Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Βλέπω μπόλικα νέα!

θα σκασω,πηγαμε σημερα στον ζωολογικο κηπο μια χαρουλα περασαμε κ μετα παραλια για ποδηλαταδα κ επεσε ο μικρος σε μια λακουβα διπλα ο λευτερης κ χτυπησε στο ουλο πανω κ διπλα απο το δοντι που χασαμε τον χειμωνα

Αμαν μωρέ το πουλάκι μου....Πάλι τα ίδια;

Ξινό σου βγήκε ρε κουφέτο...

Ελενιτσα, μπραβο που την κατουρησατε την παλιοπετρα, τωρα δλδ δεν θα κανει ουτε επεμβαση ουτε τιποτα? Θα πρεπει ομως να προσεχει κατι?

Οπως και να εχει, μπραβο στον μπαμπα Λουσυς που εκανε τσισακια (να δω τι αλλο θα πουμε!!!!)

Τέλος Λενάκι! Αρκετα ασχοληθήκαμε με το τσουτσούνι του!!!:tongue::tongue:

Οσο για το κοψιμο της πιπιλας... τσαμπα την χαρα... Αργουσε τοοοοοσο πολυ να κοιμηθει και στο τελος εκλαιγε κιολας και με ηθελε διπλα του! Ε, δεν θα αρχισουμε τωρα στα "γεραματα" να τον νανουριζω! Του την εδωσα λοιπον παλι (ξερω, ξερω, ΜΕΓΑ λαθος) και ευελπιστω οταν παει κανονικα στον παιδικο σταθμο οτι το μεσημερι θα ειναι τοσο κομματια που θα πεφτει ξερος χωρις πιπιλα... Τεσπα, θα δουμε!

Ναι, κανε όρεξη!!!

ελεγε συνεχως "αντε μαμακα, παμε γηγολα στο κολειο μου... Σημελα δεν θα κλαψω ΚΑΘΟΛΟΥ"... ε, μολις παρκαρα απεξω και κατεβηκα να τον βγαλω... εγινε χαμος... "δεσε με παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, δεν θελω να παω εκειιιιιιιιιιιιιι, θελω την γιαγια, την Μυτω, θελω να παμε καπουυυυυυυυυυυυυυυ"... Σηκωτο τον πηγα, επεσε στα πατωματα, ξεσηκωσε και τα αλλα παιδακια που ηταν ησυχα σημερα, τον αφησα κι εφυγα. Ενα δεκαλεπτο εκλαψε απο οτι ειπαν...

Εντάξει ρε συ..θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα!

Την Πεμπτη εχει γενεθλια ο καλος μου, σαρανταριζει! Παρηγγειλα τουρτα σημερα κι εχω κανονισει surprise party.

Τέλεια! Να τον χαίρεσαι Λενάκι και να περάσετε πού πολύ τέλεια!!!!

(αρκει να μην το καρφώσει η Μυρτώ!!!)

Κορίτσια, βρέχει, έχει λίγη δροσιά. ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ε, φαγώθηκες με τη ζέστη! Ορίστε τώρα, πάρε Θεσσαλονικιό χαζόκαιρο!:tongue:

Υ.Γ. Πήγαμε γυναικολόγο σήμερα (ναι, οικογενειακώς), όλα βαίνουν μια χαρά. :D Το σπόρι έφτασε στα 2.400!

Μπράβο το νινί! Ημερομηνία σας έδωσε;

ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ!

Μπράβο κισάκι!!! Κι άλλο ζευγαράκι στην παρεα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις πηγαμε χθες για τα σχολικα βιβλια και συναφη,καλα μιλαμε οτι ενα σωρο βιβλια δεν τα βρηκαμε,γιατι δεν εχουν τυπωθει(ελεος με το κρατος) παντως δωσαμε 170 ευρωπουλια και επεται συνεχεια.......

Πλάκα κάνεις! 170 και δεν πήρατε ούτε τα μισα; Αυτή η δωρεάν παιδεία πολύ μ'αρεσει!!!!!!!

Ελενη2008 τι κανετε,ξαλαφρωσε καθολου ο αντρας σου;Αντε ησυχασατε κι εσεις.

