Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα είχα μπολικη δουλίτσα και δεν πρόλαβα να μπω!

Κουφετο Αμάν ρε κορίτσι! Τι περάσατε πάλι.. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Μαράκι μην αγχώνεσαι με τέτοια.. Όλα θα γίνουν!

Καλά περιτό να σου πω ότι η δικιά μου τεζάρισε σε 1,5 λεπτό χρονομετρημένο!!!:tongue:

Μανού νομίζω ότι θα σου λείψει η παρεούλα της!

Καλό ΣΚ κοριτσάρες!!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι μην αγχώνεσαι με τέτοια.. Όλα θα γίνουν!

Καλά περιτό να σου πω ότι η δικιά μου τεζάρισε σε 1,5 λεπτό χρονομετρημένο!!!:tongue:

Κι ο δικός μου σχετικά εύκολα.

Εγώ πάλι ... ενώ ήμουν ένα πτώμα, ΠΑΛΙ έκανα 1-2 ώρες να κοιμηθώ, την αϋπνία μου μέσα! Τώρα δε βλέπω μπροστά μου απ' τη νύστα!

Κουφετάκι ΕΛΕΟΣ ρε συ!!!! Καλά που ήταν ψύχραιμο το παιδί, φαντάζομαι την τρομάρα σου!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γειά σααααααααααααςςςς....

ύστερα από μία φορτώ Παρασκευή(το ίδιο αναμένεται και το Σ γιατί δεν εκανα τις δουλειές του σπιτιού), η οποία περιείχε παιδικό(νααιιιαιαιαια ξεκινήσαμεεεεεεεεεεε), λαική, σούπερ μάρκετ και πάνω κάτω πέρα δώθε με τα ψώνια, τάισμα Γιώργου για μεσημέρι, άλλαγμα, ή μάλλον όχι, μπανάκι, άλλαγμα νανυνύτα....ούφ!μπορώ να πώ οτι έκατσα να δω τι κάνετε...ευτυχώς που είχα μαγειρέψει και για τον Γιώργο και για εμάς...από βδομάδα δεν θα μαγειρέυω για το παιδί γιατί θα τρώει στον παδικό...αυτά...ούφ..κουράστηκα πολύ κορίτσια, με έχει πιασει η μέση μου!..αυτά!

Εσείς πως τα πάτε; Νιονιώ μου καλως όρισες..εγώ είμαι η γουργουρομάνα και παστακογυναίκα από Πάτρα! εύχομαι τα καλύτερα για τα νινιά σου....

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Μαεστρία κοντεύεις βλέπω ε;άντε η ουρά μας έμεινε...το Κισάκι έχει λίγο δρόμο ακόμα(καλέ τι κάνει η μπουμπούκα σου;)

Κουφετάκι μου φιλάκια φιλακια φιλάκια....είσαι καλά; η μητέρα σου;Οι υπόλοιποι;ε,δεν κατάλαβα καλά...πήγανε νασας κλέψουνε εσάς η το ζαχαροπλαστείο;...(σόρυ έχει πιάσει η ντεκαπαζ...έγινα ξανθιά όνομα και πράγμα...αλλά μου πάει..είμαι μία κούκλα :-P:-P:-P)

Ελενάκι μου 2008 πώώώώς πατε;ηρεμήσατε καθόλου;

Μανουτιτάκι μου, κάπου έλεγες για τηλεόραση ,μες στο δωμάτιο...εγώ λέω κατηγορηματικά όχι σε τέτοιες ηλικίες ....θεωρώ οτι τα αποχαυνόνουν...άσε που θα ξενυχτάει συνέχεια και θα αλλάξει το πρόγραμμάτης....καλύτερα με επιτηρηση η τηλεόραση νομίζω....

Καλέ την Ελένη_κ δεν έχω δει να μιλήσουμε...καλά αυτή την εβδομάδα θα έχω άδεια...(για να πάει το παιδί μου κολείο....σνιφ!) θα τα λέμε πιο συχνα΄με όλες...φιλάκια από Πάτραααααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

