Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αύριο έχουν απεργία οι νοσοκομειακοί γιατροί καλό μου! Τέσπα, μίλησα με μια στο τηλέφωνο, μου 'πε ότι μπορεί και να πάει κάνας γιατρός, θα πάω μια βόλτα, μια που είμαι κοντά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Ούτως ή άλλως ο Γιάννης θα είναι στον παιδικό οπότε πας μια βολτίτσα και που ξέρεις...αν το έχουνε μάθει και άλλες μπορεί να μην έρθουν και να εξυπηρετηθείς καλύτερα!

Ο παιδικός σας που είναι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Οχι δεν εχω χωρο κατω,και τηλεοραση δεν θελω να της βαλω στο δωματιο της γιατι θα φαει κολλημα,δεν ξερω βρε κοριτσια,μηπως ειμαι υπερβολικη;

Καθολου υπερβολικη δεν σε βρισκω, ΔΕΝ υπαρχει λογος να υπαρχει τηλεοραση στο δωματιο της... Κι εγω πιστευω οτι δεν θα βαλω ποτε στα δωματια τους πισι 'η τηλεοραση...

Εγώ παιδιά, μη φρικάρετε, αλλά ούζο του 'βαζα στα ούλα (όχι πολύ καλέ, με το δάχτυλο λίγο τα έτριβα) και τον ανακούφιζε τρελά!

Παλιές, πρακτικές λύσεις! :D

Μπορεις επισης να βραζεις παπαρουνα και να του δινεις να πινεις!!! Αυτο κι αν ηταν πρακτικο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα!κουφετο μου τι να πω....αμαν πια μ ετονμικρουλη δηλαδη!ελενη μπραβο πολυ ομορφα νεα!μαεστρια ολοκληρο παιδι καλε!ελενηκ αγαπακι...ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ!

Αγαπακι μου!!!!!!! Με το καλο το αγορακι σου, ελα κι ερχεται το Μπαοκι το τρελλο!!!

Φιλεναδα... εχεις να φας τρελλο κολλημα, ουτε που μπορουσα να το φανταστω! Κι ειμαι κι εγω καλομανα (εεεεεε κουφετακι μου???)

Φιλια κουκλες, εμαθα οτι περιμενουμε γιο και μπηκα για λιγο να ευχηθω και να παω να ξεραθω!!!

Καλο ξημερωμα!

Μπορεις επισης να βραζεις παπαρουνα και να του δινεις να πινεις!!! Αυτο κι αν ηταν πρακτικο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Που να τη βρίσκω μαρή την παπαρούνα όλο το χρόνο; Το ούζο είναι πιο εύκολο!!! :tongue:

Κορόιδευε εσύ, εγώ είχα βρει την υγειά μου με το ουζάκι και δεν ταλαιπωρηθήκαμε ΚΑΘΟΛΟΥ απ' τα δόντια σε πληροφορώ! :twisted::mrgreen:

Ουφ, άντε να δούμε τι θα δούμε αύριο, παρακαλάτε να 'χει πάει κάνας γιατρός στο Ιπποκράτειο, να με γράψουνε κι εμένα την καψερή στο καλεντάρι τους!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σαντυ σιγα σιγα θα αρχισεις να αντεχεις γτ οι αρωστιες κ τα ατυχηματακια ειναι μεσα στο προγραμμα του μεγαλωνω ενα παιδι.μην κοιτας τωρα εμας που δεν υπαρχουμε με αυτα που παθαινουμε αλλα αν κατσω να σκεφτω κ ετσι πανω πανω να σου πω θα αριθμω τα παιδια με 1 τον μεγαλο κ παει λεγοντας.1:ραμμα στο κεφαλι ραμματα στο φρυδι(ποδηλατο) καταγμα στο δαχτυλο(μπασκετ)σπασιμο χερι(ποδοσφαιρο)σπασιμο φτερνα(πεσιμο απο 3 μετρα υψος...επαιζε κρυφτο)παιδι ν.2:ραμματα δαχτυλο(επεσε κρατωντας το μπιμπερο της τι να κανουμε το κοψαμε μεγαλες 3μιση χρ.)παιδι ν3:τα δοντια κ τωρα αυτο.δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο τωρα αλλα δεν ηπια κ καφε ακομη.η αληθεια εινανι οτι καποια παιδια χτυπανε περισσοτερο απο αλλα ομως λιγο πολυ ολα χτυπανε δυστυχως.ελενι μου εισαι σουπερ ντουπερ καλομανα αγαπη μου.τελικα ηρθε ο ανηψιος μου ο ντοκορ χτες απο δω κ ειπε οτι δεν χρειαζετε να τον παω στα πανεπιστημια κ οντος σημερα ειναι πολυ λιγοτερο πρησμενο,παω να κανω καφε.ρε λενι τι παπαρουνα θα πιουν τα παιδια καλε?!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

