρρωσταινω μαζι του και εχω πονο στα κοκκαλα, συναχι και πονολαιμο και σημερα το πρωι, αφου ειχα σηκωθει απο τα χαραματα να κανω μπανιο, ετοιμαστω, ετοιμασω παιδια, πηγαινοντας να παρω την τσαντα μου για να φυγουμε, σκυβω να μαζεψω ενα βιβλιο που ειχαν πεταξει κατω κι εμεινα εκει. !

Ε ρε Ελένη, έλεος δηλαδή!!!!!

Με την ευκαιρία του αγιασμού σήμερα φωνάξτε τον παπα στο σπίτι να σας κάνει όλο το πακέτο: Αγιασμό, ευχέλαιο και εξορκισμό!!!!:tongue::tongue:

Περαστικούλια ρε Λενάκι αλλά κρίμα να χάσεις την πρώτη μέρα!

Τώρα ξάπλα και ξεκούραση...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελα μωρε που να το ηξερε κι ο ανθρωπος οτι ενα επιθετο,θα γινοταν αιτια για κλαματα και δραματα...........παντως ενταξει μπορει και να τα καταφερετε τελικα.Αλλα ακομα κι αν δεν αλλαξει τιποτα,παιδια ειναι,μια θα κλαψουν,δυο θα γκρινιαξουν που θα παει θα συνελθουν,εξαλλο στα διαλειμματα μαζι θα ειναι.Αλλα θα μου πεις τωρα,αντε να μιλησεις στα 5χρονα και να σε καταλαβουν:rolleyes:

Υπομονη φιλεναδα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι Ελενιτσα μου, νηπιαγωγειο παμε.

Μα ρε γμτ, ποσο μου την δινει, απο την μια να κανω αυτα που κοροιδευα (βλεπε μεσον για να αλλαξει το παιδι τμημα) και απο την αλλην να την ακουω την μικρη σκασμενη! Στο μεταξυ, το τμημα της Μυρτως δεν ειναι κι οτι καλυτερο μπορει να σου τυχει. Και με συγκινησε κι η αλλη μαμα, παρολο που το παιδι της ετυχε σε καλυτερη νηπιαγωγο και καλυτερο τμημα (δεν μπορω να επεκταθω εδω) επειδη το επωνυμο τους ξεκιναει απο Κ ειναι στο τελος του πρωτου τμηματος, πηγε κι επιασε τη νηπιαγωγο της Μυρτως για να την πεισει να μεταφερθει το δικο της παιδι στο δικο μας τμημα! Της ειπα, οτι δεν χρειαζεται να χαντακωθουν και τα δυο παιδια!

Ρε γμτ, με αυτους τους ανθρωπους, αν κι αρχισαμε να κανουμε παρεα αφου πρωτα εγιναν κολλητες οι κορες μας, τους νιωθω πραγματικα πολυ κοντα μας, ταιριαζουμε απολυτα στον τροπο σκεψης και τους γουσταρω τρελλα! Ασε την βοηθεια που εχουν προσφερθει να προσφερουν αβιαστα, οταν ο μικρος ηταν στο νοσοκομειο, επαιρναν την Μυρτω σπιτι τους τα απογευματα για να παιζουν οι μικρες, τωρα που θα πανε τα παιδια μπαλετο κι εγω ειχα μια ανησυχια ως προς το ωραριο, η μαμα μου ειπε "μη νοιαζεσαι, θα τις πηγαινοφερνω εγω" κτλ... Ουτε δικοι μου ανθρωποι τοσο κοντα!

Γι αυτο και θελω να ειναι μαζι τα κοριτσια, περα του οτι η κορη τους ειναι ενα καταπληκτικο παιδι, ειναι και οι ιδιοι καταπληκτικοι ανθρωποι, τους θελω στην ζωη μας...

Και να σκεφτει κανεις οτι γνωριζομαστε κι εχουμε αρχισε τα πηγαινε - ελα απο τον χειμωνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...