Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

11 ???μπραβο ρε μαεστριαααααααααααααααααααα!αντε με το καλο!!!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Κι εσύ μ' ένα πόνο μωρό μου! (φυσιολογικά γεννάς, ε; )

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσι ... θα συνηθίσεις. :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοπελιές! Οι γιατροί του Ιπποκρατείου δεν ήταν ενήμεροι για την απεργία, ευτυχώς!

Κλείσαμε ... 11 Οκτωβρίου! :D:D:D

Αντε και καταφθάνει η κοριτσάρα!!!!

Μαράκι κι εσύ μ'εναν πόνο!!!! (για το μετά!!!;))

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ναι...θα δειξει ποτε δεν ξες βεβαια τελευταια στιγμη αλ απαμε για φυσιολογικο!κι εσυ με κανεναν πονο ευχομαιιιιιιι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κορίτσι ... θα συνηθίσεις. :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοπελιές! Οι γιατροί του Ιπποκρατείου δεν ήταν ενήμεροι για την απεργία, ευτυχώς!

Κλείσαμε ... 11 Οκτωβρίου! :D:D:D

Μια συνηθεια ειναι ολα ε!

Με το καλο η μπουμπου! 11/10/11 τελεια ημερομηνια!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιές, μανούλες και μέλλουσες μανούλες.

Είμαι η Νιονιώ, είμαι 36 και ...είμαι εντάξει!

Έχω δύο παιδάκια 6 και 3,5 ετών και θα μ' άρεζε να τα λέγαμε από εδώ.

Έχω αρκετό καιρό εγεγραμμένη στο φόρουμ άλλα ένεκα η έλλειψη χρόνου δεν μπορώ να συμμετέχω όσο πραγματικά θα ήθελα.

Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!

Σαντυ, αγόρι έχεις βέβαια, αλλά εξαρτάται και από το παιδί, οπότε μην πανικοβάλεσαι! Μπορεί να είσαι από τις τυχερές!;)

Μαρία τι έκανε ο Γιάννος τελικά; Ήταν οκ τελικά;

4Suap3.png

Γεια σας κοπελιές, μανούλες και μέλλουσες μανούλες.

Είμαι η Νιονιώ, είμαι 36 και ...είμαι εντάξει!

Έχω δύο παιδάκια 6 και 3,5 ετών και θα μ' άρεζε να τα λέγαμε από εδώ.

Έχω αρκετό καιρό εγεγραμμένη στο φόρουμ άλλα ένεκα η έλλειψη χρόνου δεν μπορώ να συμμετέχω όσο πραγματικά θα ήθελα.

Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!

Καλώς ήρθες κοπελιά! Να σου ζήσουν τα παιδάκια!

Νιονιώ είναι το όνομά σου;

4Suap3.png

geia soy ...Διονυσια?η Νιονιω!καλωσορισεςςςςςςςςςςςς!να σου ζησουν τα παιδακια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Όχι βρε κορίτσια Διονυσία...

αλλά δε θα σας το πω ακόμα... θα σας παιδέψω λίγο...

Νιονιώ όπως ...κουκούτσι νιονιώ...

Να χαίρεσαι και εσύ την κορούλα σου kisha και με το καλό να έρθει και το δεύτερο. Πολύ γρήγορα το αποφάσισες για δεύτερο. Καλή δύναμη και πολύ υπομονή σου εύχομαι.

Μαεστρια αντε βρε με το καλο να ερθει και στο επισημο ραντεβου η κορακλα σου!

Νιονιω καλωσορισες,να χαιρεσαι τα παιδακια σου,εμεις καπου εδω γυρω θα περιφερομαστε κι οποτε θες θα τα λεμε.

Σαντυ μου,μη τρομαζεις καθε παιδακι ειναι διαφορετικο,εμενα που η κορη μου ηταν και ειναι ενα πολυ ησυχο παιδι,ετυχε λογω περιεργων καταστασεων να χρειαστει να κανει ραμματα στο ιδιο ακριβως σημειο 3 φορες και μαλιστα με το που ανερρωνε.Απλα θα πρεπει να οπλιστεις με υπομονη και ψυχραιμια,οπως ολες μας αλλωστε.

