Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαεστρια μου,καλη σχολικη χρονια και μπραβο στο Γιαννο σου,μια χαρα τα περασε,ουτε προσαρμογη δε θα χρειαστει το παιδακι.

Ευχαριστούμεεεεεεεε! :D

Δε θα χρειαστεί προσαρμογή, αλλά θα την κάνει αναγκαστικά. Εγώ νομίζω περισσότερο θα τον ζορίσει να πηγαίνει μόνο 1 ώρα αυτή τη βδομάδα, θα νομίζει ότι τόσο θα 'ναι συνέχεια και θα 'χει ζόρια την άλλη εβδομάδα. Κανονικά θα 'πρεπε να κάθεται λίγο περισσότερο κάθε μέρα!

Ελένη ξέχασα να σου πω, άντε, περαστικά κι αγύριστα στον χάζμπαντ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπαπαπαπαπαπα!

Εγώ δε θα μπορούσα, είμαι πιο "σκληρή" μαμά, θα την άφηνα καμιά ώρα κι ας έκλαιγε λίγο.

Ο Γιάννης ούτε πέρσι, που ήταν πρωτάρης και νινί, ούτε φέτος έκλαψε. Πιο πολύ έκλαιγε μέσα στη χρονιά, ανά διαστήματα, αλλά μόλις τον άφηνα ηρεμούσε.

Άσε που σ' αυτόν που πήγα πέρσι, δεν σ' άφηναν μέσα στην τάξη.

Εμένα η δασκάλα μου το είπε μαρή! Δεν το ζήτησα εγώ...

Εμείς είμαστε και κορίτσια και είμαστε πιο ευεσθητούλια!:tongue::tongue:

Ελενη2008,αντε βρε κουκλα μου,περαστικα κι αγυριστα να ειναι,καλη αναρρωση να εχει ο ανθρωπος.
Ελένη ξέχασα να σου πω, άντε, περαστικά κι αγύριστα στον χάζμπαντ!

Κοριτσάρες θενκ κιου!!!!

Πετάγομαι τράπεζα κι επανέρχομαι! Μη μου φύγετε!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Πετάγομαι τράπεζα κι επανέρχομαι! Μη μου φύγετε!!

Που να πάμε;

Εμένα το πολύ πολύ να με πάρει ο ύπνος εδώ, πάνω στο πληκτρολόγιο. Απαπαπαπα, δεν τη μπορώ την πρωινή βάρδια, ειδικά τώρα που δεν κοιμάμαι και καλά! :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επανήλθα!

Είδατε τι σβέλτη είμαι όταν έχω καλή παρέα;:tongue:

Που να πάμε;

Εμένα το πολύ πολύ να με πάρει ο ύπνος εδώ, πάνω στο πληκτρολόγιο. Απαπαπαπα, δεν τη μπορώ την πρωινή βάρδια, ειδικά τώρα που δεν κοιμάμαι και καλά! :cry:

Ναι, σιγά να μηάφήσει ο Τζόνυ να κοιμηθείς!!!!:rolleyes:

Κοριτσια σορρυ,αλλα ταυτοχρονα εξεταζω και τη μικρη στα αγγλικα:tongue:

Κανε δουλειά σου Φανούλα!

Μόνο μη το ξεθεώσεις το κορίτσι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εσύ επανήλθες, εγώ σέρνομαι!

Πάω να βάλω φαγητό, μπας και φάει κι ο μικρός λίγες φακές, που τρελαινόταν και τώρα ξαφνικά δεν τρώει, και να κοιμηθώ.

Αχ, καλά νέα, μας φτιάξανε το ασανσέρ, που ήταν χαλασμένο 2-3 εβδομάδες τώρα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εσύ επανήλθες, εγώ σέρνομαι!

Πάω να βάλω φαγητό, μπας και φάει κι ο μικρός λίγες φακές, που τρελαινόταν και τώρα ξαφνικά δεν τρώει, και να κοιμηθώ.

Αχ, καλά νέα, μας φτιάξανε το ασανσέρ, που ήταν χαλασμένο 2-3 εβδομάδες τώρα!!!