Ε, καιρός ήταν μανού! 2 βδομάδες τράβηξε η ιστορία!

Τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα;

4Suap3.png

ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ!

Μπράβοοοοοοοοοοοοο!

Κισάκι είμαστε αστέρια, τα ζευγαρώσαμε! :D

Αχ, θα δεις ο γιος, να σε κοιτάει με βλέμμα τρελό και να ΛΙΩΝΕΙΣ!!! :mrgreen:

Kαλημερα και καλο φθινοπωρο!!

Μαεστρια μου ειδες παιδι μου εισακουστηκαν οι προσευχες σου και δροσισε;Αντε θα νιωθεις καλυτερα τωρα.Πω πω,εγινε τοσο το μπεμπε,αντε με το καλο!

Άστα, πάρτυ θα κάνω σήμερα!!! :D

Εμεις πηγαμε χθες για τα σχολικα βιβλια και συναφη,καλα μιλαμε οτι ενα σωρο βιβλια δεν τα βρηκαμε,γιατι δεν εχουν τυπωθει(ελεος με το κρατος) παντως δωσαμε 170 ευρωπουλια και επεται συνεχεια.......

Άσε, φέτος η κατάσταση είναι κωμικοτραγική!!!

Καλημέρα κορίτσια, Εγώ κράτησα το μικρό σήμερα σπίτι, δεν έβγαινα στη βροχή για 1 ώρα προσαρμογής. Τώρα που βγήκε ο ήλιος, εμείς μόλις ξυπνήσαμε, φάγαμε φετούλες με μαρμελάδα και γάλα και αράζουμε με παιδικά. :tongue:

Σήμερα έχει ξεκούραση και μπωτέ το απόγευμα, γιατί χθες με πήγαινέλα στον παιδικό, δουλειές, κέντρο (με τον μικρό) για γιατρό και γενικώς όλη μέρα στο πόδι, ΨΟΦΗΣΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπράβο το νινί! Ημερομηνία σας έδωσε;

Αύριο θα πάω Ιπποκράτειο, θα μου κλείσουν "ραντεβού" εκεί. Μου είπε η δικιά μου ότι το πολύ σ' ένα μήνα θα μου κλείσουν!!!

Είναι ΤΕΛΕΙΟΣ ο καιρός και να σκάσεις!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αύριο θα πάω Ιπποκράτειο, θα μου κλείσουν "ραντεβού" εκεί. Μου είπε η δικιά μου ότι το πολύ σ' ένα μήνα θα μου κλείσουν!!!

Συγνώμη, δεν είναι λίγο νωρίς;

Είναι ΤΕΛΕΙΟΣ ο καιρός και να σκάσεις!!! :tongue:

Αι μαρή!!! Τι σ'αρέσει σ'αυτόν τον χαζόκαιρο;:confused::confused::D

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλως τις ομορφες!Τι κανετε τσουπρες μου;

Αστα κοριτσια,υπολειπονται 8 βιβλια,και ακομη δεν μας εχουν πει τι βιβλια θα χρειαστει για τη 2η ξενη γλωσσα.....

Σημερα το προγραμμα εχει γραμματικη και ασκησεις.Εντωμεταξυ σηκωθηκα με ελαφρα ημικρανια,γιατι με τσιτωσε η μικρη χθες,δεν ελεγε να ανεβει για υπνο γιατι εβρεχε και μπουμπουνιζε.

Βρε κοριτσια εχω θεμα,την εχει πιασει μια φοβια,θελει οπωσδηποτε οταν ανεβαινει να κοιμηθει ,να πηγαινω κι εγω.Δεν εννοω μαζι της στο δωματιο,αρκει να ειμαι εγω στην κρεββατοκαμαρα.

Χθες προσπαθησα να της σπασω τον τσαμπουκα,γιατι ειναι ενα θεμα που το εχουμε συζητησει απειρες φορες.Στο τελος καταληξαμε να ειμαστε στο σαλονι μεχρι της 12 και εμενα τα νευρα μου να ειναι κουρελια.Οποτε και ενεδωσα και ανεβηκα μαζι της πανω,εξ ου κι η ωραιοτατη ημικρανια,πρωι-πρωι:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αι μαρή!!! Τι σ'αρέσει σ'αυτόν τον χαζόκαιρο;:confused::confused::D

Μ' αρέσει που δε θέλω να ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΤΩ απ' τη ζέστη!!!