xaxaxaa αϊ μαρι τρελιαρα πατρινια με το ντεκαπαζ σου.αμανα ητουνε να μπουκαρουν στο ζαχαροπλαστειο τι τρομαρα θα περναμε καλε?πρωτα ηρθαν στο σπιτι κ αφου δεν κανανε τπτ πηγανε να ανοιξουν το ζαχαροπλαστειο ομως τους πιασανε,κ φυσικα το πρωι τους ααφησανε ελευθερους κοριτσια.γτ λεει δεν ειχαν κλεψιμεϊκα στα χερια τους ωωω ναι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Δεν κάνω τπτ στο σπίτι και θέλω, γιατί μου τη δίνει που είναι βρώμικο. Την άλλη βδομάδα θα φέρω καθαρίστρια, να κάνω μια καλή καθαριότητα και να στρώσω ελαφριά χαλιά, να 'μαι "έτοιμη". :-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Πες μου πως εχετε και "φθινοπωρινα" χαλια!!! Ρε κορες, αληθεια, πειτε μου πως με δουλευετε!!!

Κουφετάκι μου φιλάκια φιλακια φιλάκια....είσαι καλά; η μητέρα σου;Οι υπόλοιποι;ε,δεν κατάλαβα καλά...πήγανε νασας κλέψουνε εσάς η το ζαχαροπλαστείο;...(σόρυ έχει πιάσει η ντεκαπαζ...έγινα ξανθιά όνομα και πράγμα...αλλά μου πάει..είμαι μία κούκλα :-P:-P:-P)

χαχαχαχαχα καλως το τρελλοκομειο!!! Το σπιτι του κουφετακιου πηγαν να κλεψουν, αν εκαναν πλιατσικο στο ζαχαροπλαστειο θα πηγαιναμε κι εμεις!!!

Νιονιω καλως μας ηρθες, αν καταλαβα καλα, βορεια εισαι κι εσυ?

Χτες, την ωρα που ειχα ανοιξει την κυρια εισοδο της πολυκατοικιας και περιμενα να χτυπησει το κουδουνι μας (ο καλος μου ηταν στον ομορφο κοσμο του), πηγα να παρω τον μικρο απο την κουνια να ειναι κι αυτος παρων στο κοψιμο της τουρτας... Και ηταν ζεστος... Βαζω το ψηφιακο θερμομετρο, δειχνει 37,4, πανικος! Ο Τακης περισσοτερο! Να ψαχνει να βρει το θερμομετρο υδραργυρου, εγω να εχω κολλησει μιας και περιμενα απο την μια να χτυπησει το κουδουνι κι απο την αλλην επανηλθε η εικονα του μικρου με τους σπασμους... Χαλια ρε κοριτσια, μου χαλασε ολη την διαθεση, το μονο που ηθελα ηταν να φυγουν ολοι και να παω να παρω το αγορακι μου στο κρεβατι μου...

Φυσικα δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα, το πρωι τελικα αποφασισα να παω στην δουλεια (πρεπει να συνελθω, δεν μπορει να αντιδρω ετσι με ενα 37,3 που τελικα ειχε), πηρα μαζι μου το φαρμακο που δεν θελω ποτε να του δωσω και ειπα στην μαμα μου οτι αν κανει 37,2 με παιρνει τηλεφωνο και τρεχω...

Δεν εχει κανει τιποτα απο χτες, κλεισαμε 24ωρο... Κι εχει λιγες μυξες... Στο σχολειο που πηρα να ενημερωσω οτι δεν θα παει, μου ειπαν οτι ειναι ιωση κι οτι ειναι ετσι κι αλλα παιδακια... Πολυ νωρις, ετσι???

Κατα τ' αλλα, οταν γυριζαμε απο το κομμωτηριο την Μυρτω την επιασε ενας παροξυσμος οτι ειναι τα γενεθλια του μπαμπα κι οτι της ειχα υποσχεθει οτι θα καναμε παρτυ και ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ??? Πωπω μου ηρθε ο θανατος, ειπα οτι θα το κανουμε την Κυριακη κτλ... Τελος παντων, επαθε σοκ ο Τακης οταν ειδε 10 ατομα με καπελακια, ντουντουκες, τουρτα κτλ να μπουκαρουν σπιτι, αλλα ημασταν κι οι δυο καπως εκεινη την στιγμη λογω του Βαγγου.

Αυτα τα νιουζ γκερλς, καλο ξημερωμα να εχουμε, ΗΣΥΧΟ πανω απο ολα...

Και υγεια ρε παιδια, μονο αυτο!

Φιλια.

εντιτ...

Καλεεεεεεε ξεχασα κουφετακι! Επαθα σοκ, τα παιδια ηταν ξυπνια και τους ακουσαν 'η αυτοι ειχαν τετοιο θρασσος που δεν κολλησαν πουθενα? Τι να λεμε τωρα, τι να λεμε!!!