Πλάκα κάνεις! 3 βδομάδες χαλασμένο;:shock::shock:

Καλά δεν σε λυπήθηκαν έγγυο γυναίκα;

Α, κι εμένα πολλά φαγητά που τα έτρωγε τώρα δεν τα αγγίζει!

Έτσι κάνουν και μετά επανέρχονται τα σκατουλάκια!

4Suap3.png

να με πιασετε απο την μυτη θα σκασω.να σας πω ομως οτι πριν δυο μηνες φανη εκλεισε ραντεβου στο ικα ο χαμπι κ ο γιατρος τον εστειλε γτ δεν δινουν βεβαιωσεις σε προνηπια ομως σημερα ειδα στο ντερνετι οτι πλεον υπαρχουν κ γιατροι συμβεβλιμενοι στο ικα οπως στο τεβε.οποτε βρηκα μια πηρα τηλ. κ εκλεισα ραντεβου στο ιατριο της κ εχει κανα δυμηνο λεει που ξεκινησε αυτο.την λιστα την βρισκεις κ στο ika.gr κ κανοντας αναζητηση λιστα συμβεβλιμενων γιατρων ικα.ειναι τελειο αφου εχει πολλους γιατρους σε καθε περιοχη κ αρκετους γνωστους πχ.χαραλαμπιδη γυναικολογο.κ να σας πω γτ θα σκασω,πηγαμε σημερα στον ζωολογικο κηπο μια χαρουλα περασαμε κ μετα παραλια για ποδηλαταδα κ επεσε ο μικρος σε μια λακουβα διπλα ο λευτερης κ χτυπησε στο ουλο πανω κ διπλα απο το δοντι που χασαμε τον χειμωνα πηγαμε νσκμειο κ φυσικα η παιδοχειρουργος δεν κανει τπτ θελλει γναθοχ.αλλα δεν εφημερευει αυτη η ειδικοτητα αυριο το πρωι πανεπιστημια αφου δεν τρεχει αιμα κ η γιατρος ειπε οτι κολησε μονο του τωρα τον εχω πεινασμενο γτ δεν κανει να φαει τπτ κ σκατα ρε κοριτσια σκατα ειναι δυνατον παλι γτ ρε γμτ!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ρε γμτ, απιστευτο ειναι αυτο κουφετακι μου!!!!!! Αλλα συνηθως ετσι δεν γινεται? Εκει που "πονας" χτυπας! Ο μικρος ποναει? Περαστικα μωρε στο αγαπακι!

Να χαρεις λιγο την "ανεργια" σου, να ξεκουραστεις μωρο μου γιατι το εχεις πολυ αναγκη!

Ναι ρε συ, το ειχα γραψει, υπαρχουν γιατροι ιδιωτες που συνεργαζονται με το ΙΚΑ, η παιδιατρος μας το ειχε ανακοινωσει περιχαρης οτι πλεον δεν θα μας παιρνει επισκεψη κι οτι θα μας συνταγογραφει εκεινη εμβολια και φαρμακα... Ε, δεν προλαβαμε πολλα πραγματα, την πεταξε εξω το ΙΚΑ γιατι φανταζομαι οτι ηταν η μοναδικη που εγραφε τοσα φαρμακα! Με το συνταγολογιο στο χερι μας κυνηγουσε, οταν χρειαστηκε να κανει μασκα αερολιν ο μικρος, μου ειπε ολοκληρη την διαδικασια για να μου την γραψει και να παρω τα χρηματα πισω απο το ΙΚΑ! "Βρε καλη μου, δεν πειραζει, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!" ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!

Τελος παντων, τελειωσε κι αυτο, και στεναχωρηθηκε και τοσο πολυ που την εβγαλαν! Προχτες που πηγαμε για εμβολιο (κουφετακι, ο γιος μου ειπε "κυλια Βασω δεν θελω εμβολιο" η κορη μου δεν εκανε), οταν την πηρα τηλ. να κλεισω ραντεβου μου ειπε "ξερετε, δεν ειμαι στο ΙΚΑ πια" και απο την μια μου ηρθε να χοροπηδησω απο την χαρα μου, χαχαχαχα ειναι απιστευτη!