Ελενη 2008,ελεοςςςςςςςςς βρε κοπελα μου,δεν τολμαει να σηκωσει κεφαλι ο ανθρωπος,πανω που ξεφορτωθηκε την περρα,του ηρθε αλλη και μαλιστα κατακεφαλα:rolleyes:

Κουφετακι μου ειδες που δεν ηταν κατι σοβαρο τελικα;Αληθεια ποτε παει παιδικο ο δικος σου;

Κισακι μου τα ειπαμε και τηλεφωνικως,σε ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλεναδα.

Εμεις κατα τ'αλλα καλα ειμαστε,η μικρη αδημονει να παει σχολειο κι εγω δεν ξερω αν χαιρομαι ή λυπαμαι για τις ατελειωτες ωρεςςς που θα ειμαι μονη μου στο σπιτι..........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαεστρια αντε βρε με το καλο να ερθει και στο επισημο ραντεβου η κορακλα σου!

Ευχαριστώ. :-D

Μια να περνούσε εκείνη η μέρα!!!

Τώρα κάθομαι σπίτι, να πάρω μιαν ανάσα, γιατί πήγα τον μικρό παιδικό, πήγα έκανα δουλειές, ψώνια, κλπ, εδώ στη γειτονιά και πρέπει κατά τις 11 να πάω να τον πάρω.

Είμαι ΠΤΩΜΑ, γιατί ήταν πολύ γεμάτη κι αυτή η εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον έρχεται σ/κ και θα 'ναι κι ο χάμπυ παρεούλα!

Δεν κάνω τπτ στο σπίτι και θέλω, γιατί μου τη δίνει που είναι βρώμικο. Την άλλη βδομάδα θα φέρω καθαρίστρια, να κάνω μια καλή καθαριότητα και να στρώσω ελαφριά χαλιά, να 'μαι "έτοιμη". :-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

empty.gif

καλημερα κοριτσια χτες πηγαμε να δουμε τους μπλε κ τον λακη με τα ψηλα ρεβερ ηταν παρα πολυ ωραια ειχαμε κ τον μικρο το καταχαρηκε,ομως γυρνοντας σπιτι με περνει ο γιος μου ο μεγαλος κ μου λεει μαμα προσπαθουν κλεφτες να μπουν στο σπιτι ηταν 130 περιπου,εχασα τον κοσμο μου,κοριτσια,περνω την αστυνομια κ τους λεω οτι τα παιδια μου ειναι μονα στο σπιτι κ γινετε αυτο,ημασταν ομως κοντα......εχω να βγω 3 χρονια απο το σπιτι μου ετσι αργα ρε γμτ,κ ειναι η μιση οικοδομη μας κατω κ η αλλη μιση γειτονια μας κατω απο το σπιτι μας,στο 7λεπτο ηρθαν κ οι αστυνομικοι,8μηχανες με απο δυο μπατσους πανω κ ενα αυτοκινητο με 3 μεσα....χαζεψαμε ολοι,αυτοι εντομεταξυ φυσικα ειχαν φυγει με ενα ρενο κλιο ηταν ομως ειχαν δει καποιοι τον αριθμο τους κ μετα απο μιση ωρα τους πιασανε προσπαθουσαν να ανοιξουν ενα ζαχαροπλαστειο πηγανε μετα για αναγνωριση αυτοι που τους ειδαν,σε τι εποχες ζουμε ρε γμτ.μανου την δευτερα κανονικα κολειο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετάκι, έχω σοκαριστεί.

Να υποθέσω φυσικά ότι μένεις στην Αθήνα, ε;

Όσο αισιόδοξη και να θες να είσαι στις εποχές που ζούμε γίνεται κάτι τέτοιο και δεν μπορείς να αισθανθείς ασφάλεια ούτε στο ίδιο σου το σπίτι.

Πραγματικά είναι να αναρωτιέσαι σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας και τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να τα προφυλάξουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...