ξανα εντιτ... κοριτσια, η τουρτα που παρηγγειλα ηταν Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ! Εγω ειπα πως να την φτιαξουν, ηταν σερανο με πραλινα και χοντροκομμενα καβουρντισμενα αμυγδαλα! Και κατι αλλο βαλαμε αλλα δεν θυμαμαι, ρε σεις σαν παρφε σοκολατα ειναι! 2μιση κιλα τουρτα και εχει μεινει ενα τοσο δα μικρο κομματακι που το φυλαω για μετα!

Διαφημίσεις

Πες μου πως εχετε και "φθινοπωρινα" χαλια!!! Ρε κορες, αληθεια, πειτε μου πως με δουλευετε!!!

Όχι μαρή, αυτά που 'χω για καλοκαίρι, απλά φέτος τα 'βγαλα, τα 'πλυνα και δεν τα ξανάβαλα, γιατί είχα τον μικρό που μάθαινε τουαλέτα. Ευτυχώς που δεν τα ξανάβαλα, γιατί έπεσε πολύ σφουγγάρισμα :tongue:.

Ε, τώρα θα τα στρώσω, γιατί - το 'χω ξαναπεί; - ΔΕΝ έχω πάρει ακόμα βαριά χαλιά γι' αυτό το σπίτι, οπότε δεν έχω κι άλλα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, ελένη_κ από βόρεια είμαι, από Κομοτηνή.

Να σας λέω και εγώ τα δικά μου νέα, σιγά σιγά να μπαίνω στο κλίμα...

Αύριο αγιασμός και η κόρη μου πρωτάκι...

Συγκινούμε από σήμερα, είμαι χαζή; Φοβάμαι μη με πάρουν τα ζουμιά αύριο στο σχολείο και γίνω ρεζίλι. Από την άλλη χαίρομαι τόσο πολύ που θα πάει η κόρη μου στο σχολείο σαν να πήγαινα εγώ ένα πράγμα (που όταν πήγαινα δε χαιρόμουν τόσο).

Δεν αγχώνομαι όμως για τίποτα. Δεν αφήνω ούτε ελλείψεις βιβλίων, ούτε η πιθανότητα να έχουμε 'κακή' δασκάλα να μου χαλάσει τη μέρα και τη σχολική χρονιά της κόρης μου. Βασίζομαι στο κοριτσάκι μου και ξέρω ότι θα τα πάει μια χαρά.

Έχει στείλει καμιά μαμά ήδη στο σχολείο κάποιο παιδάκι της;

Αλήθεια τι με περιμένει; Μήπως ζω σε ένα ροζ συννεφάκι;

καλημερα κορες.νιονιω ναι κοριτσι μου ζεις σε ενα ροζ συνεφακι παχυ παχυ μαλιστα!!!!!ομως θα σε αφησω να ζεις εκει μεχρι να αρχισεις να προσγειωνεσε γτ δεν ειναι κακο αυτο.μετα θα τα λεμεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα,καλη βδομαδα και καλη σχολικη χρονια και επισημως!!

Νιονιω μου,νομιζω οτι εισαι μια χαρα στο ροζ συννεφακι σου,μη νομιζεις κι εγω πολλες φορες ποτιμω τον κοσμο των παιδιων,εξαλλου ειναι πολυ πιο ομορφος απο των μεγαλων.........

Παστακια μου καλη αρχη στο γουργουρη σου και καλη προσαρμογη.Τωρα οσον αφορα την τηλεοραση,πιστεψε με δεν εχω σκοπο να βαλω στο δωματιο της,απλα αντιμετωπιζει μια φοβια,να ανεβει στο δωματιο της(ενεκα της μεζονετας) και θελει να βρισκομαι κι εγω στο διπλα δωματιο.Γι'αυτο επεσε η προταση απο τα κοριτσια για την TV οτι ισως βοηθουσε.

Το αστειο ειναι οτι ειπε στο μπαμπα της οτι φοβαται τους κλεφτες,εκεινος αφου προσπαθησε να την πεισει οτι δεν υπαρχει λογος(εκεινη ανενδοτη)τελικα της προτεινε να ειναι εκεινος επανω.Η μικρη ομως χτυπιεται οτι "εγω" ειμαι καλυτερη.Τωρα πως ειναι δυνατον να προσφερει μεγαλυτερη προστασια το 1,60 που ειμαι εγω(αντε και λιγο παραπανω...) απο τον αντρα μου κοντευει τα 2 μετρα και δεν τον λες κι αδυναμο....πεστε μου εσεις τωρα......:tongue:

Τελοσπαντων νομιζω οτι θα ξεπεραστει.