Ελενιτσα, μπραβο που την κατουρησατε την παλιοπετρα, τωρα δλδ δεν θα κανει ουτε επεμβαση ουτε τιποτα? Θα πρεπει ομως να προσεχει κατι?

Οπως και να εχει, μπραβο στον μπαμπα Λουσυς που εκανε τσισακια (να δω τι αλλο θα πουμε!!!!)

Οσο για το κοψιμο της πιπιλας... τσαμπα την χαρα... Αργουσε τοοοοοσο πολυ να κοιμηθει και στο τελος εκλαιγε κιολας και με ηθελε διπλα του! Ε, δεν θα αρχισουμε τωρα στα "γεραματα" να τον νανουριζω! Του την εδωσα λοιπον παλι (ξερω, ξερω, ΜΕΓΑ λαθος) και ευελπιστω οταν παει κανονικα στον παιδικο σταθμο οτι το μεσημερι θα ειναι τοσο κομματια που θα πεφτει ξερος χωρις πιπιλα... Τεσπα, θα δουμε!

Πηγαμε παιδικο χτες, μπηκε με φορα ολο χαρα, την τσαντα Μικι απο διπλα αλλα απο την μια ενα παιδακι που εκλαιγε τοσο υστερικα κι εκανε κι εμετους (δυο φορες στο 3λεπτο που καθισα κι εγω) απο την αλλην ενα αγορακι που χτυπιοταν στα πατωματα... Ηρθε και κολλησε διπλα μου... Εκλαψε λιγο απο οτι μου ειπε η δασκαλα, ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ, (αυτο απο μονο του δειχνει τι νταλκα ειχε το παιδι μου) και στις 10 πηγα και τον πηρα... Σημερα πηγε ο πενταμορφος να τον παρει (ειπα να αρχισω να τον βαζω στο παιχνιδι μπας και καταλαβει λιγο το λουκι) στις 11... Η ιδιοκτητρια του ειπε οτι μια χαρα παιζει κι οτι δεν υπαρχει λογος να τον παιρνουμε τοσο νωρις... Το πρωι που τον πηγα, ενω το περιμενε με ανυπομονησια, εσερνε παλι αυτη την τσαντα που εχει ηδη γινει μαυρη, ελεγε συνεχως "αντε μαμακα, παμε γηγολα στο κολειο μου... Σημελα δεν θα κλαψω ΚΑΘΟΛΟΥ"... ε, μολις παρκαρα απεξω και κατεβηκα να τον βγαλω... εγινε χαμος... "δεσε με παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, δεν θελω να παω εκειιιιιιιιιιιιιι, θελω την γιαγια, την Μυτω, θελω να παμε καπουυυυυυυυυυυυυυυ"... Σηκωτο τον πηγα, επεσε στα πατωματα, ξεσηκωσε και τα αλλα παιδακια που ηταν ησυχα σημερα, τον αφησα κι εφυγα. Ενα δεκαλεπτο εκλαψε απο οτι ειπαν...

Αυριο θα τους πω οτι αν δεν κλαψει και δεν χρειαστει να τον παρουμε νωριτερα να τον φερουν εκεινοι το μεσημερι. Το ασχημο ειναι οτι η περιοχη της μαμας μου ειναι στο δευτερο δρομολογιο που ξεκιναει στις 2 το μεσημερι, θα φτανει στο σπιτι γυρω στο 20λεπτο αργοτερα. Ο κακομοιρης ξυπναει απο τις 7 παρα μιας κι εχουμε ταξιδι μπροστα μας, στη 1 το μεσημερι τρωει και στις 1μιση κοιμαται... Τελος παντων, θα το δουμε κι αυτο, το πολυ πολυ να κοψει την πιπιλα!!!