σαντυ σιγα σιγα θα αρχισεις να αντεχεις γτ οι αρωστιες κ τα ατυχηματακια ειναι μεσα στο προγραμμα του μεγαλωνω ενα παιδι.μην κοιτας τωρα εμας που δεν υπαρχουμε με αυτα που παθαινουμε αλλα αν κατσω να σκεφτω κ ετσι πανω πανω να σου πω θα αριθμω τα παιδια με 1 τον μεγαλο κ παει λεγοντας.1:ραμμα στο κεφαλι ραμματα στο φρυδι(ποδηλατο) καταγμα στο δαχτυλο(μπασκετ)σπασιμο χερι(ποδοσφαιρο)σπασιμο φτερνα(πεσιμο απο 3 μετρα υψος...επαιζε κρυφτο)παιδι ν.2:ραμματα δαχτυλο(επεσε κρατωντας το μπιμπερο της τι να κανουμε το κοψαμε μεγαλες 3μιση χρ.)παιδι ν3:τα δοντια κ τωρα αυτο.δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο τωρα αλλα δεν ηπια κ καφε ακομη.η αληθεια εινανι οτι καποια παιδια χτυπανε περισσοτερο απο αλλα ομως λιγο πολυ ολα χτυπανε δυστυχως.ελενι μου εισαι σουπερ ντουπερ καλομανα αγαπη μου.τελικα ηρθε ο ανηψιος μου ο ντοκορ χτες απο δω κ ειπε οτι δεν χρειαζετε να τον παω στα πανεπιστημια κ οντος σημερα ειναι πολυ λιγοτερο πρησμενο,παω να κανω καφε.ρε λενι τι παπαρουνα θα πιουν τα παιδια καλε?!!!!!!!

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουφετακι μονο που τ΄ακουω με πιανει πανικ....η αληθεια ειναι πως ουτε εγω ουτε η αδερφη μου εχουμε ραψει, σπασει τιποτα, μονο χαζοχτυπηματα γι΄αυτο δεν ειμαι συνηθισμενη.....

Διαφημίσεις

xaxaaxa!εγω παλι ολο τα γονατα μου χτυπουσα,κ οταν επαιζα μπασκετ κατι δαχτυλα στραμπουλουσα αναλογα στο παιδι μωρε.παντος τα αγορια μου δεν ειναι απο τα πολυ ζωηρα αλλα απο ατυχηματα το χουμε!!!παντος στο ταεκβοντο που εστελνα τον μεγαλο δυο φορες μονο χτυπησε κ αυτο απο δικο του λαθος (πηγε να με κανει αναποδη στροφη στον αερα για να σπασει ξυλο κ προσγειωθηκε με τα μουτρα πανω στο ξυλο)τον μικρο λεω να τον παω κολυμβητηριο.αν δεν τον βαλω σε κανα γυαλινο κουτι πρωτα....

921477wc2fyvv2y2.gif

Αν και λίγο αργά καλημέρα!!!

Τι καλή δηλαδή που πουρνό πουρνό πάει ο χαζμπαντ να εισπράξει από την εφορία την επιστροφή και του λένε ποια επιστροφή... πληρώνετε έκτακτη εισφορά!!!! Τώρα πρέπει να του δώσω κανένα υπογλώσιο για να συνέλθει!!:rolleyes:

Σας το λέω για να προετοιμαστείτε!

Καλά κουφέτο δεν παίζεστε εσεις!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ αγχώθηκα και μόνο που το διάβασα!!!! Χαρά στο κουράγιο σου!!

4Suap3.png

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουφετακι μονο που τ΄ακουω με πιανει πανικ....η αληθεια ειναι πως ουτε εγω ουτε η αδερφη μου εχουμε ραψει, σπασει τιποτα, μονο χαζοχτυπηματα γι΄αυτο δεν ειμαι συνηθισμενη.....

Κορίτσι ... θα συνηθίσεις. :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοπελιές! Οι γιατροί του Ιπποκρατείου δεν ήταν ενήμεροι για την απεργία, ευτυχώς!

Κλείσαμε ... 11 Οκτωβρίου! :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

kalhmera κια πο μεναααααααααααααααααααα!!!μανου κ ι εγω θα ελεγα για τεστ παπ ,εκτος αν ησουν κουρασμενη,κοπηκε το αιμα η απο στεναχωρια και επανηλθε παλι...

ελενιτσαααααααααααααααα φχαριστω ρε συυυυυυυυυυυυυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...