Tι νωρίς παιδάκι μου; 34η εβδομάδα κλείνω σε λίγο! Στην 38η θα μου κλείσουνε, έτσι είναι για την καισαρική.

Βρε κοριτσια εχω θεμα,την εχει πιασει μια φοβια,θελει οπωσδηποτε οταν ανεβαινει να κοιμηθει ,να πηγαινω κι εγω.Δεν εννοω μαζι της στο δωματιο,αρκει να ειμαι εγω στην κρεββατοκαμαρα.

Κορίτσι και η ανηψιά μου, που τώρα είναι στα 13-14 έχει φοβία με τον ύπνο. Μια φορά που είχε μείνει σε μένα 4-5 μέρες την είχα και κυκλοφορούσε σαν το φαντασματάκι το βράδυ, γιατί δεν ηρεμούσε να κοιμηθεί. Η μάνα της μου είπε ότι κι εκεί τα ίδια κάνει, την πιάνουν διάφορες φοβίες.

Μήπως είναι της προεφηβείας; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν ξερω βρε μαεστρια μου,εγω νομιζω πως φταιει το γεγονος οτι το σπιτι ειναι μεζονετα,νιωθει οτι ειναι μονη της εκει πανω....δεν ξερω τι να πω.Αλλα δεν γινεται να συνεχιστει και αυτο το πραγμα,δηλαδη σε λιγο που θ'αρχισουν τα σχολεια και θα πεφτει για υπνο στις 9μιση θα πρεπει κι εγω να κλεινομαι απο εκεινη την ωρα.Αστα να πανε....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δεν ξερω βρε μαεστρια μου,εγω νομιζω πως φταιει το γεγονος οτι το σπιτι ειναι μεζονετα,νιωθει οτι ειναι μονη της εκει πανω....δεν ξερω τι να πω.Αλλα δεν γινεται να συνεχιστει και αυτο το πραγμα,δηλαδη σε λιγο που θ'αρχισουν τα σχολεια και θα πεφτει για υπνο στις 9μιση θα πρεπει κι εγω να κλεινομαι απο εκεινη την ωρα.Αστα να πανε....

Δεν έχεις κανένα δωμάτιο στο ισόγειο, να της κάνεις το παιδικό εκεί, να ησυχάσετε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εχει τηλεόραση στο δωμάτιό της;

Μ' αρέσει που δε θέλω να ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΤΩ απ' τη ζέστη!!!

Δεν μπορούσε το καλοκαίρι να κρατάει 8-9 μήνες;

Να είμασταν μονόμως σε μια παραλία και να γουστάραμε!!!!

Κι ας ξεπετσιαζόμουν!!!:tongue:

Tι νωρίς παιδάκι μου; 34η εβδομάδα κλείνω σε λίγο! Στην 38η θα μου κλείσουνε, έτσι είναι για την καισαρική.

Ααααααα!!!!!!

Σόρυ, κατάλαβα ότι το αργότερο σε ένα μήνα θα γεννήσεις κι ότι μπορεί να σε βάζανε πριν τις 37-38 εβδομάδες!:oops::oops:

4Suap3.png

Σου είπε τι θα την έκανε να νιώσει ασφάλεια εκτός από 'σένα;

4Suap3.png

Οχι δεν εχω χωρο κατω,και τηλεοραση δεν θελω να της βαλω στο δωματιο της γιατι θα φαει κολλημα,δεν ξερω βρε κοριτσια,μηπως ειμαι υπερβολικη;

Για την τηλεόραση αν είσαι υπερβολική;

Κοίτα, εμένα τα μεγάλα ανήψια μου (αγόρι κορίτσι) έχουν και τηλεόραση και πισί στο δωμάτιό τους και είναι μαθητές του 19, οπότε μη σε φοβίζει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...