Την Πεμπτη εχει γενεθλια ο καλος μου, σαρανταριζει! Παρηγγειλα τουρτα σημερα κι εχω κανονισει surprise party. Το μονο ασχημο οτι εχω κλεισει ραντεβου στο κομμωτηριο για πατερα και γιο εδω και δεκα μερες και δεν βρηκα συντομο ραντεβου για να το αλλαξω... Ετσι, θα ερθουν οι φιλοι του γυρω στις 9 αφου πανε να παρουν την τουρτα, καπελακια, αξεσουαρ κτλ θα τα εχω στο αυτοκινητο μου, ξηροκαρπια και διαφορα αλλα επισης, πρωτα θα ερθουν οι καλεσμενοι και μετα θα στολισουμε το σπιτι χαχαχαχα, αλλα φανταζομαι οτι θα παθει σοκ... Του το ειχα ξανακανει οταν γνωριστηκαμε κι αφου ειχα πλανταξει στο κλαμα οταν μου εξιστορουσε οτι η ακατανομαστη δεν του ειχε κανει ποτε γιορτη και γενεθλια και ποσο του εχει στοιχισει αυτο... Αυτος ηταν κι ενας λογος που δεν αλλαξα το ραντεβου στο κομμωτηριο, ΔΕΝ θα το περιμενει με τιποτα...

Εχω βαλει και την Μυρτω στο παιχνιδι, το κανονισαμε μαζι και η σκατουλα δεν εχει πει τιποτα... Δεν την πηρα φυσικα σημερα στο ζαχαροπλαστειο, αυτο φανταζομαι θα το ελεγε μιας και θα λυσσαγε παλι να του παρουμε τουρτα με πριγκηπισσες! Στο μεταξυ, για να φυγω απο το σπιτι αφου του αφησα τα παιδια, ειπα οτι παω να δω για παπουτσια και φυσικα πηγα και πηρα γρηγορα γρηγορα ενα ζευγαρι για να μην καρφωθω! Ολο θυσιες!

Το Σ/Κ στον μπαμπα μου, για πρωτη φορα αντιληφθηκα οτι τα πραγματα ειναι πολυυυυ χειροτερα απο οτι τα φανταζομουν... Και στεναχωρηθηκα τοσο πολυ βλεποντας τον μπαμπα μου ετσι... Και τα πηρα τοοοοσο πολυ με το γαιδουρι τον αδερφο μου, καταφερε και το χαλασε στην μαμα μου τελευταια στιγμη μιας κι αποφασισε Σαββατο πρωι οτι δεν θα παει τελικα στο χωριο... Και με πηρε μεσα στην μαυριλα να μου πει οτι δεν θα πανε... Φυσικα, ξεσηκωσα τους παντες και της βρηκα ταξι που ηταν Αθηνα κι εφευγε σχετικα νωρις (αλλος ψευτης αυτος, μου ειπε στις 11 και εφυγαν τελικα στη 1)... Τελος παντων, ολα καλα, αν και εριξε πολυ κλαμα με τον... αχαρακτηριστο γιο της... Μα τι ζωα ρε γμτ... Τους μεγαλωσε δυο παιδια, η νυφη μου εχει και το λεει "με την πεθερα μου ειμαι πιο ησυχη οταν ειναι τα παιδια", τους παρακαλαγε να βγαινουν και να φευγουν τριημερα κτλ (δεν ηθελαν και πολυ εδω που τα λεμε) και τωρα που τα παιδια μεγαλωσαν και δεν την χρειαζονται... ποιος χεστηκε! Εχω φορτωσει τοσο πολυ μαζι του... μαλλον δεν θα του ξαναμιλησω... γαιδουρι...

Αυτα τα φοβερα!

επεσε ο μικρος σε μια λακουβα διπλα ο λευτερης κ χτυπησε στο ουλο πανω κ διπλα απο το δοντι που χασαμε τον χειμωνα πηγαμε νσκμειο κ φυσικα η παιδοχειρουργος δεν κανει τπτ θελλει γναθοχ.αλλα δεν εφημερευει αυτη η ειδικοτητα αυριο το πρωι πανεπιστημια αφου δεν τρεχει αιμα κ η γιατρος ειπε οτι κολησε μονο του τωρα τον εχω πεινασμενο γτ δεν κανει να φαει τπτ κ σκατα ρε κοριτσια σκατα ειναι δυνατον παλι γτ ρε γμτ!!!

Mόνο που το διάβασα πόνεσα! Το καημένο τ' αγοράκι μας. Περαστικά σας!

