Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

βρε ελενιτσα τι κουκλακια παιδακια εχεις??? φτου φτου να σου ζησουν να τα καμαρωσεις οπως ονειρευεσαι!!! για τα μαλλια του μαλλια ενα εχω να πω: ΘΕΟΣΣΣΣΣ!!! Mην του τα κοψεις ποτε! του πανε παρα πολυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παστακια μου γεννησα φυσιολογικα,με προκληση και χωρις επισκληριδιο.Μπορω να πω οτι τον πονο τον αντεξα,αλλα 40 μερες,δεν μπορουσα να καθησω,παρα μονο στην ακρη της καρεκλας και αυτο μονο με μαξιλαρι.......:confused:

στα πλάγια καθόσουν ε; και εγώ έκανα καισαρική με΄μερική, αλλά τράβηξα μεγάλο κανάλι από τους πόνους, γιατί δεν πέρασα μόνο της καισαρικής....δεν αντέδρασε η μήτρα μου όπως έπρεπε και έρχονταν (αφού πέρασε η αναισθησία) και μου πατούσαν την τομή για να κατέβει στην θέση της η μήτρα. καλά ε; λές και μου περνούσαν την κοιλιά με μαχαίρι!!!!!ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ.εμ, με αυτό έχασα και πολύ αίμα και για 1 εβδομάδα είχα 20-22 αιματοκρίτη...άστα...τρέξιμο:P:p:p....αλλά παιδάκια κάναμε, όλες περνάνε πόνο έτσι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστάκια πόσο είναι ο μικρός σου?

είμαστε μόλις 38-39 ημερών...δηλαδή 39 θα είμαστε αύριο, πρώτα ο Θεός! αλλά σαράντιση πήραμε, γιατί θέλαμε να δούμε την γιατρό....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καληνυχτα ελενιτσα μου!

γεια σου pastakia! πω πω οποτε σε βλεπω ολο σοκολατες ονειρευομαι! ενας πειρασμος εισαι!

ναι, γενικά είμαστε πολύ γλυκούληδες και η μαμά μας δαγκώνει συνέχεια...σλουρπ!!!:P:p:p

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

μα, το έχουμε πει!!είμαστε παστάκια και πάμε κατευθείαν για φάγωμα...από την παραγωγή στην κατανάλωση!!!!:D:D:D

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

αχχχ! βρε maestria ! Σαλονικά ε; Δεν έχω έρθει εκεί ψηλά. Να μεγαλώσει ο μπεμπίνος και ένα 3ήμερο σίγουρα θα το περάσω σε εσάς!!!! να φάω τσουρέκι από Τερκενλή(σωστά το γράφω δεν ξέρω) με επικάλυψη σοκολάτα!ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:P:p:p

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

αχχχ! βρε maestria ! Σαλονικά ε; Δεν έχω έρθει εκεί ψηλά. Να μεγαλώσει ο μπεμπίνος και ένα 3ήμερο σίγουρα θα το περάσω σε εσάς!!!! να φάω τσουρέκι από Τερκενλή(σωστά το γράφω δεν ξέρω) με επικάλυψη σοκολάτα!ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:P:p:p

Μηηηηηηηηη και προσπαθώ να κάνω και δίαιτα!!!

Πάντως αν πάρεις (και με το καλό να 'ρθεις και να πάρεις), να πάρεις με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, είναι το πιο ωραίο. ;)

Εσύ από που είσαι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μηηηηηηηηη και προσπαθώ να κάνω και δίαιτα!!!

Πάντως αν πάρεις (και με το καλό να 'ρθεις και να πάρεις), να πάρεις με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, είναι το πιο ωραίο. ;)

Εσύ από που είσαι;

αλήθεια; μου το έχουν ξαναπεί για την λευκή σοκολάτα. τόσο ωραίο είναι λοιπόν; θα το δώ το ζήτημα, θα επιληφθω.....χιχχι:P:p:p

Από Πάτρα είμαι.....:?:-?:?

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Jelena έπαθα πλάκα... Ο Άλεξ κούκλος όπως και η μαμά του! Φτου φτου, πάντα χαμογελαστοί να είστε... Και από ότι είδα όπου γης και πατρίς ήσασταν το καλοκαίρι! Για δώσε πληροφορίες για Φολέγανδρο (αν και ζήλεψα θάλασσα Χαλκιδικής!)

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Κατέβασε το πετσάκι στο πουλάκι του μικρού, τόσο απότομα, τόσο ξαφνικά που μέχρι κι εγώ έβαλα τα κλάμματα... Έτρεξε αίμα, δεν μπορεί να κατουρήσει από εκείνη την ώρα και όταν του έρχεται τσιρίζει από τους πόνους... Το έχει περάσει καμμία?

Jelena έπαθα πλάκα... Ο Άλεξ κούκλος όπως και η μαμά του! Φτου φτου, πάντα χαμογελαστοί να είστε... Και από ότι είδα όπου γης και πατρίς ήσασταν το καλοκαίρι! Για δώσε πληροφορίες για Φολέγανδρο (αν και ζήλεψα θάλασσα Χαλκιδικής!)

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Κατέβασε το πετσάκι στο πουλάκι του μικρού, τόσο απότομα, τόσο ξαφνικά που μέχρι κι εγώ έβαλα τα κλάμματα... Έτρεξε αίμα, δεν μπορεί να κατουρήσει από εκείνη την ώρα και όταν του έρχεται τσιρίζει από τους πόνους... Το έχει περάσει καμμία?

Eμείς κάναμε επέμβαση τέτοια, γιατί έπρεπε ο χειρούργος να δει το κεφάλι, ώστε να κάνει εγχείρηση (υποσπαδία είχαμε).

Ασε, ζόρια και πονάνε τα καημένα.

Αλλά δεν είναι τπτ, θα περάσει γρήγορα. Που να σου πω για την εγχείρηση. :rolleyes:

Πόσο είναι; Έπρεπε να το κάνετε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγχείρηση? Ψυχούλα μου μωρε! Τι είναι η υποσπαδία? Ελπίζω μαεστρία μου να είναι όλα καλά τώρα! (Πωπω και κλαίγομαι εγώ με ένα τράβηγμα?)

Ο μικρός στις 02/10 θα είναι 17 μηνών. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το κάνουμε, δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, πήγαμε απλά για έναν έλεγχο επειδή είχαμε να πάμε πολυ καιρό... Παλιότερα που την είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι μέχρι τα δύο δεν κάνουμε τίποτα και σήμερα μου είπε ότι αν και δεν έχει φίμωση, καλό είναι να τραβήξουμε το πετσάκι μέχρι κάτω γιατί πρέπει να το κάνουμε μέχρι 18 μηνών! Επρεπε ή όχι να το κάνουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...