Εφυγε λοιπον και μενα το κοριτσακι μου σημερα,για την Πεμπτη δημοτικου,κι εννοειται οτι μας τονισε πως δεν υπηρχε λογος να παμε στον αγιασμο.Φετος ειναι η πρωτη χρονια που θα εχει δασκαλο κι ειναι καπως....ειμαι και λιγο περιεργη για την εξελιξη της χρονιας (λενε πως ειναι δυσκολη ταξη) καλη σχολικη χρονια λοιπον στα παιδακια μας, και καλο κουραγιο και δυναμη σε μας τις μανουλες για να σταθουμε στο πλαι τους.

Φιλακια κουκλες,τα λεμε αργοτερα!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εφυγε λοιπον και μενα το κοριτσακι μου σημερα,για την Πεμπτη δημοτικου,κι εννοειται οτι μας τονισε πως δεν υπηρχε λογος να παμε στον αγιασμο.

Πω, πω μανού, στην προεφηβεία το κορίτσι σου κι ανεξαρτητοποιείται. Φαντάζομαι είναι ζόρικη διαδικασία, ε; :shock:

Καλή της αρχή, απ' ότι την έκοψα αστέρι και πανέξυπνη είναι, οπότε θα τα πάει ΣΟΥΠΕΡ!

Εγώ σήμερα είχα νωρίς εγερτήριο, πήγα τον μικρό (χωρίς πολλές γκρίνιες) στο "σχολείο" του και θα πάω σε κάνα 3ωρο να τον πάρω, αυτή τη βδομάδα θ' αυξήσουμε τις ώρες.

Τώρα βέβαια μ' έχει πιάσει φοβία μην ανεβάσει πυρετό γιατί ξεκινήσανε οι ιώσεις κι εμείς είμαστε καλοί πελάτες.

Επίσης, ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ (%^$%^($&(^^$(%&^$ :mad::-x:-x!

(έλεος, μέσα Σεπτέμβρη πια!!!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Καλή σχολίκή χρονιά στα μεγαλύτερα παιδάκια και για το γουργουρίνι καλή αρχή!

Εμείς γυρίσαμε χθες το βράδυ αφού κάναμε τα μπανάκια μας!!!!;)

Κορίτσια μιλάμε η θάλασσα ήταν απίστευτη!!!!!

Ευτυχώς και το άλλο ΣΚ θα είναι έτσι ο καιρός και πολύ χαίρομαι!!!!

Μαέστρο μια χαρά είναι ο Γιάννος ρε συ.... Γιατί να αρρωστήσει; Μια χαρά την βγάλατε πέρυσι!

Εγώ κι η Ελένη πρέπει να τρέμουμε!!!!:rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Xαίρεσαι; ΧΑΙΡΕΣΑΙ;;!!!!! :evil:

Καλημέρα. :tongue:

Χαίρομαι μαρή!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!:D:D:D

Για 2 λόγους! 'Οσο έχει ζέστη είναι πολύ λίγες οι ιώσεις και δεν καίμε πετρέλαιο!!!!

Τι έγινε; Μέχρι τι ώρα θα τον αφήσεις σήμερα;

4Suap3.png

Χαίρομαι μαρή!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!:D:D:D

Για 2 λόγους! 'Οσο έχει ζέστη είναι πολύ λίγες οι ιώσεις και δεν καίμε πετρέλαιο!!!!

Τι έγινε; Μέχρι τι ώρα θα τον αφήσεις σήμερα;

Μέχρι τις 12.30-1. Λίγες οι ιώσεις; Καλέ αρχίσανε κιόλας λέμε!!! Και ήταν μπουκωμένος χθες και τον φοβάμαι. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μέχρι τις 12.30-1. Λίγες οι ιώσεις; Καλέ αρχίσανε κιόλας λέμε!!! Και ήταν μπουκωμένος χθες και τον φοβάμαι. :(

Φαντάσου να χειμωνιάσει κιόλας!!!! Αλίμονό μας!!!:confused::confused::confused:

Πως περάσατε το σκ;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...