και ευελπιστω οταν παει κανονικα στον παιδικο σταθμο οτι το μεσημερι θα ειναι τοσο κομματια που θα πεφτει ξερος χωρις πιπιλα... Τεσπα, θα δουμε!

Καλά, έχε ελπίδες. Κι ο δικός μου όταν έπαιρνε ακόμα πιπίλα, ΔΕΝ κοιμόταν στον παιδικό με τίποτα, όταν ξεχνούσα να τη βάλω στην τσάντα του. :tongue::twisted:

Τι ωραία ιδέα το πάρτυ έκπληξη! Καημό το 'χω, δεν μου 'χουν κάνει ποτέ (όχι γενέθλια, έκπληξη).

Κορίτσια, βρέχει, έχει λίγη δροσιά. ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Υ.Γ. Πήγαμε γυναικολόγο σήμερα (ναι, οικογενειακώς), όλα βαίνουν μια χαρά. :D Το σπόρι έφτασε στα 2.400!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα!κουφετο μου τι να πω....αμαν πια μ ετονμικρουλη δηλαδη!ελενη μπραβο πολυ ομορφα νεα!μαεστρια ολοκληρο παιδι καλε!ελενηκ αγαπακι...ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλμηερα ολη νυχτα τον ειχα υπο παρακολουθηση εχει πριστει λιγο ομως δεν ετρεξε αιμα περιμενω την νυφη μου να μου πει τι ωρα θα κλεισει ραντεβου με τον γιατρο για να παμε.ελενι μου σορι ρε συ αλλα δεν το επιασα καταλβα οτι η κορη το πε,αν το πε ο γιος ειναι ακομη ποιο τρέλα χαχχα!!!μαεστρια σε νιωθω αντε δροσισου κοριτσι μου.κισακι α ρε κισακι αντε καλομανα κ εσυ(αυτες που κανουν ζευγαρια ετσι τις λενε στο χωριο μου την σαλονικα)teeeeeleeeeiiiaaaaaa!!!! 1381689okxaxjafpl.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

tvra ξυπνησε ο μικρος ειναι γμτ ποιο πρησμενο απο οτι εβλεπα οταν ηταν ξαπλωμενος κ η νυφη μου δεν με πηρε τηλ ακομη,α ρε κισακι μετα την προσαρμογη του μικρου κ αν μπορουν τα κοριτσια ας βρεθουμε να πιουμε εναν καφεδακο κλ?αντε τα λεμε!

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημερα και καλο φθινοπωρο!!

Μαεστρια μου ειδες παιδι μου εισακουστηκαν οι προσευχες σου και δροσισε;Αντε θα νιωθεις καλυτερα τωρα.Πω πω,εγινε τοσο το μπεμπε,αντε με το καλο!

Κουφετακι μου περαστικα,δεν το πιστευω ρε συ,τι παθατε παλι...αντε μακαρι ολα να πανε καλα.

Κισακι τελεια το εκανες το ζευγαρακι,αντε με το καλο να ερθει ο γιοκας σου,ο μπαμπας εξακολουθει να μη θελει να ξερει;

Ελενιτσακ,αγαπακι μου,μην ανησυχεις για το μικρο,δεν τον φοβαμαι μια χαρα θα προσαρμοστει κι ολα θα ειναι οκ.Καλα εκανες κι εβαλες και τον "πενταμορφο" στο κολπο,ευκαιρια να ξεκουνηθει και λιγο.Καλη επιτυχια στο παρτυ σας,πολυ θα'θελα να ημουν απο μια μερα να'βλεπα την εκπληξη του αντρα σου:shock:

Εμεις πηγαμε χθες για τα σχολικα βιβλια και συναφη,καλα μιλαμε οτι ενα σωρο βιβλια δεν τα βρηκαμε,γιατι δεν εχουν τυπωθει(ελεος με το κρατος) παντως δωσαμε 170 ευρωπουλια και επεται συνεχεια.......

Ελενη2008 τι κανετε,ξαλαφρωσε καθολου ο αντρας σου;Αντε ησυχασατε κι εσεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...